Форум за конспирации, уфология и мистика.

Мистика и Мистерии => Паранормални Явления => Темата е започната от: SpitFire в Юли 21, 2008, 19:03:14 pm

Титла: Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: SpitFire в Юли 21, 2008, 19:03:14 pm
Здравейте от скоро съм във форума, и реших да ви споделя какво се случи снощи.

Стоях до късно...човърках из нета и слушах музика.Докато слушах музика (на слушалки и то доста стабилно усилени) чух някакъв шум който не беше от песента.Свалих си слушалките, шума беше мн силен...идваше от вън.Звучеше като някъква машина.Погледнах през прозореца но нямаше нищо а шума продължаваше да се усилва (все едно беше някъде около къщата) и така след няколко секунди след като погледнах през прозореца шумът изчезна.Всичко стана към 3:30, а в 4:00 си легнах.Тук идва и по интереснота част.Сънувах как някой, който не виждах ме прегръща.В съня си знаех и бях 100% сигурен че това е майка ми (която почина преди година и половина).Беше мн реално...тръпките които ме побиха и чувството за страх в сънят ми бяха толкова реални, все едно наистина се случва.Опитах се да се помръдна,но не можех.Не можех да си мърдам нито ръцете нито краката.Опитах се да се изправя и това не можах да направя.Направих няколко опита и на последния успях да се изправя и точно тогава се събудих.Беше 5:00ч. Когато се събудих за секунди бях като парализиран, както беше и в съня.Нямах сили да се изправя, но това беше само за секунди.След съня имах леко главоболие за около няколко минути.

Сега мисля да пусна тема и в някой окултен форум да видим какво ще ми кажат там.  ???
Титла: Относно: Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: Alien в Юли 21, 2008, 19:12:44 pm
Може ли да разясниш откъде идва чувството за страх при положение че си сънувал починал близък? Защото знам за много подобни случаи, но тогава обикновено се усеща точно обратното - чувство на спокойствие. А и явно не става въпрос за това някой да се е представил за майка ти, за да те излъже защото казваш че си почувствал че е тя.Освен това частичната парализа също свидетелства за по-скоро негативен контакт. Докато при срещи с починали роднини обикновено контакта е положителен.
Титла: Относно: Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: H. в Юли 21, 2008, 19:16:27 pm
По-скоро е имал ОИТ и се е паникьосал. Не мисля че темата е за този раздел.
Титла: Относно: Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: SpitFire в Юли 21, 2008, 19:23:35 pm
Точно и аз нз дали е за този раздел.Помилих си че има нещо общо с шума от нея вечер.Затова я пуснах тук.Не мога да ти кажа от къде е идвало чувството за страх...просто го имаше.Може би от това че не можех да се мърдам.А какво е ОИТ ? Съжелявам ама не съм мн навътре в нещата. :) Извинявам се пак ако съм объркал раздела, нека бъде преместена темата.
Титла: Относно: Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: Alien в Юли 21, 2008, 19:29:33 pm
Трудно е да се прецени точно за къде защото има случаи когато починалите близки идват във форма на извънземни и това е информация от първа ръка  ;) Но ти извънземно присъствие не си усетил така че може би H. е прав. А ОИТ и пътуване извън тялото и съответно за секция езотерика но няма как да се премести в този форум докато не се слеят  ;)
Титла: Относно: Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: SpitFire в Юли 21, 2008, 19:33:32 pm
Мерси ;) Просто се обърках заради шума.Мислех че има нещо общо.
Титла: Относно: Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: stiver в Юли 21, 2008, 20:04:17 pm
Трудно е да се прецени точно за къде защото има случаи когато починалите близки идват във форма на извънземни и това е информация от първа ръка  ;)

Дали не искаш да кажеш обратното, че извънземни идват във формата на починали близки. Ако е така Alien, моля те, моля те, моля те разкажи повече какво знаеш за това. От години вече търся информация и почти нищо не намирам по въпроса. Особено ме интересува какво си научил от "първата ръка." Благодаря ти предварително.
Титла: Относно: Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: Alien в Юли 21, 2008, 20:22:50 pm
Точно това което казах е - близки роднини във формата на извънземни а не обратното - щото формата е била извънземна но ще ти пиша на лични въпреки че мисля го бях споменал някъде из езотериката  ;)
Титла: Re:Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: Божидар в Август 28, 2009, 11:43:08 am
Привет на Всички.Имам какво да споделя и Аз тук. Една вечер беше преди няколко години може би, се бях приготвил да си лягам, бях на село и единствените обитатели на кащата бяхме Баба ми и Аз. Та какво става, ние сме на втория етаж Аз съм в едната ,Тя в другата стая. По принцин въпреки,че сега съм на 23 г. пак не обичам да съм сам особено на село, нещо като вътрешно такова чувство въпреки че сме на горе долу уживена улица и така нататък. Та действието се развива около 01-02:00 там някъде,не мога да кажа с точност. По принцип не заспивам лесно даже хич, изгасих лампата и си легнах...Както си легнах и по стълите отдолу някой или нещо започна да се качва, набива силно краката си по пода! И спря пред мойта стая. Аз спрях да дишам и щях да се напикам от страх, усещаше се че пред вратата има нещо. Изведнъж като,че ли със юмрук ли с какво ли не знам удари много силно по стената. Не по вратата,а по стената до вратата там където ми се падаше края на леглото и възглавницата. И след удара се чуха стъпки тичешком надолу по стълбите...Аз бям много уплашен и си казах е няма какво ставам! Ставам и отварам вратата пък какво ще да става. Излезнах от стаята,отидах до стаята на баба ми и я събудих обясних и какво става. Тя ми каза,че съм сънувал а това не беше така,защото аз трудно заспивам и знам кога сънувам и кога не сънувам. Слезнахме надолу,нищо! Вратите заклучени и няма и как крадец да е влязъл защощо трябва да мине през три заключени врати...Няма да забравя този случай от който и сега ме побиват тръпки като се сетя. Споделих сутринта с наще,те не ме взеха на сериозно много много....Не знам,ако на някой му се е случвало нещо подовно ,нека сподели защото въпросите, които ми изникват като се сетя за случая не са един и два.  :)
Титла: Re:Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: Nightwish в Август 28, 2009, 15:50:09 pm
Здравей, Божидар.

