Форум за конспирации, уфология и мистика.

НЛО и Извънземни => Извънземен разум => Темата е започната от: Alien в Април 01, 2008, 20:10:03 pm

Титла: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Alien в Април 01, 2008, 20:10:03 pm
Типология на най-значимите извънземни раси контактуващи с човечеството

Тази статия се явява един опит на Д-р Майкъл Сала да обобщи и систематизира по един определен начин това което е изтекло като информация от различни източници по въпроса за извънземните. Статията представлява и много добър материал за тези, които са по-малко запознати с материята защото нещата са представени по един удобен начин за възприемане на ситуацията въпреки цялата и сложност. Разбира се материала е далеч от перфектен - няма как да бъде и иначе. В същото време представлява една добра база за надграждане на информацията като дори не е задължително да се влиза и в същия мисловен модел. Както казах той е подходящ за тези които тепърва навлизат в материята и искат някакво смислено обяснение на цялата история.Както информацията така и начина на мислене и конкретните схеми могат да бъдат надграждани после от всеки един на базата на личния му интерес към темата и източниците които може да намери. Винаги е добре да се мине през конкретен готов  модел в началото за да се усмисли по-лесно информацията след което при навлизане на все повече детайли при необходимост и на базата на личните виждания всеки може да си промени модела на базта на информацията, която има.Всеки източник в материала е надлежно представен за по-голяма яснота. В края на резюмето има линк към сайта, от където можете да си дръпнете pdf-файла който се състои от 50 страници. Приятно четене.

Има значителен брой извънземни раси, за които се знае че в момента взаимодействат със Земята и човешкото население. В интервю през 1998 г. Клифърд Стоун, пенсиониран сержант от американската армия който е служил 22 години и е участвал в тайни операции за прибиране на катастрофирали извънземни кораби и извънземни биологични единици (EBE’s), разкрива, че има общо 57 извънземни раси познати на американските военни. От тази общност от извънземни раси, някои са по-активни от други и може да се твърди, че те оказват огромно влияние за човешката еволюция и суверенитет. Този доклад описва основните извънземни раси, които най-често са споменавани в литературата и които изглежда имат най-голямo стратегическо значение за еволюцията и суверенитета на човечеството и тяхното влияние върху редица систематични глобални проблеми. Доклада прави разграничение между тези извънземни раси на базата на тяхната принадлежност към една или друга от две явни групи. Първата група съдържа извънземни раси с които „правителствата в сянка”, отговорни за извънземните отношения, са постигнали споразумения и дори са работили заедно в серия от съвместни проекти. Значителният брой на взаимообвързващи споразумения между тези раси и „правителството в сянка” в САЩ и на други места, предполага съществуването на военно-индустриален извънземен комплекс от интереси. Има също и втора група от извънземни раси, които стоят извън тази мрежа от тайни споразумения между извънземните раси и „правителствата в сянка”/националните агенции за сигурност. Повечето контактьори посочват тези раси като „приятелски” настроени към човешките интереси предлагайки по-етичен подход към предизвикателствата, които стоят пред човечеството, докато се подготвя за истината за извънземното присъствие и предизвикателствата, които му се поставят от напредналата извънземна технология.

Този доклад първо ще опише групата от извънземни, които са част от военно-индустриалния извънземен комплекс, който главно се асоциира със САЩ, но на практика е глобален.Докладът после ще опише втората група от извънземни, които са отхвърлили идеята да се асоциират с военно-индустриалния извънземен комплекс.Разделението между извънземните групи по този начин помага да изпъкне комплекса на етично-легално-политическите измерения в разбирането как различните извънземни раси избират да кооперират или пък не с военно-индустриалния извънземен комплекс.Разбирането на мотивацията и дейностите на повечето значими извънземни раси ще помогне много в отговора на въпроси за правилните политики които да се възприемат.И също така ще помогне на отделните граждани да откликнат адекватно на дилемата , кои извънземни раси допринасят за глобалните проблеми пред които стои човечеството и с кои извънземни раси може да се работи за еволюцията и освобождаването на човечеството.Прочетете целият материал на: http://www.xnetbg.com/new/content/view/533/40/
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: H. в Април 01, 2008, 20:25:13 pm
Доста добър материал за тези, които искат да се запознаят с типологията на извънземните на Земята. Материалът е разделен на недоброжелателни и доброжелателни раси. Поздравявам специално Alien за монументалния труд!!! :-* :-* :-*
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Eon в Април 02, 2008, 10:32:28 am
Абе Алиене, голям бой ще ти тегля! Каква снимка си сложил на първата страница бре?!?

Вече втори ден заеквам, изкара ми акъла!

А що се отнася до извънземните раси, по-добре да не ги делим на 2. Защото, представете си, че американците кацат на някаква планета и започват да избиват извънземните. И техните конспиратори и езотерици започват да правят например чанъли за извънземните раси и пишат: Терранци - крайно зла раса, която цели контрол, очипяване, сее смърт и опустушения. И те си правят заключението от това, което са видели. А това както всички знаем не важи за всички хора на земята.

И обратното, ако например кацнат будисти на извънземна планета и техните онспиратори и езотерици започват да правят например чанъли за извънземните раси и пишат: Терранци - изключително доброжелателна и благосклонна раса, духовно издигната, не ядат месо.. и т.н.

Въобще не ми харесва идеята да поставяме цяла раса под един знаменател. Нищо не знаем нито за бита, нито за обичаите, нито за каквото и да е било, така че малко наивно/неправилно ми се струва това разделение.
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: H. в Април 02, 2008, 10:48:58 am
Ами аз само казах какъв е подхода на статията :P Иначе си прав, то е като да разглеждаш Злото, отделно от Доброто :)
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Alien в Април 02, 2008, 17:47:28 pm
Расите са раздeлени на такива които сътрудничат с Военно индустриалния извънземен комплекс и такива които не сътрудничат. Дори тези които не сътрудничат е описано че имат свои различни си цели. Не са определени като "добри" и "лоши". Всеки сам може да си направи тези изводи за себе си. И естетсвено че дори за всеки отделен човек на тази планета чисто субективно  всичките "лоши" раси да могат от неговата гледна точка  да се изкарат "добри". Затова и писах точно за тези мисловни модели в интрото  ;) Беше точно за преценката - която е индивидуална за всеки.
А снимката щом толкова си се впечатлил от нея значи е свършила работа  ;D
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: RedGuy в Април 02, 2008, 19:43:32 pm
Абе Алиене, голям бой ще ти тегля! Каква снимка си сложил на първата страница бре?!?

Вече втори ден заеквам, изкара ми акъла!

И при мен си беше шаш. ;D

Браво, Алиен!

Браво, Хорус!

Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: cdms в Април 02, 2008, 21:15:47 pm
Алиен поне слагай надпис "Не се препоръчва на хора със слаби нерви" изкарами ъкъла. :o
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Alien в Април 02, 2008, 21:36:04 pm
Хора , какво ме  напрайхте ве  ;) показах картинката на психолог и реакцията беше напълно нормална - аз също не виждам нищо страшно  :-\
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Ashaman в Април 02, 2008, 22:21:48 pm
И аз се стреснах. пу-пу. Повтарям останалите.

Ако така изглеждат, наистина може да се припада.
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: H. в Април 02, 2008, 22:24:53 pm
Вие сериозно ли смятате всички да се изредите да коментирате само картинката на главната страница? По-сериозно моля ви се!
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Ashaman в Април 02, 2008, 22:42:51 pm
Както е написал, най-истинската информация идва от дезинформаторите, просто правилото за добра лъжа е да има зрънце истина. Но кое е зрънцето или зрънцата, обективно не мога да знам.
Нито мога да кажа, ей това звучи мн. фантастично, значи не е вярно. Защото може точно то да е зрънцето.
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Mothman в Април 06, 2008, 17:04:06 pm
Според мен не може да се има вяра на нито една от извънземните раси! Всяка една от тях независимо дали си сътрудничи със земните военни или се представя като доброжелателна и целяща да помогне на нашата раса си има някакви скрити помисли и желания. Най-голямото, от които е да предотвратят края на Играта за нас и Земята! Дори съм чел в една книга, че т. нар. Плеядианци, които уж искат да ни помогнат да отворим съзнанието си и да отключим заключените си физически способности, пропагандират колко лошо ще бъде, ако Играта за Земята приключи и че това се е случвало в други светове и е донесло само негативни последици. Ами след като през 2012 се очаква нашата трансформация от 3-та в 4-та плътност (т. е. край на Играта), как така те, които се пишат наши приятели, искат това да не се случи? Според мен са доста неискрени, хм!
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: H. в Април 06, 2008, 18:03:43 pm
Това е точно така. Няма доброжелателни извънземни, нито такива, които ще ни спасят. They all have an Agenda.
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Mirotvorec в Април 06, 2008, 20:01:11 pm
Н. пак ме кара да се смея  ;D  Каква излезе тя-земляните срещу целия космически разумен свят. Напред в атака и по пет на нож!  :P
Не, определено не всички извънземни ни мислят злото, най-малкото според теорията на вероятностите това е изключено. Сега не знам кои са с нас, но като науча вие първи ще разберете  :)
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: H. в Април 06, 2008, 20:11:21 pm
Колкото и смешно да ти е, е така, защото САМО земляните от цялата галактика са едновременно инкарниращи се. Всички други са последователни.

