Автор Тема: Личностно развитие с помощта на трева  (Прочетена 10839 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Libertado

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Личностно развитие с помощта на трева
« -: Ноември 06, 2008, 00:51:22 am »
Здравейте! Наскоро открих този сайт и от около една седмица насам нямам търпение да прочета всичко написано във форума, тъй като винаги съм се вълнувал от подобни неша. Така -началото е може би малко клиширано, но надявам се продължението да е по-интересно. Карам по същество-от време на време пуша тревичка(тя почти изчезна след целенасочена държавна политика за сметка на опасните синтетични продукти, но няма да се спирам на това). Защо го правя-виждам нещата невероятно ясно, говоря за скрити неща, които ми убягват в нормално състояние. Аз съм напълно нормално изглеждащ мъж и никога не бихте предположили , че го правя-изпреварвам също и евентуален въпрос-не съм пристрастен и не го правя често. Но когато го правя-ставам от посредствен психолог в почти телепат и невероятно разчитам жестове, действия, реакции и мисли при другите хора. Също неща, за които не намирам решение в нормално състояние-ми се изясняват след като почвам да мисля в тях, когато съм напушен. Повишава ми се и качеството на комуникация с обекти от противопложния пол(хубаво момче съм и нямам комплекси в насоката), но мисълта ми е, че ставам повече от добър в словесното общуване и резултатите са много силни и изненадващи.
Да не продължавам всички подобни ефекти, но въпросите ми към тези, коио имат идея за какво говоря са следните:на какво се дължи всичко това(прегледах темата, в която се описваха опитите с ЛСД и дишането, но тук е малко по-специфично), имали ли сте подобни преживявания и най-важният за мен-как да достигна тези нива без помощта на Тетрахидроканабинола?
Предварително благодаря за всички мнения и за мен въпросите, които задавам са напълно сериозни.
« Последна редакция: Ноември 06, 2008, 13:51:25 pm от Mirotvorec »

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: Личностно развитие с помощта на т
« Отговор #1 -: Ноември 06, 2008, 03:18:29 am »
Няма личностно развитие с помоща на нито един наркотик или алкохол.

Всичко е до съзнание. И всичко се осъзнава и се постига, когато отпуснеш съзнанието си и не мислиш за нищо. Хората всеки ден мислят за хиляди неща и трудно осъзнават потенциалът си понеже мислите им се движат едни след други и т.н. и им пречат да изживеят повече неща, понеже мислите им не са в тази насока и им пречат да осъзнаят.

Когато ползваш опиати съзнанието се успокоявва и виждаш и усещаш това, което е в дейтсвителност, понеже даденият опиат е успокоил съзнанието ти и не мислиш за ежедневните проблеми(както казах, когато е спокойно съзнанието тогава е най-трезво и вярно).

Мисля,че може да постигнеш същите резултати без да взимаш трева, а такива неща както казах само показват какво можеш, когато съзнанието ти е спокойно.
« Последна редакция: Ноември 06, 2008, 13:54:09 pm от Mirotvorec »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Неактивен Libertado

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Относно: Личностно развитие с помощта на т
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2008, 03:38:04 am »
Благодаря ти за мнението-напълно наясно съм с нещата, които казваш, но ти ми помогна да преформулирам въпроса си-как да постигна това спокойствие на съзнанието-и как да го постигам винаги, когато искам? Това е разковничето за мен в случая.
« Последна редакция: Ноември 06, 2008, 13:54:38 pm от Mirotvorec »

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: Личностно развитие с помощта на т
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2008, 03:57:04 am »
Надявам се, че не е чрез опиати!(че поста ти е така странно написан :D)<че си мисля всякакви неща, а аз само исках да обясня и да помогна до колкото ми разбира малката главица и бедният опит ;) :)
« Последна редакция: Ноември 06, 2008, 13:55:19 pm от Mirotvorec »
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Неактивен Libertado

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Относно: Личностно развитие с помощта на т
« Отговор #4 -: Ноември 06, 2008, 04:02:17 am »
Не, не е написан под въздействието на каквито и да е опиати(червеното Боро-не се брои надявам се :)). Аз просто описвам напълно реално , че се ъпгрейдвам масирано под въздействието на постата и трябва да ти кажа, че тогава имам най-сериозен достъп до нещата, а и се харесвам най-много 8). Искам винаги да съм такъв, но не знам как да го постигна без това помощно средство. Ако имаш(или някой друг) идеи как да го постигна-би било чудесно!
« Последна редакция: Ноември 06, 2008, 13:56:15 pm от Mirotvorec »

Неактивен aviana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 110
Относно: Личностно развитие с помощта на трева
« Отговор #5 -: Ноември 06, 2008, 04:30:20 am »
Концентрирай се!Спри мисълта си!Просто се стеми да се концентрираш към дадено нещо и да не мислиш за друго или се развличай с нещо забавно,което да те успокоява и развеселява и ти изпразва съзнанието(не мисли за проблеми това ще ти кажа)
Най-голямата истина е тази в която искаш да повярваш.Най-голямата сила е тази да пребориш себе си.

