Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141279 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен reply

• Четящ
  • *
  • Публикации: 137
Отг: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #120 -: Юни 04, 2006, 21:19:03 pm »
беше преди 2-3 години и бях на един долмен в Сакар...в желанието си да установя "контакт" с каквото и да било заспах  ;) спомням си че сънувах пирамиди...много пирамиди и някакви знаци дето не ги помня...  и много огън и факли...някакви знайни и незнайни коридори по които прелитах...абе направо си минавах през стените  и виждах цялата пирамида и отвътре,която между другото имаше доста тайници и подземия...но главното бяха котките! или котката незнам...всичко ставаше прекалено бързо че да запомня нещо с детайли...та като се събудих го разказах това на леля ми  а тя ми каза че за този долмен отговарял повелителят на огъня...и ми стана едно яко  :D нищо особено но беше a kind of contact    ;)

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
Re: Отг: Сънища и многоизмерни преживявания...
« Отговор #121 -: Февруари 15, 2007, 09:59:57 am »
Когато някой почине и отиде отвъд той също има задължения и ако не се прероди веднага дали на същата или на друга планета  почва да изпълнява различни мисии в духовния свят. Обикновенно му се  позволява да се сбогува с близките си и това най- добре става пак в астрала по време на сън. Някои продължават да посещават близките си и в последствие но винаги случаите са индивидуални. Много зависи от конкретната степен на духовно развитие на починалия. Например майка ми често санува баща  си ( моят дядо) - като извънземен на космически кораб и така тези контакти са напълно нормални.

Спомням си един съм с любимата ми прабаба, малко след като тя почина, ми се появи в един сън - бяхме седнали усмихнати, и ведри, като тя ми изглеждаше съвсем млада, свежест някакси лъхаше. Разказваше разни работи, и ми показа две визуални картини, по някакъв начин, много близък до холографската проекция... Едната беше на мултиизмерни, съзнателни пространства от сорта на картините на Салвадор Дали - такива, като плътност и цветове - а тя ми разказва, че това е в световете, където е тя, и й е много хубаво и т.н...
На втората каза само: "А това предстои:" - показвайки ми холографски образ на Слънцето - много ярък светлинен обект, който блестеше с невероятна сила, и който, като разгледах по-детайлно, се оказа ликът на Христос..

Strange nights...   :-\
« Последна редакция: Февруари 15, 2007, 10:09:28 am от ultrafutur »
musica universalis

Fanta

• Гост
Re: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #122 -: Февруари 15, 2007, 22:16:54 pm »
 Често ми се е случвало да имам съзнателни сънища при които усещам свичко до най-малки подробности. В обикновените сънища например немога да усетя момента на заспиването но когато имам такъв сън аз усещам как се издигам над леглото и след това попадам на мястото където се развива съня. Някои от тези сънища не са приятни. Имало е случаи когато съм бил нападан от различни образувания (немога да измисля точната дума). Не е толкова опасно но е изморително в такива случаи. Една нощ съм преброил 23 такива съня мевду които се събуждах за по няколко секунди между всеки. И странното е че когато се събуждах после заспивах насила сякаш нещо ме принуждава. Но рядко ми се случва сънищата ми да са толкова неприятни. Обикновено съм на красиви места с красиви хора или животни. А най-хубавото в тези сънища е че винаги когато поискам мога да летя. И заразлика от обикновените сънища тук мога да избирам какво да направя. Извършвам всяко действие напълно съзнателно.

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #123 -: Февруари 15, 2007, 22:20:40 pm »
Една нощ съм преброил 23 такива съня мевду които се събуждах за по няколко секунди между всеки. И странното е че когато се събуждах после заспивах насила сякаш нещо ме принуждава. Но рядко ми се случва сънищата ми да са толкова неприятни.

Това е основен признак за облъчване с психотронна апаратура.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #124 -: Февруари 15, 2007, 22:39:00 pm »
Всичко. Но сънуването на над 20 сънища за една нощ е 100%-ов признак. Това го знам поне.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #125 -: Февруари 15, 2007, 22:53:07 pm »
Нищо ти няма ;) Което не значи че не те действат по други начини ;D