Иначе има голяма разлика между твърдението, че всички са лоши и това, което казах, че всички имат свой план за Земята, каквито и да са.
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: P.E.A.C.E. в Април 06, 2008, 23:41:41 pm
Колкото и смешно да ти е, е така, защото САМО земляните от цялата галактика са едновременно инкарниращи се. Всички други са последователни.

Иначе има голяма разлика между твърдението, че всички са лоши и това, което казах, че всички имат свой план за Земята, каквито и да са.
Защо мислиш че само ние сме едновременно инкарниращи се ? И защо инкарнациите да са "много", а не само една в много форми  :-\
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: H. в Април 06, 2008, 23:45:08 pm
Колкото и смешно да ти е, е така, защото САМО земляните от цялата галактика са едновременно инкарниращи се. Всички други са последователни.

Иначе има голяма разлика между твърдението, че всички са лоши и това, което казах, че всички имат свой план за Земята, каквито и да са.
Защо мислиш че само ние сме едновременно инкарниращи се ? И защо инкарнациите да са "много", а не само една в много форми  :-\

Защото във всяка галактика има само една планета с едновременно инкарниращи се. В тази - това е Земята.
Инкарнациите са много, Висшият Аз е един.
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Mirotvorec в Април 07, 2008, 00:32:24 am
Това е точно така. Няма доброжелателни извънземни, нито такива, които ще ни спасят. They all have an Agenda.
Има доброжелателни извънземни и такива, които имат желание да ни помогнат.   :)
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: H. в Април 07, 2008, 02:38:26 am
Това е точно така. Няма доброжелателни извънземни, нито такива, които ще ни спасят. They all have an Agenda.
Има доброжелателни извънземни и такива, които имат желание да ни помогнат.   :)

Да ни помогнат за какво? И с каква цел?
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Mirotvorec в Април 07, 2008, 08:12:09 am
Целта на всички разумни същества е една-изпълнение на Божествения план, този на Твореца. Напълно нормално е когато ние, в тази част на вселената имаме затруднения да ни бъде помогнато по някакъв начин.
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: H. в Април 07, 2008, 21:52:29 pm
Целта на всички разумни същества е една-изпълнение на Божествения план, този на Твореца. Напълно нормално е когато ние, в тази част на вселената имаме затруднения да ни бъде помогнато по някакъв начин.

Никой не знае какъв е Божественият план Миротворец (иначе се губи смисъла, ако някой знаеше) и е крайна наглост според мен, някой да претендира, че притежава изключителните права върху това знание. Още повече, видиш ли - някой да ни "помага да си припомним", за да ни вкара в правия път. Няма "прав път". Има развитие, има преживяване. Всичко друго са извънземни хитрости и опит да отдаваме силата си на тях, а не да я насочваме към себе-развитие.
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Mirotvorec в Април 08, 2008, 09:11:33 am
Естествено, че никой не е в състояние да знае Божествения план изцяло, но всяко живо същество е част от него.
За помощта едно доуточняване. Припомнянето на това кои сме и по какъв начин сме свързани с Божествения план е един много труден процес, в който човек е възможно да изпадне в много стресови състояния(мисли от рода на "ама какво става бе, аз полудявам ли?" са нещо нормално) и именно тогава е нужна помощ(Alien, кажи бе, "нашите" няма да ни изоставят, нали?  :P ). И това не е помощ, за да ни вкарат в правилния път, а за да осъзнаем какво всъщност се случва. Ей за такава помощ говоря. Не отричам, че има и гадове, разбира се, но ако човек е развил в себе си качества като чест и достойнство, ако те са фундамента на неговия морал, то в никакъв случай няма да допусне такова зловредно влияние.
Титла: Относно: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Oberon в Април 26, 2008, 23:16:01 pm
Това за "по една планета във всяка Галактика" ме довърши:) Хорусееее, лягай да спиш:))))

Благодаря на Алиен, почвам да чета:)

"this carpet is also flying"

 ;)

Наистина, можело е да сложиш по-нормална снимка. Ква е тая зомби монахиня???
Четейки статията, установявам, че в САЩ е едва ли не модно, като се пенсионираш като военен, да издаваш книги с мемоари за извънземни:)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Из
Публикувано от: TruthSeekah в Септември 27, 2009, 16:34:22 pm
Нали рептилоидите не позволяваха на други раси да приближават?
Какво стана с ануннаките и дракосите?
Чух че само сред рептилоидите има поне 10 различни вида без шпионите им?
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: sesiliq в Октомври 03, 2009, 14:42:43 pm
Ако всички се стремяха към изцяло собствени интереси до сега да ни няма-черпим безразборно ресурсите  и  заемаме много място.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Из
Публикувано от: TruthSeekah в Октомври 30, 2009, 09:33:46 am
При положение че съществуваме на много нива в много измерения и реалности, а сме заклещени в тази физическа реалност, изглежда нещата не са наред.
Още назад във времето Тесла е знаел, че има раса, която се стреми да ни управлява , впрегнати като коне с капаци, но кой би му повярвал в толкова ранен стадий от съществуването на модерния човек.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Peacekeeper в Март 03, 2010, 17:40:52 pm
Тези същества са "energized" заради полето, което ги обгражда и задвижва. Затова древните са ги наричали "боговете" :)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Из
Публикувано от: hard_temper в Март 03, 2010, 21:56:13 pm
Нали рептилоидите не позволяваха на други раси да приближават?
Какво стана с ануннаките и дракосите?
Чух че само сред рептилоидите има поне 10 различни вида без шпионите им?
Някои може ли да отговори на тези въпроси ???
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Божидар в Април 19, 2010, 18:38:29 pm
Този материял според Мен е много добре съставен и поднесен на всички интерсуващи се. Много респект!!!! :)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Xerth в Април 25, 2010, 14:21:13 pm
Извънземен разум почти сигурно съществува, но вместо да търси контакт с него, човечеството трябва да прави всичко възможно да го избягва.

Това заявява известният физик и математик Стивън Хокинг в сериала "Вселената", който започва на 9 май по Discovery Channel. 68-годишният учен е работил 3 години върху проекта.

Лондонският "Сънди таймс" съобщава, че този път Хокинг ще представи личните се виждания за някои от най-големите загадки на Вселената. Според него живот най-вероятно съществува и на други места, при това не само на планети, а и във вътрешността на звезди или дори носещ се в междузвездното пространство.

Логиката му е съвсем елементарна - във вселената има 100 милиарда галактики, всяка от които съдържа стотици милиони звезди. В такова огромно пространство Земята едва ли е единствената планета, на която се е развил живот.

"Според математическия ми мозък дори цифрите са достатъчни, за да приема съвсем рационално идеята за извънземни. Истинското предизвикателство е да познаем как изглеждат те."

Отговорът на Хокинг е, че повечето извънземен живот вероятно е еквивалентен на микробите или на животни с елементарно устройство - подобно на формите, господствали на Земята през по-голямата част от историята й.

В документалния сериал с анимации се показват няколко хипотетични варианта на извънземни, които - макар и спекулативни - повдигат много важен въпрос: само някои от тези форми ще са интелигентни и може да представляват заплаха.

