Автор Тема: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси  (Прочетена 51547 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Паралелни светове
« Отговор #75 -: Септември 13, 2011, 10:16:10 am »
Цитат
През последните години учените откриха истината, че в модерната физика и в математиката няма нищо невъзможно. Току-що ориентирало се сред енигмите на колосите на нестандартната мисъл Нилс Бор, Макс Планк, Алберт Айнщайн, Волфганг Паули, Ервин Шрьодингер и Вернер Хайзенберг, човешкото въображение буквално бе взривено от идеите на следовниците им в научната революция Хюг Еверет, Брайс де Вит, Дейвид Дойч, Стивън Хокинг, Пол Дейвис, Роджър Пенроуз, Джон Велер и др. Новите корифеи на квантовата физика и космологията утвърдиха немислими до този момент теории за придвижване с надсветлинна скорост, за пътуване във времето, за проходи между вселените, за паралелни реалности.

Теорията за паралелните светове бе лансирана за първи път през 1957 г. от Хюг Еверет ІІІ в университета на Принстън. С новата идея се обясниха редица парадокси, произтичащи от квантовата теория - един от двата основни стълба на модерната физика. Квантовата теория Компютърно изображение на пространствена галерия между черни дупки, която би могла да свърже две безкрайно далечни части на Вселената или два паралелни святае ефикасен начин за описване и предвиждане на поведението на най-малките материални части - молекули, атоми и субатомни частици. През 1926 г. австрийският физик Ервин Шрьодингер откри един от фундаменталните принципи на квантовата теория - вълновата функция. Уравнението изразява всички възможни състояния и начини на поведение на тази частица. Вълновите функции на електроните в атомите например позволяват на физиците да изчислят с невероятна точност количеството енергия или позицията на електроните.

Математиката на квантовата физика дефинира материалния свят с изключителна прецизност, но в същото време се пораждат ексцентрични парадокси и противоречия, които принуждават физиците да мислят философски, дискутирайки за съществуването на самата реалност. Вълновата функция например не е само начин за описване на възможните състояния на дадена частица; частицата трябва да съществува едновременно във всичките си състояния. Това означава, че тя съществува на две различни места в едно и също време - заключение, което предизвиква здравия разум.
Галактически вихър

Теорията за паралелните светове може да разреши този парадокс. Вълновата функция изразява различни възможности за една система, затова Вселената се мултиплицира по такъв начин, че всяка възможност съществува и в един друг свят. Това означава, че с времето броят на световете става все по-голям, всъщност теорията за паралелните светове предполага, че има безкраен брой светове, предоставящи възможните решения за всички състояния на съществуващите частици.

Някои паралелни светове вероятно са подобни на нашия, а други са много различни. Оригинален начин за разглеждане на теорията за паралелните светове е да си представим, че Вселената има своята вълнова функция, следователно светът, в който живеем, е само едно от възможните състояния на всемира.

Но как е възможно да има безброй паралелни светове? След сондажи, проведени между най-значимите представители на съвременната теоретична физика, се оказа, че над половината от тях не отричат възможността за съществуването на паралелни светове. Това поставя и един друг въпрос: възможно ли е да се пътува и комуникира между тези светове? На пръв поглед изглежда невъзможно, защото различните светове съществуват в различни пространствено-времеви измерения. Но през последните десетилетия се появиха стройни хипотези за възможни механизми за надскачане на скоростта на светлината и за пътуване във времето. Ключът се намираше във втората носеща колона на модерната физика, т.е. в Теорията на относителността на Алберт Айнщайн.

Според теорията измерението пространство-време, което Айнщайн дефинира като четвърто измерение, може да бъде "огънато" от всеки обект, който има маса. Всяка звезда огъва в значителна степен измерението пространство-време. Когато дадена звезда колабира в себе си, гравитационните сили привличат към вътрешността й материята, от която е съставена, концентрирайки я в нищожно пространство и увеличавайки колосално нейната плътност. Пространствено-времевото измерение се огъва около бившата звезда, създава се толкова интензивно гравитационно поле, че дори светлината не може да излезе от родилата се черна дупка. Така според съвременната физика аномалиите в пространство-времето биха могли да създадат проход за влизане към паралелни светове.

Пътуване от този род би било възможно през тунелите, които свързват две черни дупки, разположени в различни светове. Галерии от този тип още не са откривани и когато за пръв път бе дискутирано тяхното съществуване, се оформи хипотезата, че огромните сили във вътрешността на черните дупки биха унищожили всеки, впуснал се в подобна авантюра. Но учените допълниха, че безопасно пътуване от този род е възможно при въртящите се около оста си черни дупки.