Това си е доста страшничка история. Пак си реагирал доста смело след като си излязал от стаята и си събудил баба си. Аз може би нямаше да посмея. Никога не ми се е случвало нещо подобно и не съм сигурен, че искам да ми се случи. Но от друга страна любопитството ме човърка отвътре и ми се ще да видя нещо странно...

Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Божидар в Август 28, 2009, 19:59:55 pm
Да,найстина доста се изплаших тогава. Все още не знам какво беше това тогава и може би няма да разбера. Искам също да кажа,че не пия,не пуша а за наркотици и дума не може да става. Не взимам и силни лекарства също. И по принцин изпитвам така доста голям дискомфорт ,когато тръгна да си лягам и гаса лампата. Може би под съзнанието ми дава някакви реакции с това, но на съзнанелно ниво не мога да нямеря отговор. Това е било винаги...
Титла: Re:Относно: Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: pph в Август 29, 2009, 02:53:27 am
Точно това което казах е - близки роднини във формата на извънземни а не обратното - щото формата е била извънземна но ще ти пиша на лични въпреки че мисля го бях споменал някъде из езотериката  ;)
Ако не е строго секретно, може ли да го споделиш в темата? Ако ли не, и на лични може :>
Титла: Re:Снощи стана нещо странно !?
Публикувано от: Sasho в Август 29, 2009, 21:09:49 pm
Божидар, няма от какво да се плашиш то те е разбрало че си буден и е избягало...  ;)
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Божидар в Август 30, 2009, 08:13:07 am
То козваш ме е разбрало,че съм буден. А ако не съм бил? И по тази логика,няма да се плаша само ако съм буден. Но ако съм заспал да имам ли едно на ум...???
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Sasho в Август 30, 2009, 10:25:06 am
А ако си заспал ще бъде само лош сън.
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Божидар в Август 30, 2009, 23:22:08 pm
Лош сън, казваш ако съм заспал то ще ме информира за присъствието си и в съня ми?
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Sasho в Август 31, 2009, 07:58:14 am
Не, просто ще си мислиш, че даденото същество е просто въображение и няма да му се чудиш толкова.
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: lightworker в Август 31, 2009, 18:18:10 pm
Искам да разкажа за един случай на който досега нямам обяснение...

Преди години аз и моите родители гледахме телевизия в стаята ми. Имах и котка. Та докато гледахме, нещо започна да дърпа завесите на прозореца. ПОмислихме, че е котката и като и извиках да спре, спря и дърпането на завесите. И така няколко пъти. Аз по едно време станах да търся котката из стаята, но не я намерих и реших, че се е скрила в някой забутан ъгъл.
Родителите ми отидоха да спят в тяхната стая. Аз си легнах, с лице към стената и след не повече от 5 мин. нещо скочи на леглото ми. Скокът беше елегантен, като на котка, но усещането беше за много по-голямо същество (животно). То направи стъпка към мен. Това не го виждах (защото бях с лице към стената), а чувах. В същото време чух и почуствах дъхът му. Беше удължен,много ясен и студен. Ако трябва да дам сравнение - оформете устата си в буквата О и издишайте с цяла сила въздуха. С други думи това чух...Полазиха ме студени тръпки по гърба. Моментално се обърнах, но в стаята нямаше никой. Станах и светнах лампата.Нищо. Отидох да пия вода в кухнята и на масата видях да спи...котката ми!!! :o
Дълго се чудех какво да правя, но накрая реших да разбера какво беше това и се върнах в стаята ми, легнах си и зачаках. Дърпането на завесата заочна отново. В чакането ми съм заспала...или бях приспана ::)
Спомням си само как по едно време, като сумнамбул, рязко се надигнах от кревата и видях на прозореца лице на мъж. Беше само лице с брада и се смееше. Аз казах на глас "А, ти ли си бил това!". И отново като камък се строполих и заспах. Излишно е да казвам, че такъв човек не познавам...иначе нямаше да пиша за това.
Та някаква идея??!! :hi:
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Sasho в Август 31, 2009, 20:57:34 pm
На човека виждаше ли му се лицето или беше просто черен силует?
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: lightworker в Август 31, 2009, 21:02:54 pm
Виждаха се чертите на лицето и то достатъчно ясно :yes:
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: H. в Август 31, 2009, 22:30:41 pm
От какъв характер беше енергетиката му спремо теб, усети ли? Позитивна или негативна?
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: lightworker в Август 31, 2009, 23:02:43 pm
От какъв характер беше енергетиката му спремо теб, усети ли? Позитивна или негативна?

