Привет на Всички.Имам какво да споделя и Аз тук. Една вечер беше преди няколко години може би, се бях приготвил да си лягам, бях на село и единствените обитатели на кащата бяхме Баба ми и Аз. Та какво става, ние сме на втория етаж Аз съм в едната ,Тя в другата стая. По принцин въпреки,че сега съм на 23 г. пак не обичам да съм сам особено на село, нещо като вътрешно такова чувство въпреки че сме на горе долу уживена улица и така нататък. Та действието се развива около 01-02:00 там някъде,не мога да кажа с точност. По принцип не заспивам лесно даже хич, изгасих лампата и си легнах...Както си легнах и по стълите отдолу някой или нещо започна да се качва, набива силно краката си по пода! И спря пред мойта стая. Аз спрях да дишам и щях да се напикам от страх, усещаше се че пред вратата има нещо. Изведнъж като,че ли със юмрук ли с какво ли не знам удари много силно по стената. Не по вратата,а по стената до вратата там където ми се падаше края на леглото и възглавницата. И след удара се чуха стъпки тичешком надолу по стълбите...Аз бям много уплашен и си казах е няма какво ставам! Ставам и отварам вратата пък какво ще да става. Излезнах от стаята,отидах до стаята на баба ми и я събудих обясних и какво става. Тя ми каза,че съм сънувал а това не беше така,защото аз трудно заспивам и знам кога сънувам и кога не сънувам. Слезнахме надолу,нищо! Вратите заклучени и няма и как крадец да е влязъл защощо трябва да мине през три заключени врати...Няма да забравя този случай от който и сега ме побиват тръпки като се сетя. Споделих сутринта с наще,те не ме взеха на сериозно много много....Не знам,ако на някой му се е случвало нещо подовно ,нека сподели защото въпросите, които ми изникват като се сетя за случая не са един и два.