Съществуването на паралелни светове е свързано с дълбоки персонални последствия. Ако хипотезата е вярна, би имало безкраен брой наши двойници, всеки от които би живял в един по-различен свят. Неизбежният извод при тази идея е, че всеки път, когато взимаме някакво решение, всъщност избираме пътя на света, в който живеем, докато в други светове се реализират други версии на реалността. Във ветрилото от светове всеки от нас е глава на правителство, докато в други реалности няма никакво правителство, защото светът е бил тласнат в кошмара на ядрена зима. Вероятно е възможно да се срещнем с други версии на самите нас и да открием какво би ни се случило, ако в живота си бяхме взимали различни решения.

Според тази теория ние постоянно създаваме света, в който живеем. Кое копие на самите нас в различните светове е най-неподправеното и как се свързва всичко това с понятия като идентичност, душа, съзнание? Освен пред физиците, хипотезата за паралелните светове поставя много въпроси пред философи и теолози.

Новото поколение космолози лансира хипотезата, че през галериите между черните дупки може да се пътува във времето - в нашия свят или в други светове. Пътуванията във времето обикновено се свързват с т.нар. "Парадокс на бабата". Какво би станало, ако някой се върне във времето и убие баба си, докато е девойка? Ще означава ли това, че пътешественикът няма да е роден, следователно не би могъл да се върне във времето и да убие баба си?

Теорията за паралелните светове разрешава това противоречие. Ако при всеки избор се генерират нови светове, миналото на нашия свят се проявява в безбройни бъдеща. Ако например някой се върне в миналото и убие баба си, това ще доведе до един паралелен свят, модифициран от убиеца.

Когато говорим за паралелните светове, си поставяме още един въпрос: къде по-точно се намират? При съществуването на различни измерения това прави въпроса лишен от смисъл, ако се позовем на триизмерното пространство и на единственото времево измерение, в което живеем. Другите светове съществуват като независими един от друг сапунени мехури, реещи се във въздуха. Много от физиците предполагат, че паралелните светове са буквално "закачени" за нас или се намират някъде съвсем до нас, отдалечени само от диаметъра на един атом.

Днес теорията за паралелните светове се изучава в по-голямата част от университетските курсове по физика. В проведена наскоро анкета над 60 % от дипломиралите се физици считат теорията за най-вероятната за обяснението на света. Половината от тях не се съмняват, че пътуването между паралелните светове е възможно.

Ако тази теория е вярна, значи съществуват безброй други наши версии, заемащи виртуално същото пространство. И може би една от тези версии в момента чете текста, в който тази статия свършва тук.
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 10:54:38 am от bai_lun »
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 266
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #76 -: Септември 13, 2011, 16:06:38 pm »
Е така е по-добре.И аз вярвам в съществуването на паралени светове ,но малко ме съмнява пътуването между тях.Още повече ,че ще идват българи от бъдещето да спасяват българи от миналото.Доказателства за хипотезата ,че найстина има такива пътешествия?

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
НЛО от бъдещето, от паралелните реалности
« Отговор #77 -: Септември 18, 2011, 09:17:53 am »
Британското правителство разсекрети множество НЛО досиета, съдържащи официални документи, скици, чертежи, графики с броя на случаите по години, парламентарни запитвания и писма на очевидци.

В досиетата Х има данни и за "мемурандум относно въздушните феномени", подготвен през април 1957 година от Обединения комитет за разузнаване към правителството. Според нота на тогавашното Министерство на ВВС, включена в анализите на британското разузнаване "Червена книга", всяка седмица се е получавал по един НЛО доклад, а 6 от всеки 16 "близки срещи" с НЛО след 1 януари 1957 година, са останали неизяснени.

Седем години по-рано шефовете от разузнаването формират Работна комисия за летящите чинии. Инициатор и главно действащо лице е Луис Маунтбатън, британски адмирал от флота, който е убеден, че имат извънземен произход.

През 1952 година комисията събира показания на очевидци в района на Вашингтон, над който е прелетяла "ескадрила НЛО". Тогава Чърчил нарежда да се започне незабавно разследване.

Сред декласифицираните файлове има и подобни доклади за наблюдения между 1995 и 2003 година. През 1996 година техният брой е 600. В част от разсекретените над 5000 страници са описани кораб с размери, надвишаващи 20 пъти футболно игрище, черна триъгълна машина с червени пулсиращи светлини(Китайски НЛО), висяща над Стенли, област Дърам през 1995 година, космическа станция с въртящи се светлинни прожектори в червено, зелено и бяло (Български НЛО). Това означава, че българските НЛО са в състояние на война. Тази голяма междузвездна война на НЛО космонавтите дошли от паралелните реалности е започнала преди хилядолетия, както знаят и ВРИЛ. Тя е причината те да се отеглят в космоса и в подземни бази.
« Последна редакция: Септември 18, 2011, 09:25:28 am от bai_lun »
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
НЛО от бъдещето са се намесвали в история
« Отговор #78 -: Септември 18, 2011, 09:29:51 am »
НЛО дошли от бъдещето са се намесвали в историята за да я променят.

