Автор Тема: Снощи стана нещо странно!?  (Прочетена 25513 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Божидар

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 63
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #15 -: Август 30, 2009, 23:22:08 pm »
Лош сън, казваш ако съм заспал то ще ме информира за присъствието си и в съня ми?

Неактивен Sasho

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 90
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #16 -: Август 31, 2009, 07:58:14 am »
Не, просто ще си мислиш, че даденото същество е просто въображение и няма да му се чудиш толкова.

Неактивен lightworker

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #17 -: Август 31, 2009, 18:18:10 pm »
Искам да разкажа за един случай на който досега нямам обяснение...

Преди години аз и моите родители гледахме телевизия в стаята ми. Имах и котка. Та докато гледахме, нещо започна да дърпа завесите на прозореца. ПОмислихме, че е котката и като и извиках да спре, спря и дърпането на завесите. И така няколко пъти. Аз по едно време станах да търся котката из стаята, но не я намерих и реших, че се е скрила в някой забутан ъгъл.
Родителите ми отидоха да спят в тяхната стая. Аз си легнах, с лице към стената и след не повече от 5 мин. нещо скочи на леглото ми. Скокът беше елегантен, като на котка, но усещането беше за много по-голямо същество (животно). То направи стъпка към мен. Това не го виждах (защото бях с лице към стената), а чувах. В същото време чух и почуствах дъхът му. Беше удължен,много ясен и студен. Ако трябва да дам сравнение - оформете устата си в буквата О и издишайте с цяла сила въздуха. С други думи това чух...Полазиха ме студени тръпки по гърба. Моментално се обърнах, но в стаята нямаше никой. Станах и светнах лампата.Нищо. Отидох да пия вода в кухнята и на масата видях да спи...котката ми!!! :o
Дълго се чудех какво да правя, но накрая реших да разбера какво беше това и се върнах в стаята ми, легнах си и зачаках. Дърпането на завесата заочна отново. В чакането ми съм заспала...или бях приспана ::)
Спомням си само как по едно време, като сумнамбул, рязко се надигнах от кревата и видях на прозореца лице на мъж. Беше само лице с брада и се смееше. Аз казах на глас "А, ти ли си бил това!". И отново като камък се строполих и заспах. Излишно е да казвам, че такъв човек не познавам...иначе нямаше да пиша за това.
Та някаква идея??!! :hi:

Неактивен Sasho

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 90
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #18 -: Август 31, 2009, 20:57:34 pm »
На човека виждаше ли му се лицето или беше просто черен силует?

Неактивен lightworker

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #19 -: Август 31, 2009, 21:02:54 pm »
Виждаха се чертите на лицето и то достатъчно ясно :yes:

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #20 -: Август 31, 2009, 22:30:41 pm »
От какъв характер беше енергетиката му спремо теб, усети ли? Позитивна или негативна?

Неактивен lightworker

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #21 -: Август 31, 2009, 23:02:43 pm »
От какъв характер беше енергетиката му спремо теб, усети ли? Позитивна или негативна?

Ами нещото, което скочи на леглото го усещах като студено, определено нечовешко и хищническо..ама и уплахата може да е изиграла роля в преценката ми. Бавно се доближаваше към мен, но така както тигър се доближава към плячката си.
А колкото до лицето на прозореца...не бях изплашена, сякаш го познавах.

