Автор Тема: Атака/ДПС  (Прочетена 54481 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Атила

• Пишещ
  • Публикации: 885
  • Атила - бич божи
Re: Атака / ДПС
« Отговор #15 -: Декември 08, 2005, 23:02:22 pm »
спрете моля да спамите с глупости.

Темата е "теза, антитеза, синтеза" в България и примера за това е Атака и ДПС.

Поздрави
Атила
п.с. бе то ясно че повечето в парламента са пидираси
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #16 -: Декември 08, 2005, 23:57:18 pm »
Прави сте, за политик не става. Става да надъхва хората по митините, но тези изтъпления които прави в НС само му вредят и ще ги обърнат срещу него.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Ани

• Четящ
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #17 -: Декември 10, 2005, 23:04:19 pm »
Абсолютно е вярно, че са решили да ни "синтезират". Аз си признавам, че гласувах за Атака, като лепих плакати и убедих още десетина души да гласуват, без изобщо да съм предполагала каква е целта. Всъщност Атака е още една етническа партия, подобно на ДПС и Евророма. Няма да говоря за корумпираността на членовете й, но омразата лъхаше от самото начало. Това, което Атака прави е да провокира разделение на етнически признак, а някои хора (знаете кои) се чувстват най-комфортно на места, в които има конфликти и разделение. Не че проблемите от турци и цигани липсват, но не е това начина за решаването им. Трябваше ми доста време да го осъзная  >:(
ДС създаде преди време ДПС, а сега създаде Атака.

Неактивен ToShKaTa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
  • "Българин да се наричам първа радост е за мене..."
Отг: Атака / ДПС
« Отговор #18 -: Януари 27, 2006, 01:41:38 am »
ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ, ФАКТОР ЗА ДЕМОКРАЦИЯ, РАЗБИРАТЕЛСТВО И СИГУРНОСТ В СТРАНАТА И НА БАЛКАНИТЕ.
СТУДИИ
Автор: Проф. д-р Ибрахим Татарлъ

ПЪРВИ ОПИТИ ЗА ЛИБЕРАЛИЗИРАНЕ
ДВИЖЕНИЕТО ЗА ПРАВА И СВОБОДИ ОБЩОНАЦИОНАЛНА ПАРТИЯ, ФАКТОР ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА В СТРАНАТА
- ТУРСКО НАЦИОНАЛНО ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ
- СЪЗДАВАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО ЗА ПРАВА И СВОБОДИ
- ЯНУАРСКИТЕ СЪБИТИЯ СА ПОБЕДА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ

ДВИЖЕНИЕТО ЗА ПРАВА И СВОБОДИ НА ГРАНИЦАТА НА ДВЕ ЕПОХИ - В КРАЯ НА XX ВЕК И НАЧАЛОТО НА XXI ВЕК
- Създаване на Либералнодемократичния съюз.
- Движението за права и свободи и местните избори 1999 г.

http://www.dps.bg/?pit=8&it=8    ето го и линка.Просто нямам думи кажи им турци и ги остави ...

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
  • Публикации: 2 983
  • V to the A to the D-E-R
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #19 -: Януари 27, 2006, 12:07:55 pm »
Все повече и повече започват да ми харесват идеите на чичко Хитлер и в главата ми се явъртят разни картинки на лагери и разстрели на турци и мангали.Полудявам ли?
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #20 -: Януари 27, 2006, 12:08:49 pm »
Ччччшшш ей... да не чувам такива нещ във форума!!! Никаква расова омраза и подобни ти ми там работи... Намирайте начин да погасяте омразата и ненавистта си. Това само ви пречи и нищо не постигате. Аз примерно ненавиждам Буш и адски много го мразя. Преди време омразата ми беше прерастнала в такава маниакалност, че веднъж 2ма скинари като ме джобеха и така ги пребихме с един приятел, че през живота си сигурно повече няма да го правят. От къде ми дойде силата - защото си представих, че трепя Буш с голи ръце. После осъзнах, че това е нещо мноооого много лошо и започнах да го подтискам. Сега пазя някакво равновесие...

