Автор Тема: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси  (Прочетена 54418 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен PoslednaDuma

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Ако са си оставили календара, по него искат да ги разпознаем ли или просто чакат определена ключова дата, която да е сигнал за самите тях да направят нещо? Мисля, че извънземните нямат интерес да са злонамерени ако са сред нас, защото няма нищо по-лесно щом са на равнище да стигнат до тук и да ни навредят тотално и моментално. По-вероятно ми се струва да сме комплекс за забавление, реалити шоу.

Неактивен 3SSS

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 46
По-скоро сме биологичен материал.

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 717
PoslednaDuma,колкото испаците, когато завладели земите на ацтеките са ги гледали като шоу. И не си мисли, че сме толкова лесни за овладяване.

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Извънземните са достатъчно интелигентни, за да не посетят Земята, твърди астронавтът на НАСА Стори Мъсгрейв

Интервюто: НЕ СМЕ САМИ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА    Историята на Стори Мъсгрейв


Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #65 -: Септември 04, 2011, 17:32:48 pm »
Цитат
Малко известно е, че в САЩ дълго време властват расизъм и фашизъм, които предшестват дори германския нацизъм.
Расовите теории възникват в разгара на колониализма, когато колониалистите се оправдават, че са висша раса призвана да управлява непълноценните раси.
В основата на модерната расова теория залягат откритите в Индия предания за арийските завоеватели на Индия. Веднага англичаните се възползват и позовавайки се на езиковото родство между индоевропейските народи се обявяват за арийска раса и следователно законни господари на Индия.
От тук тръгва митът за арийската раса, който е раздухан от нови лъжеучения изопачаващи еволюционната теория на Дарвин. Расизмът е тясно свързан със социалдарвинизма, който е любимото учение на едрата буржоазия, тъй като според него точно тя е висшия елит на обществото.
Това е една от причините едрите капиталисти като Рокфелер, Ротшилд, Форд и други да подкрепят расизма и нацизма, дори антисемитизма, макар по произход да са евреи.
Преди ВСВ фондация Рокфелер финансира щедро не само нацистите на Хитлер Германия, но и американските "евгеници", които искат да ликвидират нисшите в Америка - негри, латиноамериканци, социално слаби и ... евреи.
Негрите нямат равни права с белите в САЩ дълго време. Мартин Лутър Кинг, последният голям борец за правата на черните, е убит през 1968г. През 1999 година, вдовицата на Кинг, Корета Скот, заедно с цялото му семейство печели гражданско дело срещу "неизвестните заговорници" в светлината на нови разкрития, че правителствени организации (ЦРУ и ФБР) са взели участие в заговора и организирането на убийството на Мартин Лутър Кинг.
Ако преди ВСВ в САЩ процъфтява расизма, то след нея в САЩ властва полуфашизъм, а от време на време и истински фашизъм.
Така например идването на власт на президента Айзенхауер, от германски произход, в САЩ започва истинска фашистка реакция. Под ръководството на Джоузеф Маккарти започва масово гонение на американци заподозрени, че симпатизират на комунизма. Ловът на вещици вилнее масово. Дори Чарли Чаплин е прогонен от САЩ и отива в Англия.
Д. Маккарти обвинява много американски граждани, че са членове на Комунистическата партия или най-малкото, че симпатизират на комунистическите идеи. Изслушванията на обвинените протичат пред специални комитети, панели и бордове, съставени от убедени противници на комунистическата идея. Обвиняемите най-често попадат в социална изолация, кариерите им са унищожени, а някои дори попадат в затвора. Тези изслушвания по-късно са определени като неконституционни и противозаконни, а ерата на Маккартизма (от края на 1940-те до края на 1950-те със засилена дейност около 1952-1954) се оценява от съвременните американски историци като едно от най-големите нарушения на гражданските свободи и права в историята на САЩ.
Едно от най-известните престъпления на маккартизма е убийството на Етел и Юлиус Розенберг. Това е част от голям монтиран процес срещу физици симпатизиращи на комунизма(сред физиците имало доста такива, дори бащата на атомната бомба Опенхаймер е такъв). С фалшиви обвинения, че предали на СССР "атомни тайни", след скалъпен процес те набързо са екзекутирани на елекрически стол.
Съветските физици всъщност за знаели достатъчно за да направят атомна бомба и не им е трябвала информация от американците, а само време да направят атомни реактори, обогатителни фабрики за уран и още време за обогатяването. Нещо, което струва скъпо и иска време. Да не забравяме и че недовършената германската атомна програма е пленена от СССР.