За Хокинг контактът с това малцинство е опасен и може да има разрушителни последици за хората. Според него не е изключено някои от тях просто да унищожат ресурсите на планетата и да си заминат. "Нека просто се вгледаме в самите нас - как една интелигентна форма на живот може да се развие в нещо, което не бихме искали да срещнем. Наистина си ги представям в огромни кораби, напуснали изтощената от самите тях родна планета. Такива развити извънземни вероятно ще са се превърнали в номади, търсещи да завземат и колонизират която и да е планета."

Затова, смята Хокинг, да се търси контакт с извънземни е доста рисковано. "Ако те някога ни посетят, мисля си, че последиците може да са като тези след откриването на Америка от Христофор Колумб, което не се е развило доста добре от гледна точка на индианците."
----
Едно по реално виждане на нещата!!! Особено последния цитат!
източник http://www.dnevnik.bg/sviat/2010/04/25/892304_stivun_hoking_ima_izvunzemni_no_e_opasno_da_se_govori/
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: calibra в Април 25, 2010, 15:40:16 pm
НАПРОТИВ  :hi: нищо няма да става ,само ще бъде като начало на нещо ново! НИКОЙ няма да умира,няма да ни завземат планетата ,те си имат толкова много за какво и е нашата малка планета......  >:( НЕМОГА да си представя ,че главният от дискаврито пише такова нещо - струва ми се нагласено.Той е много по на ясно от нас какво става и какво ще стане по-нататък.
ПАК ще го кажа - те са тука за да ни помогнат.ВМомента са заети с много работа и като си свършат работата ще дойдат в нашето измерение и ние нетрябва да се страхуваме от тях.  ТЕ СА ТУКА НА ЗУМЯТА С ЦЕЛ ! Някои от вас я знаят  :)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Из
Публикувано от: deznam в Април 25, 2010, 16:39:46 pm
Аз съм съгласен с принципа за който говори той, а имено за "Номада" ,дори представа си нямаме за какво става въпрос, още повече ,че той не говори за 1 вид ,а за вариантите, а надали всички ще искат да помагат, горното изказване изглежда несериозно. Понякога човек е сляп във вярата си ,така са вярвали и индианците. :D
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Из
Публикувано от: Xerth в Април 26, 2010, 19:49:33 pm
Ако ние имахме технологията, и ако един ден на земята ресурсите свършат? Нима мислите че няма да колонизираме някоя друга планета ?
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Из
Публикувано от: Alien в Април 29, 2010, 20:36:06 pm
Ако ние имахме технологията, и ако един ден на земята ресурсите свършат? Нима мислите че няма да колонизираме някоя друга планета ?

Това освен от всички други фактори зависи основно и от още 2 :) А те са дали на първо място самата наша планета не е колонизирана и от кого  ;) И второ в този контекст дали всички останали околни планети също не са или не принадлежат на "някой". Като само един аргумент за справка - рязкото отдръпване в "космическите изследвания и достижения" в последните десетки години в разрез с технологичния прогрес на официално ниво.Как стоят нещата на неофициално ниво е въпрос на много по-големи спекулации, интерпретации и възможни варианти поради огромния брой неизвестни фактори от всякакъв вид.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: calibra в Април 29, 2010, 20:43:55 pm
Ако е така мислиш ли че този който ни е колонизиран , ще позволи да достигнем до този въпрос.След този въпрос ,ако е верен ще пристъпим към самообиство или повечето от нас  :hi:
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Alien в Април 29, 2010, 20:58:04 pm
Колонизатора не е задължително да е само един а както във всяка една област за определена територия претенции за влияние могат да изказват различни "субекти". И същите тези "субекти" могат да "вкарват" всякакви мисли и "идейки" на "туземците", за да прецакт интересите на другите "субекти"  ;)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: calibra в Април 29, 2010, 23:49:23 pm
 :blush: според мене няма такова нещо но това си е исцяло моето лично мнение   ;) и си мисля че ние сме единствените и първите.Говора за хората на този свят.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: konstantin2007 в Май 01, 2010, 23:21:37 pm
:blush: според мене няма такова нещо но това си е исцяло моето лично мнение   ;) и си мисля че ние сме единствените и първите.Говора за хората на този свят.

"Вие някога питали ли сте се дали тези всичките отвличания на деца не са заради нещо добро? "

"Колкото и да прозвучи тъпо, ще го кажа - аз усещам извънземно присъствие.
Друго за това няма да приказвам. И ще кажа само едно - те са дошли на земята да ни помогнат, защото тепърва лошото идва тоест то вече е започнало..."

"Извънземните са 300000000000000.....  пъти по напреднали от нас и те способни на каквото и да си искат.За тях ние сме сеедно в камнната ера. "

Тъй,горните бисери са пак твои..Та..последно,раздвоеното ти съзние какво ще реши?
Има ли ги извънземните или ги няма?!? :)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: deznam в Май 02, 2010, 01:14:17 am
Calibra няма по вредно нещо от сляпата вяра , и по полезно от трезвото мислене.

И ако можещ отговори на горния въпрос ,че стана интересно.  8)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Mothman в Октомври 18, 2010, 21:18:07 pm
Хм! Не зная дали тук е точното място да коментирам точно това и моля да ме извините, ако не е! :) Не знам дали на вас ви е направило впечатление, но миналия месец, ако не се лъжа, от ООН обявиха официално създаването на длъжността "официален преговарящ с извънземни"!!! Също и не мисля, че е случайно точно миналата година да направят римейк на сериала "V", в който се разказва за извънземни посетители, които се представят за добронамерени и изглеждат като хора, а всъщност са влечугоподобни, които целят презвемането на Земята и унищожението ни! Дори в сериала се казва, че от години са сред нас и са инфилтрирали всяка част от земното общество! Предвождани са от кралица!!! В последната книга на Плеядианците, която прочетох се казва, че гущерчетата се завръщат и усилено чрез медиите се прожектира една реалност, която цели да подготви човечеството за тяхното идване. Както и че ще излекуват много болести (създадени от тях естествено) и част от човечеството ще започне да ги боготвори (самите гущерчета ще се представят като нашите богове). Не можа да ми убегне фактът, че в сериала хората обожествяват "посетителите" и кралицата им цели точно това!!! Не знам за вас, но аз лично се надявам, че няма да се получи точно така, само се чудя с каква цел самите Плеядианци искат ние да повярваме в тази реалност, след като пропагандират в посланието си?! Защо им трябва да програмират човечеството да повярва точно в това развитие на нещата, след като вероятностите са доста на брой?! Не трябва да вярваме на никого и само да следваме вътрешния порив на сърцето си! То ще ни покаже правилния път! Приятна вечер! :)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Konstantin в Октомври 18, 2010, 22:29:40 pm
Това за "официален преговарящ с извънземни" после го отрекоха от ООН, че дори и самата Мазлан Отман преди няколко дена официално го отрече това нещо. Също така тя потвърди основното проповядване на НАСА и ООН, че извънземни съществуват най-вероятно, но те са бактерии и микроби  ;D

Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: alfaom в Октомври 27, 2010, 10:05:49 am
Много от написаното в доклада е лъжа т.е. измислица.Няма повече извънземни в Космосът, освен на Земята.Някой задавал ли си е въпросът откъде са се появили толкова много езици? - Английски, френски,испански,италиански и прочее!!!!Според законите на физиката, не може да се появи език там, където не се е появил народ!!!!На кълбото Планета Земя са се появили Човеци /Адам,Ева/ само на 4 места -България, Русия,Япония,Китай, което предопределя появата само на 4 езика и някои тяхни модификации.Как така се е появил арабският или английският език, когато нямат нищо общо с останалите?!?!?!?Много лесно- дошли са различни нации от Космосът,съзали са си селища, те са се разрастнали в градове, териториите са се разширили,създали си държави, създали са си управа ,местните земни са виждали как кацат и ги смятали за богове, МЕСТНИТЕ ЗЕМНИ СА ИМ БИЛИ РОБИ.Така и продължава в света сега, в наше време !.А вземеш по-висока власт, а те убиват, както Кенеди в САЩ !!!Ние в низините ,низшите земни и тяхните поколения говорим какво ли не, но те си правят каквото искат! Погледнете ги!!Във всяка една държава!!Страх ги е това да не се установи!Проблемът е, че няма къде да бягат! Вселената е унищожена!Само ние сме!!!!Оказва се , че и учените са тяхни хора, и пеят песен каквато им се каже !!!Ние робите, воловете ги храним!!!Дошли са много рано, когато земното население все още е живеело в колиби, било е просто. Прогреса е бил още много далеч, когато завоевателите са дошли!!! Предполагам, че вече един по един ще започнат да си отиват завинаги от живота!
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Из
Публикувано от: bad_w0lf в Октомври 27, 2010, 10:25:29 am

