Атила, съгласен съм с теб. НО ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН СИ Е ВИНОВЕН САМ НА СЕБЕ СИ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ТАКАВА ОКЪРТЕНА, ОЛЮЩЕНА И УНИЩОЖЕНА. Вземете София например. 80% от българите там са ПРОСТИ. Какво ми е направило впечатление. Направи се нова автобусна спирка, красива, лъскава - страхотно...В 12 часа през нощта на същия ден, в който е сложена, минава банда пяни подрастващи идиотчета и изпочупват или изподраскват спирката. С подобни примери цял роман мога да изпиша. Автобуси, паметници, сгради и т.н и т.н. Ами хора мога само да ви кажа, че ако някой от вас си мисли: "Ами то и на запад е така, ама на следващия ден я поправят или слагат нова." Ще им кажа само - НЕ не е така. Тука една спирка издържа ПОНЕ ЕДНА ГОДИНА преди да е нужно да бъде сменена, ако въобще е нужно.... Тук хората си пазят новото,което направят за тях.
ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ И ОКАЯНИ, защото съсипваме вяско старо и ново нещо, което си имаме. Така че българина е простак. И за да започне да се оправя дереджето на страната, трябва някой много яко ПЪРВО да зомбира този прост народ в нещо по добро.... ако ме разбирате какво имам предвид...
Какво е казал Кенеди на ам. народ: Помогнете вие на Америка, за да може и Америка да ви помогне на ВАС.