Във връзка с 50 годишнината от екзекуцията им Ню Йорк Таймс писа:

„Случаят Розенберг все още преследва американската история, който ни напомня за несправедливостта, която може да се направи, когато един народ е въвлечен в истерия”.
Тази истерия се казваше”антикомунизъм” насаждан от политически съображения и страх.

Причините за скалъпения процес срещу Етел и Юлиус Розенберг и елиминирането им са други и много по-дълбоки.
Въпросът е, защо точно те са избрани за жертва?
Семейство Розенберг е избрано за жерва не случайно. Виждаме че заговорът срещу тях се ръководи от управляващите по това време профашистки кръгове.
Причината за екзекуцията на Розенберг не е в симпатиите му към комунизма, нито в това, което е правел. Причината е в това, което щял да направи.
Защото в един от вариантите на бъдещето/времето/ Юлиус Розенберг открива нови технологии за космически полети някъде през 60те-70те години на ХХв.
Разбира се след екзекуцията му в нашето време през 1953г, той не доживява това време за да направи откритието си.
Както виждаме този заговор е бил ръководен от много по-високо място. Нацистките НЛО космонавти дошли от бъдещето в древността(През Черните дупки), космонавтите на космическия Райх са действали задкулисно чрез своите агенти и тайни нацистки организации като "Череп и Кости", като Рокфелер, Буш и др. техни агенти. Петата колона на космическите нацисти на Земята, в случая петата им колона в САЩ.
Причината нацистите да обезвредят физиците открили(които щели да открият) звездолетите на космическата ера е проста. Те искали и още искат да завладеят Земята да направят масов холокост на подчовеците от нисшите раси.
Обвинението срещу Юлиус и Етел Розенберг не е формулирано случайно (формулирано е от посветени). То гласяло, че те "променили историята" - тоест те щели да я променят в ущръб на нацистите в космоса готвещи световен холокост.
Ако на Земята достигнат ниво на космическа звездна цивилизация, надеждите на нацистите за завладяване на планетата намаляват значително, тъй като няма да имат техническо превъзходство.
Сега ги спират само другите ненацистки НЛО космонавти дошли от бъдещето.
За това нацистите действат срещу всички физици, които могат да открият техниката на космическата ера.
А ако нацистите успеят да пробият защитата на Земята, те несъмнено ще унищожат всички нисши раси, като изтеглят своите в космоса - евакуацията.


Заговорът срещу физиката
Срещу физиката и по-точно срещу откритията в определени области има заговор.
Това са основно две области:
 - свободната енергия
 - космическите технологии за междузвездни полети.
В този заговор участват някои НЛО космонавти дошли от бъдещето. Те имат определени планове за завладяване на Земята.
Причината е, че развитието на настоящата земна цивилизация като космическа ще поречи на империалистическите им плановете им.
Така например свободната енергия може да отвори пътя за плазмените и йонни двигатели, с които междупланетните пътувания и овладяването на слънчевата система ще станат възможни.
Това би принудило НЛО космонавтите да се изтеглят от нея, ако не искат да влизат в официален контакт с хората от настоящето и да нарушат "замразеното" положение на Земята. А това е пречка за империалистическия им план.
Колкото до техниката за междузвезден полет, там вече е ясно.