Неактивен Salito

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 218
 • ТАЙНАТА Е В ХРАНАТА
Относно: Личностно развитие с помощта на т
« Отговор #6 -: Ноември 06, 2008, 08:23:25 am »
Тревата е билка и не е вредна, ако се използва разумно и както други билки, които помагат за всякакви болести, марихуаната или канабиса помагат на психиката. Твърдите наркотици са обработени за това причиняват зависимост, а тревата не.
Индианците ползват всякакви видове трева, за да постигнат именно такова състояние на съзнанието ,което им позволява да се освобождават от бита за връзка с други измерения. А и старите хора са ползвали (пирински чай) и то за бебета срещу колики и плач :'( и за големите за успокоение и заспиване.
Марихуаната, както всеки знае, не е забранена в много държави като Холандия и Дания. Според мен тревата е била забранена винаги поради една единствена причина : да бъде монопол на шепа хора.
Моят съвет към теб е да си пушиш, но на интервали от прекъсване два дни поред поне както алкохола , за да не бъде вреден трябва да се даде възможност на тялото да обработва токсините....ех, не е много типичен съвет но това е моето лично мнение. laugh радвай се на живота и пък какви ли не токсини си вкарваме в телата с храните които предлагат на пазара с консервантите и оцветителите и стабилизаторите и генно модифицирани и ред други. Всяка седмица един ден само на плодове и никакво ядене след 21:00 и много вода така правя аз.... ::) ех, не винаги де, но опитвам се да го спазвам. Два проблема трябва да подчертая обаче:
1. В никакъв случай не пробвай нито за веднъж каквито и да са обработени вещества и каквото съмнение възниква в теб за тревата която пушиш изхвърли я веднага.
2.Марихуаната остава в кръвта 6 месеца след пушенето, така че трябва да знаеш, че ако имаш работа със съд или дело или нещо подобно това се счита за голям минус срещу теб и разбира се плюс за противника ;).
Дано да съм ти помогнал поне малко и да ти кажа написах ти всичко това, защото съм запознат до някъде с тези неща и знам, че хората се притесняват да говорят за това и човек не може да намери лесно информация освен официалната разбира се, която казва, че това е забранено и едва ли не всеки употребяващ е потенциална опастност за обществото.

p.s. това, че снимчицата ми е знак на магдоналдз и пише марихуана не означава, че съм привърженик на опиатията, а че храната, която предлагат вериги подобни са вредни и човек ги свиква и забравя, че в народното ни меню има стотици вкусни и полезни ястия и това е само за да вливаме пари в джобовете им за сметка на нашето здраве.
Пушил съм навремето, харесва ми, но сега не съм пушил поне от пет години и не смятам че е полезно.
Ако може с йога или медитация е много по-добре и е по-ефектно дори.
« Последна редакция: Ноември 06, 2008, 14:08:57 pm от Mirotvorec »
най-добрият приятел на човека остава самият той, въпреки предателствата понякога.

Неактивен Libertado

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Относно: Личностно развитие с помощта на т
« Отговор #7 -: Ноември 07, 2008, 20:07:53 pm »
Знаете ли вица за чукчата и идеята? Накратко-някакви руснаци закъсали в тундрата в дебелия сняг и се развикали за помощ. Дошъл някакъв чукча и съобщил"-Има водка -има идея." На руснаците малко им се свидила водката , но в безизходицата , която били попаднали накрая му дали водка. Чукчата отпил стабилно и казал-Трактор трябва!
Та тук се получи малко като този виц-аз ви благодаря много за мненията, но ако може да бъдете по-конкретни за мен ще е много полезно. Примерно прави това така и така или просто дайте някакъв линк към нещо , където пише какво да правя. ???
« Последна редакция: Ноември 08, 2008, 09:00:58 am от Mirotvorec »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Относно: Личностно развитие с помощта на трева
« Отговор #8 -: Ноември 07, 2008, 20:52:24 pm »
Темата е разисквана в 20 страници тук: http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,190.0.html, но в крайна сметка беше заключена поради горещите спорове които предизвика и крайните мнения които доведоха и до лични нападки.

