Автор Тема: Вегетарианството  (Прочетена 308651 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
Re:Вегетарианството
« Отговор #330 -: Август 20, 2006, 18:01:48 pm »
Цитат
Някои „извънземни” са помогнали генетично да се инжинира човешката раса, докато други фракции осакатяват човешките гени за да превърнат човека в крайна сметка  в нещо което е малко повече от физическа и етерена храна!

Всяка индивидуалност, която е в йерархията на (службата за себе си) е едновременно хищник и плячка. Хищник за тези под  и плячка за тези отгоре. И обратно – всеки който е хищник или плячка участва в йерархията на (службата за себе си ).

Те са заключени в своя собствен начин на съществуване и над тях в йерархията е само логосът или центърът на мисълта, черното слънце, духовната черна дупка, която неминуемо изсмуква всички ориентирани към себе си съзнания в нея.

Всеки сам да си прави изводите оносно вегетарианство , плячка, хищник и защо не трябва да се убиват животни!
« Последна редакция: Август 21, 2006, 23:03:33 pm от Alien »

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #331 -: Август 24, 2006, 11:38:09 am »
...На по-следващо ниво дори откъсването на растенийце(не просто убиването на животинче) започва да нанася сериозно безпокойство за мандалната красота, осеяна с мантрически прозрения в душата на пробудения съзерцател... Ето защо, макар да е рано да го споменаваме тук, нещата в крайна сметка преминават към отказ от всякаква твърда храна; водата, чиято кристална структура следва специално да бъде възстановявана от индустриалното и агресивно присъствие на "цивилизацията" и възпитавана с любов и благодарност от издигнатите хора, съдържа в себе си всичко, което един чист организъм се нуждае да приеме. Това "всичко" (пак твърде рано да споменем), се оказва, че е излъчваната чрез слънчевата светлина памет на добронамерени вибрации, които Земята постоянно втъкава в нея... Ето защо в един момент тези съставщи ще започнат да се приемат и направо от въздуха, а после - дори и без него, при което, с развитието на телепатията, устата ще стане съвсем малка, защото няма да има нужда да говори и лицето ни ще придобие добре познатия облик с големи и ясни очи... Прочея, не е много рано да се говори за тези неща, защото много скоро хапването на кюфтенца ще е равносилно на самоубийство.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #332 -: Август 24, 2006, 14:10:38 pm »
Благодаря ти:) напълно те подкрепям :)
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #333 -: Август 24, 2006, 14:40:30 pm »

и все пак оставам на пържолки,убийството и месоядството са част от природата...айде стига с тая псевдо-духовност.Единственото вредно са многото мазнини и холестерола,и тея неща са проблем на готвенето
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #334 -: Август 24, 2006, 18:25:13 pm »
Всичко ще е наред, ако махнеш думичката "псевдо"  ;) :D
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Дъвиан

• Гост
« Отговор #335 -: Август 24, 2006, 18:45:35 pm »
и все пак оставам на пържолки,убийството и месоядството са част от природата...айде стига с тая псевдо-духовност.Единственото вредно са многото мазнини и холестерола,и тея неща са проблем на готвенето

Ама как не ви влиза в главата бе, ама какви хора сте бре  :P - аз вече 1257 пост пиша и то само в подкрепа на ненасилието и неизяждането на животинките. 28 страници тема, 100 000 доказателства, тези, ораторски речи, призиви, манифести, цитати, призовах всички велики умове на човечеството, призовах от дълбините на историята аргументи, в Ада на месото влязох само и само да го изуча защо ви е толкова сладко и какво получавам - НИЩО! ;D

Когато вкъщи се пече месо, аз питам на какво им мирише, защото на мен ми мирише на мърша, а те ми казват, че на месце им мирише и че им е вкусно, а аз се чудя къде да се измъкна от тази наистина неприятна миризма. Всичко, приятели, е въпрос на съзнание, за пореден път го казвам.
« Последна редакция: Август 24, 2006, 18:57:36 pm от Дъвиан »

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • Публикации: 585
  • stargazer
« Отговор #336 -: Август 24, 2006, 22:25:05 pm »
Дъвиан, защо се учудваш, нищо ново под слънцето
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #337 -: Август 24, 2006, 22:46:07 pm »
Ама как не ви влиза в главата бе, ама какви хора сте бре  :P - аз вече 1257 пост пиша и то само в подкрепа на ненасилието и неизяждането на животинките. 28 страници тема, 100 000 доказателства, тези, ораторски речи, призиви, манифести, цитати, призовах всички велики умове на човечеството, призовах от дълбините на историята аргументи, в Ада на месото влязох само и само да го изуча защо ви е толкова сладко и какво получавам - НИЩО! ;D

Когато вкъщи се пече месо, аз питам на какво им мирише, защото на мен ми мирише на мърша, а те ми казват, че на месце им мирише и че им е вкусно, а аз се чудя къде да се измъкна от тази наистина неприятна миризма. Всичко, приятели, е въпрос на съзнание, за пореден път го казвам.