Глупости вселената не е унищожена,защото ако беше и тази планета нямаше да я има.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: bojinkata в Ноември 14, 2010, 14:24:11 pm
Алиене, благодаря за уникалната информация която си предоставил с доклада. Чел съм за някои от посочените извънземни-например аркурианците, плеядите/от контактьори-написани книги/ и всичко се вързва. Още повече че книгите са издадени след доклада. В рамките на шегата- ти от кои си?
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Hacko в Януари 15, 2011, 15:15:30 pm
 Космически кораби в пещерите на Тибет (http://www.ancientastro.hit.bg/china/kktibet2.html)

НЛО в текстовете от древна Индия (http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=36)

Летателните апарати на Древна Индия (http://statii.net/2009/летателните-апарати-на-древна-индия/)

WikiLeaks: САЩ водят тайна война срещу НЛО в Южния океан (http://nepoznato.energetika-bg.com/2011/01/wikileaks-sasht-vodyat-tayna-voyna-sreshtu-nlo-v-yuzhniya-okean/)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Eon в Януари 15, 2011, 16:22:28 pm
Никъде не видях, че източника на новината е Wikileaks.

Наско, как разбра, че Wikileaks e източника?

Би ли ми дал извадка от сайта им или извадка от документите.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Hacko в Януари 16, 2011, 11:35:00 am
Eon, първоизточникът е този (http://www.whatdoesitmean.com/index1430.htm) и преводът (http://translate.google.bg/translate?js=n&prev=_t&hl=bg&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=bg&u=http%3A%2F%2Fwww.whatdoesitmean.com%2Findex1430.htm) от гуглето. Поразрови се из него. Има интересни неща.

До колкото разбрах целият доклад предстои да се публикува, ако Асанж или неговият WikiLeaks сайт оцелеят.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Eon в Януари 16, 2011, 17:27:34 pm
Именно Наско. Източникът НЕ Е Wikileaks.

Някой решил да напише в сайта си, че Wikileaks щели да разкрият някакви неща за НЛО.

Аз ако направя сайт на английски и ти напиша, че според Wikileaks, ЦРУ и НСА разследва Xnet ще стане егати и новината. Ще подлудя целия форум.

Затова преди да пишете неща от сорта на:

WikiLeaks: САЩ водят тайна война срещу НЛО в Южния океан (http://nepoznato.energetika-bg.com/2011/01/wikileaks-sasht-vodyat-tayna-voyna-sreshtu-nlo-v-yuzhniya-okean/)

първо проверете източника. От така написаното излиза, че Wikileaks вече са публикували новината.

Но влезна ли вътре, се оказва че се натъквам на поредната жълта "новина". Имайте малко критично мислене като пишете нещо. Това, че го пише в интернет и че е на английски и е копирано на няколко пъти от някакви измислени и смешни сайтове, не го прави истина. Най-вече мислете като видите нещо. Не го правете механично. Никой няма полза от това. Освен децата, които четат приказки за лека нощ.

И малко оффтопик: Асандж и Уикилийкс ще оцелеят защото са подставени лица. Цялото това парадиране с някакви секретни кейбъли и цялата постановка с Асандж е толкова смешна, че се чудя как има още хора, които се връзват на целия театър. Но за това си има друга тема.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Hacko в Март 02, 2011, 13:42:39 pm
                              Извънземен агент 007 търси доброволци за изследване

(http://-Цензурурано - Жълт сайт/public_html/wp-content/uploads/2011/02/ufo.jpg)

                  Попаднах на два интересни, наистина , много интересни сайта. Вижте какво пише в тях:

Ние, представители на коренно различна цивилизация, извършваме  изследвания на вашия разумен вид. Ние ви предлагаме да попълните заявление за участие в нашите проучвания, които обикновено наричат „отвличане“. Ние гарантираме, че всичко ще бъде наред и  ще Ви върнем обратно. Досега винаги сме го правили без вашето съгласие, но ситуацията се  промени.
Сега се нуждаем от доброволци, така че   се възползваме от вашите средства за масова комуникация.

ВНИМАНИЕ! Избираме по-голямата част от заявленията, така че бъдете готови за срещата ни през нощта или сутринта в следващите дни!

ВНИМАНИЕ!
В момента на срещата ни през нощта или сутрин можете да почувствате  инстинктивен страх ,  силни вибрации, парализа. Това не е основание за отмяна на ситуацията, така че още веднъж помислете, преди да напишете заявката си!

ВНИМАНИЕ! Ако имате сърдечно-съдово заболяване, не се кандидатирайте!

Потърсих информация в Интернет за тези сайтове и  сега аз знам кой е авторът им.

Отначало не знаех дали това е шега или някакъв експеримент.
Сега съм на 90% сигурен, че това е  експеримент.

Англоезичен сайт (http://www.ufo13.com/)  и  Рускоезичен сайт (http://www.ufo13.ru/)

Ще посмеете ли да попълните заявката?


Източник (http://-Цензурурано - Жълт сайт/2011/02/izvanzemen-agent-007-tarsi-dobrovoltsi-za-izsledvane/)   Руските коментари (http://www.ufologiya.ru/showthread.php?t=4312) 
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Edge of Sanity в Март 02, 2011, 14:29:00 pm
 Първото което ми направи впечатление са трите кръга, може и да са някакъв код. Аз си мисля че е някаква шега, но като виждам че могат да се пращат снимки, може и авторите на сайта да използват снимките с някаква цел.

 Ако искам и аз мога да си направя един домейн и да си кача сайт който е направен за 30 мин. в HTML и да напиша че искам да ми пращат снимки за да експериментирам в/у тях.

Цитат
Отначало не знаех дали това е шега или някакъв експеримент. Сега съм на 90% сигурен, че това е  експеримент.

На мен ми изглежда като някаква реклама.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Hacko в Март 02, 2011, 22:02:11 pm
Едже... Стиска ли ти да попълниш заявката? Ами вземи на шега се пробвай тогава.
Може би пък снимката ти да попадне в някой порносайт на извънземните и да ти излезе късмета.
 
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Из
Публикувано от: Edge of Sanity в Март 02, 2011, 22:33:31 pm
И аз точно за това си мислих, за порносайта  ;D. За жалост нямам моя снимка така че ще използвам нещо друго.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Edge of Sanity в Март 02, 2011, 22:36:33 pm
М/у другото това пише като пратиш снимка :

Цитат
Your application has been accepted.
Expect us at night or in the morning within the next several days.
In order to locate your person, please remember to always think of us as intensely as possible both when falling asleep, and upon waking up. Otherwise it isn't work. Feel when we will grab your legs and we will pull you out.

No need to make any preparations. Just fall asleep and wait for us.

WE ESPECIALLY ASK THAT YOU NOT PANIC!

After our first meeting, you may contact us directly via this address: [email protected]


По-добре пратете снимка на Джордж Буш  ;D Вижте каква информация намерих за сайта :

Domain Name: UFO13.COM

Registrant:
N/A
Mihail S Butakov ()
2 filevskaja 5-3
Moscow
Moscow,121248
RU
Tel. +7.9175186649

Creation Date: 23-Apr-2010
Expiration Date: 23-Apr-2011

Domain servers in listed order:
ns1.valuehost.ru
ns2.valuehost.ru
ns3.valuehost.ru

Administrative Contact:
N/A
Mihail S Butakov ()
2 filevskaja 5-3
Moscow
Moscow,121248
RU
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Из
Публикувано от: teni в Март 04, 2011, 12:44:01 pm
Някой обадили се на Михаил Бутаков? Наско, а въпроса ти е много точен-на кого му държи да попълни заявката? Това мигане на червените кръгове според мен не е случайно. За всеки случай не ги гледах повече от 3 секунди.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Zayl в Март 04, 2011, 19:13:01 pm
  И снимка си качих и тия светофари ги гледах, даже преди да си легна ги виках, ма може да съм бил в края на листа. Възможно е да не са ме познали от снимката, но е малко вероятно точно в този вид си легнах .(http://img33.imageshack.us/img33/7775/44781088136053041151564.jpg)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)[/img]
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Edge of Sanity в Март 04, 2011, 20:18:05 pm
Не препоръчвам да се пращат снимки защото сигурно когато ги пращаш се засича IP-то и знаеш ли какъв е този Бутаков...
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Pilota в Март 05, 2011, 21:16:44 pm
А за ип то знам лесен начин за маскиране.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Black Adder в Март 05, 2011, 22:35:32 pm
Поредната боза от поредния тъпанар. Нито снимката се праща, нито името.(нещо, което лесно се вижда при разглеждане на сорса на сайта).
Всичко е просто шега за преброяване на баламурниците. А те явно са доста дори и тук.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: Hacko в Март 24, 2011, 14:56:24 pm
 ПОСЛАНИЕ НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, СКРИТО В КАЛЕНДАРА (http://star05.net/forum/viewthread.php?thread_id=194&highlight=%D0%A2%D0%BE%D0%B9+%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8&pid=518#post_518)