Ами нещото, което скочи на леглото го усещах като студено, определено нечовешко и хищническо..ама и уплахата може да е изиграла роля в преценката ми. Бавно се доближаваше към мен, но така както тигър се доближава към плячката си.
А колкото до лицето на прозореца...не бях изплашена, сякаш го познавах.
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Lumar в Септември 01, 2009, 06:00:53 am
Бих желал и аз ако може да споделя за един сън който много ме притесни и продължава да ме притеснява и досега. Сънят като усещане беше чисто реален, дори неразбрах сънувам ли или не защото докато сънувах този сън се той започна също със сънуване събудих се и виждах стаята си по същия начин както и когато съм буден. Отворих очи и се взирах в тавана бях леко неспокоен без причина. Прозореца беше отворен и усещах как лек вятър минава по лицето ми. По принцип тук в нашия град има доста фабрики в ниското сутри към 4-5 часа се усеща странна миризма в резултат на производството на различни суровини та и тази миризма се усещаше много силно. Погледнах към часовника който е от дясната ми страна по принцип и беше около 4:43 обърнах се отново към тавана и видях едно черно петно което се уголемяваше в ъгъла не след дълго го придоби силует. Силуета в началото неможах да го различа но после видях че ми е познат! Човешка форма в черна роба с много дълги пръсти гнусни далги черни крила и лице което имаше черти хем на мъж хем на жена. Провеси се над мен а аз бях като скован усетих страхотен ужас! Неможех да помрадна. Черния ангел легна до мен пипмна ме по лицето и го обарна срещо своето точно на около 5см бяхме един от друг срещайки погледите си! То ме гледаше и се доближи още савсем малко докосна се почти до мен чело в чело и каза "Писна ми да съм сама, ела с мен! Гласът беше уникален. Никога несъм чувал подобно нещо все едно чувах мъже жени и деца в хор да казват тези думи. Аз замълчах и неможех дори да помръдна от страх! То ме прегърна аз усетих ужасен студ и се събудих ... Някой би ли споделил какво може да е това?
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Sasho в Септември 01, 2009, 08:11:22 am
Lumar, това трябва да е някой енергиен вампир или вид демон  :diablo:, или както казвам е обикновен сън  ;)
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Nightwish в Септември 01, 2009, 11:40:44 am
Вашите разкази ме ентусиазираха и взех, че преведох една история от САЩ. По-страшна е от описаните тук - все пак "нещото" е замерало с двулитрова бутилка един от хората  ;D

http://misterika.blogspot.com/2009/09/blog-post.html
 
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: WhiteKnight в Септември 01, 2009, 12:19:28 pm
Лягам си снощи в 22:15 и си викам, че ще спя дълбоко, щото бях доста изморен, но не - 5 минути след като легнах усетих как поледенявам.. целият треперех, челюстта дори ми се схващаше, а пък дланите ужасно ме сърбяха... едва можах да стана да си взема дебело одеяло да се стопля... 15 минути така под одеялото и се стоплих доста та се изпотих... станах да си направя един фервекс и си премерих температурата 37,8. На сутринта ставам и ми няма нищо - температура 36,1 ;-)(малко под нормата). Та за пръв път ми се случва такова нещо в живота. Дали не е защото гледах предишният ден филмът "Beowulf" и да съм си представил някои образи от него(което си беше така) и от там да е дошло...
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Wh1teDeath в Септември 01, 2009, 20:50:16 pm
Снощи си легнах в 2-ва часа и направо ми се зе акъла, тъкмо заспя и от тея сънища отвратителните ей така до 5 сутринта ми се случи 3-4 пъти и накрая се отказах да си лягам. Докато заспя и почвам да усещам нещо смразяващо, като парализиран съм, дори не мога да издам звук. Сънувам тоя сън много често по два различни начина, единия е виждам нещо, не мога да го определя какво, може би нещо като сянка, другото е усещам физически допир супер смразяващ и ужасяващ, на никой не му пожелавам такива преживявания, снощи не можах да се наспя отново, имам чувството, че някой път тотално ще изкукам ??? ::)
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Max в Февруари 25, 2010, 20:22:02 pm
Здравейте от скоро съм във форума, и реших да ви споделя какво се случи снощи.

Стоях до късно...човърках из нета и слушах музика.Докато слушах музика (на слушалки и то доста стабилно усилени) чух някакъв шум който не беше от песента.Свалих си слушалките, шума беше мн силен...идваше от вън.Звучеше като някъква машина.Погледнах през прозореца но нямаше нищо а шума продължаваше да се усилва (все едно беше някъде около къщата) и така след няколко секунди след като погледнах през прозореца шумът изчезна.Всичко стана към 3:30, а в 4:00 си легнах.Тук идва и по интереснота част.Сънувах как някой, който не виждах ме прегръща.В съня си знаех и бях 100% сигурен че това е майка ми (която почина преди година и половина).Беше мн реално...тръпките които ме побиха и чувството за страх в сънят ми бяха толкова реални, все едно наистина се случва.Опитах се да се помръдна,но не можех.Не можех да си мърдам нито ръцете нито краката.Опитах се да се изправя и това не можах да направя.Направих няколко опита и на последния успях да се изправя и точно тогава се събудих.Беше 5:00ч. Когато се събудих за секунди бях като парализиран, както беше и в съня.Нямах сили да се изправя, но това беше само за секунди.След съня имах леко главоболие за около няколко минути.

