Автор Тема: Разговори с извънземни. Транскрипции.  (Прочетена 12942 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #60 -: Юли 17, 2021, 17:37:18 pm »
Паци,
извинявай,че се забавих с отговора,но трябваше да се консултирам с Ръководството,понеже  неслужебна среща с цивилни изисква евентуално одобрение.Разрешиха ми,след като чинно изчаках,спазвайки субординацията.Мога да ти дам телефонен номер,но с информирaното ти съгласие,че при обаждане ще се сдобиеш с телефонни „въшки“,както от наша страна,така и от  разни други,но то не е нещо драматично,а рутинна процедура.

>>  И веднага уточнявам,че това е моя измислица,исках да видя как изглежда написано.Чудя се как би било възприето горното без това уточнение.Надявам се,че би било възприето със съвсем уместен и здравословен скептицизъм.

По същество - бидейки  полу-асоциален интроверт,все пак имам нужда от общуване и я намирам чрез писането.Но тъй като не възнамерявам да  се вживявам в ролята на загадъчен труднодостъпен за обикновените потребители субект,да,може да се срещнем наживо.Дано не те разочарова това,че не съм  извънземен.Виж,баба ми...там е друга история.Ако искаш,може на лични.
.....

Това за доброто и лошото ченге не малко,а много ми прилича.А за камъните,дето споменаваш,според мен хвърлят техните камъни в нашата градина и после викат: „Немарливи сте и не сте си почистили градината,затова се препъвате.Добре че сме ние да ви помагаме.“ От такава помощ имам нужда колкото от въшки против пърхот.
.....

А сега по темата.Нахуатъл е започнал превода на този материал със заглавие „Извънземни Перспективи 13 - Галактическата Федерация,първа част“,затова тук ще поместя само извадки.
И да,недогледал съм,споменал е за Аленим,но като Владетелка,а Тя е Кралица,за Бога,титуловайте Я  ПРА-ВИЛ-НО!
.....

Галактическа федерация - какво е това? Тайгета (Плеяди) и Федерация - Взаимни обвинения (Swaruu X)

16 юни 2021 г., Източник:
https://swaruu.org/transcripts/galactic-federation-what-is-it-taygeta-pleiades-and-federation-mutual-accusations-swaruu-x

Общ преглед. Функции, цели в космоса:

Swaruu X: Федерацията, наричана още или известна като Обединена федерация на планетите, използвайки човешки термини, е много голяма мултикултурна, мултипланетна и мулти-плътностна ( multi-density) организация, основана веднага след Голямото разширяване(експанзия) от Лира, където много човекоподобни раси бидейки преследван от савроидни регресивни видове, според историята.Основанa е от 3 основни вида: Андромеданци, Арктурианци и Лириaци (представени от 3-те основни ярки звезди в логото на Федерацията), въпреки че има много други раси, които също могат да се считат за основатели.

Основната ѝ цел е да създаде съюзи за справяне със заплахи и проблеми в космоса. И това може да се разглежда като разширяване на първоначалната организация, която Андромеданите вече са имали, известна като Съвет на Андромеда,включващо множество раси, всички с цел установяване на споразумения и договори за търговия и безопасност. (* Човешко,твърде човешко)

(* По-нататък прескачам,четете при Нахуатъл,но ще поместя друг откъс,защото при Нахуатъл не можете да прочетете моите бележки,а не искам да сте ощетени,мои по-малки братя-земляни.Хубава планета имате,искат да ви я вземат с фалшив "нотариален акт".)


Функции и цели по отношение на Земята:

Swaruu X: Бих могла да напиша цяла книга, опитвайки се да обясня какво правят със Земята(*), техните цели и задачи, но поддържайки обяснението възможно най-опростено:

(* Най-опростено аз съм го обяснил с второто изречение на горната ми бележка,след запетаята,но да оставим агент Свару да продължи.)

