Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141285 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Re: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #135 -: Февруари 16, 2007, 21:31:12 pm »
Този звук е отвратителен, по едно време го коментирахме някъде по темите. Добре е, че си стигнал само до жужене, явно не са успяли да те фиксират на 100%, защото ако им паднеш както трябва жуженето се превръща в рев на моторите на свръхзвуков самолет и те парализира тотално. По-нататък какво ще стане с теб-един Господ знае и тези, които ти причиняват това. Общо взето-отървал си се.   ;)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 368
« Отговор #136 -: Февруари 16, 2007, 21:46:54 pm »
Ами всъщност май споменах, че това беше също сън. Сънувах го преди доста време около година, но е един от онези, които не се забравят. От тогава извънземни не съм сънувал нито шумове. Интересното беше, че тия странни обекти се появиха в съня ми след като няколко нощи се забавлявах със светещите извънземни. Нещо им имат зъб сигурно. А може и светлите да са се опитвали да ме предупреждават, ама нищо не им разбирах на тях, вместо това им се радвах като малко дете.
Според теб кой го причинява това. Аз смятам, че подобни кораби могат да имат само военните или рептилите. Просто тоя мръсно зелен цвят и боен вид. Мисля, че тези кораби 100% са мулти измерни, понеже смятам сънищата за пътуване в други измерения. Лошото е, че и там са ни погнали явно.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #137 -: Февруари 16, 2007, 22:57:57 pm »
Не знам кой ги причинява всички тези неща в твоя случай, може наистина да е бил един малко по-необикновен сън. Може да е вследствие на по-богатото ти въображение, на някакви твои очаквания и...астрала ти ги предоставя.  ;)
Не мисли като човек!-Крион

anna

• Гост
« Отговор #138 -: Февруари 16, 2007, 23:19:17 pm »
  Недай  си  Боже  да  се  срещнеш  с  тези  "приятелчета"?! :'( Някой  ако  е  преживял  такова  нещо  може  ли  да  не  се  върне  повече?
  DreamCatcher, внимавай  да  не  "останеш"  в  своите  сънища! ::) :P
И  другите  многоизмерни  преживявания  също  могат  да  доведат  до  такива  резултати, нали  така? Стига  да  си  намериш  майстора. ::) Молитвата  преди  сън  помага  ли  по  някакъв  начин? И  ако  е  така, каква  молитва  може  да  се  използва(като  текст) :-\
  Чух, че  някакъв  вид  енергийна  защита  помага  при  нападение  по  време  на  сън! Май  се  произнася  като  молитва...Но  притежава  голяма  сила, защитаваща  дори  от  силни  същества  като  магове, окултисти-"магьосници"  и  други... Но  сигурно  за  да  я  владееш  трябва  да  имаш  познания  освен  от  "науката", също  и  от  практиката! И  определено  енергийно  поле, разбира  се! :( :-\
Това  си  иска  работа. :'( Иначе  прекрачиш  ли  прага  на  дверите, може  да  се  заличиш.
  Ужасен  ужасон! ::) ;D ::)

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #139 -: Февруари 16, 2007, 23:28:29 pm »
Вижте какво, верно че човек може да сънува какво ли не, да пътува къде ли не на сън, НО >>> не забравяйте, че значимите неща, които можете и можем да направим за другите  и за себе си са в реалния свят, в реалният ни живот ДНЕС. Това е по-важното, другото е само някаква проекция от смътно разбираеми преживявания, които мисля, не бива да отвличат дотолкова вниманието ни, че да пропускаме да разсъждаваме за истински значимите въпроси на ежедневието. ДНЕС има нещастни хора, ДНЕС има щастливи хора, днес има войни, глад, манипулации; радост, любов, доброта и приятелство..... Това е светът на БУДНОТО съзнание, от това как ще живеем будния си живот зависи какво ще дадем от себе си, а другото  то нека е на заден план. :)