Неактивен Lumar

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 15
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #22 -: Септември 01, 2009, 06:00:53 am »
Бих желал и аз ако може да споделя за един сън който много ме притесни и продължава да ме притеснява и досега. Сънят като усещане беше чисто реален, дори неразбрах сънувам ли или не защото докато сънувах този сън се той започна също със сънуване събудих се и виждах стаята си по същия начин както и когато съм буден. Отворих очи и се взирах в тавана бях леко неспокоен без причина. Прозореца беше отворен и усещах как лек вятър минава по лицето ми. По принцип тук в нашия град има доста фабрики в ниското сутри към 4-5 часа се усеща странна миризма в резултат на производството на различни суровини та и тази миризма се усещаше много силно. Погледнах към часовника който е от дясната ми страна по принцип и беше около 4:43 обърнах се отново към тавана и видях едно черно петно което се уголемяваше в ъгъла не след дълго го придоби силует. Силуета в началото неможах да го различа но после видях че ми е познат! Човешка форма в черна роба с много дълги пръсти гнусни далги черни крила и лице което имаше черти хем на мъж хем на жена. Провеси се над мен а аз бях като скован усетих страхотен ужас! Неможех да помрадна. Черния ангел легна до мен пипмна ме по лицето и го обарна срещо своето точно на около 5см бяхме един от друг срещайки погледите си! То ме гледаше и се доближи още савсем малко докосна се почти до мен чело в чело и каза "Писна ми да съм сама, ела с мен! Гласът беше уникален. Никога несъм чувал подобно нещо все едно чувах мъже жени и деца в хор да казват тези думи. Аз замълчах и неможех дори да помръдна от страх! То ме прегърна аз усетих ужасен студ и се събудих ... Някой би ли споделил какво може да е това?

Неактивен Sasho

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 90
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #23 -: Септември 01, 2009, 08:11:22 am »
Lumar, това трябва да е някой енергиен вампир или вид демон  :diablo:, или както казвам е обикновен сън  ;)

Неактивен Nightwish

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 191
  • Мистерика - блог за непознатото
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #24 -: Септември 01, 2009, 11:40:44 am »
Вашите разкази ме ентусиазираха и взех, че преведох една история от САЩ. По-страшна е от описаните тук - все пак "нещото" е замерало с двулитрова бутилка един от хората  ;D

http://misterika.blogspot.com/2009/09/blog-post.html
 

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #25 -: Септември 01, 2009, 12:19:28 pm »
Лягам си снощи в 22:15 и си викам, че ще спя дълбоко, щото бях доста изморен, но не - 5 минути след като легнах усетих как поледенявам.. целият треперех, челюстта дори ми се схващаше, а пък дланите ужасно ме сърбяха... едва можах да стана да си взема дебело одеяло да се стопля... 15 минути така под одеялото и се стоплих доста та се изпотих... станах да си направя един фервекс и си премерих температурата 37,8. На сутринта ставам и ми няма нищо - температура 36,1 ;-)(малко под нормата). Та за пръв път ми се случва такова нещо в живота. Дали не е защото гледах предишният ден филмът "Beowulf" и да съм си представил някои образи от него(което си беше така) и от там да е дошло...

Неактивен Wh1teDeath

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #26 -: Септември 01, 2009, 20:50:16 pm »
Снощи си легнах в 2-ва часа и направо ми се зе акъла, тъкмо заспя и от тея сънища отвратителните ей така до 5 сутринта ми се случи 3-4 пъти и накрая се отказах да си лягам. Докато заспя и почвам да усещам нещо смразяващо, като парализиран съм, дори не мога да издам звук. Сънувам тоя сън много често по два различни начина, единия е виждам нещо, не мога да го определя какво, може би нещо като сянка, другото е усещам физически допир супер смразяващ и ужасяващ, на никой не му пожелавам такива преживявания, снощи не можах да се наспя отново, имам чувството, че някой път тотално ще изкукам ??? ::)
« Последна редакция: Септември 02, 2009, 07:16:54 am от Mirotvorec »

Max

 • Гост
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #27 -: Февруари 25, 2010, 20:22:02 pm »
Здравейте от скоро съм във форума, и реших да ви споделя какво се случи снощи.

