Мисля, че всичко в съня ми говореше, че е в Египет! Просто беше един тъмен храм, който сякаш се осветяваше някъде отгоре. Като казвам храм имам предвид една малка стая - изключително тясна, но с доста висок таван. Беше с тежки каменни стени, просто усещам как всичко е каменно и до известна степен то създава мистичната картина. Някакви хора, които почти не се различават ме мумифицирват и увиват тялото ми в плат. Всичко е тихо и призрачно. Ако това не е уникалната обстановка на Древен Египет, не вярвам да е друга. А и гледайки себе си, не ми подхожда друго време...А усещането беше, определено, приятно!
А иначе не съм чел нищо на Тери Пратчет!
LoraMarina, радвам се изключително, че и ти си имала подобен сън, което, не че е странно, но не е и често явление все пак! Интересното май при теб е, че чувстваш, че това е манастир, докато аз нямам такива усещания - при мен е по-скоро някакъв древен храм, както писах вече. Мисля, че тези сънища никак не са случайни и може би ни казват, че ти например трябва да се занимаваш по-задълбочено с християнството, ако манастира е такъв, а аз например с египетската философия и мистика - Книга на Мъртвите е невероятна!