Руският учен Владимир Пахомов (http://dominorus.narod.ru/starmap.html) е открил кода за достъпа към шифър, оставен на Земята преди повече от 6000 г. Изследователят е убеден: При нас са дошли извънземни и като подарък са ни оставили календар. В календара е скрит цикъл, повтаряем на всеки 28 год.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: Edge of Sanity в Март 24, 2011, 15:06:35 pm
Много интересна информация, да се надяваме че този календар е разбран правилно, не като други календари...
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: PoslednaDuma в Април 03, 2011, 09:48:49 am
Ако са си оставили календара, по него искат да ги разпознаем ли или просто чакат определена ключова дата, която да е сигнал за самите тях да направят нещо? Мисля, че извънземните нямат интерес да са злонамерени ако са сред нас, защото няма нищо по-лесно щом са на равнище да стигнат до тук и да ни навредят тотално и моментално. По-вероятно ми се струва да сме комплекс за забавление, реалити шоу.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: 3SSS в Април 03, 2011, 10:03:38 am
По-скоро сме биологичен материал.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: teni в Април 03, 2011, 10:52:20 am
PoslednaDuma,колкото испаците, когато завладели земите на ацтеките са ги гледали като шоу. И не си мисли, че сме толкова лесни за овладяване.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: Hacko в Април 07, 2011, 17:30:06 pm
Извънземните (http://www.thrillldrillls.com/izvanzemnite-sa-dostatachno-inteligentni-za-da-ne-posetiat-zemiata-tvardi-astronavt-na-nasa-1881.html) са достатъчно интелигентни, за да не посетят Земята, твърди астронавтът на НАСА Стори Мъсгрейв (http://bnt.bg/bg/news/view/49004/astronavtyt_stori_mysgrejv_v_bylgarija)

Интервюто: НЕ СМЕ САМИ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА (http://www.-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/article?id=284155)    Историята на Стори Мъсгрейв (http://komitata.blogspot.com/2011/03/ecommerceacademy.html)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: Hacko в Май 01, 2011, 10:51:21 am
Галина Железняк (http://www.freakopedia.ru/wiki/Железняк_Галина_Васильевна) за Извънземните раси (http://kp.ua/daily/030610/230098/)

Какво да правим, ако сме похитени от извънземни? (http://www.youtube.com/watch?v=fr_KCO2clA0)

Какво да правим, ако сме станали свидетели на НЛО? (http://www.youtube.com/watch?v=qnkGc8h04bs&feature=player_embedded)

Извънземните - приятели или врагове? (http://nepoznannoe.org/HTM/odinokilimivovselennoy.htm#3)
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: bai_lun в Септември 04, 2011, 17:32:48 pm
Цитат
Малко известно е, че в САЩ дълго време властват расизъм и фашизъм, които предшестват дори германския нацизъм.
Расовите теории възникват в разгара на колониализма, когато колониалистите се оправдават, че са висша раса призвана да управлява непълноценните раси.
В основата на модерната расова теория залягат откритите в Индия предания за арийските завоеватели на Индия. Веднага англичаните се възползват и позовавайки се на езиковото родство между индоевропейските народи се обявяват за арийска раса и следователно законни господари на Индия.
От тук тръгва митът за арийската раса, който е раздухан от нови лъжеучения изопачаващи еволюционната теория на Дарвин. Расизмът е тясно свързан със социалдарвинизма, който е любимото учение на едрата буржоазия, тъй като според него точно тя е висшия елит на обществото.
Това е една от причините едрите капиталисти като Рокфелер, Ротшилд, Форд и други да подкрепят расизма и нацизма, дори антисемитизма, макар по произход да са евреи.
Преди ВСВ фондация Рокфелер финансира щедро не само нацистите на Хитлер Германия, но и американските "евгеници", които искат да ликвидират нисшите в Америка - негри, латиноамериканци, социално слаби и ... евреи.
Негрите нямат равни права с белите в САЩ дълго време. Мартин Лутър Кинг, последният голям борец за правата на черните, е убит през 1968г. През 1999 година, вдовицата на Кинг, Корета Скот, заедно с цялото му семейство печели гражданско дело срещу "неизвестните заговорници" в светлината на нови разкрития, че правителствени организации (ЦРУ и ФБР) са взели участие в заговора и организирането на убийството на Мартин Лутър Кинг.
Ако преди ВСВ в САЩ процъфтява расизма, то след нея в САЩ властва полуфашизъм, а от време на време и истински фашизъм.
Така например идването на власт на президента Айзенхауер, от германски произход, в САЩ започва истинска фашистка реакция. Под ръководството на Джоузеф Маккарти започва масово гонение на американци заподозрени, че симпатизират на комунизма. Ловът на вещици вилнее масово. Дори Чарли Чаплин е прогонен от САЩ и отива в Англия.
Д. Маккарти обвинява много американски граждани, че са членове на Комунистическата партия или най-малкото, че симпатизират на комунистическите идеи. Изслушванията на обвинените протичат пред специални комитети, панели и бордове, съставени от убедени противници на комунистическата идея. Обвиняемите най-често попадат в социална изолация, кариерите им са унищожени, а някои дори попадат в затвора. Тези изслушвания по-късно са определени като неконституционни и противозаконни, а ерата на Маккартизма (от края на 1940-те до края на 1950-те със засилена дейност около 1952-1954) се оценява от съвременните американски историци като едно от най-големите нарушения на гражданските свободи и права в историята на САЩ.
Едно от най-известните престъпления на маккартизма е убийството на Етел и Юлиус Розенберг. Това е част от голям монтиран процес срещу физици симпатизиращи на комунизма(сред физиците имало доста такива, дори бащата на атомната бомба Опенхаймер е такъв). С фалшиви обвинения, че предали на СССР "атомни тайни", след скалъпен процес те набързо са екзекутирани на елекрически стол.
Съветските физици всъщност за знаели достатъчно за да направят атомна бомба и не им е трябвала информация от американците, а само време да направят атомни реактори, обогатителни фабрики за уран и още време за обогатяването. Нещо, което струва скъпо и иска време. Да не забравяме и че недовършената германската атомна програма е пленена от СССР.

Във връзка с 50 годишнината от екзекуцията им Ню Йорк Таймс писа:

„Случаят Розенберг все още преследва американската история, който ни напомня за несправедливостта, която може да се направи, когато един народ е въвлечен в истерия”.
Тази истерия се казваше”антикомунизъм” насаждан от политически съображения и страх.

Причините за скалъпения процес срещу Етел и Юлиус Розенберг и елиминирането им са други и много по-дълбоки.
Въпросът е, защо точно те са избрани за жертва?
Семейство Розенберг е избрано за жерва не случайно. Виждаме че заговорът срещу тях се ръководи от управляващите по това време профашистки кръгове.
Причината за екзекуцията на Розенберг не е в симпатиите му към комунизма, нито в това, което е правел. Причината е в това, което щял да направи.
Защото в един от вариантите на бъдещето/времето/ Юлиус Розенберг открива нови технологии за космически полети някъде през 60те-70те години на ХХв.
Разбира се след екзекуцията му в нашето време през 1953г, той не доживява това време за да направи откритието си.
Както виждаме този заговор е бил ръководен от много по-високо място. Нацистките НЛО космонавти дошли от бъдещето в древността(През Черните дупки), космонавтите на космическия Райх са действали задкулисно чрез своите агенти и тайни нацистки организации като "Череп и Кости", като Рокфелер, Буш и др. техни агенти. Петата колона на космическите нацисти на Земята, в случая петата им колона в САЩ.
Причината нацистите да обезвредят физиците открили(които щели да открият) звездолетите на космическата ера е проста. Те искали и още искат да завладеят Земята да направят масов холокост на подчовеците от нисшите раси.
Обвинението срещу Юлиус и Етел Розенберг не е формулирано случайно (формулирано е от посветени). То гласяло, че те "променили историята" - тоест те щели да я променят в ущръб на нацистите в космоса готвещи световен холокост.
Ако на Земята достигнат ниво на космическа звездна цивилизация, надеждите на нацистите за завладяване на планетата намаляват значително, тъй като няма да имат техническо превъзходство.
Сега ги спират само другите ненацистки НЛО космонавти дошли от бъдещето.
За това нацистите действат срещу всички физици, които могат да открият техниката на космическата ера.
А ако нацистите успеят да пробият защитата на Земята, те несъмнено ще унищожат всички нисши раси, като изтеглят своите в космоса - евакуацията.


