Хора някой от вас са ми откровенно смешни! laugh
Вие наистина ли си мислите,че САЩ би оставила всеки човек да знае за "тайната" им база Зона 51

.Не мислите ли,че Зона 51 е по-скоро прикритие,слух пуснат от САЩ за да се отвлече вниманието на такива като вас дето задават много въпроси!!!Зона 51 според мен е просто една обикновенна база вие да не мислите,че ще ви оставят да коментирате свободно ако всичко това беше истина ;D .Аз лично например никога не бих направил толкова голяма база!По-скоро входат на една подземна база каквато казвате,че била Зона 51 щях да го сложа в някоя къща в центара на Вашингтон например,защото никой няма да се сети да търси ТАМ.След това щях да платя на няколко човека които да пуснат целиа слух за ТОП СЕКРЕТНАТА база Зона 51 и щях да изценирам смърта им за да бъде още по-обедително.
И какво става тогава,всички се насочват към Зона 51,започва да се обсъжда правят се снимки и впоследствие след като няма нито едно достоверно доказателство,започва постепенно секи да се вманиачава и да казва дори за най-малкото камаче "Че това БИЛ входът към подземната база" ;D .Докато тази малка къщичка във Вашингтон(давам само пример,да не е да се вържете и да почнете да обсъждате това!)стои необеспокоявана и всеки ден от там си влизат и излизат служителите на ИСТИНСКАТА подземна база.
Казах ви всичко това,защото съм 90% сигорен,че Зона 51 не е никаква секретна база а просто една лъжа целяща да отклони вниманието на такива като мен и вас!
П.П.Нямам доказателство за по-горе написаното.Това е просто едно предположение основаващо се на здравия разум и логиката ми!
Все пак вие бихте ли оставили толкова лесно да бъде разкрита вашата "секретна" база?!Едва ли