Ми да , ето...сам си го каза

Ако достатъчно добре познавахме добро и зло нямаше да имаме нужда от непрекъснат контакт с Бог.На нито едно място не съм казала, че не трябва да се стремим към съвършенство, защото точно това трябва, но това не значи, че можем да го постигнем, че можем да станем Богове.Това противоречи на християнското възприемане на нещата.Има само един Бог и това си е - край.Да, можем да станем по-добри, да бъдем по-близо до Бог, но не и богове.Нали знаеш кой си е помислил, че може да бъде Бог и какво е станало с него

Не налагам мнението си като абсолютно универсално, даже по-нагоре има един пост, в който накрая съм писала, че това са си мои виждания...или не може да ги изказвам, само ти можеш, че и си прав на всичкото отгоре?Е, това вече не е толерантност :)Никого не спирам.Нали темата е такава - всеки да каже какви са вижданията му, а не да гравитираме върху едно мнение и да сме съгласни всички с него.Всеки си има свой живот и свое виждане за нещата, това съм го разбрала доста отдавна и знам, че това което е добро за мен не е непременно добро за някоя моя приятелка.
Нима след като клетката е част от мен тя е способна да стане като мен?
Освен това от къде знаеш колко религии познавам, какво съм учила и до колко и с кое съм запозната, че да съдиш какво трябва да чета и препрочитам?Не позволявай на суетата ти да говори вместо теб, защото точно това правиш

, че и се опитваш до поучаваш.
Да Бог е любов и на нито едно място не съм го отрекла.
Мерси за беседата!