Заговорът срещу физиката
Срещу физиката и по-точно срещу откритията в определени области има заговор.
Това са основно две области:
 - свободната енергия
 - космическите технологии за междузвездни полети.
В този заговор участват някои НЛО космонавти дошли от бъдещето. Те имат определени планове за завладяване на Земята.
Причината е, че развитието на настоящата земна цивилизация като космическа ще поречи на империалистическите им плановете им.
Така например свободната енергия може да отвори пътя за плазмените и йонни двигатели, с които междупланетните пътувания и овладяването на слънчевата система ще станат възможни.
Това би принудило НЛО космонавтите да се изтеглят от нея, ако не искат да влизат в официален контакт с хората от настоящето и да нарушат "замразеното" положение на Земята. А това е пречка за империалистическия им план.
Колкото до техниката за междузвезден полет, там вече е ясно.

Участието на космонавтите от бъдещето в заговора.
Например срещу Никола Тесла, откривател на свободна енергия, било използвано микровълното оръжие - микровълнова душегубка. На него се дължат "медиумните" прояви на Тесла поради увpеждане на нервната система от микровълните.
(Очевидно другите, добронамерените космонавти пазят живота на учените и физизите, иначе онези не биха си играли, а просто щяха да ликвидират неудобните учени.)
Срещу Айнщайн също е имало подобни психоатаки, но били по-слаби или просто Айнщайн бил по-устойчив.
Тези атаки са били предназначени да предотвратят откриването и разпространението на нежелани от космонавтите империалисти неща.
Общо взето психоатаките не дали нужния резултат и нужните неща били открити.
Вярно откритието на свободната енергия от Тесла било погребано, докато не бе преоткрито от наш български откривател, но е било на косъм от разпространяване.
Относно заговорът срещу гравитационни технологии ще дадем един красноречив пример:
Стивън Хокинг, който се занимава с гравитацията, е доведен до безпомощно състояние. Неговото здраве е тотално съсипано.
Днес вече заговорът е по-лесен. В него участват и земни Велики сили и тайни служби, които осъществяват империалистическите планове.
Днес те вече имат микровълнови душегубки и други, каквито преди са имали само дошлите от бъдещето космонавти.
Те се опитват всячески да пречат на физиците да открият и попуряризират свободна енергия, гравитационни технологии и подобни.
Те работят против нас за да може някои си да завладеят света.
Те са слуги на определени империалистически интереси.
Ние искаме свобода, а не нови господари.

Очевидно истинският Исус Месията(Христос) на евреите е бил Юлиус Розенберг, но нацистите са го убили предварително.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: Pilota в Септември 04, 2011, 18:47:33 pm
Цитат
Нацистките НЛО космонавти дошли от бъдещето в древността(През Черните дупки)
Опаааааааааааа.Черните дупки само засмукват ,не изпускат даже и в друго измерение.Научно доказано ,е че те само си увеличават масата.Тоест ако влезе в черна дупка  дори и имперски кръстосвач то той няма да излезе никъде ,а ще зацикли в нея.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: bai_lun в Септември 06, 2011, 11:30:18 am
Връщането във времето става като корабът обикаля около Черната дупка, около сингулярността, а не влиза в нея.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: Pilota в Септември 10, 2011, 21:40:36 pm
Така ли?Я ми дай формула.На какво растояние трябва да бъдат?
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: bai_lun в Септември 11, 2011, 11:07:26 am
За точната формула питай физиците.
Като се поразовя в специализираната литература ще я намеря. А може да се намери и някъде в нета.
Титла: ре
Публикувано от: Pilota в Септември 12, 2011, 11:29:24 am
За точната формула питай физиците.
Като се поразовя в специализираната литература ще я намеря. А може да се намери и някъде в нета.
И връщането в миналото е логически невъзможно.Възможно е само в алтернативни вселени ,но в тази не.
Титла: От къде идват НЛО
Публикувано от: bai_lun в Септември 12, 2011, 11:39:34 am
Именно. Те фактически идват от паралелни светове.
Ако тръгнеш например да се връщаш в миналото няма да успееш, но може вече да си отишъл там от някои паралелен свят. Така се появява илюзията, че си се върнал в миналото, а всъщност от паралелния свят е дошъл твоят двойник.  
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: Pilota в Септември 12, 2011, 12:17:20 pm
А сигурно от тук идва израза самозавладявам(задоволявам :P) се. И пак моля за солидни доказателства.А не да чакам 2012.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: bai_lun в Септември 12, 2011, 12:45:04 pm
Сега не ми се препечатват и преписват статии по въпроса, които всеки, който търси може да намери и прочете.
Ако се интересуваш, може да намериш предостатъчно информация по въпроса.
Ако просто злонамерено се заяждаш за да ми губиш времето, всякви спорове са безмислени. :hi:
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: Pilota в Септември 12, 2011, 12:53:16 pm
Не искам смислеи доказатеслтва.Моля направи си труда да постнеш един ЛОГИЧЕН аргумент.
Титла: Паралелни светове
Публикувано от: bai_lun в Септември 13, 2011, 10:16:10 am
Цитат
През последните години учените откриха истината, че в модерната физика и в математиката няма нищо невъзможно. Току-що ориентирало се сред енигмите на колосите на нестандартната мисъл Нилс Бор, Макс Планк, Алберт Айнщайн, Волфганг Паули, Ервин Шрьодингер и Вернер Хайзенберг, човешкото въображение буквално бе взривено от идеите на следовниците им в научната революция Хюг Еверет, Брайс де Вит, Дейвид Дойч, Стивън Хокинг, Пол Дейвис, Роджър Пенроуз, Джон Велер и др. Новите корифеи на квантовата физика и космологията утвърдиха немислими до този момент теории за придвижване с надсветлинна скорост, за пътуване във времето, за проходи между вселените, за паралелни реалности.

Теорията за паралелните светове бе лансирана за първи път през 1957 г. от Хюг Еверет ІІІ в университета на Принстън. С новата идея се обясниха редица парадокси, произтичащи от квантовата теория - един от двата основни стълба на модерната физика. Квантовата теория Компютърно изображение на пространствена галерия между черни дупки, която би могла да свърже две безкрайно далечни части на Вселената или два паралелни святае ефикасен начин за описване и предвиждане на поведението на най-малките материални части - молекули, атоми и субатомни частици. През 1926 г. австрийският физик Ервин Шрьодингер откри един от фундаменталните принципи на квантовата теория - вълновата функция. Уравнението изразява всички възможни състояния и начини на поведение на тази частица. Вълновите функции на електроните в атомите например позволяват на физиците да изчислят с невероятна точност количеството енергия или позицията на електроните.

Математиката на квантовата физика дефинира материалния свят с изключителна прецизност, но в същото време се пораждат ексцентрични парадокси и противоречия, които принуждават физиците да мислят философски, дискутирайки за съществуването на самата реалност. Вълновата функция например не е само начин за описване на възможните състояния на дадена частица; частицата трябва да съществува едновременно във всичките си състояния. Това означава, че тя съществува на две различни места в едно и също време - заключение, което предизвиква здравия разум.
Галактически вихър

Теорията за паралелните светове може да разреши този парадокс. Вълновата функция изразява различни възможности за една система, затова Вселената се мултиплицира по такъв начин, че всяка възможност съществува и в един друг свят. Това означава, че с времето броят на световете става все по-голям, всъщност теорията за паралелните светове предполага, че има безкраен брой светове, предоставящи възможните решения за всички състояния на съществуващите частици.