Неактивен Libertado

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Относно: Личностно развитие с помощта на т
« Отговор #9 -: Ноември 07, 2008, 22:15:10 pm »
Отне ми около час, но прочетох цялата тема. Много съм съгласен с мненията на Ултрафутур, но пак ми направи впечатление, че никой не каза конкретно с какво да заменим тревата. Явно няма да получа отговор тук :(
« Последна редакция: Ноември 08, 2008, 09:01:28 am от Mirotvorec »

Неактивен UpsideDown

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 228
Относно: Личностно развитие с помощта на т
« Отговор #10 -: Ноември 07, 2008, 22:30:05 pm »
Отне ми около час,но прочетох цялата тема.Много съм съгласен с мненията на Ултрафутур,но пак ми направи впечатление,че никой не каза конкретно с какво да заменим тревата.Явно няма да получа отговор тук :(

Написаха ти с какво може да се "замени"

Цитат на: salah70bg
Ако може с йога или медитация е много по-добре и е по-ефектно дори
« Последна редакция: Ноември 07, 2008, 22:32:07 pm от UpsideDown »

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Относно: Личностно развитие с помощта на трева
« Отговор #11 -: Ноември 07, 2008, 22:32:35 pm »
Отне ми около час,но прочетох цялата тема.Много съм съгласен с мненията на Ултрафутур,но пак ми направи впечатление,че никой не каза конкретно с какво да заменим тревата.Явно няма да получа отговор тук :(

Ми братле, аз никога не съм опитвал и не изпитвам нужда. :) Защо трябва да я заменяш с нещо, като можеш и без нея.

Неактивен Libertado

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Относно: Относно: Личностно развитие с помощта на т
« Отговор #12 -: Ноември 07, 2008, 22:37:59 pm »
Написаха ти с какво може да се "замени"
Да, това го видях-но , ако може малко по-конкретно, примерно за медитацията. Може да изглежда смешно, но нека някой ме светне с няколко изречения как да я правя и каква е основната идея.
« Последна редакция: Ноември 08, 2008, 09:02:51 am от Mirotvorec »

Неактивен UpsideDown

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 228
Относно: Относно: Личностно развитие с помощта на т
« Отговор #13 -: Ноември 07, 2008, 22:52:36 pm »
да това го видях-но ,ако може малко по-конкретно примерно за медитацията.Може да изглежда смешно,но нека някой ме светне с няколко изречения как да я правя и каква е основната идея.


Боядисваш си кутрето на левия крак в лилаво, правиш челна стойка и започваш да изричаш тайното заклинане което е скрито в текста на реклама за кисело мляко с пееща и танцуваща крава&nbsp; :D


Сериозно ако погледнем, не е смешно за това,че питаш как се прави,смешно е това че има такава тема 6-7 теми по надолу в същия форум http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,6852.0.html

Ползвай търсачката,форума е достатъчно голям и можеш да откриеш много полезни неща&nbsp; ;)
« Последна редакция: Ноември 07, 2008, 22:56:42 pm от UpsideDown »

Неактивен soulmethod

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
  • www.method.bg
Относно: Личностно развитие с помощта на трева
« Отговор #14 -: Ноември 08, 2008, 02:19:24 am »
Здрасти
тревата ми даде много, в период,когато имах много комплекси. Обожавах да се разтягам, когато съм напушен и да танцувам. Сега обаче не е така. Практикувам ДАО и вече тревата се превърна в пречка. Наскоро пуших и се почувстах изцеден, все едно загубих месеци акумулирана енергия, за секунди. Това, което търсиш е: Даоистка Йога и Ци Гун - Ерик Стивън Юдлав, има я в пингвините и подобни. Практична книга, разделена на 14 седмици/ 100 дневен курс/. Една от най-ценните ми придобивки въобще като литература.
В раздел Шън ще откриеш метода за успокояване на ума.
Успех и ако имаш въпроси, пиши на лично.
"Сред хората,били те млади или стари, няма такива,които да не са болни и разликата помежду им е само

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
44 Отговора
29727 Прегледи
Последна публикация Юли 19, 2011, 16:24:10 pm
от Hacko
11 Отговора
9401 Прегледи
Последна публикация Януари 01, 2010, 17:06:17 pm
от Max
29 Отговора
25181 Прегледи
Последна публикация Март 14, 2010, 22:44:18 pm
от Raw Deal
26 Отговора
22244 Прегледи
Последна публикация Декември 01, 2009, 16:24:53 pm
от Alien
1 Отговора
6674 Прегледи
Последна публикация Септември 17, 2010, 00:07:22 am
от insomnia1304

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27