Автор Тема: Атака/ДПС  (Прочетена 53982 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Атила

• Пишещ
  • Публикации: 885
  • Атила - бич божи
Отг: Атака / ДПС
« Отговор #30 -: Януари 28, 2006, 00:10:36 am »
тука мах никой не разбра какво точно имам предвид

Теза, антитеза, синтеза

тезата и антитезата се очертават доста добре - атака, мангалите, турчалята, недоволството на народа от управниците (атака обира луфта като буфер)

въпроса е в какво ще ни синтезират и кога ?!?!?
... иначе че мангалите смърдят и са гнусни, че атакистите са промити фашиски мозъчета, че турчалята не са това което са е ясно на всеки тука предполагам, и няма смисъл да го дискутираме, дъвкаме и предъвкаме.

Поздрави
Атила
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #31 -: Януари 28, 2006, 01:56:50 am »
Цитат
трябва и да я опазим !

Хермес ... да я опазим от Българите батка....Знаеш ли кой стои зад цялото това изкупуване и не знам си какво... не цигани и турци а (с извинение) ШИ---И продажни българи... Ето това е истината. И не мога да разбера какво толкова месите тази история. Да били сме жестоки едно време. Били сме страшни, били сме силни. Направили сме много неща...Но по дяволите живейте сега...тук ... какво остана от тази страшност от тази известност - 2 порутени монумента и едно Велико Търново...Половината ценности са изпродадени из чужбина.... (онзи ден си вървя по една улица и гледам антикварен магазин...и какво виждам - тракийска ваза за 4000 евро. Кой е продал тази ваза според вас, а... не глупавият циганин, а ХИТРИЯТ българин, на който само ДАЛАВЕРКА МУ ДАЙ) Не ми хвалете българите от едно време. И аз съмфен на историята, но правя граница между едно време и сега. В момента в БГ са останали малцина интелигентни хора...Държавата и задколисните и политици въобще и не искат интелигенция.... ТРЯБВА ИМ СВЕЖА ПРОМИТА РАБОТНА РЪКА....

Престанете да търсите вината в другите, ами я намерете в себе си...  Това е поредното типичнно за българина нещо... Да си намира някой който да му е виновен... Айде стига... писна ми ебати... Аз не съм си в страната и знам много добре за себе си, че съм един от онези тъпаци, дето бягат за да им е по уютно и уредено. Да не мислите, че не съм родолюбец... Напротив съм... Но народа ми е толкова прост, че направо ми става лошо от него...

Знаете ли какво иска българина - Ако може да работи 2 часа за 200 лева... ДА ама НЕ... никъде го няма това. Тука  и навсякъде по света хората се скъсват от работа и се борят не с конкуренцията в държавата, ами конкуренцията в света. ЖИВЕЕМ в един глобализиран свят все пак...

Помислете и ме оборвайте... аз пак ще ви отговарям.

РИСПЕКТ към всички...  :D
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
« Отговор #32 -: Януари 28, 2006, 02:02:51 am »
И бтв... Макар и да не съм в Държавата си, аз пак се опитвам да направя нещо за нея като заедно с малкото будни се опитвам да промия мозъка на вече промитите и затъналите до шия в ...

стига толкова... чакам да ме съсипете с доводите си... но не забравяйте... ИСТИНАТА ПОНЯКОГА БОЛИ... мен също ме боли да казвам тези думи, но за съжаление те са самата истина...
VOX UNIUS - VOX NULIUS

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #33 -: Януари 28, 2006, 02:04:07 am »
Agree ::)

Неактивен ToShKaTa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
  • "Българин да се наричам първа радост е за мене..."
« Отговор #34 -: Януари 28, 2006, 02:26:36 am »
Admin , доста от нещата които каза за българите са верни,но много бих искал да прочетеш
http://www.duma.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=151&sid=114a9fe5e724a291f4baf338f0e53841
и по-точно 3-та статия :
Плашат християните с ново Баташко клане

Лидерите на ДПС: Тук ние сме закона!
това става в наше време не преди Освобождението.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #35 -: Януари 28, 2006, 02:35:20 am »
Админе, прав си. Всяка нация си има измет, лошото е, че нашата стана мнозинство.
ToSHKaTa, това което се случва по тези места не става само заради ДПС. Ако не баха подпомагани от продажни българи нищо нямаше да постигнат. Нали ме разбираш.
« Последна редакция: Януари 28, 2006, 02:40:58 am от asdfghjkl »
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #36 -: Януари 28, 2006, 09:10:09 am »
Съгласен съм с админа и най-вече за търсене на вина за положението в някой друг. Няма по-виновни от самите нас,  българите, че позволихме на някои други етноси да ни се качат на главите. И всичко това се получи, защото избягахме от отговорност за собствения си живот, избягахме от отговорността да осигурим за децата си една що-годе сносна основа за тяхното духовно развитие.
Уф, много още може да се каже, но по-важно е друго - докато не възвърнем себеуважението си, докато не поемем живота си в собствените си ръце - няма да излезем от калта, която сами си забъркахме.
Не мисли като човек!-Крион