Сега мисля да пусна тема и в някой окултен форум да видим какво ще ми кажат там.  ???

Това с шума от машина и на мен ми се е случвало, но в момента в който парализата започне да ме обхваща.Понякога е смесица от неподвижност и студ.
Лятото имах такова преживяване / описал съм го в темата за сънната парализа/.
При мен се случи в следната последователност:  вибрации, парализа, шум като в машинна зала, чувство на страх.
Бях напълно буден.
Ти обаче си спял.За присъствието на сънния образ на родителите, при който сънуващият изпитва силно безпокойство, Кастанеда твърди, че това е маскирано чуждо присъствие.Странстващи същества, които навлизат в сънищата ни.
Някои отвличани от извънземни пък твърдят, че при тях отвличането става по този начин, заспиват, събуждат се.Не са в състояние да се движат.Виждат пред себе си извънземен.Осъзнават, че той парализира волята им.Чувстват как ги пренася до някакъв летателен апарат.
Нещата за които говори Кастанеда са съвсем други.Мисля че твоят случай влиза в тази категория.
За мен е необяснимо защо си чул шума преди  изобщо да си мислил за сън.Той обикновено съпровожда сънната парализа. А лично при мен преди излизане от тялото понякога усещам някакво прищракване отзад в главата, като трошене на стъкла.Други го описват като чупене на суха пръчка.При мен обаче са стъкла.
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: secunden в Септември 27, 2010, 21:27:54 pm
Темата е интересна и няма как и аз да не се впиша.При мен самите контакти варират от 3:00 до 5:00 сутринта.Ще си позволя да разкажа една от последните ми случки.Реших аз да си лягам вече не помня точно час и изведнъж се събуждам в страх вцепенен вече съм буден с лице към стената и усещам присъствие точно над главата ми  и ме погалва няколко пъти по гърба и рамото в началото когато усетих присъствието бях уплашен в момента и работа по този мой страх,понеже доста глупаво е да се плаши човек от такива неща,и след секунда две вече ми стана приятно настроих се положително и страха изчезна.Не исках да се обръщам защото знаех че ще изчезне всичко и щях да разваля хубавия момент.Но реших да се обърна понеже вече любопитството ми надхвърли границите и процеса приключи часът беше точно 5:00.Много и от вас мисля са имали подобни преживявания.Другата ми историйка е доста по интересна с една икона която седи буквално над главата която е махнах заради случката ми но ако има интерес мога да е разкажа.Поздрави!
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: fishbone в Септември 27, 2010, 21:41:41 pm
Да аз съм имал подобни преживявания най-различни. Потропвания, похлопвания, погалвания почти всеки е имал тук вероятно. Разкажи за иконата, че ме заинтригува... :)
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: secunden в Септември 27, 2010, 23:25:41 pm
Значи за иконата.
Преди години имах една икона на света богородица над главата ми на раклата.И по принцип съм се молил на нея за най различни неща.И една нощ си легнах да спя часът него помня но пак в тези рамки които описах в предишния пост се случи нещо странно.И то се е случило докато съм спял.Събуждам се аз от нещо явно е било шумът които се е появил гледам иконата ми от раклата на земята до леглото ми сложена и обърната обратно с лице към пода.На сутринта майка ми ми каза че е чула някакъв шум но не е дошла да провери.Разказвал съм е и на други и са ме оборвали в тезата си че имало някакъв силен трус и най различни други глупости които вътрешно аз знаех че не са истина.Измина се много време мислех и мислех и пак мислех и настъпи един момент в който забравих тотално че съм го преживял това.Но след време си спомних това и пак почнах да се питам и нещо като чели хоп и отговора ми се появи в главата защо точно обърната с лице към земята.Отговора беше много лесен изключително лесен.Просто това същество което ми е сложило иконата и то най вероятно е мой близък е искало да ми каже че:Колкото и да се моля нищо няма да променя,трябва да повярвам в самия себе си и собствените си сили.И от тогава икона нямам,и от както нямам разбрах много неща които ми помагат в моя живот.Поздрави.
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: fishbone в Септември 28, 2010, 11:22:22 am
Цитат
Отговора беше много лесен изключително лесен.Просто това същество което ми е сложило иконата и то най вероятно е мой близък е искало да ми каже че:Колкото и да се моля нищо няма да променя,трябва да повярвам в самия себе си и собствените си сили.
;D
Хубаво, че сподели. Много интересен повод да ти подарят, закачат и пр. икона.
Цитат
и от както нямам разбрах много неща които ми помагат в моя живот.Поздрави.
Едва ли липсата на иконата е причината. Ама като няма накъде ...така става.
Не подценявай силата на самовнушението но и не го окрилявай. Не съм скептик.
Увации..
п.с.
Достатъчно например е ако иконата не е осветена и е рисувана или е гадна снимка или керамика на калъп, художникаили тоя който я е рисувал да си е оставил ръцете и следователно своят негативен заряд но и това ме съмнява да е така.
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: sineglazka в Декември 01, 2010, 13:47:36 pm
А може би си бил сомнамбул и на сън сам си хрърлил/оставил иконата на земята. Аз като малка ставах сомнамбул доста често и близките са ми разказвали какво съм правила, за които нямах никакъв спомен.
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: secunden в Декември 02, 2010, 09:38:22 am
Привет. За сомнамбул и дума дори неможе да става , това при мен е изключено.
Искам само да допълня за първата случка , много е спорно дали наистина е имало контакт или съм бил в процес "ОИТ" , наскоро взех да се занимавам с това нещо доста интересно. Най вероятно да е ОИТ понеже покривам всичките симптоми.
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: onlyflameone в Януари 06, 2011, 11:03:28 am
Много често се случва- да сънувате и да неможете да извикате. Да всеки успокоява ума си и залъгва съзнанието си с 'това беше просто сън'. Но нещата далеч не са така или поне не стигат дотам. Първо всеки трябва сам да конкретизира лично за себе си какво сън е и от какво значение е то за него.

