Здравейте надявам се темата ми да е в точния раздел, извинявам се ако съм се объркал.
Малко за мен като за начало:от много малък си усещах че има повече за света и живота от колкото ми се показва на повърхността.. И така някъде на 12-13 години (сега съм на 20) започнах да попадам "случайно" на разни книжки и да се пробуждам малко по малко. След това гледах тайната много се накефих и продължих да търся, да проверявам чета пробвам нещата и тн. Тъй като бях малък и не много насаден със негативни вярвания и брейнуош много лесно и бързо попивах и започвах да действам според нещата които чета..Примерно:Да мисля позитивно, да избягвам да слагам етикети на хората, да не приемам нищо лично, да не се обвързвам с резултата когато искам да ми се изпълни някаква цел, да знам че единствено аз определям какво ще се случи с мен а не късмета или съдбата или комунистите или бат бойко, закона на привличнаето, закона на най малкото съпротивлениe, да знам, че каквото се случва, така е трябвало да стане за да науча нещо важно от това, че негативнините на пръв поглед неща по някога се оказват позитвни, тъй като ако не ми се бяха случили нямаше да съм тръгнал по пътя по който вървя сега..
Също живо се вълнувам от аури,чакри,интуиция,енергии,финни тела,ОИТ,телекинеза и останалите видове кинеза :Д медитации и тн..
Та от няколко години започнаха да ме вълнуват и конспирациите случайно или не скоро пак попаднах на този сайт или по точно на parallelreality-bg.com и започнах да чета якоо ;D Та силно впечетление ми направи това че New Age-a е създадет от илюминатите и сега аз се чудя дали нещата с които се занимавам са ню ейдж..Или по точно не съм голям фен на груповите медитации, култове към духовни гурута богове на слънцето и тн..По скоро предпочитам да си правя собствени медитации,ОИТ и тн неща свъразни със мен..
Как да разграничавам нещата които са истинска езотерика от Ню ейдж манипулацията?
Примерно разбиранията ми са че всички хора сме свъразни по някакъв начин, вибрираме си и сме си част от вселената.Не се занимавам с никакви религии и "бог" си го предсатвям като всчико, аз ти, дърветата, планета, вселената и етц. както и за синхроничноста (рибите в морето как знаят да плуват на пасажи и реагират синхронично като хвърлиш камък по тях
, птиците как летят на ята и тн..)Та това ме навежда че сме свързани по някакъв начин..
Хич не ми харесват култовете към луцифер сатаниски и илюминатски идеали за създаване на единна религия държава пари и тн..
Аз така чувствам нещата които правя и те ме правят щастлив и работят за мен по начин по който ми харесва.
Та приятели кажете на прав път ли съм или съм се майндконтролнал сам със ню ейдж beliefs ;D ?
Как да откривам кое е Ню ейдж и се опитва да ме вкара в техния филм и кое си е свързано с моя път?
За сега следвам интуцията ми, но не бих отказал и малко логика ;D