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 368
« Отговор #126 -: Февруари 16, 2007, 00:20:32 am »
Ако говирм за сънища направо не знам от къде да започна. Не знам колко от вас знаят, но си водя дневник онлайн. Та там има много, неща, но има едни където не съм ги описвал, а те са с летящи чинии и извънземни.
Ще започна от тук. Когато бя малък сънувах типичните децки кошмари - губех се на някакви гари, без да мога да намеря мама и татко, разни крокодили и т.н. Да ама по едно време нещата загрубяха. Започна да ми се повтаря един сън всяка вечер, доста мъчителен. Силна светлина от прозореца на стаята, знанието, че сънувам, чувството за опасност и желанието да стигна до вратата, да я отворя, да изтичам при родителите си. И аз тичах към вратата стигах до нея и целят се вкоченявах когато хващах дръжката. Исках и да викам, но не можех да издам и звук! И така едно и всъщо всяка вечер цяла седмица. Представете си какво за едно дете. Накрая стане нещо интересно, писна ми! Реших като стане пак да се скрия зад таблата над леглото вместо да тичам към вратата с гръб към светлината от прозореца и да видя какво има в нея. И така и стана като заспах. Изчаках и познайте какво - типична близка среща от трети вид както научих по-късно, като попрочетох някоя книжка. От прозореца се доближиха три фигури, представители на Сивите, както вече знам, че се казват. Естествено не говореха, а ги чувах някак си вътрешно. Средният каза, че се казва J. Другите му били подчинени. Аз малко се поуспокоих, бях очаквал нещо къде по-страшно сякаш в светлината. Попитах ги какво става тук, какво искат. Те ме заведоха до прозореца и ми показа нещо интересно. Обясниха ми, че имат проблем, понеже се е разбил техен кораб и ми го показаха. Аз живеех тогава в Преспа 4. Това е в квартал Изгрев - град Пловдив. Отзад има един домостроителен комбинат и огромно поле. Та там те ми показах нещо като спасителна операция. Аз си зададо въпроса как така само аз съм буден при целото това суетене наоколо, а блокът беше огромен, 20 етажа по 8 апартамента и още 5 такива блока до нега, в края на полето. J каза, че всъщност не съм буден, че всички спят. Аз поисках да видя как са родителите ми, да отида до вратата, да изляза и да отида до спалнята. J каза, че нямало проблем и наистина отидох. Врата на стаята в която спяха беше отворена, погледнах - те си спяха, а от прозорците влизаше същата светлина и никой не усещаше нищо. Върнах се в моята стая и попитах J кога ще си ходят, понеже цяла седмица се върти все същото нещо. Той отвърна, че това е последната вечер и са готови, че повече няма да ме притесняват. Тогава ми каза да си подам дясната ръка. Аз си я подадох, а той извади от никъде един син кристал. Кристала беше нещо от рода на тези дето ги поставят на пръстените, отдоло заострен, отгоре многостен, но голям колкото дланта. J го постави в ръката ми с острото надоло и кристалът просто потъна и се разтвори в дланта ми, а аз го попитах за какво е това. Той отвърна, че ще знам когато стане време. После си легнах в леглото и се събудих, ако ме разбирате. Беше си чудесна сутрин, а аз се чувствах страхотно.

Знам, че Грейовете не са много позитивни същности, но някъде наскоро четох, че имало раса подобна на тях, която всъщност не била подчинена на Влечугоподобните.

Това беше първият ми странен сън. От тогав не съм сънувал кошмар, поради простата причина, че обикновено просто съзнавам, че сънувам и успявам да контролирам нещата. На сън проявавам дарби като левитация, телекеназа, невидимост при желание, преминаване през стени, телепатия, защитни полета, енергийни импулси срещу застрашаващи ме субекти. Все такива едни. И винаги съм добре наспан като стана. Сънищата ми са все подробни и дълги, даже да съм спал 10 минути. Всъщност един от най-интересните ми сънища беше точно десет минути. Ама това друг път, ако има интерес.

Неактивен H.

• Много Писал
  • In Lies We Trust...
« Отговор #127 -: Февруари 16, 2007, 00:28:09 am »
DreamCatcher, уникално! Според мен тази среща е била истинска и наистина са ти дали нещо! Мога ли да те пипна някой ден? ;D

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #128 -: Февруари 16, 2007, 00:29:21 am »
Цитат
Ама това друг път, ако има интерес.
А ти какво си мислиш? Само смей да не продължиш  :P
Не мисли като човек!-Крион