Относъно страшните необясними неща. (:
Започвате да бъдете будени докато спите- различно време, но най-често 3:32/33 AM и подобни . Бивате парализирани и обладани от много най-вече страх и паника чуства. Предизвикани от това- че не можете да мръднете нито една част от физическото си тяло- дори кутрето на ръката си. Не можете дори клепача да си дигнете на окото. Страха и шока стават още по големи когато пробвате да извикате и неможе дори една нотка от гласа ви се чуе. Най-големият шок става тогава, когато разбирате, че това не е сън, вие сте наистина буден!Това не е съня ви - всичко става тук и сега в леглото ви и вие сте съзнателен. Паниката достига кричини върхове- защото мозъка не разбира!
Уточнение- когато мозъка не разбира нещата- търси някакво съотвествие- най-близко по идентичност и признаци на дадената ситуация. Често при такава ситуация най-близкото нещо, с което мозъка ви разбира ситуацията за да ви предпази от 'късо съединение' и да не откачите изцяло- дотолкова че и съзнанието ви да избяга- Е неща като- демон, зъл дух, извънземни и все там аналогиите им.

Така мозъка ви се успокоява до някаква степен и разбирате ситуацията- да речем с - 'това е демон' <- според вас. Така вие се успокоявате АХАХ :Д, е до някаква степен все пак нали. :П
Добре паниката не спира, а все по откачате в ситуацията- че дори за помощ не можете да извикате. Страха обзема ви и чудите се може ли и повече- и тогава се оказва, че може, защото той градира (защо градира след, като се почудихте). Имате силно чуство на натиск върху себе си- нещо все едно е стъпало с единият си крак върху вас, но вие неможете си мръднете клепача, че да го видите. Странно е но, вие можете да си мърдате очите... ала само дотам. Вълни, като че ли силни и горещи по цялото тяло усещате- как се движат, как стават по-силни и по-слаби... как 'пълзят' особенно по целият ви грънначен стълб! 'Какво да правя!' чудите се в паника вие- накрая след минути буквално молене на ум за помощ на всичките светци що знаете- започвате да търсите помоща на един специален- помоща на Вас самият. Започвате да мислите- и докато мислите как да се отървете от тази ситуация- разбирате, че- нещо е толкова изострено и силно- непокътнато. Нещо е, като във вихара си, все едно за сметка на всичко друго, що ви е блокирано. Това силно нещо е вашата мисъл. Тя е невероятно силна, особенно в този момент(в смисъл- бърза и чиста). Забелязвате, че дори чуството за хумор е не в пъти, а в хиляди пъти по-високо от нормалното ви. Да, това е така и на тези които предстои това да се случи (а то неименуемо ще се случи, след изнасянето на тази информация. Без никакво значение- колко сте я разбрали, спокойно! Има си 'някой', който веднъж прочетете ли вие нещо, дори и капчица да не разберете - Той ще го разбере и ще ви даде 'оръжието и щита'.)
Та, ще разберете след това, че това 'нещо' - демон, що избрахме да го наричаме за този пример- реагира на всяка ваша мисъл- многократно- все едно има резононс- а именно- представете си една метална тръба и в единият край я удряте брутално със стоманен чук- точката, в която удряте имаме нулева вибрация/трептение, но в другият край имаме огромо трептение. Ако някой държи тръбата от другият край с две си ръце- ще го заболи много- защото ударната вълна се разпространява под резонанс във метала. Няма да обяснявам принципа на резонанс- но горе долу нагледно ви обяснявам моща на мислите ви. Една мисъл простичка не разбирате как действа (0-лево трептение в началната точка), не осъзнавате моща и (чука) и силата, с която тя действа (удар с чука)- а именно мощен (повечето хора са наясно със силата на мислите). А моща на мислите в този момент, който описвам е в стотици хиляди пъти по голяма! (имате 100 лева и разпределяте тези пари за храна за вас- 5 лева за вода, 95лева за храна. Та сега когато нямате нужда от храна, а само от вода то колко лева ще дадете? От 5 преди- сега ще вложите още 95 лева- ами горе долу същото става и при случая)
Сега от вас зависи какво искате да направите защото всичката вода е във вас- висшото съзнание се слива с вашето за да намерите взаимно изход. Вие сте на ход и ръководите. Досега плувахте в някакво смешно загръждение -подобие на басейин 2 на 2 метра и си мислехте, че е океана. Е сега вече сте в океана и имате безкрайността за граница.
Когата повишиш нивото на съзнанието си- е един момент, в който вече си готов за ново стъпало- ново изживяване вибриращо на по-високи честоти. Това е в сила въобще.
Много хора който качват това стъпало, имат нужда от тази информация, други, още не са стигнали до там, но след тази информация те вече имат коза и когато дойде време ще изиграят ръката (когато дойде време, не насилвай).
Макар всеки да е тука на земята- сме на различно ниво на съзнанието- недейте да се съдите- кой разбира и кой не разбира нещата. Всеки е уникален по своему- и това е най-прекрасното- невероятната уникалност- на теб, теб също- и теб! Бъди себе си.
Извинявам се за смешните нагледни примери, които използвах, те просто ми щъкнаха в главата- но горе/долу принципът е същият.