Едно странно съобщение смутило военните пълководци по време на обсадата на Тир 332 година пр. н.е. от великия Александър Македонски. Насред разгара на битката за превземане на града македонските и ливанските войници са забелязали НЛО да прелита над обсадения град. Очевидец на феномена е записал видяното, като го описва като четири малки щита, летящи в триъгълна форма около един, по-голям и централен щит.

Докато смаяните войски наблюдавали с вдигнати към небесата глави, от най-големия „щит” или НЛО-кораб се стрелнал светлинен лъч, който поразил стената на Тир и в нея зейнал отвор. Именно това помогнало на армията на Александър Велики, която не губила много време, а веднага се възползвала от пробойната в защитата на врага. Армията се втурнала в града и след не дълъг период превзела града.

Дали пък няма да е чиста истина, ако обобщим, че древен Тир е бил превзет от Александър Македонски благодарение на извънземна намеса, помощ?!

Намерението на Александър било да превземе Индия, но изтощените от дългата война войници се разбунтували и той не можал да довърши начинанието си.
Очевидно НЛО, които го подпомагали са целели превземане и ликвидиране на арийските тайни пронацистки царства създадени от нацистките НЛО дошли от бъдещето в Индия. Това било и отмъщение за арийското нашествие, а и освобождение на Индия от пронацистките арийци.

Плутарх описва и друг случай от 73 година преди Новата ера. Край Дарданелите армиите на пълководец Лукул и цар Митридат се канили да влязат в сражение. "Внезапно небето се разтвори, появи се голяма огнено тяло, приличащо на буре. То се движеше в посока между двете армии. Изплашени от знамението, противниците се разделили без бой".
Очевидно НЛО космонавтите дошли от бъдещето пак се намесвали за да променят историята.
« Последна редакция: Септември 18, 2011, 09:32:07 am от bai_lun »
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #79 -: Октомври 30, 2011, 12:40:10 pm »
Поколението на пришълците

Сензационни случаи на експерименти на извънземни с хора

Доктор Во Сингх, ръководител на научна експедиция, изучаваща феномена НЛО в планинските райони на Непал, видял в едно село и дори изследвал със съвременна апаратура шестмесечно бебе, което вече ходело като възрастен и постоянно говорело нещо на непонятен за никого език. Външно детето не се отличавало от себеподобните си, но вътрешно...

С рентгенов апарат д-р Сингх видял, че момчето няма сърце, дробове и други обичайни за човека органи! Вместо тях в гръдния кош се намирало доста голямо образувание, което няма наименование в медицината. Майката на уникалното дете била 15-годишна местна жителка. Бащата – "странно същество в облика на красив бледолик юноша, спуснал се от небето и върнал се отново там".

Друг случай в Италия е не по-малко сензационен. В гръдния кош на дете веднага след раждането лекари открили идеално биещо изкуствено сърце. На мониторите се виждал апарат с размери на топка за пинг-понг, свързана с кръвоносната система. Той изпълнявал всички функции на истинско сърце. Специалистите, изследвали този феномен, твърдели, че не намират рационално
обяснение на присъствието на механизма в тялото на новороденото........

Статията е взета  от http://www.senav.net/ufo/990-deti-prishhelcev.html

Не зная до колко са достоверни тези истории, но... всичко е възможно.


Неактивен tomi

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
отговор
« Отговор #80 -: Ноември 23, 2011, 14:35:33 pm »
Галина Железняк за Извънземните раси

Какво да правим, ако сме похитени от извънземни?

Какво да правим, ако сме станали свидетели на НЛО?

Извънземните - приятели или врагове?

аз мисля че ако има такава срешта трябва да ги нападна чисто физически....дори се оглеждам за летяшти чиний за да мога да се сдобия с такава

Неактивен bojinkata

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 134
извънземен разум
« Отговор #81 -: Ноември 23, 2011, 15:09:08 pm »
Поколението на пришълците

Сензационни случаи на експерименти на извънземни с хора

Доктор Во Сингх, ръководител на научна експедиция, изучаваща феномена НЛО в планинските райони на Непал, видял в едно село и дори изследвал със съвременна апаратура шестмесечно бебе, което вече ходело като възрастен и постоянно говорело нещо на непонятен за никого език. Външно детето не се отличавало от себеподобните си, но вътрешно...

С рентгенов апарат д-р Сингх видял, че момчето няма сърце, дробове и други обичайни за човека органи! Вместо тях в гръдния кош се намирало доста голямо образувание, което няма наименование в медицината. Майката на уникалното дете била 15-годишна местна жителка. Бащата – "странно същество в облика на красив бледолик юноша, спуснал се от небето и върнал се отново там".........


