Нека отново подчертая,че отговарям на базата на предположения и интуиция,а не на знание,но пък интуицията е най-сигурното знание

Новото (неприятно в случая) усещане може да е следствие на промени в твоето лечно енергийно състояние,на обобщаващото състояние на измерението и ключови събития в него,на предначертание в личната ти инкарнация или нещо друго.
Що се отнася до твоето лично енергийно състояние - възможно е да е дошъл моментът,в който тялото ти да е готово за едно евентуално задълбаване и това да се случва в момента - "задълбаване" тоест нещо повече от просто "връзка за осведомяване" за вече преживян момент.А е възможно и да си отслабнала като енергийно състояние и това да е следствие от непоносима нестабилност на информационното поле по време на дежа-вюто

Що се отнася до измерението - според
личните ми убеждения и умозаключения,програмата "Време" изпълнява едни от последните си цикли - колелото на Времето може би скоро ще спре да го има,а това е един огромен повратен момент в същността на нашето измерение.От него произхождат много странни,нови,необясними,неочаквани или непредполагани неща,касаещи всички ни и всичко,което има силна връзка с нашето измерение

Що се отнася до личанта ти инкарнация - знаеш,че ангелите и дяволите,които виждаш,са все твой собствени проекции.Знаеш и че Висшият ти аз,подсъзнанието ти - все са Ти,висшите същности,които се спускат,за да те просветлят - това отново си ти самата.Ти сама се обричаш,ти сама се просветляваш и ти сама си помагаш.Само че заради особенностите на инкарнацията в триизмерното,се възпиремаш като някакво външно същество, с друго лице,тяло и способности.Всичко това е просто интерпретация на лявата половина на мозъка ти,която трябва метафорично да ти обясни една още необяснима част от теб

Кой знае какво си намислила.В това ти състояние по време на дежа-вю със сигурност има някакъв смисъл и цел,но тя е известна само на теб

Така че в крайна сметка ти си тази,която единствена може да даде точно обяснение на нещата

П.П.
Според мен това състояние е аномалия,може би защото си по-чувствителна и дисбалансът,породен от Време влияе на нормалните ти преживявания.