Федерацията е изолирала Земята като самостоятелна, технологично изолирана (чрез купол с висока енергия) и умствено изолирана планетарна сфера, изкуствено поддържана в по-ниско състояние на съзнание и осъзнаване, за да осигури определен вид опит за хората или обитателите в нея.

Въпреки че етерният електромагнитен купол, известен като поясите на Ван Алън, (да не се бърка с магнитосферата, но те са свързани), помага да се поддържа земното царство в определена по-ниска честота на възприемане на осъзнаването, необходима, за да се гарантира желаното изживяване за неговите обитатели, основната система или причина, с която Федерацията поддържа Земята в такава специфична честота на мисловно състояние, е с използването на контрол на възприятието и усъвършенстван контрол на ума, където хората ще произвеждат за себе си индивидуалния и колективния свят, като са насочвани от тези системи за контрол.(*)

(* Сещам се за този материал на Том Монталк):
https://www.youtube.com/watch?v=eK7f-PnisWw
Тези федерасти...дали не биха могли да са това,което е било описано с изразните средства на гностиците,като Демиургът,фалшивият бог-узурпатор? Не го твърдя,лична асоциация)

Основната идея, въпреки че би могло да има безброй интерпретации, е да се създаде специфичен набор от трудни преживявания, с които да се стимулира самоизрастването на индивидите вътре в него, като той стимулира разширяването на съзнанието на своите членове и на цялата Вселена, по целия път,до самия Източник.

(*). Една от тези безброй интерпретации е моята и тя е,че изкуственото създаване на трудни преживявания,като се извършва вмешателство в естествения процес,самоназначавайки се за посредник между съществата и Източника - това може да се опише с една дума: Сатанизъм (изхождайки от етимологията ѝ,но това ще е в темата за Егото,Сатанизма и Духовността).
Отново: „В същността на злото е да създава изкуствено усложнени идеи.То го прави,за да скрие или помрачи свободата,която унищожава.“ (Джеръми Лок).


(отново пауза на този цитат;нарочно,с цел предизвикване на размисъл евентуално,но не се насилвайте,де)
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #61 -: Юли 17, 2021, 19:32:41 pm »
(* Продължение,прескачайки към важното според мен - възходът на Юпитер,пардон,Аленим Дъ Фърст.)

Тайгетско участие във Федерацията през времето:

Swaruu X: Плеядианският съвет M-45 Alcyone, който обединява и се грижи за интересите на всички раси и / или цивилизации, междузвездни или не, вътре в звездната система на Плеядите, е създаден независимо от Федерацията и само се присъединява дълго време след това и на едро(накуп), което означава, че всички раси, които са членове на Alcyone, са се присъединили към Федерацията чрез Алционският Съвет, а не независимо,един по един,какъвто е случаят с Taygeta.

С течение на времето Тайгета, известна на местно ниво като „Мома“, участва в делата на Федерацията независимо, а не чрез Alcyone, подпомагайки проучването, картографирането на космоса,научния напредък, а също така участва във военни действия за прилагане на федералното космическо право, както беше в случая с Тиаматските войни.

Прякото участие на Тайгета във Федерацията не винаги е било непрекъснато, а само когато техните интереси се пресичат или Федерацията директно е поисквала тяхната помощ или участие.Като по-скорошнна дейност на Земята,Тайгетаните активно участват в земните дела от 12 500 г. пр. Н. Е. и с голям скок на активност от 1919 г. насам, участвайки в правоприлагането в областта на Космическия закон за ненамеса  от 1953 до 2018 г.

(* >>А сега внимание,изправете се мирно,изплюйте дъвката (или играчката за кученца),защото на сцената излиза Кралицата (им).

От 2017 до 2021 г., когато пиша тези думи,ролята(на Тайгета) е повече на наблюдение, тъй като през 2018 г. самата Тайгета претърпя вътрешнополитическа трансформация, когато Нейно Кралско Височество(*) Аленим 1-ва от Теммер беше издигната от народа на Тайгета като тяхна Кралица. Тя е по-малко склонна към военни решения и повече към  решаването на всички неща с ум, съзнание и духовност.Тази промяна разстрои много части или интереси на сенчести нива във Федерацията, тъй като точно преди 2018 г. Тайгета беше една от основните военни сили в служба на Федерацията и веднага след като Аленим 1-ва дойде на власт, всичко се промени в посока към духовното.


