Автор Тема: Многоизмерни или паралелни преживявания  (Прочетена 141293 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

llara

• Гост
Отг: Многоизмерни или паралелни преживявания
« Отговор #105 -: Май 28, 2006, 10:58:21 am »
След като прочетох обстойно темата и сходните й такива, реших и аз да споделя моите "преживявания".
"Сънувам" странни "сънища" от 4 годишна. Разказвах ги на майка ми и баща ми, докато не станах осми клас, когато спрях да сънувам. Преди около 4,5 години сънищата ми отново се възвърнаха.
Понякога се боря да се измъкна от "съня" защото е кошмарно, но не мога. Друг път успявам и напрежението ми спира, но в момента в който заспя "сънят продължава". Случвало ми се е да сънувам един и същи "сън" в продължение на години. Такъв е първият ми "сън" - "сънувах" го всяка година. Бях на 4г /какво ли съм разбирала тогава от "сънища"?!!!/. Стая - няма изход, няма прозорци, нищо празно пространство. Миризма на прясно измазани стени в "много" бял цвят. Няма лампа, а е светло. Странно по средата на една от стените има пластини, които старчат. Аз съм в центъра на стаята. Някакъв глас ми говори да отида при пластините и да ги стържа с пръсти. Получаваше се странна мелодия и отвратителен дразнещ звук от това стъргане. Гласът говореше на някакъв език който тогава не бях чувала никога. Когато се събудех от този сън майка ми ме питаше защо съм говорила странно... ??? Питах я дали е разбрала нещо от мойто говорене на сън, а тя ми казваше че трябвало да намери преводач. Когато сънувах този сън за последно в 8 клас майка ми ми каза че съм говорила на "танганайски".
И до сега не мога да си го обясня. Сънувала и такива "сънища", които за съжаление се случват до броени дни или веднага на другия ден едно към едно. Имах преди година един сън в който летях над блоковете и се криех от 2 много красиви същества, но подозирах че бяха лоши /приличаха доста на аватара на Ултра/ скачах от въздух във въздух - странно беше уж летя, а пък скачам. Искаха да ме вземат със себе си, но им избягах с черен джип "Х". Успях да ръня едното същество, но не си спомням с какво. Спомням си че изчезна мигновено след това. Другото ме изгуби.
Ами такива работи разни, ако някой е сънувал нещо подобно да казва.

Неактивен RedGuy

• Пишещ
  • Публикации: 769
  • Your personal geopolitical therapist.
« Отговор #106 -: Май 28, 2006, 17:45:14 pm »
...ако някой е сънувал нещо подобно да казва.

Да, и аз съм имал и имам повтарящи се сънища.

Между 8-11 (може би чак до 12)-ти class много често сънувах как ме гонят нагоре-надолу по стълбите в училище или из града. Бая бяг падна. Иначе, (това пак съм го говорил) от 1-2 години насам много често сънувам летящи чинии и мръсниците взеха много нагли да стават. Първият ми сън беше с едно черно, триъгълно НЛО, което се носеше във въздуха. После взеха да стават сферични и блестящи. Най-накрая, просто развих усета за тяхното бъдещо присъствие, с което ги предугаждах. В началото имахме дистанция, но напоследък взеха все по-близо и по-близо да идват-- даже снощи вече сканираха всичките блоцкове, и мен, за нещастие. Просто неможах да се скрия от сканиращия лъч и това е.

В нашия род - по майчина (това пак съм го говорел) линия- обаче само жените имат развито чувство за интерпретиране на сънищата като един вид знамения. Майка ми имаминка ми или сънуват какво ще им се случи утре (майка) или какво ще им донесе деня (радост, мъка, стрес, уплаха, плач...)- маминка ми.

Така и аз, предполагам, че понеже наяве НЛО-то не го асоциирам с никакво добро чувство (радост, напр.), то когато сънувам НЛО предполагам, че подсъзнанието иска да ми каже, че съм пренапрегнат или нещо emoziонално трябва да се прегледам. Въпреки това съм забелязал още, че след сънуването на НЛО- почти нищо хубаво (в най-добрия случай) не ми се слуцва на сетния ден.

Така, натрапчивия ми сън е: или знак на подсъзнанието ми, че трябва да поразпусна малко юздите, или свръхсетивен сигнал, че утре няма да има нищо хубаво, или и двете. Дали и при теб може да има нещо подобно?

Неактивен pph

• Четящ
  • *
  • Публикации: 133
« Отговор #107 -: Май 28, 2006, 23:24:13 pm »
Прочетох темата с голям интерес и реших да се включва.

Преди време сънувах един сън в продължение на година-две. Това се случваше преди 13-14 години, когато съм бил на 6-7 годинки. Та въпросния сън беше много странен - двуцветен. Всичко беше бяло и черно, като бялото ми влияеше успокоително, а черното направо ме задушаваше и чувствах много силен бодеж. Като двата слоя (бяло и черно) винаги се променяха. Когато черното беше в повече - чувствах дискомфорт, а когато бялото надделяваше - се успокоявах.