Някои паралелни светове вероятно са подобни на нашия, а други са много различни. Оригинален начин за разглеждане на теорията за паралелните светове е да си представим, че Вселената има своята вълнова функция, следователно светът, в който живеем, е само едно от възможните състояния на всемира.

Но как е възможно да има безброй паралелни светове? След сондажи, проведени между най-значимите представители на съвременната теоретична физика, се оказа, че над половината от тях не отричат възможността за съществуването на паралелни светове. Това поставя и един друг въпрос: възможно ли е да се пътува и комуникира между тези светове? На пръв поглед изглежда невъзможно, защото различните светове съществуват в различни пространствено-времеви измерения. Но през последните десетилетия се появиха стройни хипотези за възможни механизми за надскачане на скоростта на светлината и за пътуване във времето. Ключът се намираше във втората носеща колона на модерната физика, т.е. в Теорията на относителността на Алберт Айнщайн.

Според теорията измерението пространство-време, което Айнщайн дефинира като четвърто измерение, може да бъде "огънато" от всеки обект, който има маса. Всяка звезда огъва в значителна степен измерението пространство-време. Когато дадена звезда колабира в себе си, гравитационните сили привличат към вътрешността й материята, от която е съставена, концентрирайки я в нищожно пространство и увеличавайки колосално нейната плътност. Пространствено-времевото измерение се огъва около бившата звезда, създава се толкова интензивно гравитационно поле, че дори светлината не може да излезе от родилата се черна дупка. Така според съвременната физика аномалиите в пространство-времето биха могли да създадат проход за влизане към паралелни светове.

Пътуване от този род би било възможно през тунелите, които свързват две черни дупки, разположени в различни светове. Галерии от този тип още не са откривани и когато за пръв път бе дискутирано тяхното съществуване, се оформи хипотезата, че огромните сили във вътрешността на черните дупки биха унищожили всеки, впуснал се в подобна авантюра. Но учените допълниха, че безопасно пътуване от този род е възможно при въртящите се около оста си черни дупки.

Съществуването на паралелни светове е свързано с дълбоки персонални последствия. Ако хипотезата е вярна, би имало безкраен брой наши двойници, всеки от които би живял в един по-различен свят. Неизбежният извод при тази идея е, че всеки път, когато взимаме някакво решение, всъщност избираме пътя на света, в който живеем, докато в други светове се реализират други версии на реалността. Във ветрилото от светове всеки от нас е глава на правителство, докато в други реалности няма никакво правителство, защото светът е бил тласнат в кошмара на ядрена зима. Вероятно е възможно да се срещнем с други версии на самите нас и да открием какво би ни се случило, ако в живота си бяхме взимали различни решения.

Според тази теория ние постоянно създаваме света, в който живеем. Кое копие на самите нас в различните светове е най-неподправеното и как се свързва всичко това с понятия като идентичност, душа, съзнание? Освен пред физиците, хипотезата за паралелните светове поставя много въпроси пред философи и теолози.

Новото поколение космолози лансира хипотезата, че през галериите между черните дупки може да се пътува във времето - в нашия свят или в други светове. Пътуванията във времето обикновено се свързват с т.нар. "Парадокс на бабата". Какво би станало, ако някой се върне във времето и убие баба си, докато е девойка? Ще означава ли това, че пътешественикът няма да е роден, следователно не би могъл да се върне във времето и да убие баба си?

Теорията за паралелните светове разрешава това противоречие. Ако при всеки избор се генерират нови светове, миналото на нашия свят се проявява в безбройни бъдеща. Ако например някой се върне в миналото и убие баба си, това ще доведе до един паралелен свят, модифициран от убиеца.

Когато говорим за паралелните светове, си поставяме още един въпрос: къде по-точно се намират? При съществуването на различни измерения това прави въпроса лишен от смисъл, ако се позовем на триизмерното пространство и на единственото времево измерение, в което живеем. Другите светове съществуват като независими един от друг сапунени мехури, реещи се във въздуха. Много от физиците предполагат, че паралелните светове са буквално "закачени" за нас или се намират някъде съвсем до нас, отдалечени само от диаметъра на един атом.

Днес теорията за паралелните светове се изучава в по-голямата част от университетските курсове по физика. В проведена наскоро анкета над 60 % от дипломиралите се физици считат теорията за най-вероятната за обяснението на света. Половината от тях не се съмняват, че пътуването между паралелните светове е възможно.

Ако тази теория е вярна, значи съществуват безброй други наши версии, заемащи виртуално същото пространство. И може би една от тези версии в момента чете текста, в който тази статия свършва тук.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: Pilota в Септември 13, 2011, 16:06:38 pm
Е така е по-добре.И аз вярвам в съществуването на паралени светове ,но малко ме съмнява пътуването между тях.Още повече ,че ще идват българи от бъдещето да спасяват българи от миналото.Доказателства за хипотезата ,че найстина има такива пътешествия?
Титла: НЛО от бъдещето, от паралелните реалности
Публикувано от: bai_lun в Септември 18, 2011, 09:17:53 am
Британското правителство разсекрети множество НЛО досиета, съдържащи официални документи, скици, чертежи, графики с броя на случаите по години, парламентарни запитвания и писма на очевидци.

В досиетата Х има данни и за "мемурандум относно въздушните феномени", подготвен през април 1957 година от Обединения комитет за разузнаване към правителството. Според нота на тогавашното Министерство на ВВС, включена в анализите на британското разузнаване "Червена книга", всяка седмица се е получавал по един НЛО доклад, а 6 от всеки 16 "близки срещи" с НЛО след 1 януари 1957 година, са останали неизяснени.

Седем години по-рано шефовете от разузнаването формират Работна комисия за летящите чинии. Инициатор и главно действащо лице е Луис Маунтбатън, британски адмирал от флота, който е убеден, че имат извънземен произход.

През 1952 година комисията събира показания на очевидци в района на Вашингтон, над който е прелетяла "ескадрила НЛО". Тогава Чърчил нарежда да се започне незабавно разследване.

Сред декласифицираните файлове има и подобни доклади за наблюдения между 1995 и 2003 година. През 1996 година техният брой е 600. В част от разсекретените над 5000 страници са описани кораб с размери, надвишаващи 20 пъти футболно игрище, черна триъгълна машина с червени пулсиращи светлини(Китайски НЛО), висяща над Стенли, област Дърам през 1995 година, космическа станция с въртящи се светлинни прожектори в червено, зелено и бяло (Български НЛО). Това означава, че българските НЛО са в състояние на война. Тази голяма междузвездна война на НЛО космонавтите дошли от паралелните реалности е започнала преди хилядолетия, както знаят и ВРИЛ. Тя е причината те да се отеглят в космоса и в подземни бази.
Титла: НЛО от бъдещето са се намесвали в история
Публикувано от: bai_lun в Септември 18, 2011, 09:29:51 am
НЛО дошли от бъдещето са се намесвали в историята за да я променят.

Едно странно съобщение смутило военните пълководци по време на обсадата на Тир 332 година пр. н.е. от великия Александър Македонски. Насред разгара на битката за превземане на града македонските и ливанските войници са забелязали НЛО да прелита над обсадения град. Очевидец на феномена е записал видяното, като го описва като четири малки щита, летящи в триъгълна форма около един, по-голям и централен щит.

Докато смаяните войски наблюдавали с вдигнати към небесата глави, от най-големия „щит” или НЛО-кораб се стрелнал светлинен лъч, който поразил стената на Тир и в нея зейнал отвор. Именно това помогнало на армията на Александър Велики, която не губила много време, а веднага се възползвала от пробойната в защитата на врага. Армията се втурнала в града и след не дълъг период превзела града.

Дали пък няма да е чиста истина, ако обобщим, че древен Тир е бил превзет от Александър Македонски благодарение на извънземна намеса, помощ?!

Намерението на Александър било да превземе Индия, но изтощените от дългата война войници се разбунтували и той не можал да довърши начинанието си.
Очевидно НЛО, които го подпомагали са целели превземане и ликвидиране на арийските тайни пронацистки царства създадени от нацистките НЛО дошли от бъдещето в Индия. Това било и отмъщение за арийското нашествие, а и освобождение на Индия от пронацистките арийци.