(*). HRH Alenym 1st . Значението на трите букви е: „Негово или Нейно Кралско Височество: титла на някои членове на кралско семейство.“
Източник: https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/hrh
А изкуственият полу-интелект на гугъл го преведе като „нейно високопреосвещенство“.Влошаване на отношенията и защо:

Swaruu X: Това ни води до явно влошаване на отношенията между Федерацията, което означава по-конкретно нивото на Федерацията, назначено да наблюдава Земята и нейните нужди или проблеми. Било то не само централата на Федерацията във Виера, която не притежава почти никаква реална власт, или истинските надзиратели в тази област, където се намира Земята, а това е базираният на Сатурн щаб на Федерацията.

Тъй като Тайгета претърпя явна промяна в интересите, с Аленим 1-ва в управлението, Федерацията загуби един от най-големите си военни клонове, тъй като въпреки че Тайгета има малко жители, общо около 38 милиона, нейната военна мощ е голяма ,на второ място след Енган в цялата звездна система M45.

Аленим не виждаше необходимостта да поддържа толкова голяма армия, тъй като не виждаше нужда от нея, тъй като всички предвидими заплахи и различия, биха могли да бъдат разрешени с други средства, а не със сурова мощ. Друг фактор е, че тъй като Taygeta е част от Alcyone Council, други раси като Engan вече прилагат „защита“ и патрулно покритие в общата зона на M45.
Това доведе до оттегляне на участието на Тайгетаните в делата на Федерацията, свързани със съвместни военни операции, особено около Земята, където Кентавър-Алфратаните бяха назначени от Федерацията да поемат мястото, което Тайгета остави вакантно.

(следва)


 
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #62 -: Юли 18, 2021, 10:42:58 am »
(продължение)

Госия: Благодаря ти за всички тези обяснения. Имам кратък въпрос. Каза, че Тайгета e оттеглила военната си помощ за Федерацията. Защо се нарича военнa, ако няма никой, който наистина да се бие?

Swaruu X: Тъй като по-голямата федерация и особено по-ниските нива все още са много в защитен манталитет в очакване на регресивни раси. Проблемът с регресивните раси, които се раждат и от Земята, се вижда и разбира от по-широка перспектива на осъзнаване.
От Федерацията, в това, което се нарича 5D, те все още виждат и се притесняват от инвазия, регресивни раси и човекоядни влечуги.
Можете да видите това като проблем с плътността. От позицията на 5D Федерацията,те виждат регресивните готови да нахлуят.
От по-широка перспектива изглежда, че всички тези концепции се раждат и от Земята.
Можете дори да наречете Земята ядрото на „злото“, откъдето всичко произлиза.(*) Говоря за износ на негативно влияние и идеи.(*) Това е, което виждаме и все по-ясно и по-ясно.

(*). Аз бих нарекъл така Федерацията.Говорейки за внос на негативно влияние и идеи.

Вторият проблем също се случи през 2018 г., когато Тайгетан на име Сваруу от Ера законно се отстрани от Тайгета и от Федерацията, търсейки свобода и независимост от правните връзки, които според нея пречат на нейната работа. Твърдейки, че Федералното космическо право, по-специално Първата директива е несправедлива на много нива и дори престъпно разрешителна по отношение на хората на Земята и техните проблеми,в основата си  игнорираща реалните им нужди и опасения като личности и като колектив.

По това време Сваруу от Ера действаше като личен съветник на НКВ Аленим 1-ва от Темер, която също беше много загрижена за проблемите на хората на Земята по отношение на много, правни и неправни  становища на Федерацията,за които и двамата решиха,
че са неетични и дори граничат с това да бъдат явно регресивни. Както ще бъде обяснено по-нататък.