ssi

• Гост
« Отговор #37 -: Януари 28, 2006, 10:33:58 am »
Ееее стига де. На всеки е ясно ,че "1 птичка пролет не прави". Аз искам да живея добре ,ама как да стане като тези дето "управляват" си приемат закони само които касаят самите тях. Ще кажете "ами ти си ги избирал" .Хубаво де ама кой да избера... то няма свястна партия. Всичките са "един дол дренки". И за Нова Година ваканцията видяхте ли как си я направиха. Не можаха да приемат всички българи да не работят м/у Коледа и Нова година , а те си пуснаха ОФИЦИАЛНО отпушчица от 23 дек. до 10 ян.
Ахх  колко малко отпуска си взеха... ще кажеш ,че през другото време се скъсват от работа.
Е хайде сега кажете какво да направя сега аз. Да изляза на студа пред Народното събрание ли?
Нищо не мога да направя... трябва да се съберем доста хора и пак няма да ни обърнат внимание.
Вярно че и измежду нас има много подмазвачи и гъзолизци...няма съмнение. Но защо сме избрали хора да ни управляват.. ами защото искаме на всички ни да ни е хубаво. Лошото е ,че теорията им е "На мен да ми е хубаво ,пък на другите..."
Тези които трябва да коват законите за благоденствие на държавата ни ,те си коват за тях ,че и отгоре на това погазват повече от вече приетите. Ами с полицията нали е същото... изпреварват както не трябва ,спират където си поискат, минават на червено...и много други. Ако застана в една кола на едно избрано кръстовище с една камера за 1 ден мога да осигуря материал за 1 седмица излъчвания по Господари на ефира с престъпвания на закона и то 50 процента ще бъдат точно тези които "следят" за неговото спазване.
Мога да давам примери до безкрай....а вие да ми казвате аз какво мога да направя. Защото аз много съм мислил и в крайна сметка разбрах ,че нищо не можеш да направиш за да се пребориш с тая СГАН. Естествено има методи ,но те са незакони.

Неактивен Атила

• Пишещ
  • Атила - бич божи
« Отговор #38 -: Януари 28, 2006, 10:37:35 am »
.... сами сме си били воновни ?!??!

ако не знаете политиката е тези която трябва да създава условия за развитие и да пази интересите на поданиците си ... само че не и в България. За който и да гласуваш е все едно - все ни го бутат отзаде дебел и крив.

... или бъркам ?!?!?
аз съм на мнение, че сини, червени, жълти, зелени и тн са едни и същи - няма разлика. Излизат с различни програми ама правят едно и също - затриват България целенонасочено и постоянно.

Като ни орежат крилата как да летим ? Като нямаш среда нямаш и шанс да постигнеш нещо !

Много е просто всичко .... па после сами сме си виновни. Еми я ми кажи коя партия или движение ще създаде предпоставки за развите на България ?!?! Няма такава ... и всички прокарват чужди интереси и затова е такава кочина и сме такива свине.

Един пример - спорането на 3и и 4и блок на АЕЦ-а
Това е само и само икономиката ни да е по-малко конкуренто способна. Имам ефтина работна ръка сравнение със западна европа. Е, нашите политици ще конпенсират със внос на скъп ток и от там нататък производството като цяло се оскъпява и преимуществата дето ги имаме отпадат до голяма част.

Та това е положениетео

В момента е бесен капитализъм в България в най-дивият му вариант. Интересното е че само България и Румъния минаха по тоя план - и двете държави минаха по абослютно един и същи път след падането на коунягите.
Не ми казвайте, че и това е случайно и че хората са си виновни

... аре размислете малко и над моите думи.

Поздрави
Атила
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
« Отговор #39 -: Януари 28, 2006, 10:40:55 am »
Тошка, прочетох го на две на три, че бързам много. И пак какво ми направи впечатление. Българин е позволил да се регистрира тази партия и българин е допуснал да се учи турски в това училище, пак българин по-късно позволява да има новини на турски по канал 1. И тука пак заговорихме за изметната политическа ръка на България. Ако имаше поне един с (пак извинете) топки между краката си и да беше ХИТЪР и да знаеше какво е политика, а не да е завършил журналистика и да гони министерското място (или все едно какво. Политикът, трябва да учи за политик!!!Съществува специалност наречена Политически Науки)  такова нещо нямаше да стане. Защото ДОГАН повярвайте ми, си има много слаби моменти и най-важното, крие много мръсни ризи, които (тук идва най-смешното и тъпо нещо за мен) един умен политик може да изкара наяве. КАК. Хахаха - ами случайно има вътрешно разузнаване за това. Имаш ли мръсните ризи на тази властна ГАД можеш да го унищожиш за секунди. И удъра тряба да е право през главата, чрез широко медийно разпространение и едно - две публични линчувания. Ето това ще го съсипе тая гад и после забравете за каквото и да е. Не че мръсника няма да продължи задколисно да върши нещата, които е вършил и до сега, но всеки следващ може да последва съдбата му, ако тръгне по пътя на своя предшественик. Прави сте само за едно ДОГАН трябва да бъде спрян. НО това няма нищо общо с останалите турци в България.