Ако някой е имал подобен сън или си има на идея, какво съм сънувал, нека сподели.

п.п - забравих да спомена, че когато сънувах тези сънища живеехме в апартамента на баба ми ( по майчина линия ), след което се преместихме при другата ми баба ( по бащина линия ). Обаче не мога да си спомня дали този сън спря след преместването ни... странна му работа

А тук смятам да разкажа за, така нареченото сънуване на умрели ( преминали в другия свят ) хора. Първия ми сън беше, когато сънувах дядо ми ( лека му пръст ). Действието се развиваше на терасата, като той ми повтаряше едно и също и ме замерваше с консерви  :o - " Не ядосвай баба ти ! ", а аз тогава си бях много буйно и нервно момче.

Другия сън е горе-долу година след смъртта на баба ми. Сънувах, че ми казва - " Ице, не се бой, преродих се и съм добре ".

Това е общо взето..

"There is no such thing as death. Life is only a dream, and we are the imagination of ou

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • Публикации: 585
  • stargazer
« Отговор #109 -: Май 29, 2006, 08:29:34 am »

А тук смятам да разкажа за, така нареченото сънуване на умрели ( преминали в другия свят ) хора. Първия ми сън беше, когато сънувах дядо ми ( лека му пръст ). Действието се развиваше на терасата, като той ми повтаряше едно и също и ме замерваше с консерви  :o - " Не ядосвай баба ти ! ", а аз тогава си бях много буйно и нервно момче.

Другия сън е горе-долу година след смъртта на баба ми. Сънувах, че ми казва - " Ице, не се бой, преродих се и съм добре ".

на мен баща ми ми казваше, че е станала грешка и се е върнал, а не е починал... интересно
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

AIA22

• Гост
« Отговор #110 -: Май 31, 2006, 14:04:42 pm »
За сънуването на починали хора не мога да коментирам, но искам да споделя нещо друго ... случвало ми се е 3 пъти до сега.Първият път беше преди около година, събудих се през ноща и видях до леглто ми човешка фигура, сякаш скръстила ръце пред гърдите си, беше тъмно в стаята, но ясно различавах очертанията на фигурата на фона на стената.Когато се опитах да съсредоточа погледа си (тъй като не вярвах някой да е влязал в хотелската ми стая) "човека" бавно се разми и изчезна.Другите два пъти фигурите не бяха човешки, но се появяваха пак така, когато се събудя през ноща.

AiKiDoKa

• Гост
« Отговор #111 -: Май 31, 2006, 14:33:41 pm »
AIA22,историята ти ми звучи много познато!Ето какво бих искала да споделя и аз в този дух:
Случи се преди около 2-3 години,но ясно си спомням всичко...Бях с ангина и много висока
температура,която майка ми не успя да свали с дни.Една нощ се събудих,незнайно по кое време
и видях човешка фигура,седяща в поза лотус,която излъчваше сребърно сияние.Наясно съм кой
беше този "индивид",понеже след случката говорихме за това.Като цяло преживяването беше
интересно.В този момент не знаех дали халюцинирам,в резултат на високата температура или
Този,когото видях близо до леглото си просто е искал да помогне...Доколкото мога да твърдя,че
го познавам,беше 2-рото.Стоеше до мен и ми се усмихваше. :)
Механично се усмихнах и аз,в един момент заспах,а като резултат,на сутринта температурата
бе спаднала и бях ужасно изпотена...Много се изплаших тогава,понеже не знаех с кого да споделя и дали няма да ме помислят за....луда.Човека,когото "видях" тогава се усмихна,като споделих....  :)

AIA22

• Гост
« Отговор #112 -: Май 31, 2006, 22:42:43 pm »
Цитат
Наясно съм кой
беше този "индивид",понеже след случката говорихме за това.

Цитат
Доколкото мога да твърдя,че
го познавам,

Да разбирам ли, че съзнателно общуваш с този индивид?Ще ми е изключително интересно да разкажеш повече.
« Последна редакция: Юни 04, 2006, 18:30:38 pm от Horus »

AiKiDoKa

• Гост
« Отговор #113 -: Май 31, 2006, 23:00:28 pm »
AIA22,загубихме всякаква връзка 2004та година след близо 3-годишно приятелство... ::)
...Но той беше (и е) интересен човек.Общуването с него ми помагаше до голяма степен...
Не бих искала,обаче, да споделям повече (за сега  ;) )