Тайгета, под управлението на Аленим 1-ва непрекъснато противоречи на политиките на федерациите по отношение на Земята и по отношение на участието на M45 чрез Съвета на Alcyone, като се има предвид, че Федерацията поиска, почти натрапи, необходимостта от по-нататъшно военно участие и изпълнение около звездния куп Хиади, настоявайки, че Тайгетаa трябва да подсили района с военено присъствие, в съвместно участие с други раси, тъй като до ден днешен Тайгета има голяма колония на планетата Киндриел, обикаляща около звездата Алдебаран, която е в юрисдикцията на звездата на Хиада, и също така поиска по-нататъшно подновяване на военното участие на Тайгета в района около Слънчевата система Sol-13 и впоследствие Земята.

Това искане на Федерацията беше директно отхвърлено от Аленим 1-ва по време на няколко срещи, проведени в биосферата Виера, централата на федерацията по въпросите на Земята.

По време на тази  серия от срещи, които се проведоха между годините 2019 и 2020, се проведоха поредица от взаимни обвинения между Тайгета и представители на Федерацията, които обвиниха Тайгета в нарушаване на правилата на Първата директива по отношение на Земята,относно прекия контакт с хора, звездни семена или не, и че е дала огромно количество информация, разкриваща вътрешната структура и функциониране на Федерацията, както и безброй теми, отнасящи се до структурата на живота като цяло извън Земята,
а също и схематичните, но ясни основи за всички видове технологии, които трябва да се пазят от хората; технология, която е чувствителна или над цивилизационното ниво.

Също така обвиниха Тайгетаните, че са създали свои собствени правила, започвайки от Сваруу за легалния изход на Ерра от Тайгета и от Федерацията, законно ставайки независим вид, откъсвайки се от Тайгетаните, а също и поради няколко нарушения на въздушното пространство на Земята от космически кораб от Тайгетански клас, който непрекъснато използва трикове и дупки  в правилата за полети, за да лети,измъквайки се от законовите правила.

Два примера за това са: Боен кораб, маркиран с кодовия номер на вимпела TPT-150, който непрекъснато преминава като човешки самолет, дори участва с пилоти на други самолети и „чатове“ на Контролната кула, като същевременно се оставя да бъде видян на радара, както и визуално , без абсолютно никаква загриженост за това,че свръхчовешката му скорост ясно се показва на радарите.

Също така  прелитане с висока скорост, което се вижда от безброй хора, както се е случило над летище Чикаго в О'Хеър 3 пъти, веднъж през 2006 г. и след това отново през 2017 г. и още едно през 2019 г. над летище LAX през 2019 г. (Khila).
Друг случай е Боен кораб, маркиран с номер на вимпел TPE-157, който в поне 3 пъти хакна интернет връзка на ATG, за да се включи в пряк аудио контакт с хора, за да знаят кой е пилотът (аудио с Kaal'el).

Тайгета, от своя страна обвини Федерацията в престъпна небрежност срещу човешката раса по отношение на законните нужди и права на хора извън Земята, замесени или участващи в Земята като хора в каквато и да е модалност, звездни семена,walk-ins или step downs . Имам предвид членовете на Федерацията (хората), които по някакъв начин са в 5D и в 3D играещи хора, а всъщност не са хора и освен че не са хора, те са и дипломати на Федерацията. Това е спекулация(хипотетично), но аз го виждам като случващо се.
Сега, до каква степен те си спомнят кои са или дори казват истината,това е под въпрос. Не разчитайте, че ще кажат истината за случващото се с Федерацията. Всичко, което виждам по отношение на тези официални и социално приети уфолози, членове на техния клуб, където се подсилват взаимно, е, че или те играят в спектакъл на трибуквени агенции или е заради парите и славата.
Не виждам нищо, което да показва, че те имат реална информация относно Федерацията, наред с много други неща.