Хмм, това дето го написах не ми харесва сега като го чета пак, макар че е истина, много сухарско звучи.
Всъщност и аз имам много интересни и странни сънища, ама не зная защо не ми е много любопитно да се задълбочавам в тях... :-[ Приемам го като нещо естествено, че човек може да прави всичко на сън  - и да лети и то с лекота и да вижда НЛО-та /само че мойте бяха пурообразни/ и ....т.н., още  преди да имам  шофьорска книжка сънувах често че карам кола и то доста майсторски, абе сега като си помисля мнооого странни неща сънува човек. Ходи на невероятни и на неземни места. Мисля, че всеки го прави. :)
« Последна редакция: Февруари 16, 2007, 23:45:04 pm от Albinoni »
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Fanta

• Гост
« Отговор #140 -: Февруари 17, 2007, 11:33:46 am »
 Според мен хубавите сънища също могат да уловят човек. Ако много ти хареса нямаш желание да се будиш

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #141 -: Февруари 17, 2007, 17:13:33 pm »
Вижте какво, верно че човек може да сънува какво ли не, да пътува къде ли не на сън, НО >>> не забравяйте, че значимите неща, които можете и можем да направим за другите  и за себе си са в реалния свят, в реалният ни живот ДНЕС. Това е по-важното, другото е само някаква проекция от смътно разбираеми преживявания, които мисля, не бива да отвличат дотолкова вниманието ни, че да пропускаме да разсъждаваме за истински значимите въпроси на ежедневието.

Това не е точно така ;)

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #142 -: Февруари 17, 2007, 18:11:01 pm »
Хмм, да,... замислих се.... всъщност си прав, не е така и аз много добре го знам, там съм се изразила неправилно. Много от истините, до които достигаме подсъзнателно  засягащи сбора от минало, настояще и бъдеще, често се изразяват в  подсъзнанието чрез символи и визуални представи.... Аз имах може би предвид да умем да разбираме какво ни казва ума, правилно да правим изводите,е, поне до колкото е възможно...много е деликатно това...на мене ми е трудно  :)
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

PureEvil

• Гост
« Отговор #143 -: Февруари 17, 2007, 20:19:03 pm »
Ами аз не съм много на ясно с нещата и от скоро съм регната тук, но когато бях малка много често сънувах един и същи сън с някакво чудовище, което беше гигантско и говореше нещо на мен и на още няколко деца, а аз виждах всичко отгоре. По-късно започнах пак да сънувам един и същи сън често. Сънувах как с майка ми бягаме от някакви пирати в една гора и те я бяха хванали и убили. Тогава бях много малка, много се бях изплашила и когато се събудих първия път и много бях ревала и майка ми едвам ме успокои. Години по-късно,някаде 7-8 клас, сънувах нещо като продължение на същия сън: майка ми се появи от някаде и каза че е избягала от тях и пак бягахме от същите "пирати" и през цялото време бягахме по клоните на дърветата и в един момент се бяхме превърнали в маимунки и се криехме от същите тези "пирати".
Сънувала съм много други откачени сънища и в голяма част от тях виждам нещата не само през собствените ми очи, но и все едно гледам всичко като филм на някакъв телевизор.
А от известно време сънищата, които сънувам са много объркани, по-голямата част от тях не си я спомням, а и нямат никакъф смисъл в последователността в която ги сънувам.Пък и все по-рядко се случва да сънувам и много ме е яд за това, защото много обичам да сънувам разни неща.  :D А и когато сънувам нещо винаги и много реалистично - усещания, миризми....всичко е реално сякаш е истинско и това винаги много ми е допадало в сънищата. :)
Относно летенето имаше период, в който почти всеки ден сънувах как летя и бяше много приятно, но се е случвало и да искам, но да не мога да полетя. Веднъж някакво момче ме гонеше и  и двамата летяхме из квартала в които живея, но на мястото на един блок точно до този в които живея има6е някакво гробище. :)

