mitko, бих искал просто с материални, лявомозъчни думи, да се опиташ да защшитиш тезата "Защо аз не съм господ".
Иначе...зная, че не можеш да опишеш какво се случва в медитация...или там каквото правиш(защото аз си мисля, че ти си представяш себе си като разни образи, но както и да е - това в крайна сметак е метод на медитацията и аз ен го отричам, просто отбелязвам заблудата ти относно пирродата на това нещо).
Както ти не можеш да обясниш това, така и аз не мога да ти обясня, че се чувствам невероятно цял.Опитвал съм се да "вляза в тъмната стаичка и да говоря с Отец"(по дяволите как звучи), само че още в първите минути си давам сметка, че ако искам да говоря съ ссебе си, мога да го правя и без кой знае какъв зор! Защото не мога да ти опиша точно по какъв начин се усещам невероятно широко и могъщо същество...това просто е нещо, което се...знае.
И...просто се знае...човек просто от един момент нататък може да усети...че представите, които седят зад всички тези думички с главни букви...са смешка, в сравнение с могъществото на инкарниращото се същество, което представляваме!!! Дори и да бяха истински неща, а само абстрактности, поради факта, че нашата могъща проява ги проектира от своето собствено същество!
По дяволите! За какъв бог говорите! как е възможно да не усещате, че няма нищо над вашия пълен аспект?!