Първо благодаря за типлите думи на DreamCatcher, винаги съм се старал в живота си да не приличам на онези роботи - търговци от здравната система, поради това съм се насочил още от 14 годишен към изучаване на паранормални явления и хора, владеещи подобни дарби. дова ми доставя удоволствие - да изучавам поведението и мисленето им....
Ще се изкуша да кажа две думи имащи нещо общо с персоната Иван Костов. Известно е, че когато даден човек спре месните храни, неговите вътрешни тела започват да блестят, спектърът им се измества към бялата, а в последствие и към "невидимата" светлина. Заедно с това обаче на психично ниво те автоматично включват нови способности- засилва се тяхната воля, ценностна система /висшите честоти/ или астралните тела / нисши честоти/- стават горди, себелюбиви, а понякога стават жертва на астрални същества /обсебване/. Така че когато човек поема по пътя на вегетариянството, трябва да бъде особено внимателен- да притежава необходимата духовна култура за да не стане жертва на астрала.
Интересен въпрос зададе ssi- за течението на кръвта. Уважаема ssi, месечният цикъл при жената е нещо необходимо за функционирането на половата система при жените, ти знаеш добре това. В кръвта не се съдържат "гадости", които трябва да изчистваме с кръвопускане. На времето е съществувал подобен метод за лечение на високо кръвно и др. заболявания, дори самият Гален е препоръчвал този метод за универсален при лечение на болестите, прилагали са го дори за кралски особи, но резултатите са били плачевни, имало доста случаи на екзитус на пациенти след подобни процедури....Така че не е бил прав човека. Кръвта като есенция на живота ни е дадена от Небето и смятам че не е редно да я изхвърляме безцелно! Друг е въпросът при кървенето от носа примерно. Когато това става спонтанно , а не си го причиняваш сама, то това е механизъм чрез който организма отреагира, примерно при високо кръвно налягане или съществува заболяване, изискващо квалифицирана мед. помощ. Способ за изчистване на кръвта е ВЕГЕТАРИАНСТВОТО. Съществуват и др. индуистки техники с приемане на билки, но това е вече др. тема.
И още нещо - почувствах че трябва да го кажа- според каноните на Църквата е забранено на жена с кръвотечение да влиза в храма, дори за изповед. Трябва да изчака изчистването си и тогава. Така че от всички страни погледнато кръвта е "специална" есенция на живота.