Автор Тема: Видове извънземни от А до Z  (Прочетена 120063 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен del

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 522
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #180 -: Август 13, 2012, 08:19:07 am »
Няколко уточнение за разумна форма на живот и извънземен:

Болшинството от хората имат изключителна ограниченост в това какво представляват извънземни същества. Самият термин извънземни, дори не е коректен (по надолу ще поясня). Болшинството хора смятат че ако има други разумни форми на живот, то те трябва да отговарят на човешките критерии за съществуване - зрение, слух, обоняние, вкус, осезание. А това всъщност е доста ограничено. Разумни форми на живот се проявяват и съществуват извън петте човешки сетива. Но след като човек не е способен да ги регистрира, той дори не може да си представи в какво се изразява тяхното съществуване. Човек смята, че Вселената и живота се изчерпват с петте му сетива. Всичко, което е извън обхвата на петте му сетива, той го приема за някакъв вакуум, някакво "нищо". Когато човек търси извънземни, той ги търси с петте си сетива и дори не допуска във въображението си, че тяхното съществуване може да се прояви извън обхвата на сетивата му.

Защо термина извънземни е погрешен. На Земята съществуват разумни форми на живот, но тяхното съществуване е извън обхвата на зрението, слуха, обонянието, вкуса и осезанието на човека. Това по никакъв начин не ги прави извънземни - те са си пълноправни земляни, като нас хората, просто ние ги игнорираме, понеже не можем да ги регистрираме.

Идеята е, че след като имаме енергийно устройство, по подобие на всичко във Вселената, именно развивайки го можем "да видим", извън 5те си сетива. Тогава заблудите, породени от навика ни да "приемаме" по форма ще отпаднат. Тук се иска толерантност и самоконтрол. Толерантност за да "видим" - чуем и на вътрешно ниво да разберем, и самоконтрол за да не се впуснем в контакт с "недоброжелателни "форми", които да се възползват от незнанието ни или добронамереността ни. Човек по право има в потенциал всичко необходимо, за да "види". Всеки от нас го има. Ключа е в себеосъзнаването. За да видим отвъд е нужно да погледнем по - навътре.

Неактивен Пурку

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 318
 • Ти 'ше си лягаш ли?
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #181 -: Август 13, 2012, 12:56:09 pm »
Човек който смята че реалността се изчерпва с петте му сетива, няма да разбере нищо от това което си написала и ще разчита на принципа - аз докато не ги видя с очите си, не вярвам на извънземни! На човек който смята, че окото му е критерий за съществуването на разумни форму на живот, а ти му говориш за някакви духовни неща - знаеш ли кога ще те разбере с този стил на изразяване? - той си знае око да види, ръка да пипне.
Какво представлява човешката еволюция? - Пътят от примитивното през сложното към простото.

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #182 -: Септември 06, 2012, 21:16:32 pm »
За извънземните инсекти някой знае ли нещо?
Защото рових из нета и открих само, че са от друга галактика,  и са враждебни на всички от нашата галактика. Именно те планирали да атакуват Земята, която била част от Федерацията. Водачът им се наричал Упс, а планетата им Омая.  :unknown:

Богомолките ли имаш предвид или скакалците унищожили Вавилон?

За богомолките знам , че искат да подобрят човешката генетика на Земята и съзнание, както и да възобновят всички растителни и животински видове.

Добронамерено са настроени към човека.

Антените им са "биологичен чип" и служат, като предавател  от "човека" към създателя им .

 Разумни са и могат дори да изписват с крайниците си различни знаци .

Жестикулирането им е доста аристократично...  :blum1:

Неактивен Arcane

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 51
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #183 -: Септември 06, 2012, 23:36:45 pm »
Странно е, че го казваш. Преди няколко дни имах няколко много странни и наптрапчиви "посещения" от богомолка/и в рамките на 1 нощ. Рядко срещано явление е при нас (в смисъл, че не се виждат често като плъховете по мазетата :D). Останах с усещането, че въпросната богомолка/и (не знам дали е била една и съща) едва ли не ме следи. Лошото е, че ако наистина са добронамерени историята не свършва с хепи енд...т.е. накрая я зашлевих, колкото и да не ми се искаше...Вероятно споделеното от мен изглежда глупаво. Не му бях отдал голямо внимание, но сега като прочетох поста ти, че са "предаватели от човека към създателя и това, че могат да изписват знаци с крайниците си" ми стана любопитно. Ще се радвам да споделиш по-подробно ако имаш някаква друга информация относно тях. Поздрави :)

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 843
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #184 -: Септември 15, 2012, 01:14:15 am »
 
       Те  са   тук!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен astro

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Технологиите на бъдещето
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #185 -: Януари 04, 2013, 12:44:30 pm »
Видове извънземни
насекомоидни(роботоподобни) с големи очи като на насекомо
малки сиви(човекоподобни)
големи сиби(човекоподобни)
рептилоиди - приличат на сивите, но са с кожа приличаща на кожата на гущер
хора - външно не се различват от земните хора

НАй интересни са сведенията за срещи с НЛО с германски екипажи, но технологино доста по-напреднали от зрмните си събратя. (Възможен произход от бъдещето.)

в тук не са вклчени други по-рядко срещани извънчемни като косматите джуджета, различни видове роботи и др.

прави впечатление че сивите, насекомоидите и рептилоидите нямат полови органи което потавя въпроса как се размножват. Дали не са изкуствено създадена ГМО раса, която се възпроизвежда изкуствено чрез клониране, раса създадена като работници, служители и воиници, раса биороботи.

ДМТ същества - след прием на наркотика ДМТ възприятията на човек се изкривяват и започва да вижда хората като същества много подобни на сивите. дали жертвите на отвличания не са били обработвани с подобни методи за да се прикрият незакони действия на хора например на илюминатите, воените или хората от космоса прикриващи .

Произход на извънчемните:
две са основните хипотези за произход от:
космоса
бъдещето

има и хипотези за произход на НЛО от миналото, от древна развита цивилизация, например от Атлантида и от настощето, например илюминати и воени.

Неактивен emo_G

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 55
Искам да попитам:
1. Рептилиите с коя част на човешката същност се хранят? Почти съм сигурен, че "изяждането" не включва физическото тяло на хората.
2. Рептилиите и сивите изпитват ли някакъв страх от хората? Или поне от кристалните и индиговите...
3. Кой е сключил договорът със сивите? Колективното съзнание на хората или...

Неактивен radiance

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Re: Видове извънземни от А до Z
« Отговор #187 -: Май 05, 2013, 15:55:42 pm »
Изнамерих много добра книга, казва се "Blue Planet Project - Alien Technical Research", вътре с всички видове извънземни, техни картинки (външен вид), техните технологии, летателни апарати и проекти. Който иска - пращам ;)


Ето книгата http://www.metatech.org/BluePlanetProject.pdf

Неактивен peppone1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 17
Искам да попитам:
1. Рептилиите с коя част на човешката същност се хранят? Почти съм сигурен, че "изяждането" не включва физическото тяло на хората.
2. Рептилиите и сивите изпитват ли някакъв страх от хората? Или поне от кристалните и индиговите...
3. Кой е сключил договорът със сивите? Колективното съзнание на хората или...
Здравейте, темата е много интересна и реших да отговоря: Чел съм че рептилиите се хранят чисто физически с  деца, с кръвната плазма, черен дроб, с отрицателните емоции и т.н., даже е снимано как правят чеверме с малко дете. http://marica.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%82-news33216.html

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27