По-нататък, обвинихме Федерацията, че пренебрегва нуждите на жителите на Земята в полза на признаването и дори почитането на политиците, считани за законно назначени на тези властови позиции от самото човешко население чрез демократични избори.
Когато Федерацията не взема под внимание фалшивостта на такива демократични избори и цялата им система, която е била ясно фалшифицирана по цялата Земя, което ги прави невалидни, тъй като са били проведени с използване на измами и лъжи. Обвинихме Федерацията, че не само пренебрегва този ясен и неоспорим факт, но също така,че  настоява, че населението на Земята е дало съгласието си да бъде представено от такива политици, независимо дали споменатите избори са били проведени с измама или не.

Освен това обвиняваме Федерацията, че не разбира инвалидността и остаряването на демокрацията като несправедлива система, основана на преброяване на прости неинформирани гласове, а не на интелигентни и обективни решения и не разбира структурите на тайните общества, които манипулират и заблуждават човечеството в своя изгода с използването на повече хитрости и обикновени лъжи, използвайки несправедливи системи за контрол на ума и за контрол на населението, които са в пряко нарушение на основната директива, която самата Федерация заяви,че прилага на първо място.

Федерацията вижда тайгетанците като безразсъдни, непокорни и такива,които измислят свои правила.

Тайгетаните всъщност виждат лидерите на Федерацията, каквито и да са те, защото всичко е сенчесто,като действащи лицемерно и пристрастно,с пълно пренебрежение към реалните потребности на човешкото население долу на Земята, в полза на собствените си гледни точки и дори интереси.

Чат с Anéeka (16/09/2020)

Анека: Не сме съгласни с това как Федерацията се справя с нещата със Земята, затова се различаваме. Те казват, че са много любящи дори с нас и казват, че ни подкрепят и всичко това, но когато дойде времето, те само критикуват и ни виждат с дълъг списък с не особено добри прилагателни. Те ни обичат по свой начин и в същото време са уморени от нас и от начина ни да виждаме нещата и нашите приоритети.

Госия: От какво са уморени?
Анека: От нас в съветите,постоянно да бойкотираме техните инициативи.

Госия: Какви инициативи са това?

Анека: Ръководство на Новия световен ред. Да се повиши нивото на трудност за живот на Земята, да се насърчи извличането на повече души.Да позволят на хората да правят каквото си искат в името на свободната воля(докато ги манипулират от друга страна). Всичко с оправданието, че това го искат същите хора, докато са извън 3D. Така че тук има разногласие.

Защото Федерацията казва, че хората са еднакви в 3D или 5D или във всеки D. И ние казваме, че макар и да са, фактът, че те не си спомнят, създава друга точка на внимание, обобщена в това, че в 3D те са ефективно други хора,в сравнение с това, което са били в 5D. Но според тях изглежда, че при влизане в Земята свободата на волята се отказва по някакъв начин.
А Федерацията обръща голяма част от гнева или недоволството си срещу Yázhi. Тъй като те не разпознават Yázhi като Сваруу или я разпознават само когато им е удобно. И това започва нов спор с тях, „защо слушаме едно момиче“. Те винаги нагаждат нещата както им е удобно.

Тогава Аленим се ядосва и в крайна сметка бойкотира инициативите, тъй като за да продължат, им е необходимо единодушие на група или комплекс от организации на Съвета, представляващи различни култури.Тоест единодушие на големи съвети, а не на изолирани членове. Но тъй като Alenym вече представлява Alcyone, тоест всички Плеяди, а Alenym слуша „бебето“, това е политически сложно. Защото Федерацията твърди, че това е една раса или култура, която бойкотира всичко, като е раса с много малко население, а не като самия Съвет на Alcyone.Но по закон те трябва да приемат Аленим като представител, защото това е решил самият Съвет на Alcyone и ние се връщаме към същото нещо, че Федерацията казва, че момиче, на практика бебе, манипулира политически всички Плеяди M45 и съответно тях . Терминът „бебе“ за Yázhi идва от тях.