Отностно- защо всеки вижда числа- нило на автомобилни регистрационни номера или най-често на часовник- 3:33 1:11 12:12 12:21 14:44 13:33 15:15 15:55 15:51 и всичките подобни - това не са само числа- това са честоти. Това не са само числа- всяко говори- както птицата може да говори- не по начина, който ти очакваш- но говори. Така и дървото говори- и дори огъня толкова много може да ти каже- но ако продължаваш да си мислиш, че той е само елемент- не ще го чуеш! Следващият път ако видиш огън- знай, че той е огромна любов, той диша за да живее или живее за да диша (кое според теб)- той е жив като теб, като всичко което виждаш.

п.с.
Искаш да знаеш повече- неможе без промяна на основни светогледи- те са в основата на сградата, а ти строиш още етажи! В един момент ще се срути ако основата ти е нестабилна или крива.
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Zayl в Януари 06, 2011, 20:16:33 pm
ОО не съм единствения луд  :) доста време ми се случваше да се събудя в такава скованост, писах в една от горните теми  как като изчезна страха се откри една нова алтернатива. Само времето е проблем, не мога да се радвам на "това място" ( трудно ми е да го формулирам ) за повече от няколко минути .
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: krisi0501 в Януари 06, 2011, 23:54:10 pm
Здравейте!
Страшно много информация има в този форум, имам доста за четене.  :)
По тази тема не изчетох всичко, защото е късно и страшно, утре ще дочета всички истории.
Мислех, че моето е страшно, но не ми се иска да преживявам нищо от това, което прочетох.
По повод сън с починал - сънувала съм баша ми 3 пъти (той почина преди 10 мес). Първия път го сънувах още същото денонощие, когато почина. Имаше много хора в нас и аз задремах в моята стая за много кратко време. Сънувах го, че стои на стълбището и аз го викам с думите Ела да се видиш! сякаш исках да кажа и Виж какво ни причиняваш!
Втория път го сънувах след помена за 40-те дни. Беше зад външната ни врата, чакаше да му отворя. беше ме страх първо, но после отворих и веднага след това го видях да се радва и чете на внучето си.
Третия път го сънувах, че е недоволен заради нещо, свързано с кучето ми, но не разбирах какво точно. Кучето го имах от 1 мес и 2 дни след съня ми кучето беше блъснато от кола, сам се беше освободил от къщичката му. Смятам съня за предупреждение.
Утре ще пиша за други сънища, по-страшнички.  ;)
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: krisi0501 в Януари 07, 2011, 13:21:09 pm
Веднъж сънувах малко човече. Чувствах го като зло, но излеждаше човешки. Искаше да спи с мен и бях някак под негов контрол. Бързо го игнорирах съня, откак почнах да чета за извънземните, се сетих за съня.
Друг път сънувах малко бяло човече, клекнало до леглото ми. Гледаше ме и шептеше нещо, аз бях с гръб, но пак го виждах и ме беше страх.
Тези са ми най-странните и страшни, другите сънища са ми по-хубави, например как някой ме пази и спасява.  :)
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: dragonn в Януари 07, 2011, 17:27:09 pm
Голяма част от сънищата са свързани с преживяното през деня. От една седмица играя Х3 и всяка вечер сънувам космически кораби и приключения в космоса.
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: sahusot в Януари 09, 2011, 12:56:35 pm
Да споделя и аз нещо. След като гледах Четвъртия вид се психирах доста, бях започнала и Сичин да чета, Шумер, Вавилон и тем подобни щуротии. Та, месеци наред имах проблем със спането, беше ужасно, най-големите ми кошмари излизаха особено когато приятеля ми го нямаше и спях сама. Това с потенето и със студените вълни го преживявах в най-тежките моменти, на сутринта - преумора и мигрена. Разбрах, че когато имунитета ми е най-слаб, а именно, когато съм преуморена, стрес и други фактори, тогава е най-гадно. Миналия месец обаче съм сигурна, че имаше чужда намеса. Не беше просто страхове и кошмари. Просто го усетих, сънувах и кошмари, но в края на лятото бях приключила с нощните неприятности (чрез самоконтрол, позитивно мислене и работохолизъм - нямах време да мисля за глупости :)). И когато това се появи, бях сигурна, че е външно присъствие.