Неактивен hipokrat

• Четящ
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #114 -: Юни 01, 2006, 12:43:45 pm »
Аз съм във форума отскоро и досега само четях, при което установих, че сме от "една кръвна група", за което много се радвам! Понеже аз също сънувам сънища от този род/като майка ми/, някои от които ме ужасяват, други предсказват разни неща и ме карат да размишлявам дни наред какво точно означават. Искам да споделя последния си сън, който сигурно ще помня цял живот, и ако някой може да ми каже  кой е контактувал с мен насън, ще бъда безкрайно благодарна, защото искам да знам! Сънувах, че съм в църква и съм застанала точно под купола, върху мраморен под, на който има червен кръст, а аз съм точно върху кръста, обърната с лице към олтара, срещу иконите на Св. Богородица и Исус Христос. До мен бяха двама мъже, облечени в черни монашески дрехи, с качулки на главите, така, че виждах лицата им от носа надолу. Единият само стоеше и гледаше, а другият ме караше да се молим заедно дълго време. Не си спомням нищо от молитвите, само помня двете икони, кръста, върху който стоях и ръцете на монасите пред гърдите им в молитвена поза, с приведени глави. Не разбрах кои са, но се събудих странно спокойна, все едно наистина съм била в църква.Ами, това е. Ако може да го коментираме, ще се радвам. 

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #115 -: Юни 01, 2006, 20:45:50 pm »
Добре дошла от мен  :D
Освен да са били твоите духовни учители , за други не се сещам. Според мен сънят ти е добър.  :D
Не мисли като човек!-Крион

AIA22

• Гост
« Отговор #116 -: Юни 02, 2006, 00:30:15 am »
hipokrat,  по-особените сънища са доста емоционално (даже и енергийно) заредени (лично мнение), понякога имам чувството, че са като карта, или по-точно, пъзели от една по-мащабна карта.Аз лично запомням подобни сънища изключително лесно, предвид че имам голям проблем с паметта   ;D (смоням си някои от съниищата, които съм имала на 4-5 годишна възраст).Понякога разбирам за значението им след години.Конкретно за съня ти нищо не мога да кажа, но мисля, че ти сама ще стигнеш до най-правилното му тълкуване, като събираш пъзелите.
 Сега се сетих и за нещо друго, (няма връзка със сънищата) незнам дали е важно ... преди няколко години започнах да усещам топлина по тялото, не като вълна, а в определена точка на тялото, все едно нещо те докосва.Първоначално беше съсредоточена в долната част на десния ми крак, даже отидох за съвет при една рускиня, от тези дето ги наричате шарлатанки (тогава бях доста назад с информамията  :P) и тя ми каза, че не знае какво е но щом е топлина значи е добро.
В последсвие усещанията обхванаха по-голяма част от тялото, но са концентрирани в краката.Някой има ли подобни "симптоми"?

Неактивен hipokrat

• Четящ
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #117 -: Юни 02, 2006, 11:39:09 am »
Благодаря за отговорите! Сънят ми беше зареден с много положителна енергия и абсолютно спокойствие. Спомням си всичко и всеки път, като мисля за това, ме обзема същото чувство. Имала съм и други странни сънища, които също помня ясно, но този е най- скорошен.Сънувала съм такива неща, че веднага след събуждането ми съм знаела, че нещо се е случило- какво и с кого, конкретно. Обаждам се на съответния човек и всичко се потвърждава. Радвам се, че мога да споделя тези неща с вас и че срещам разбиране.

Неактивен asdfghjkl

• Много Писал
  • Публикации: 2 780
  • Невъзможно е нищо
« Отговор #118 -: Юни 04, 2006, 01:57:06 am »
Аз пък искам да споделя един случай в който бях в сомнамбулно състояние, ако мога така да се изразя. Бил съм много малък, началните класове на училище. Беше лято и бяхме на село при баба (Бог да е прости) и дядо. Тогава съмс пал в една стая със сестрами. Та една вечер тя се събудила и ме видяла да стоя изправен на леглото с ококорени очи. Помислила, че нещо се шегувам, но ми извикала няколко пъти, а аз въобще не съм реагирал. Отишла да види какво ми е, но както казах аз съм стоял като вцепенен. Ударила ми няколко шамара (тъпо лапе, не разбира), но отново никаква реакция от моя страна. Извикала баба ми и когато тя дошла аз съм почнал да буйствам. Скачал съм по леглото, говорел съм измишльотини, дори съм ги замервал с юргана :) . В един момент съм започнал да дера като смахнат с нокти по стената. На другия ден си личаха следите от ноктите. Та накрая съм се успокоил и съм заспал. Интересното в случая, е че имам смътен спомен от този момент. Спомням си откъслечно как скачам и мятам юргана, но някак си спомням, че все едно не съм бил аз. Един вид виждам какво правя, ама все едно не го правя аз. Спомням си, каточе ли наблюдавах някъде отдълбоко какво става, без да мога да направя нещо. Още по странното е, че свързвам този момент с една анимация която бях гледал през деня. Не знам, може би ми е повлияла по някакъв начин? някой да е имал подобни изпълнения?
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #119 -: Юни 04, 2006, 18:34:13 pm »
Хаха, нещо си те е ползвало за временно убежище :P

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27