Защо търсите заместител на маргарина, като може просто да не го консумирате

))? Чат пат правя принцеси с кашкавал на жената, и използвам масло. Като знам какво има и в него...затова слагам по малко, за вкус дето се казва. Да не говорим пък, че дори и кашкавала е на растителна основа, защото добавят растителна мазина със съмнителен произход...И пробутват някакви идеи на хората за здравословна храна...Прадедите ни като са яли само домашно сирене и кашкавал, масло и мляко, са боледували много по-малко от нас от разни настинки, хреми и т.н
Скоро в супермаркета до нас правеха промоция на някаква еротична напитка...как се казваше...а, де...както и да е, забравих. Промоцията включваше, като си купиш една такава гадост получаваш безплатно чаша ( живея за такива подаръци ахаха ). И каката ми казва нежно и напевно: "Господине, бихте ли желали да опитате нашата бла бла..бла+ бла+блаааа, и получавате безплатно чаша". Казвам, не, не искам, благодаря. Питат ме очудени: Ама как така, защо? Ами не искам казвам, вас какво ви пука:)? Ама защо не искате - упорства упоритата студентка ( честит и празник, беше готина ). Абе хора казвам, не искам защото нямам нужда!!! Не мисля, че човек има нужда от напитки, за да си повишава либидото баси! Трябва му добра храна, повечко сън, хубава жена и липса на стрес! Каката реши че няма смисъл да се занимава с мен, и любезно се усмихна на следващият господин...
п.с как се казваше тая гадост баси....
Оберон