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 368
« Отговор #144 -: Февруари 17, 2007, 20:52:01 pm »
Сънищата са си важни, няма да ви обяснявам колко пъти ми се е разваляло нещо и не съм можел да измисля как да го оправя, а после сънувам точно как става и как да го направя. Същото и за разни проблеми от живота. Направо си е безпогрешен метод, особено, ако знаеш как да се насочиш преди заспиване към това което ти трябва.
Наистина и от хубавите сънища можеш да не се върнеш, ако няма какво да те задържа.  :D Аз така една сътрун реших да си поспя още след като се събудих. Заспах си, но със съзнанието, че вече не съм в тялото си, че всъщност спя. Чувствах се свободен и изведнъж бавно започнах да се издигам, над улицет, блока, после виждах града отвисоко и ми ставаше все по-леко, а около мен се стелеше една бяла мъгла и спокойствие и се чувствах толкова пълен със всичко, едно със всичко. Изведнъж се сепнах и усетих, че отивам твърде далеч, спомних си за роднините, за любимото момиче и рязко пропаднах надолу и направо се врязах в тялото си, скочих в леглото и се хванах за главата с въпроса какви ги върша и къде отивах. После дойде време да съжалявам, че много съм взел да мисля, когато не е трябвало.  :D
Но не това исках да разкажа сега. Исках да разкажа за първият сън който сънувах известно време след първият странен сън с извънземните. Тука има хора сънували подобни сънища като този. Изобщо вече за извънземни май няма да разказвам, освен ако не сънувам нещо ново. (снощи сънувах рептили, но сънят не беше много ясен, по-скоро защото четох до късно във форума, за летището в Денвър).

Така. Сънувам, че съм в една гора, на една поляна. Изобщо си нямам представа как съм попаднал там. Оглеждам се на около има много хора събрани около огнища, които изглеждат сякаш се подготвят за битка, лъскат някакви съдове, ножове, приготвят някакви раници. Аз още нямам представа как съм се оказал сред тях и си мисля, че някой ще дойде след малко да ме изгони, понеже нямам работа там, обаче нищо такова не става. Вместо това всички ме приемат нормално. Аз се успокоявам. После обаче, се разнася някакво тръпнещо усещане из лагера, педупреждения за идваща опасност. Аз се изправям готов да помогна и в този момент виждам,
е всички около мен променят вида си. Стават чисто бели, сякаш облечени в бели роби. Някои са направо гиганти в сравнение с другите, но всички са еднакво светли. Същисвам се, после поглеждам в себе си и виждам, че и аз изглеждам така, средно дребен или поне така се чувствам. Изведнъж от близките борове нахлуват някакви черни силуети и разпръскват целия лагер. Завръзват се нещо от рода на разпръснати схватки. Аз седя като невидял и не знам какво да правя. В тоя момент пред мен от боровете изкача огромна сянка, към десет метра висока и тръгва право към мен. Отстъпих малко на зад, но се взех в ръце. Някакъв инстинкт ми каза, без агресия да насоча чрез ръцете си светъл импулс към сянката. Направих го, но просто пробих малка дупка в нея. Направих го и втори и трети път, но сянаката само се разяри още повече, а аз стратегически отстъпвах. Събрах всичката енергия в себе си за възможно най-силен импулс. Той даде твърде добър резултат сянката беше обхваната цялата от светлина и се разтвори. Тогава усетих, че това не е бил само моят импулс. Зад мен беше застанала десет метрова бяла фигура, а като я погледнах в мен се породи усещането, каквото човек изпитва когато се е трудил много и му се усмихнат одобрително и окуражително за похвала - благо, благо ми стана и се събудих доволен, сякаш бях помогнал на много хора.

Ако някой се чуди защо са поствал по това време, вместо да спя  :D, ще кажа в своя защита, че съм нощтна смяна и реших да редактирам тоя текст.
« Последна редакция: Февруари 18, 2007, 03:29:46 am от DreamCatcher »

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #145 -: Февруари 19, 2007, 03:19:54 am »
DreamCatcher, ти пак си добре. Пак като не са те използвали разни съшности като марионетка и ти да гледаш всичко някак си "отвътре" себе си и да не можеш да се контролираш. Хем спиш хем не, а през това време крещиш и правиш поразии. Накрая като свърши всичко ревах до скъсване. Мисля, че в тази тема го бях описвал този случай.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #146 -: Февруари 20, 2007, 11:56:50 am »
Интересното беше, че тия странни обекти се появиха в съня ми след като няколко нощи се забавлявах със светещите извънземни. Нещо им имат зъб сигурно. А може и светлите да са се опитвали да ме предупреждават, ама нищо не им разбирах на тях, вместо това им се радвах като малко дете.
Според теб кой го причинява това. Аз смятам, че подобни кораби могат да имат само военните или рептилите. Просто тоя мръсно зелен цвят и боен вид. Мисля, че тези кораби 100% са мулти измерни, понеже смятам сънищата за пътуване в други измерения. Лошото е, че и там са ни погнали явно.