Съвет към всички с подобни преживявания: здрав дух в здраво тяло. Спортът е велико нещо, а вечерта спиш като къпан, освен че прояснява мислите ти. Успех!
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: SiriusAngel в Април 10, 2011, 14:11:45 pm
Значи за иконата.
Преди години имах една икона на света богородица над главата ми на раклата.И по принцип съм се молил на нея за най различни неща.И една нощ си легнах да спя часът него помня но пак в тези рамки които описах в предишния пост се случи нещо странно.И то се е случило докато съм спял.Събуждам се аз от нещо явно е било шумът които се е появил гледам иконата ми от раклата на земята до леглото ми сложена и обърната обратно с лице към пода.На сутринта майка ми ми каза че е чула някакъв шум но не е дошла да провери.Разказвал съм е и на други и са ме оборвали в тезата си че имало някакъв силен трус и най различни други глупости които вътрешно аз знаех че не са истина.Измина се много време мислех и мислех и пак мислех и настъпи един момент в който забравих тотално че съм го преживял това.Но след време си спомних това и пак почнах да се питам и нещо като чели хоп и отговора ми се появи в главата защо точно обърната с лице към земята.Отговора беше много лесен изключително лесен.Просто това същество което ми е сложило иконата и то най вероятно е мой близък е искало да ми каже че:Колкото и да се моля нищо няма да променя,трябва да повярвам в самия себе си и собствените си сили.И от тогава икона нямам,и от както нямам разбрах много неща които ми помагат в моя живот.Поздрави.

Не мисля че проблемът е в Иконата.
Могат да се дадат много различни обяснения относно случая ти.
Съмнявам се че дори е твой близък починал, който е от другата страна и обръща Икона с Надолy главата????

Кръст и Икона се обръщат когато има зли демонични сили. И ако е така те са изпълнили това за каквото са дошли.
Много лесно си се отдалечил от Бога и молитвите?
Титла: Re:Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Kiko1313 в Април 10, 2011, 21:53:44 pm
Здравейте, казвам се Карлос ... надявам се да ми позволите да дам и аз мнението си по описаните по-горе случки ... и искам да вмъкна цитат от последния пост в обяснението си. След известен период от време на четене и образоване по въпросите засягащи сънищата или случките приличащи на сънища и на сериозен период на опити за практика и контролиране на сънищата ... мога да кажа следното започвайки отдалеч. Според мен светът, който виждаме всеки ден, планетата ни, и въобще цялата вселена е изтъкана от енергия, която поради ред причини хората не виждат ... или казано още по-точно не помнят как да видят ( отварям скоба, това последното е една ужасно обширна тема ). Доста често се случва на различни хора да изживеят моменти, в които определени случки и събития ги карат да изпитват страх, силен страх дори паника ... а в някой случаи и откровен тероризиращ ужас. Тези мигове в голямата си част, ако мога да си служа с проценти над 80%, са предимно надвечер, вечер, късно нощем или рано сутрин. В тези моменти, човек нормално е да е по-отпуснат, уморен от деня ( работа, стрес, достатъчно движение, разни задачки за изпълнение и тнт ) ... тялото, е може би леко отпуснато, уморено и е лесно да се заспи. Според мен има едно състояние на съзнанието, което е много специфично и се влиза в него точно привечер/вечер/нощем. Това е състоянието, когато сме отпуснати, когато сме си в къщи или на място, което е сравнителни слабо стресиращо и сетивата са в положение да долавят дори най-леки вибрации и движение. Както ни е добре известно на всички ( предполагам) всеки човек притежава едно особенно свойство ( някой го наричат астрал, аура, двойник, сияйно тяло, сияйно кълбо и тнт), което е трудно да се види, но което със сигурност е там от раждането до смъртта на човека. На мен лично най-приятно/приемливо ми звучи енергийно кълбо. По време на сън и на отпуснатост, когато човек си е в къщи е много вероятно без да иска и да знае как, да се премести една особенна точка в него, която е отговорна за възприятията ( друга ужасно обширна тема ). Заспивайки, човек мести тази точка в различна позиция на енергийното кълбо - към вътрешността, към периферията, нагоре/надоло из тази си сияйност. Това преместване предизвиква сънищата, които обикновенно са хаотични ( всяка нощ различен сън и различен свят в него - от чудовища и духове до съвсем реални и точни съществуващи хора и места). Обикновенно сънят се разпада, в момента на събуждането или малко след това и след това не се помни и се забравя. Ако е бил ярък и силен, изпълнен със съвсем реални събития и хора или нехора дори се помни. Човечеството според мен е забравило как да си спомня сънища и как да ги контролира поради ред причини ( друга от темите). Човек при определени обстоятелства в полу будно, полу заспало състояние, без да иска и да знае какво прави, може да настрои онази точка в позиция, която да предизвика и да създаде от онези светове, които обикновенно се сънуват и после не се помнят. Реакцията почти винаги е горе долу една и съща - поради незнанието какво се случва ( а сетивата много ясно долавят нещо странно ) настъпва страх от непознатото ( поради липса на енергия ) ... силен адреналин, сърцето слиза в петите, стомаха се свива на топка ... бе нещо има, не се вижда, чува се може би нещо смътно ... усещат се вибрации, удари, тътен ... даже съвсем ясни и определими звуци ... и не след дълго всичко изчезва ( онази точка се връща на в първоначалната си позиция). В селски райони, планински райони, въобще в райони далеч от тътена и дрънкането и  шумовете на цивилизацията, където има по-малко хора или изобщо няма хора енергийното кълбо се прочиства ( не знам как, но това се случва) и постепенно започва да улавя точно тези вибрации, онази енергия, която предизвиква на моменти панически страх. С други думи, който е изживял подобни неща в една или друга форма , нее луд, не си измисля и не халюцинира ... просто е успял без да иска да се настрои така, че да може тялото му да улови енергията, която обикновенно в градски, гъсто населени райони е рядкост да усети.
И сега относно усещането, че има някой на леглото, някой се качва по стълбите, удари, вибрации, звуци и тнт ... ще се повторя, в повечето случай, когато не се касае за някой, който просто иска да бъде център на внимание в компания плашейки гаджетата с мистериозни истории ... съществата, или онзи някой, или който се качва по стълбите или нещото приличащо на котка качило се на леглото ... там са съществата, нематериалните същества, съюзниците както ги нарича един познат автор. Същества от друг свят, изтъкани само от енергия, която за жалост е трудно да се види, затова само се усеща. Те са там, аз лично знам, че са там, знам, че може би ще има изказвания, че не съм наред или ще бъдат обяснени по-друг начин ... Има цял един паралелен на нашия свят откъдето тези нематериални същества идват, прескачат ... по някакъв начин стигат до нас и настроивайки се без да знаем сме в състояние да доловим присъствието им, а те са тук постоянно  ...
Извинете ако в поста ми съм допуснал неточности или повторения
Титла: Re: Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Atlantis в Април 22, 2015, 16:24:18 pm
Виждам, че темата е много стара,но напълно разбирам автора, защото съм преживяла нещо много подобно.
Вечерта, след погребението на дядо ми си легнах рано, рано. Тогава в съня ми се яви дядо ми и целуна ме по-челото без да казва нищо.
Аз също се уплаших страшно много, и имах усещането че сърцето ми ще изскочи от страх. Опитах се да си отворя очите, но не се получи. Опитах да мръдна ръка или крак, но не стана. След като дядо ми ме целуна, се усмихна и тръгна на някъде. Чак тогава успях да отворя очи. Трябваха ми няколко минути да се успокоя.
И аз не знам от къде дойде чувството на страх, защото обичах дядо си много силно и нямаше причина за това. Смятам че се уплаших по-скоро от самото преживяване и от това, че пак го виждам, а знам че е починал.