А по темата. Спрете с тази омраза към цигани и турци. Като американците сте. Направо сте неприятни. Мразим циганите щото крадяли, ами какво да кажем за НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЦИГАНИ в парламента, а?! Тея дето най-много крадят. Това, че никой не спомага тези хора да се интегрират в обществото си е само проблем на българите. Ако има свестни хора и от двете страни Роми и Българи (въпреки, че това деление е тъпо щото всички живеем в България, ма както и да е) всеки да спомогне за интеграцията - проблем няма да има.

А турците какво са ви проблем. Тях ги е имало винаги. Това, че Доган ни е неприятен със своите цели за завладяване на властта не значи да линчуваме сега всички турци. Те пък какво са ви виновни. Аз мразя Буш, но не мразя американците. Въпреки това твърдя, че доста голяма част от тях са прости като калъфи, но Простотията къде ли я няма...  :D

Айде преосмислете някои неща и тогава говорете такива неща. Всички в крайна сметка сме хора. И не бъдете като този КАЛЪФ от АТАКА - КРАЙНИ...
« Последна редакция: Януари 27, 2006, 12:20:29 pm от Admin »
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #21 -: Януари 27, 2006, 12:13:27 pm »
ok,ok,няма повече.Ама тея напоследък наистина много си позволяват и трябва да се направи нещо.Въпроса е кой прави.Щото тея "с власт" не правят

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #22 -: Януари 27, 2006, 12:25:01 pm »
Оки доки... 10x...
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

ssi

• Гост
« Отговор #23 -: Януари 27, 2006, 14:57:23 pm »
Сидеров може да простее от време на време , но определено изкарва доста кирливи ризи из парламента и има защо другите депутати да го мразят и да ги е страх

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #24 -: Януари 27, 2006, 16:39:29 pm »
Аз си мисля, че може да дойде един момент, в който да стане прекалено неудобен за някои хора и да го "пратят да спи при рибите". Дали е възможен такъв сценарии.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен Gil-Galadh

• Много Писал
    • chigot.blogspot.com
« Отговор #25 -: Януари 27, 2006, 16:45:21 pm »
според мен като нищо

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #26 -: Януари 27, 2006, 17:32:35 pm »
Не, защото ще има революция. А те не искат това.

prestor

• Гост
« Отговор #27 -: Януари 27, 2006, 21:50:17 pm »
OFFTOPIC:   Циганите са направени такива от държавата, която им угажда и ги глези. Но това изобщо не означава че трябва да има дискриминация, фашизъм и тн. И те са хора като нас!

Неактивен ToShKaTa

• Четящ
  • *
  • Публикации: 11
  • "Българин да се наричам първа радост е за мене..."
« Отговор #28 -: Януари 27, 2006, 22:34:51 pm »
За мене най-големия проблем е че циганите се множат като .... а турците са изкупили половината земи в Добруджа.Ако се замислите малко има за какво да има расова омраза, защото нашите деди са проливали кръв за тази земя ( сега може би някой ще каже че е било преди еди колко си  години и че живеем в 21 век.Това да не означава, че трябва да забравим за какво са се борили?). А сега в наше време какво се получава? Турците по законен път завземат земята и никой нищо не може да им кажи, освен да ядат сопара,извинявам се за израза.

Неактивен Hermes

• Четящ
  • *
  • Публикации: 80
  • Хармонията е ЛЮБОВ, която носи МИР!
« Отговор #29 -: Януари 27, 2006, 23:44:23 pm »
Незабравяйте, че така е станало в Палестина-Израел.Албанците изкупуват земята на Македония..Струга е вече албанска(наложиха и втори официален език -албански в Македония) и идват насам ...а турците изкупуват българска земя и може да стане нещо неприятно(макар че ни дължат 10 млрд.за Одринска Тракия)А някой може ли да ми каже за съотношението построени (маркери)джамии-църкви след 1990г.?Процента е ужасяващ...Никой не приказва за омраза ,но ако толкова обичаме земята си .....Рилските езера....Странджа-Сакар,Царичина и ....(знаете защо)трябва и да я опазим !
ТЕЗИ КОИТО ПОБЕЖДАВАТ, СА ОНЕЗИ КОИТО ЗНАЯТ ЧЕ МОГАТ!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27