Определено сънищата са пътувания в други измерения, и тези същества меко казано са ни "погнали", защото може би 75% от случките/разказите с извънземни са преживявания от сорта на мръсно зеления цвят и боен вид.. Такива представи и такива образи се създават, за да се насити планетата с подобно влияние, и за да не повярват хората в мултиизмерните си способности.
Всъщност сънищата са паралелни преживявания, които в повечето случаи оказват (макар и невидимо) влияние върху случките и събитията в Реалността, и тази зависимост се използва за какви ли не холографски проекции, с какви ли не, всевъзможни цели..
musica universalis

Неактивен Mystic

• Четящ
  • *
  • Публикации: 169
« Отговор #147 -: Февруари 20, 2007, 12:46:56 pm »
Честно казано нямам никакви спомени да съм сънувала зеленикави,бойно настроени същества. ??? Винаги са изглеждали като хора на външен вид с изключение на един случай в който видях Сатаната и беше под формата на огнено кълбо,енергия ако мога така да се изразя.Имах един друг случай сега се сещам и определено си беше ОБИ,когато съществата бяха нещо от рода на огромни магарешки бодили(на цвят и вид на изсъхнал магарешки бодил) но обърнати хоризонтално.Бяха нещо като войници,защото след като се озовах в космическия им кораб :o се наложи да ''говоря'' с царицата им,която на външен вид беше човек.Беше и облякана подобно,но нямам спомени от разговора.Това се случи преди 9 години и продължи около 10 минути смятано от момента на лягането ми в леглото и ставането след това.Доста бях изплашена и се свързах с позната,която доста учудено ме попита не съм ли знаела,че същата нощ е минало НЛО над България. :o Не съм знала определено,но пък за сметка на това те очевидно са проявили интерес към мен. ::)

anna

• Гост
« Отговор #148 -: Февруари 20, 2007, 22:27:58 pm »
Определено сънищата са пътувания в други измерения, и тези същества меко казано са ни "погнали", защото може би 75% от случките/разказите с извънземни са преживявания от сорта на мръсно зеления цвят и боен вид.. Такива представи и такива образи се създават, за да се насити планетата с подобно влияние, и за да не повярват хората в мултиизмерните си способности.
Всъщност сънищата са паралелни преживявания, които в повечето случаи оказват (макар и невидимо) влияние върху случките и събитията в Реалността, и тази зависимост се използва за какви ли не холографски проекции, с какви ли не, всевъзможни цели..
  Сънищата  НАЙ- много  се  влияят  от  намеренията  на  самия  човек. Ако  проявиш  в  желание  намерението  си, ще  сънуваш  това, към  което  си  се  "запътил". :) ВИНАГИ  има  изход  от  лошите  ситуации! Проявявайте  намеренията  си  в  мечтите- дава  особен  резултат. :) Ако  се  оставите  на  мрачни  мисли  точно  преди  лягане, несъмнено  те  ще  ви  преследват  в  съня... Можете  просто  да  се  помолите, за  да  обърнете  своите  мисли  към  положителни  преживявания. :) ;)

Неактивен Mystic

• Четящ
  • *
  • Публикации: 169
« Отговор #149 -: Февруари 20, 2007, 23:17:49 pm »
@Cassiopeia
Аз всяка вечер заспивам като си повтарям ''Аз съм''.На вдишване казвам Аз на издишване Съм.Някъде бях чела преди години,че по този начин се свързваш с Духовните си водачи и с Висшия си Аз.Другото нещо което си повтарям е:''Everything is well in my world; the universe is taking care of me. I am safe and secure!'' :)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27