Участието на космонавтите от бъдещето в заговора.
Например срещу Никола Тесла, откривател на свободна енергия, било използвано микровълното оръжие - микровълнова душегубка. На него се дължат "медиумните" прояви на Тесла поради увpеждане на нервната система от микровълните.
(Очевидно другите, добронамерените космонавти пазят живота на учените и физизите, иначе онези не биха си играли, а просто щяха да ликвидират неудобните учени.)
Срещу Айнщайн също е имало подобни психоатаки, но били по-слаби или просто Айнщайн бил по-устойчив.
Тези атаки са били предназначени да предотвратят откриването и разпространението на нежелани от космонавтите империалисти неща.
Общо взето психоатаките не дали нужния резултат и нужните неща били открити.
Вярно откритието на свободната енергия от Тесла било погребано, докато не бе преоткрито от наш български откривател, но е било на косъм от разпространяване.
Относно заговорът срещу гравитационни технологии ще дадем един красноречив пример:
Стивън Хокинг, който се занимава с гравитацията, е доведен до безпомощно състояние. Неговото здраве е тотално съсипано.
Днес вече заговорът е по-лесен. В него участват и земни Велики сили и тайни служби, които осъществяват империалистическите планове.
Днес те вече имат микровълнови душегубки и други, каквито преди са имали само дошлите от бъдещето космонавти.
Те се опитват всячески да пречат на физиците да открият и попуряризират свободна енергия, гравитационни технологии и подобни.
Те работят против нас за да може някои си да завладеят света.
Те са слуги на определени империалистически интереси.
Ние искаме свобода, а не нови господари.

Очевидно истинският Исус Месията(Христос) на евреите е бил Юлиус Розенберг, но нацистите са го убили предварително.
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 266
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #66 -: Септември 04, 2011, 18:47:33 pm »
Цитат
Нацистките НЛО космонавти дошли от бъдещето в древността(През Черните дупки)
Опаааааааааааа.Черните дупки само засмукват ,не изпускат даже и в друго измерение.Научно доказано ,е че те само си увеличават масата.Тоест ако влезе в черна дупка  дори и имперски кръстосвач то той няма да излезе никъде ,а ще зацикли в нея.

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #67 -: Септември 06, 2011, 11:30:18 am »
Връщането във времето става като корабът обикаля около Черната дупка, около сингулярността, а не влиза в нея.
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 266
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #68 -: Септември 10, 2011, 21:40:36 pm »
Така ли?Я ми дай формула.На какво растояние трябва да бъдат?

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #69 -: Септември 11, 2011, 11:07:26 am »
За точната формула питай физиците.
Като се поразовя в специализираната литература ще я намеря. А може да се намери и някъде в нета.
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 266
ре
« Отговор #70 -: Септември 12, 2011, 11:29:24 am »
За точната формула питай физиците.
Като се поразовя в специализираната литература ще я намеря. А може да се намери и някъде в нета.
И връщането в миналото е логически невъзможно.Възможно е само в алтернативни вселени ,но в тази не.

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
От къде идват НЛО
« Отговор #71 -: Септември 12, 2011, 11:39:34 am »
Именно. Те фактически идват от паралелни светове.
Ако тръгнеш например да се връщаш в миналото няма да успееш, но може вече да си отишъл там от някои паралелен свят. Така се появява илюзията, че си се върнал в миналото, а всъщност от паралелния свят е дошъл твоят двойник.  
« Последна редакция: Септември 12, 2011, 12:05:57 pm от bai_lun »
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 266
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #72 -: Септември 12, 2011, 12:17:20 pm »
А сигурно от тук идва израза самозавладявам(задоволявам :P) се. И пак моля за солидни доказателства.А не да чакам 2012.

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #73 -: Септември 12, 2011, 12:45:04 pm »
Сега не ми се препечатват и преписват статии по въпроса, които всеки, който търси може да намери и прочете.
Ако се интересуваш, може да намериш предостатъчно информация по въпроса.
Ако просто злонамерено се заяждаш за да ми губиш времето, всякви спорове са безмислени. :hi:
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 266
Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
« Отговор #74 -: Септември 12, 2011, 12:53:16 pm »
Не искам смислеи доказатеслтва.Моля направи си труда да постнеш един ЛОГИЧЕН аргумент.

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
18 Отговора
14393 Прегледи
Последна публикация Юни 08, 2008, 22:15:05 pm
от Peacekeeper
35 Отговора
25493 Прегледи
Последна публикация Април 05, 2012, 17:32:14 pm
от Hacko
0 Отговора
8562 Прегледи
Последна публикация Март 01, 2008, 19:39:10 pm
от Martin
0 Отговора
10197 Прегледи
Последна публикация Април 01, 2008, 19:52:01 pm
от H.
1 Отговора
3534 Прегледи
Последна публикация Август 01, 2008, 13:23:22 pm
от Vader

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27