Статията е взета  от http://www.senav.net/ufo/990-deti-prishhelcev.html

Не зная до колко са достоверни тези истории, но... всичко е възможно.Този доктор Во си е носил в Непал рентгенов апарат, за да наблюдава НЛО?  ??? Това изби пилците.
« Последна редакция: Ноември 23, 2011, 17:48:02 pm от Mirotvorec »

Неактивен tomi

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #82 -: Ноември 23, 2011, 19:11:43 pm »
аз зададох множество въпроси на николай николов (има блог посветен на тези неща) но не полу4их отговор а именно извънземните силни ли са физи4ески,колко тежат тук на земята,как се предава знанието между подрсатвашти и големи,как извънземните говорят с хората след като се казва 4е 4овек е неразвит на тема телепатия?отделните извънземни имат ли душа или са като роботи?как създават техните открития техните машини?тоест за да направят един кораб или оръжие или лампи на тях им трябва индустрия не може вси4ко да се създаде с силата на мисълта следователно им трябват машини цехове условия за това леярни дори.....след като са умни това озна4ава ли 4е всеки от тях може да изпълнява универсални функций?лекар, лидер у4ен?как им минава един наш ден какво е оборудването в техните помештения?като население колко са разли4ните видове?слаби места боледуват ли биват ли в групи помагат ли си?как така 4етох 4е знаят езици а не говорят а само по телепатия обштуват?какво става с тях като умрат?имат ли технология на безсмъртие?тях кой ги е създал?колко е средната продължиелност на живота им?как минава на етапи животът им?опасни ли са на допир за нас хората?

Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #83 -: Ноември 23, 2011, 23:23:28 pm »
 tomi ,ще ти отговоря само на въпроса,как си прекарват един ден .Отговора е:ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ разбереш ,ако синтезираш въпросите до един. :flag_of_truce:
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен x_name41

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 284
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #84 -: Ноември 24, 2011, 00:20:23 am »
Благодаря на колегата tomi, че е поставил тези въпроси тъй-като аз също си ги задавах същите и някои други, като тъй-наречената енергия, която привлича душите на умрелите хора и нейното естество и същност, какво представлява от научна гледна точка защото разгадаването и би изяснило механизмът (и евентуално манипулирането чрез технология или без) по който душите след, като биват съдени как отиват до съответните места "ад" и "рай", ако съществува такъв ред и места разбира се. и още ред други въпроси.
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен tomi

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #85 -: Ноември 24, 2011, 17:40:30 pm »
според мен неща като рай и ад съществуват но не материялно а виртуално като след на стъпване на дадено събитие душата попада в такава енергийна зона или поле където се симулира хубаво усештане или лошо усештане

Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #86 -: Ноември 24, 2011, 18:19:42 pm »
На вас двамата ви препоръчвам да прегледате филма в тази тема http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,19905.0.html .Надявам се дава достатъчно отговори на зададените вапроси.Това е само теория и може да не съвпада с досега изграденото виждане по въпроса,но ще добави ,или отговори на поне част от питанята.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен elenabg

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 34
« Отговор #82 -: ноември 23, 2011, 19:11:43 »
« Отговор #87 -: Ноември 28, 2011, 20:04:20 pm »
Ами, запитай се защо не ти е отговорил!
« Последна редакция: Ноември 28, 2011, 20:12:39 pm от elenabg »

Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #88 -: Ноември 28, 2011, 20:19:54 pm »
 Ще се опитам да дам отговор само на последният въпрос: опасни ли са на допир за нас хората?
 И без допир са много опасни,щом успяват да причинят такива поразии на хората.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Извънземен разум - интервю с доц. д-р Лъчезар Филипов:

ЧАСТ I -  Извънземните и религията


ЧАСТ II - Извънземните и науката и т.н.  до Част VII


Цитат
В близките 15-20 години контакт ще има, официален контакт. Ако не и по-рано. Друг е въпросът от този контакт какво ще се получи. По всяка вероятност то тогава ще бъде положителен за човечеството.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
18 Отговора
12667 Прегледи
Последна публикация Юни 08, 2008, 22:15:05 pm
от Peacekeeper
35 Отговора
23507 Прегледи
Последна публикация Април 05, 2012, 17:32:14 pm
от Hacko
0 Отговора
6131 Прегледи
Последна публикация Март 01, 2008, 19:39:10 pm
от Martin
0 Отговора
7736 Прегледи
Последна публикация Април 01, 2008, 19:52:01 pm
от H.
1 Отговора
3240 Прегледи
Последна публикация Август 01, 2008, 13:23:22 pm
от Vader

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27