Стоях до късно...човърках из нета и слушах музика.Докато слушах музика (на слушалки и то доста стабилно усилени) чух някакъв шум който не беше от песента.Свалих си слушалките, шума беше мн силен...идваше от вън.Звучеше като някъква машина.Погледнах през прозореца но нямаше нищо а шума продължаваше да се усилва (все едно беше някъде около къщата) и така след няколко секунди след като погледнах през прозореца шумът изчезна.Всичко стана към 3:30, а в 4:00 си легнах.Тук идва и по интереснота част.Сънувах как някой, който не виждах ме прегръща.В съня си знаех и бях 100% сигурен че това е майка ми (която почина преди година и половина).Беше мн реално...тръпките които ме побиха и чувството за страх в сънят ми бяха толкова реални, все едно наистина се случва.Опитах се да се помръдна,но не можех.Не можех да си мърдам нито ръцете нито краката.Опитах се да се изправя и това не можах да направя.Направих няколко опита и на последния успях да се изправя и точно тогава се събудих.Беше 5:00ч. Когато се събудих за секунди бях като парализиран, както беше и в съня.Нямах сили да се изправя, но това беше само за секунди.След съня имах леко главоболие за около няколко минути.

Сега мисля да пусна тема и в някой окултен форум да видим какво ще ми кажат там.  ???

Това с шума от машина и на мен ми се е случвало, но в момента в който парализата започне да ме обхваща.Понякога е смесица от неподвижност и студ.
Лятото имах такова преживяване / описал съм го в темата за сънната парализа/.
При мен се случи в следната последователност:  вибрации, парализа, шум като в машинна зала, чувство на страх.
Бях напълно буден.
Ти обаче си спял.За присъствието на сънния образ на родителите, при който сънуващият изпитва силно безпокойство, Кастанеда твърди, че това е маскирано чуждо присъствие.Странстващи същества, които навлизат в сънищата ни.
Някои отвличани от извънземни пък твърдят, че при тях отвличането става по този начин, заспиват, събуждат се.Не са в състояние да се движат.Виждат пред себе си извънземен.Осъзнават, че той парализира волята им.Чувстват как ги пренася до някакъв летателен апарат.
Нещата за които говори Кастанеда са съвсем други.Мисля че твоят случай влиза в тази категория.
За мен е необяснимо защо си чул шума преди  изобщо да си мислил за сън.Той обикновено съпровожда сънната парализа. А лично при мен преди излизане от тялото понякога усещам някакво прищракване отзад в главата, като трошене на стъкла.Други го описват като чупене на суха пръчка.При мен обаче са стъкла.

Неактивен secunden

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 31
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #28 -: Септември 27, 2010, 21:27:54 pm »
Темата е интересна и няма как и аз да не се впиша.При мен самите контакти варират от 3:00 до 5:00 сутринта.Ще си позволя да разкажа една от последните ми случки.Реших аз да си лягам вече не помня точно час и изведнъж се събуждам в страх вцепенен вече съм буден с лице към стената и усещам присъствие точно над главата ми  и ме погалва няколко пъти по гърба и рамото в началото когато усетих присъствието бях уплашен в момента и работа по този мой страх,понеже доста глупаво е да се плаши човек от такива неща,и след секунда две вече ми стана приятно настроих се положително и страха изчезна.Не исках да се обръщам защото знаех че ще изчезне всичко и щях да разваля хубавия момент.Но реших да се обърна понеже вече любопитството ми надхвърли границите и процеса приключи часът беше точно 5:00.Много и от вас мисля са имали подобни преживявания.Другата ми историйка е доста по интересна с една икона която седи буквално над главата която е махнах заради случката ми но ако има интерес мога да е разкажа.Поздрави!
ИСТИНАТА ЩЕ ВИ НАПРАВИ СВОБОДНИ!

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 166
Re:Снощи стана нещо странно!?
« Отговор #29 -: Септември 27, 2010, 21:41:41 pm »
Да аз съм имал подобни преживявания най-различни. Потропвания, похлопвания, погалвания почти всеки е имал тук вероятно. Разкажи за иконата, че ме заинтригува... :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27