За това ако мразите някой, мразете овчаря, а не овцете му....  ;D
VOX UNIUS - VOX NULIUS

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
« Отговор #40 -: Януари 28, 2006, 10:53:30 am »
Атила, съгласен съм с теб. НО ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН СИ Е ВИНОВЕН САМ НА СЕБЕ СИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ТАКАВА ОКЪРТЕНА, ОЛЮЩЕНА И УНИЩОЖЕНА. Вземете София например. 80% от българите там са ПРОСТИ. Какво ми е направило впечатление. Направи се нова автобусна спирка, красива, лъскава - страхотно...В 12 часа през нощта на същия ден, в който е сложена, минава банда пяни подрастващи идиотчета и изпочупват или изподраскват спирката. С подобни примери цял роман мога да изпиша. Автобуси, паметници, сгради и т.н и т.н. Ами хора мога само да ви кажа, че ако някой от вас си мисли: "Ами то и на запад е така, ама на следващия ден я поправят или слагат нова." Ще им кажа само - НЕ не е така. Тука една спирка издържа ПОНЕ ЕДНА ГОДИНА преди да е нужно да бъде сменена, ако въобще е нужно.... Тук хората си пазят новото,което направят за тях.

ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ И ОКАЯНИ, защото съсипваме вяско старо и ново нещо, което си имаме. Така че българина е простак. И за да започне да се оправя дереджето на страната, трябва някой много яко ПЪРВО да зомбира този прост народ в нещо по добро.... ако ме разбирате какво имам предвид...

Какво е казал Кенеди на ам. народ: Помогнете вие на Америка, за да може и Америка да ви помогне на ВАС.
VOX UNIUS - VOX NULIUS

ssi

• Гост
« Отговор #41 -: Януари 28, 2006, 11:07:12 am »
ОК . Съгласен съм донякъде ,ама какво предлагаш да направят останалите 10 или 20 % които не са прости и искат да си пазят България чиста защото това е техния дом. Какво трябва да направят.... като гласа не им се чува сред обществото ,че камоли да стигне до "управляващите" (пиша ги в кавички защото те не правят това за което са избрани)

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #42 -: Януари 28, 2006, 11:15:28 am »
Ми то това е въпросът! Техният обсег на действие се свежда до кръга от най-близките си роднини и приятели, по-натам просто не могат да пробият. И този форум е в този кръг и...? Какво правим ?  :(

Неактивен Атила

• Пишещ
  • Атила - бич божи
« Отговор #43 -: Януари 28, 2006, 11:33:12 am »
аз въобще не съм съгласен с Админа !

Ми ще трошат, щото изпълнителната власт е в ръцете на Филчев от как падна комунизма (независимо коя партията е на власт) и той много добре се погрижи неспазването на законите да няма административни последствия. Та това цялото нещо слезе чак на ниво обиковенни граждани и затова положението е такова ...

Махни полицията или и орежи правата - днес крати, прибират го и след 4 часа трябва да го пуснат
и ще видиш какво ще стане във всяка една държава независимо дали са англичани, французи, италианци или немци - резултатите ще са същите.

И това пак не идва от БЪЛГАРИНА както пишеш ти а е следствие на нещо. Защото аз помня времената когата всички бяха усмихнати, културни и любезни ... това сега са същите хора или техните деца. Това над което се възмущаваш е следствие на шибаната ни политика.. малко примери

- учител взима заплата 200-300 лв - умрял от глад с две думи. От къде да има самочувствие този човек и да има желание да учи децата на нещо и да си върши работата като е оскотял и семейството му реве от глад. Почват частни уроци, изнудване на учениците и тн .... щом учител изнудва учениците, кво пък си мислят учениците - ей тая спирка мога да я строша и никой нищо няма да ми каже - и е така

- лекари - същото е положението. Как да спасяваш човешки живот като твоя собствен е застрашен и можеш да умреш от глад. Гас на подкупи и изнудване на пациентите - или плаща или мре

... до там ни докараха и затова не сме виновни ние - избирахме червени, избирахме сини, избирахме жълти сега и националисти се появиха - никой ама никой няма да ни създаде благоприятна атмосфера за живот - няма да има изпълнение на законите още десетилетия, всеки ще е тарикат по тая причина и ще тънем в мизерия

Поздрави
Атила

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #44 -: Януари 28, 2006, 11:43:39 am »
С две думе, Атила, казваш, че има виновен някой, който е извън Бг. И така да е, ама пък нашите управляващи са се съгласили да им играят по свирката - от страх, лакомия и отказ от поемане на отговорност.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27