anna

• Гост
« Отговор #129 -: Февруари 16, 2007, 01:17:19 am »
  Ужасно  интересно, DreamCatcher!!! :-* 8)
Страхотен  разказвач  се  извъди! Айде  ако  може  ПО- ЧЕСТО  да  разказваш  във  форума  за  тези  сънища)))
Моите  сънни  преживявания  напоследък  са  оскъдни, иначе  преди  2-3  месеца  сънувах  страшно  готини  неща!
Може  да  е  заради  умората, малко  ги  позабравих. laugh
 Тук  е  добре  да  пише  всеки, който  е  сънувал  нещо  интересно! :)
Веднъж(бледо  си  спомням), когато  имах  нужда  от  спешен  отговор  и  спешна  помощ(дали  да  вярвам  в  общуването  с  извънземни), получих  напътствия  от  Сириус(сирианците?). "Общуването"  беше  безмълвно, но  само  присъствието  им  ми  подсказваше, че  съм  на  прав  път! :) Изглеждаха  много  близки  по  външност  до  хората, със  светла  и  сребриста  кожа; благородни  "люде"! Излъчваха  уникална  мъдрост, но  контактът  ми  с  тях  траеше  твърде  кратко, незнам?! :-\ Имах  чувството, че  ме  отведоха  със  своите  кораби  на  тяхната  планета- когато  това  се  случи, сякаш  излязох  и  от  астралното  си  тяло, и  вече  не  бях  същата...нещо  ми  пречи  да  се  върна  там  и  да  разбера  какво  е  станало?! Чувала  съм, че  физическото  тяло  не  може  да  задържа  спомените  и  преживяванията  от  финия  свят- не  и  подробно, и  не  за  дълго...Това  да!- астралният  свят  е  на  по- ниско  вибрационно  ниво  от  висшия  духовен  спектър. Получените  преживявания  оттам  пък  ЕДВА  ли  могат  да  бъдат  осъзнати  и  възприети  в  3- то  измерение? Точно  това  мисля, че  се  случи  с  мен- отивайки  в  такова  високо  измерение, възприятието  се  изгуби...Щом  тръгнахме  с  кораба, нещо  ми  каза: "не  можеш  да  си  го  спомниш  после...", и  какво  се  случи  незнам. ::)
  Но  е  приятно  да  се  общува  с  "извънземни", особено  когато  са  добри! :P
    Айде,  и  приятни  сънища! ;) :)
« Последна редакция: Февруари 16, 2007, 01:19:50 am от Cassiopeia »

Неактивен Albinoni

• Пишещ
  • Публикации: 859
  • „L'amour est l'enfant de la liberte"
« Отговор #130 -: Февруари 16, 2007, 07:59:25 am »
...
Тогава ми каза да си подам дясната ръка. Аз си я подадох, а той извади от никъде един син кристал. Кристала беше нещо от рода на тези дето ги поставят на пръстените, отдоло заострен, отгоре многостен, но голям колкото дланта. J го постави в ръката ми с острото надоло и кристалът просто потъна и се разтвори в дланта ми, а аз го попитах за какво е това.
...

DreamCatcher, такова подобно преживяване за подаване на нещо в дланта имах преди време, но не бях в сънно състояние, а по скоро медитиране /тогава даже не подозирах точно какво е това/ вглъбяване в мисловен контакт някакъв. Тогава и на мен ми се постави нещо парещо в дланта на ръката, нещо, което не видях, но усетих. То ме парна. Беше подарък и почувствах, че ми беше дарено с голяма обич. Съществото, което ми даде това беше много светло. Точно тогава преживях отварянето на "вратата" на сферите на хармония (за които май бях писала тук някъде). Но това не беше в сън.
„L'amour est l'enfant de la liberte" Всяко нещо, до което се докосваш е част от Пътя! Достигни до ис

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
« Отговор #131 -: Февруари 16, 2007, 10:19:45 am »
Ами вижте, това е децки спомен, който съзнанието от тогава си наричам сън, но все си имам едно наум и не съм много сигурен. И понеже е доста странен съм го изпуснал в дневника си, а той май е най-важният сън или не, понеже всичко започна след него. Довечера може би ще добавя още за извънземни, сънища, които пак не съм описал. Днас ми е последният изпит от сесията. Моля насочете мисловните енергии!  ;) :D
Оберен, не се подигравай за пипването.  :D То вярно, че бая хора казват, че нося късмет сякаш, ама не съм коминочистач, а!

Eon

• Гост
« Отговор #132 -: Февруари 16, 2007, 10:43:57 am »
...децки...

детски ;)

Оберен, не се подигравай за пипването. 
Хорус  ;)

Fanta

• Гост
« Отговор #133 -: Февруари 16, 2007, 16:34:46 pm »
 Онези 23 сънища ги сънувах преди около година а оттогава някъде нямам съзнателни сънища. Сънувам рядко и вече немога да контролирам нещата както преди. Аз от известно време извършвам някои нездравословни дейности и може би те са ми оказали отрицателно влияние. Може би допълнително облъчват населението. Ами ако те имат начини да засичат хората с по силна енергия и да се опитват да им блокират способностите?...  :-\ Оказва се че шанса да останем незасегнати е много малък.
« Последна редакция: Февруари 16, 2007, 16:44:09 pm от Fanta »

