Автор Тема: Атака/ДПС  (Прочетена 53926 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
Re: Атака/ДПС
« Отговор #60 -: Декември 31, 2006, 16:12:50 pm »
С духа на 100 годишното си изоставане, на България и трябва един по-умерен Хитлер  ;)

ББ ??
musica universalis

x-37

• Гост
« Отговор #61 -: Декември 31, 2006, 16:51:37 pm »
ББ е на ти с гланите действащи лица  ;)
Аз лично невиждам такъв, който може да оправи България, сред всичките ни политици ;)

Неактивен outlawzzz

• Четящ
  • *
  • Публикации: 33
« Отговор #62 -: Декември 31, 2006, 20:23:33 pm »
Защо мислите че "Атака" са поредния прах в очите на хората? Ако беше така мислите ли, че щеше да сложат Волен Сидеров да я управлява, човек който е написал книги като "Властта на мамона"? За другите членове на "Атака" не бих се учудил да са марионетки, но Волен не мисла че е такъв.
« Последна редакция: Януари 01, 2007, 15:40:17 pm от Horus »

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
  • Публикации: 1 539
  • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
« Отговор #63 -: Януари 02, 2007, 04:58:03 am »
С духа на 100 годишното си изоставане, на България и трябва един по-умерен Хитлер  ;)
Изключително калпав пример. ( не е лично а по принцип)
Защо да не е съвременен Лао Дзъ, Конфуций, Буда ... или някой от водачите на митичната Атлантида?
Не, на България и трябваме точно ние, не скрити зад клавиатури и монитори а всеки на мястото си. Там където може най-много да съдейства за сътворяването на мечтите си.
......
Хитлер?!?......не се ли сети за някой велик българин???
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

x-37

• Гост
« Отговор #64 -: Януари 02, 2007, 09:29:14 am »
Поради факта, че този човек, колкото и да се опитват да го подиграват, е извадил Германия  от руините за изключително малко време, Аз лично немога да се сетя за друг такъв, наречи го лидер или президент или който и да е, който да е направил подобно нещо със страната си за изключително малко време  ;)

Изброените от теб примери е малко вероятно да са съществували, какво остава ако се учим от "тях"  :-\
Да кажем някой българин? И аз обичам България, но за съжаление няма такъв след освобождението ни.
Владетелите ни преди освобождението ни е несериозно да подражаваме, тогава светът не е бил такъв какъвто е  :)
И не на последно място избрах Хитлер, защото.... така ми харесва, това е моето мнение  8)

Oberon

• Гост
« Отговор #65 -: Януари 03, 2007, 11:34:13 am »
Х-37, не забравяй, че той не е бил сам:))) Както се е случило и с Япония. Благодарение на "Плана Маршал", за 20 години от фермерска държава, каквато са били до началото на WWII, стават всетовен лидер в областта на високите технологии. Но при тях водещ фактор е високия морал и желязна дисциплина. За да измислят транзистора, са работили по 3 смени инженери, водени от целта - да го направят. При германците е същото - желязна дисциплина и ясно поставени цели. Обаянието на Хитлер е оказало своето, а парите отвъд океана - останалото :)))

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #66 -: Януари 04, 2007, 04:09:04 am »
x-37,
не си сетил...
А кой нород, след 500 години непрестанен хомот, и общо около 700 години в близката си история, кой е възстановил държавността си?
Има ли друг?
Няма да забравя думите на един забакнал американец, на премиерата на "Време разделно" в САЩ, когато научил за годините-вековете робства:
"И след всичко това, Вие имате народ и държава?"
Ето ти го примера на един цял народ, когато е бил относително единен.
Парадокса е, че когато българите са управлявани от учени хора, винаги са губели.
Владетелите ни преди освобождението, т.е. преди поробванията, бих нарекъл водачи. От някои можем да вземем доблеста, родолюбието и находчивоста. Щеше да е прекалено ако всички бяха такива. :)
Не е нужно да се опираме на еднаквоста в ситуациите а в принципите. Често пропусканите принципи поради вкопчване в конкретиката.

За споменатите древни мъдреци няма да коментирам дълго.
Ако изключим атлантите, принципно никой от другите не е бил разрушител. Въпреки вековете изтекли от тогава, последователите им не са изчезнали. Дори напротив.
Дори ученията им да са синтез от умозренията на множество предци, добре ще е самовлюбените в съвременните си придобивки хорица понякога да се замислят.

А модерни хитлеровци колкото щеш. Надникни в здравеопазването, образованието, научните кръгове и не на последно място политиката.
Само дето сега са много по-префинени. Действат индиректно, говорят приказно и многословно до степен "аха и да си повярват". И се стремят не да разширят а да стеснят кръговете си, като в същото време пускат пипала във всички посоки. Така захранват кръга си. Типични ракови клетки....обществени и вече световни.
Къде ли е новия д-р Райф? Да ни покаже генератора на онзи лъч, който ще ги освести. Вероятно не един д-р Райф са покрили....

