Не се притеснявай - Доган е по-българин от много българи дето се бият в гърдите.
Относно турското малцинство в България - стигнах до извода че това е пълна промивка на мозъка. Офицялно България не признава малцинствата и според парижкият договор след
руско-турската война Турция няма никакви претенци към територи и към хората живеещи на тези територии. За произход, самосъзнание и тн. не става никаде дума.
какво имаш предвид с това, че е "по-българин"...??
Защо промивка на мозъка, според мен си има малцинства, дай като пише в някакъв договор, че няма малцинства и хората да кажат: ОК щом си пише там, ние не сме турци а българи с промити
мозъци"...
просто това са хора, които са останали тук след 1878г. и не са си заминали в Анадола...
Ето инфо от първа ръка, от хора с двойно гражданство от Турция:
Инфо 1:
"Честно да ти кажа, не искам да навлизам в тези теми, но искам едно нещо да поясня, и нещо в което съм сигурен. Например в Истанбул с представителството на ДПС се ангажираха много
автобуси за гражданите, които бяха безплатни за да могат те да отидат и да си пуснат гласа."
Инфо 2:
Твоят познат направо говори "глуспоти". В никакъв случай няма подобно нещо, който искаше отиде, а който не искаше не отиде, никой не е карал никого насила. Например сестра ми отиде
на изборите - и си пусна гласа, а аз не отидох, т.е. никой не е карал сестра ми насила да отиде да си пусне гласа или пък да ме е карал мене."
Вярно, че ДПС спонсорира хората с двойно гражданство за да гласуват на изборите, но в никакъв случай според мен не може да става за"насилване". Просто е абсурдно.
А и не се притеснявайте Доган не "получава заповеди от Анкара". Ако беше така досега да са забранили ДПС.
Мислите ли, че нямаше да се усети цяла България??? Статията ще я прочета, но asdfghjkl, я виж откъде е взета...
в-к Атака... да не мислиш, че от този вестник ще разцелуват турците и Доган??? Без да чета мога да кажа, че това си е чиста пропаганда...
Вероятно много от вас сега се кефят на Атака, но именно хора като тях доведоха до кланетата на мюсюлмани от сърбите и враждатата м/у сърбите и мюсюлманското и католическото
малцинство... А по времето на комунизма, че даже и преди това всичко си беше Ок.
Същото щеше да стане и в БГ. Допреди 1989 всичко е ОК, българи и турци си живеят нормално в българия без турците да правят ни най-малък проблем, до момента в който на някой
"гениален" политик му хрумва мисълта да смени имената на турците, че видиш ли по този начин ще елиминира малцинството в БГ. И резултатът е налице....
щеше да стане едно мазало като в Сърбия, и тогава базите около Бургас щяха да ви се струват като детска песничка.
Ако Атака вземе властта, аз съм първия който ще хване самолета за чужбина, защото най-късно до 1 година Натовски бомби ще валят из София.
това, което искам да кажа е, че точно такива хора като тези от атака провокират вражда срещу малцинствата и резултатите ги виждате малко по на запад какво стана...
айде чао
п.с. - исках и други работи да кажа но сега не се сещам
поздрави