Госия: Когато казвате „насърчаване на извличането на повече души“ ... имате предвид „убийство“?
Анека: Да ги мотивират да бъдат толкова уморени от живота там, че да предпочитат да умрат.

Госия: И няма ли наблизо повече Плеядиански раси?
Anéeka: Тук има повече плеядианци, но те не предлагат услугата си пред Съвета на федерацията по земни въпроси като представители на M45 директно, а само като представители на тяхната култура, докато Аленим представлява както Тайгета, така и Плеядите като цяло.

Госия
: Сигурно е разочароващо(фрустриращо) да присъстваш на тези съвети с тях.

Анеeка: Е, ние сме тук с тях. Вече развих много силно отвращение да бъда в тяхно присъствие или просто да говоря с тях. Като алергия. Понижават честотата ми, дразнят ме, нараняват ме. Те искат „главите“ на всички на този кораб.

Госия: И какво се случва, когато не всички сте единодушни?

Анеека: Инициативата не продължава и се отлага за следващото заседание. И законно се опитват да обърнат това между всяка среща. Или се опитват да купят Аленим с повече поддръжка за Тайгета или подобни неща. Но дразнещо за тях,Тайгета не се нуждае от помощ. Или започват да казват, че не е работа на Тайгета какво правят, нито на Плеядите като цяло. Или искат да сложат правна пречка срещу Съвета на Alcyone. Или те също искат да говорят със Съвета на Alcyone, като прескачат Аленим.

Робърт: Съветът на Alcyone, кои са те всъщност?

Anéeka: Съветът Alcyone е 5D с живи и физически представители от всяка от културите в M-45. Това са общо около 12 култури, тъй като всяка от тях представлява своите субкултури или слаборазвитите и доиндустриални култури под нейната юрисдикция.

Swaruu X: И това е основата на влошаването на отношенията между Taygeta и Федерацията, което доведе до законна раздяла, поне отчасти, през февруари 2021 г., където Taygeta признава Федерацията само чрез Съвета на Alcyone, а не като преки независими членове . Това е легален опит by (*) НКВ Аленим 1-вa да се отстрани Тайгета от управлението на Федерацията и липса на гъвкавост.

(*). Тук не успях да хвана смисъла.Липсата на гъвкавост ми изглежда,че се отнася до Федерацията.Това  by  може да означава  доста неща.Изречението на английски е: This as a legal attempt by HRH Alenym 1st to remove Taygeta from Federation rule and lack of flexibility.

Също така е важно да се спомене, че всички решения относно всичко това бяха изложени в пълни подробности на хората от Тайгета от Аленим 1-ва и нейния екип и чрез Висшия съвет в Темер.И решението на хората от Тайгета е да приемат и изпълнят предложенията на Аленим 1-ва, както е решено от Стъпковия съвет на всички 4 планети на тайгетанската цивилизация и култура. Така че Аленим 1-ва изпълнява волята на своите хора.

*****

(край)

 

 
   
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #63 -: Юли 20, 2021, 15:01:34 pm »
(* Реших да пусна този транскрипт,понеже е по-кратък,а и защото според мен има душа,което е въпрос на перспектива,дето се вика.Но възраженията ми са за някоя от другите теми.)


Има ли Душа? Какво е? Swaruu X обяснява - Директна извънземна информация (Плеяди)

Author: Cosmic Agency, Gosia  ,  06 юли 2021 г.
Източник:
https://swaruu.org/transcripts/is-there-a-soul-what-is-it-swaruu-x-explains-direct-extraterrestrial-information-pleiades

Робърт
: Добре. Ами регресивните влечуги, които се превръщат в положителни? Изведнъж ли придобиват души? Защото това се случва. Казахте, че мнозина сменят страната,на която са.

Swaruu X: Да, това е друга тема. Придобиването на душа. Причината, поради която душата или съзнанието са „придобити“. Например,едно обяснение е феноменът Walk-In.

