Аз съм във форума отскоро и досега само четях, при което установих, че сме от "една кръвна група", за което много се радвам! Понеже аз също сънувам сънища от този род/като майка ми/, някои от които ме ужасяват, други предсказват разни неща и ме карат да размишлявам дни наред какво точно означават. Искам да споделя последния си сън, който сигурно ще помня цял живот, и ако някой може да ми каже кой е контактувал с мен насън, ще бъда безкрайно благодарна, защото искам да знам! Сънувах, че съм в църква и съм застанала точно под купола, върху мраморен под, на който има червен кръст, а аз съм точно върху кръста, обърната с лице към олтара, срещу иконите на Св. Богородица и Исус Христос. До мен бяха двама мъже, облечени в черни монашески дрехи, с качулки на главите, така, че виждах лицата им от носа надолу. Единият само стоеше и гледаше, а другият ме караше да се молим заедно дълго време. Не си спомням нищо от молитвите, само помня двете икони, кръста, върху който стоях и ръцете на монасите пред гърдите им в молитвена поза, с приведени глави. Не разбрах кои са, но се събудих странно спокойна, все едно наистина съм била в църква.Ами, това е. Ако може да го коментираме, ще се радвам.