Неактивен DreamCatcher

• Малко Писал
  • **
« Отговор #134 -: Февруари 16, 2007, 20:51:17 pm »
Първо искам да се извиня за просташките грешки, които направих тази сутрин. Особено на Хорус и Оберон. Тъкмо бях станал и още не се бях разсънил.  ;).
Искам да благодаря на Албиони, че споменава, че има подобно изживяване. Ако може и други да споделят, ако са преживявали подобни неща, като в моите сънища. Важно ми. И ако може някой експерт по извънземни видове да каже има ли раса, която да мяза на Сивите, но да не са толкоз негативни, понеже откакто научих за същността им и на кого са подчинение съм малко притеснен във връзка с този спомен.
Та така следващи преживявания с извънземни, за да приключа тая тема, горе долу. Имах съвет да се пазя от подробности от сорта на места и адреси, та в началото ще е малко мътно.  :P

Така имаме апартаментче в един град, в подножието на Родопите. Та там ходя понякога Събота и Неделя. Обаче странно защо често го сънувам. Има си хол, спалня, кухня. Холът има страхтно изложение и гледа точно срещу пролумът на една река в планината - скали, борчета, гори, красота. Спалнята и тересата на кухнята гледат посока изток към нещо като малка равнинка заобиколена с баирчета - пак красота.
Та често сънувам този апартамент в странни сънища повтарящи се сънища. Стоя си на терасата на кухнята и глдам небето, често си изкушавам просто да прекрача парапета и да покръжа наоколо. Това са ми обикновените сънища. Обаче една седмица взе да ми се повтаря, че като си стоя на терасата в небето започват да се появават НЛО и аз ги гледам без проблем. Така няколко дни. После една нощ сънувам, че си седя в хола в креслото и от спалнята под вратата идва странна бяла светлина. Не се шашнах въобще даже се сетих какво е и продължих да си седя. Да ама вратата се отвори и хола се напълни с малки бели човечета, ама просто съставени от светлина, нямаха лица, очи, а просто бяха ниски и ск хуманоидна форма. Аз пак си седя, а те ми говорят нещо, но не телепатично, а със звук, обаче нищо не им разбирам, но въпреки това са ми симпатични, просто така ги чувствам и ги оставям да си щъкат и да разглеждат мебелите, цветята и каквото поискат. После още една вечер сънувах същото и даже учех едно от тях да се сдрависваме. Изобщо забавление.
Няколко дни след това сънувам, че стоя на терасата на кухнята и виско в небето се появяват две светещи точки. Естествено помислих, че са на Aliean хората пак( ;D това е шегичка), че пак ще си копунясваме. Светлините започнаха да се снижават бързо, а в мен се засили усещането за някаква опасност. Едната от двете спря да мига и се доближи съвсем. На около стотина 300 метра от терасата на нейната височина зависна това чудо. Беше не металическо а мръсно зеленикаво, абсолютна сфера, но разделена на малки квадрати, нещо като гранатите както са. Чувството за опасност ми се засили. Обърнах се и покледнах надясно, тоест по посока на пролома на реката в Родопите. Видях още два такива обекта. В този момент се разнесе жужащ звук, който беше ужасно досаден, не от работа на двигател, а просто звук, който сякаш те панира. Вече ми стана ясно, че това въобще не са същите бели човечета. Нещо в мен ми каза, че е по-добре да не съм на терасата и се затичах навътре. Влязох в кухнята и хукнах по коридора. Да обаче от терасата през прозореца се вижда директно по дължината на кородиро, ако вратата на кухнята е отворена а аз я оставих така в бързането. Усетих лъч, но не точно от светлина, а от нещо като мътна светлина, който тръгна по коридора, през терасата и през стъклото, явно от онзи обект дето зависна пред терасата.  Нещо ми каза да свия рязко в дясно към хола преди лъчът да ме е докоснал, понеже няма да е добре за мен. Влязох в хола и тогава видях, че в спалнята също има такава мътна светлина. Стана ми ясно, че ме обкръжават. Прецених, че да остана в хола не е добре понеже там няма къде да се скрия, за това се затичах в спалнята. Там предметите бяха взели да левитират по посока на прозореца от където идваше лъча, сякаш той ги дърпаше. По-леките заминаха първи. Хрумна ми гениалната идея да се мушна под огромната и тежка спалня, която също вече се повдигаше и да я дърпам с все сила надолу. Аз не се повдигах, явно лъчът деястваше само на това което огряваше пряко. И така дърпах и те дърпаха, докато не се събудих. Голямо опъване беше, ама им се опрях. Събудих се доста доволен, направо с усмивка на лице. Друго си е като надвиеш. Не знам защо не се оставих да ме издърпа лъча, нещо ми подсказа, че не е добра идея, не точно страх, защото аз на сън страх нямам.

Много ми е интересно, ако някой може да каже дали НЛОта с такова описание съществуват всъщност, дали някой ги е виждал. И какъв според вас е бил този жужащ звук, който те гара да се изнервях.
Това е последното което ясно си спомням с извънземни май. Дригите които ще разкажа ще са малко по езотерични.  ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27