Интересно ми е да знам, дали наистина е бил той или е било просто някаква игра на мозъка ми. Надявам се, че е бил той защото го видях щастлив и усмихнат, което значи че е добре там някъде :)
Титла: Re: Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: rorchach в Април 23, 2015, 21:58:59 pm
Пиша по повод състоянието и чувството, което си имала по време на съня. Сънувал съм страшни и не чак толкова страшни неща (фигури, хора, силуети и др). Когато страха започва да ме обгръща, усещам, че целия замръзвам и не мога да се помръдна (това става за някакви части от секундата) и същевременно започвам да се напъвам (сякаш съм в лед и искам да се измъкна от него, избухвайки) с разчупването на скованото ми тяло се събуждам и правя някакакво рязко движение - я замахване с ръката или посягам да ритна с крак - посягам да ритна или хвана нещото. Имал съм случаи и с викове, но винаги съм се чудел дали съм извикал в съня си или наистина съм извикал, събуждайки се. След като се събудя сърцето ми е разтуптяно и имам усещането, че ако заспя веднага нещото ще се появи отново, от което ме обзема страх и не мога да се успокоя - това за няколко минути.
Интересно ми е това, че (не само при твоя случай, но и при други) виждам общо с преживяванията и чувствата от моите случаи.
На мен също са ми интересни някои неща - защо ефекта след описаните преживявания при разлините хора имат толкова много допирни точки ? На какво се дължи - игра на съзнанието или на нещо, което се отрича от обществото ? Каква е целта, защо се случва?
Титла: Re: Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: Atlantis в Април 24, 2015, 14:40:32 pm
rorchach в едно старо мнение, доста по-опитен участник във форума, предполага че това състояние може да е ОИТ (Опитност Извън Тялото). Аз самата съм прекалено зелена в тази материя, затова ми е трудно да потвърдя или отрека :)
При всяко положение наистина симптомите, които ти описваш са същите, които аз изживях. Интересно е, че като по-малка пак съм изпадала в такива състояния, но не мога да си спомня тогава от какво са било провокирани  ::)
Титла: Re: Снощи стана нещо странно!?
Публикувано от: ilianvs в Април 24, 2015, 20:16:55 pm
Хмм, може и да е било фалшив астрал, сиваците извличат вид S-MА чрез някои емоции и затова създават условия за такива, макар че в този случай това би било необичайно, защото страхът е нежелан ефект.