Плутарх описва и друг случай от 73 година преди Новата ера. Край Дарданелите армиите на пълководец Лукул и цар Митридат се канили да влязат в сражение. "Внезапно небето се разтвори, появи се голяма огнено тяло, приличащо на буре. То се движеше в посока между двете армии. Изплашени от знамението, противниците се разделили без бой".
Очевидно НЛО космонавтите дошли от бъдещето пак се намесвали за да променят историята.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: Hacko в Октомври 30, 2011, 12:40:10 pm
Поколението на пришълците (http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2011/10/30/pokolenieto-na-prishylcite.132300)

Сензационни случаи на експерименти на извънземни с хора

Доктор Во Сингх, ръководител на научна експедиция, изучаваща феномена НЛО в планинските райони на Непал, видял в едно село и дори изследвал със съвременна апаратура шестмесечно бебе, което вече ходело като възрастен и постоянно говорело нещо на непонятен за никого език. Външно детето не се отличавало от себеподобните си, но вътрешно...

С рентгенов апарат д-р Сингх видял, че момчето няма сърце, дробове и други обичайни за човека органи! Вместо тях в гръдния кош се намирало доста голямо образувание, което няма наименование в медицината. Майката на уникалното дете била 15-годишна местна жителка. Бащата – "странно същество в облика на красив бледолик юноша, спуснал се от небето и върнал се отново там".

Друг случай в Италия е не по-малко сензационен. В гръдния кош на дете веднага след раждането лекари открили идеално биещо изкуствено сърце. На мониторите се виждал апарат с размери на топка за пинг-понг, свързана с кръвоносната система. Той изпълнявал всички функции на истинско сърце. Специалистите, изследвали този феномен, твърдели, че не намират рационално
обяснение на присъствието на механизма в тялото на новороденото........

Статията е взета  от http://www.senav.net/ufo/990-deti-prishhelcev.html

Не зная до колко са достоверни тези истории, но... всичко е възможно.

Титла: отговор
Публикувано от: tomi в Ноември 23, 2011, 14:35:33 pm
Галина Железняк (http://www.freakopedia.ru/wiki/Железняк_Галина_Васильевна) за Извънземните раси (http://kp.ua/daily/030610/230098/)

Какво да правим, ако сме похитени от извънземни? (http://www.youtube.com/watch?v=fr_KCO2clA0)

Какво да правим, ако сме станали свидетели на НЛО? (http://www.youtube.com/watch?v=qnkGc8h04bs&feature=player_embedded)

Извънземните - приятели или врагове? (http://nepoznannoe.org/HTM/odinokilimivovselennoy.htm#3)

аз мисля че ако има такава срешта трябва да ги нападна чисто физически....дори се оглеждам за летяшти чиний за да мога да се сдобия с такава
Титла: извънземен разум
Публикувано от: bojinkata в Ноември 23, 2011, 15:09:08 pm
Поколението на пришълците (http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2011/10/30/pokolenieto-na-prishylcite.132300)

Сензационни случаи на експерименти на извънземни с хора

Доктор Во Сингх, ръководител на научна експедиция, изучаваща феномена НЛО в планинските райони на Непал, видял в едно село и дори изследвал със съвременна апаратура шестмесечно бебе, което вече ходело като възрастен и постоянно говорело нещо на непонятен за никого език. Външно детето не се отличавало от себеподобните си, но вътрешно...

С рентгенов апарат д-р Сингх видял, че момчето няма сърце, дробове и други обичайни за човека органи! Вместо тях в гръдния кош се намирало доста голямо образувание, което няма наименование в медицината. Майката на уникалното дете била 15-годишна местна жителка. Бащата – "странно същество в облика на красив бледолик юноша, спуснал се от небето и върнал се отново там".........


Статията е взета  от http://www.senav.net/ufo/990-deti-prishhelcev.html

Не зная до колко са достоверни тези истории, но... всичко е възможно.Този доктор Во си е носил в Непал рентгенов апарат, за да наблюдава НЛО?  ??? Това изби пилците.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: tomi в Ноември 23, 2011, 19:11:43 pm
аз зададох множество въпроси на николай николов (има блог посветен на тези неща) но не полу4их отговор а именно извънземните силни ли са физи4ески,колко тежат тук на земята,как се предава знанието между подрсатвашти и големи,как извънземните говорят с хората след като се казва 4е 4овек е неразвит на тема телепатия?отделните извънземни имат ли душа или са като роботи?как създават техните открития техните машини?тоест за да направят един кораб или оръжие или лампи на тях им трябва индустрия не може вси4ко да се създаде с силата на мисълта следователно им трябват машини цехове условия за това леярни дори.....след като са умни това озна4ава ли 4е всеки от тях може да изпълнява универсални функций?лекар, лидер у4ен?как им минава един наш ден какво е оборудването в техните помештения?като население колко са разли4ните видове?слаби места боледуват ли биват ли в групи помагат ли си?как така 4етох 4е знаят езици а не говорят а само по телепатия обштуват?какво става с тях като умрат?имат ли технология на безсмъртие?тях кой ги е създал?колко е средната продължиелност на живота им?как минава на етапи животът им?опасни ли са на допир за нас хората?
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: voodoogoo в Ноември 23, 2011, 23:23:28 pm
 tomi ,ще ти отговоря само на въпроса,как си прекарват един ден .Отговора е:ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ разбереш ,ако синтезираш въпросите до един. :flag_of_truce:
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: x_name41 в Ноември 24, 2011, 00:20:23 am
Благодаря на колегата tomi, че е поставил тези въпроси тъй-като аз също си ги задавах същите и някои други, като тъй-наречената енергия, която привлича душите на умрелите хора и нейното естество и същност, какво представлява от научна гледна точка защото разгадаването и би изяснило механизмът (и евентуално манипулирането чрез технология или без) по който душите след, като биват съдени как отиват до съответните места "ад" и "рай", ако съществува такъв ред и места разбира се. и още ред други въпроси.
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: tomi в Ноември 24, 2011, 17:40:30 pm
според мен неща като рай и ад съществуват но не материялно а виртуално като след на стъпване на дадено събитие душата попада в такава енергийна зона или поле където се симулира хубаво усештане или лошо усештане
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: voodoogoo в Ноември 24, 2011, 18:19:42 pm
На вас двамата ви препоръчвам да прегледате филма в тази тема http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,19905.0.html .Надявам се дава достатъчно отговори на зададените вапроси.Това е само теория и може да не съвпада с досега изграденото виждане по въпроса,но ще добави ,или отговори на поне част от питанята.
Титла: « Отговор #82 -: ноември 23, 2011, 19:11:43 »
Публикувано от: elenabg в Ноември 28, 2011, 20:04:20 pm
Ами, запитай се защо не ти е отговорил!
Титла: Re:Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземн
Публикувано от: voodoogoo в Ноември 28, 2011, 20:19:54 pm
 Ще се опитам да дам отговор само на последният въпрос: опасни ли са на допир за нас хората?
 И без допир са много опасни,щом успяват да причинят такива поразии на хората.
Титла: Re: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Hacko в Май 09, 2012, 13:25:50 pm
Извънземен разум - интервю с доц. д-р Лъчезар Филипов:

ЧАСТ I -  Извънземните и религията (http://agsnews.info/index.php/opinions/4202-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%83%D0%BC-%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8E-%D1%81-%D0%B4%D0%BE%D1%86-%D0%B4-%D1%80-%D0%BB%D1%8A%D1%87%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D1%80-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0)


ЧАСТ II - Извънземните и науката (http://agsnews.info/index.php/opinions/4203-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-ii-%E2%80%93-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0) и т.н.  до Част VII


Цитат
В близките 15-20 години контакт ще има, официален контакт. Ако не и по-рано. Друг е въпросът от този контакт какво ще се получи. По всяка вероятност то тогава ще бъде положителен за човечеството.
Титла: Re: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: balar в Май 09, 2012, 16:30:50 pm
Онова, което в древността са наричали богове и демони, сега му викат извънземни.
Титла: Re: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: mengel в Юли 16, 2013, 13:30:49 pm
Има един автор Сал Ракели, ченалист, който има сходна класификация, можете да се запознаете с книгите му тук:
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%F0%E0%EA%E5%EB%E8
Титла: Re: Април - 2008: Доклад за Основните Дейности на Извънземните раси
Публикувано от: Oberon в Юли 16, 2013, 18:18:03 pm
Онова, което в древността са наричали богове и демони, сега му викат извънземни.

И защо си толкова убеден:)?