Ето ти три аргумента:
1.http://video.google.com/videoplay?docid=1071519255910888779&q=lion+hunt
2.http://video.google.com/videoplay?docid=-6640507172710532092&q=lion+eating
3.http://video.google.com/videoplay?docid=-9121981341913532253&q=eagle+eating

Дъвиан

• Гост
« Отговор #338 -: Август 24, 2006, 22:49:53 pm »
Ама другарю, ти ако си животно, аз не съм. ;)
Няма да споря със стената. ;)

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #339 -: Август 24, 2006, 22:54:58 pm »
Ама другарю, ти ако си животно, аз не съм. ;)
Няма да споря със стената. ;)
Човека си е просто примат,кнезависимо че е по-интелигентен или че има някой и друг извънземен ген,той си остава просто примат.
 И ако на теб месото ти влияе зле,на мен ми вибрира добре,въпрос на възприятия и настроика.
 Но когато някой тръгне да опява колко вредно било месото и ми става лошо.
 Вреден е единствено мозъка на човек,щото той му създава ограничения

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #340 -: Август 24, 2006, 23:12:00 pm »
Човека си е просто примат,кнезависимо че е по-интелигентен или че има някой и друг извънземен ген,той си остава просто примат.
 И ако на теб месото ти влияе зле,на мен ми вибрира добре,въпрос на възприятия и настроика.
 Но когато някой тръгне да опява колко вредно било месото и ми става лошо.
 Вреден е единствено мозъка на човек,щото той му създава ограничения
Gil-Galadh,
Този път дето се вика в лафа "ме настъпа по мазола".  ;D
Човека не само има извънземен ген, но и основата му аминокиселините - основните градивни частици имат лява изомерия, а условия за такава изомерия на Земята НЯМА. Тя е възможна при -73 градуса по Целзий.
Следва, че дори и ти не си примат а само се мислиш за такъв.  :P
Точно, всичко е въпрос на вътрешна настройка. Та ти дори и само при едно опяване за вредата от месото ти прилошава - следва, че ти се губи точната настройка.
И за финал
Не мозъка е вреден а насадените в него ограничения. Преодолей ги и няма да имаш ядове (яд=отрова).
Ама ме развесели този път я....  :D
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #341 -: Август 24, 2006, 23:18:34 pm »
Gil-Galadh,
Този път дето се вика в лафа "ме настъпа по мазола".  ;D
Човека не само има извънземен ген, но и основата му аминокиселините - основните градивни частици имат лява изомерия, а условия за такава изомерия на Земята НЯМА. Тя е възможна при -73 градуса по Целзий.
Следва, че дори и ти не си примат а само се мислиш за такъв.  :P
Точно, всичко е въпрос на вътрешна настройка. Та ти дори и само при едно опяване за вредата от месото ти прилошава - следва, че ти се губи точната настройка.
И за финал
Не мозъка е вреден а насадените в него ограничения. Преодолей ги и няма да имаш ядове (яд=отрова).
Ама ме развесели този път я....  :D
Виж това за аминокиселините е интересно,но си оставаме до голяма степен примати.А прилошаването не е от конкретно вредата от месото а ограничението в ума на говорещия.както и да е,отивам за дюнер

Неактивен nord

• Четящ
  • *
  • Публикации: 15
« Отговор #342 -: Август 24, 2006, 23:40:20 pm »
Joro Velev, виждам, че си запознат дълбоко с разните му там аминокиселини и други сложни понятия. Би ли обяснил, защо за едно животно като лъва, например, е съвсем естествено да преживява само от месо без това да му действа зле, а за човека да е точно обратното? Въпроса ми е и към всички вегетарианци във форума, но се обръщам към Joro, защото виждам, се аргументира добре.

Tangrata

• Гост
« Отговор #343 -: Август 25, 2006, 07:13:11 am »
За останалите хищни животни:
http://oceansoul.truden.com/vegetarian.htm
погледни таблицата накрая на статията. Разбира се, няма гаранция, че написаното е 100% вярно.

Странно, но според някои изследвания у хората се наблюдават доста примативни стадни инстинкти (примативни - от примати). Така, че все имаме нещо общо. Ето едно доста интересно есе по въпроса, засягащо отношенияте между мъжете, жените и изобщо социалната среда.
http://www.geocities.com/protopop_1999/tlb.html

Дъвиан

• Гост
« Отговор #344 -: Август 25, 2006, 11:39:09 am »
Joro Velev, виждам, че си запознат дълбоко с разните му там аминокиселини и други сложни понятия. Би ли обяснил, защо за едно животно като лъва, например, е съвсем естествено да преживява само от месо без това да му действа зле, а за човека да е точно обратното? Въпроса ми е и към всички вегетарианци във форума, но се обръщам към Joro, защото виждам, се аргументира добре.

Знае се, че човешките зъби не са пригодени за месна храна. ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27