Малко стара тема като гледам, но това не и пречи да е все така хубава. Изчетох всичко написано тук по въпроса и мисля да последвам примера ви. На мен майка ми е вегитаринка почти от бебе дядо ми също беше. Това, което много ме мотивира да стана вегитарианец, е че и аз не съм съгласен с убиването на невинни животни. Нищо не ни дава право да отнемаме живот. Смятам също, че неяденето на месо човек се пречиства духовно и физически. Не мисля обаче да отказвам и животинските продукти понеже мен ме ръководи основно чувството за състадание към животните. Мисля, че да консумираш животинските продукти няма нищо лошо. МНого ми е смешно мнеието на някои, които се чудят какво трябва да се яде като си вегитариянец а не ми се струва толкова сложно. Аз мисля, че за мен неяденето на месо не би било никакъв проблем тъй като майка ми готви прекрасни вегитарински гозби и съм свикнал със седмици да не ям никакво месо. Лошото, е че живея в чужбина, но това е друга тема. Дано повече хора се осъзнаят и престанат да се захранват с невинни трупове