А по темата Атака/ДПС:
Когато овцете, овчарите и кучетата спят, вълчето хоро е във вихъра си.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Admin

• White Force Fighter
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 742
  • MAY THE FORCE BE WITH YOU
    • Light Motion Design Studio
« Отговор #67 -: Януари 04, 2007, 11:23:26 am »
Цитат
Аз лично невиждам такъв, който може да оправи България, сред всичките ни политици
Х37, никой няма да оправи България освен нейните граждани. Докато гражданите на България почакват някой да им оправи нещата, нищо няма да стане. Българинът се слави със своята мързеливост и желание да работи много малко, но за много пари. Е, такова нещо по света няма! Докато всеки един българин не започне да създава по нещо в своята си дейност, в сферата, която работи и твори, никога няма да оправи нищо.... Както е казал Кенеди, първо помогнете вие на държавата и тогава чакайте държавата да помогне на вас.... :D
VOX UNIUS - VOX NULIUS
-------------------------------
The change is in your mind!

Oberon

• Гост
« Отговор #68 -: Януари 04, 2007, 13:13:19 pm »
Цитат
Аз лично невиждам такъв, който може да оправи България, сред всичките ни политици
Х37, никой няма да оправи България освен нейните граждани. Докато гражданите на България почакват някой да им оправи нещата, нищо няма да стане. Българинът се слави със своята мързеливост и желание да работи много малко, но за много пари. Е, такова нещо по света няма! Докато всеки един българин не започне да създава по нещо в своята си дейност, в сферата, която работи и твори, никога няма да оправи нищо.... Както е казал Кенеди, първо помогнете вие на държавата и тогава чакайте държавата да помогне на вас.... :D

Ще ме прощаваш, ама българите не си страдаме от мързеливост за много пари. Страдаме си от калпав мениджъмнт на управленско ниво. Обещават ти едно, дават ти друго, и после ти си винове, че вече не бачкаш. Айте моля те и ти, колко сме били мързеливи...Българина може да бачка като вол. Ама като работи за жълти стотинки, от вол ще стане на ленивец. Нормално. Навсякъде е така. Мен ми обещават една заплата, стискаме си ръцете..след време получавам друга, плащам си сам осигуровките, удържат ми за това, за онова...бла бла. После в агенцията за подбор, жената ми казва че 70% от хората напускат работата си заради шефа си и неговото отношение към тях. Тук мотото: "Като не ти харесва, напускай" не върви, защото при следващата работа пак е така. Тук масово е така - калпав управленски мениджмънт, и бягане от отговорност....А в Италия, обикновена секретарка взима 2000 евро. Тук за 2000 евро ще ти съсипят здравето и живота. Много сме били искали. Ами, да. Аз постъпвам на работа и след 1 месец разбирам, че през ден ще съм не до 18ч, а до 19:30 ( Еон е свидетел). На мен това не ми се заплаща, защо? А един приятел ходи да бере некви ягоди в Англия, там ги задължавали да си взимат почивката на обяд, а тука дори ти се карат що си почивал.
Айде не ми говори, моля те....Щото колкото и да си мотивиран към даден момент, мотивацията ти отива по дяволите след известно време...

Оберон

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #69 -: Януари 04, 2007, 14:24:22 pm »
Oberon, твърдо заставам зад твоите думи-на управленско ниво са мързеливите и некадърните.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Joro Velev

• Доста Писал
« Отговор #70 -: Януари 04, 2007, 15:31:40 pm »
Oberon,Mirotvorec подкрепям Ви.
Личния ми опит показва същото.
Затова писах за парадокса на умните (учените) управници и страдащия народ.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #71 -: Януари 05, 2007, 09:00:32 am »
Току-що се убедих за пореден път в ненормалщината по върховете... Оказва се, че нито един депутат от ДПС не е подписал новата конституция, а доста време мина, откакто беше приета. Какво означава това? Нека някой по-навътре в тези неща да коментира, за мен това е акт на бойкот.
Но още по-интересно е защо никой от противниците на ДПС (най-вече Атака)  не "гърми" по медиите за този факт?

Eon

• Гост
« Отговор #72 -: Януари 05, 2007, 10:02:04 am »
за мен това е акт на бойкот.
А, за мен акт на неграмотност и незаинтересованост.   ;D

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #73 -: Януари 05, 2007, 10:51:49 am »
Знам ли...? Да са неграмотни-не ми се вярва, все изучени люде са, а че са незаинтересовани... Да, възможно е.

Неактивен Gogo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 275
« Отговор #74 -: Януари 05, 2007, 12:21:10 pm »
атака си беше спусната от централната власт която си е една и съща вече 15 г.воленчо е бил главен седесар, сега са бара на водач националист-просто това което искаше голяма част от народа  се даде с тази атака, за да се преброят "пилците", нищо повече,и нищо ново.ДПС същата работа.Просто няма значение кои е на власт, и кой е в парламента, всичко си върви по начертан план който се диктува от вън,а марионетките са само инструмент.
Та така с тези ми  политици и партии,все тази е,нищо не правят за подобравяне на държавата,единствената цел на всичките маимуни е да разпродават на чужденци и да унищожават това което е останало Българско като икономика , промишленост,жизнен стандарт,особено тежката промишленост, армията и военнотехническата промишленост.
Аз специално от доста години не се интересувам изобщо от тези неща,защото отдавна разбрах че от обикновения гласоподавател нищо не зависи,освен да си води суха статистика.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27