Също така точката, в която тулпата придобива достатъчно сила, за да придобие самосъзнание. Започва да се самоподдържа. “Sentient”(съзнаващ). Защо? Както всичко, така се проявяват видовете. Ние така или иначе сме просто проявена идея.Просто няма души като такива. Ето защо не можете да я придобиете, не можете да я хванете, не можете да я унищожите, не можете да я продадете на „Дявола“.

Душата е самият Източник, великото цяло, което включва всичко, което съществува, това, което винаги е било и което ще бъде.
Това е чисто съзнание. Това е цялото и всичко, което съществува е част от това, няма неодушевени предмети, няма живи или мъртви неща, всичко е част от едно и също, всичко е част от онова велико съзнание на цялото, което НЕ МОЖЕ да бъде определено,защото винаги е много повече, отколкото думите могат да опишат.

Това, което наричате „душа“, е самоограничение на съзнанието на цялото, на самия Източник. Определя се от поредица от спомени чрез времева интерпретация, която отново се формира в цялото. С други думи, душата се определя откъде докъде си спомня, че е нещо по-специфично(отделено), а не част от нещо друго,по-голямо.

Тази дефиниция на паметта да бъдеш някой, а не някой друг е дадена чрез опит в рамките на ограничение във времето, което ние наричаме физическо въплъщение. Тъй като няма и физически свят, всичко е ефирно/етерично(etheric). Така че една душа се формира от идеи, концепциите, които Цялото, Източникът, приема като събития, които са различни от другите.
Душата се определя от това откъде накъде във времева рамка тя преживява събития, очевидно външни за самата нея. Така че споменът за това, което се е случило с нея от раждането до смъртта, определя какво е „ЕГО“ или „Аз“ в рамките на двойствеността „Аз“ срещу „ти“.

Така че душата е „участък“ от определена точка до друга конкретна точка в по-голямо цяло. Подобно на участък в измервателна лента(*), от сантиметър 42 до 52, той е „душа“, тъй като е неразделна част от измервателната лента, толкова дълга, че никога не е имала начало и никога няма да има край.

(*).На английски е „measuring tape“;може да означава  рулетка за мерене на дължини,също и шивашки метър,който е като лента.

Така че една душа е неотделима от Цялото, от Източника и не функционира независимо от Източника. Това е само илюзия, която започва от идеята, че: „Аз съм от 42 до 52. Аз не съм измервателната лента“, тъй като разделянето е само концепция, а не реалност, тя все още е измервателна лента. И не може да има измервателна лента, ако премахнете 42 до 52, защото тя е неразделима.

Това прави душата да е само рамка от спомени, „милиметрите между 42 и 52“. И колкото повече опит се придобива, толкова повече се разширява разбирането за онзи „участък“ на Източника, наречен по-специално душата на определен човек. Разширявайки обхвата си на разбиране-съзнание не само 10 см, но и повече, от 42 на 104. Той продължава да се учи и така ще бъде от 42 на 181.
И това означава, че това, което тази душа включва в себе си тогава, са хората, които са между 90 и 105.
Постигането от тази по-разширена душа да може да разбере хората, които са включени в нея, но тези хора, включени в по-разширената душа, няма да могат да разберат споменатата по-разширена душа. И същото ще се случи с останалите, които имат още по-голяма експанзия и с тези, които имат още повече. До безкрайност.

Но душата е просто група идеи, които определят какво е и от къде до къде е „този човек“. Което прави концепцията за Аз, ЕГО, „душа“, напълно зависима от времева рамка и набор от идеи, които я определят. Което също означава, че трябва да имате определена рамка на очевидно ограничение (защото това са просто повече идеи). И това очевидно ограничение може да възникне само с идея да бъдем крайни като Его, като Аз.

И това върви директно ръка за ръка с булото на забравата, защото ако си спомняхме всичко, щяхме да помним, че сме всичко, следователно вече нямаше да бъдем човек, душа ... ние бихме били Първоизточникът!
Така че, ако искате да бъдете човек, трябва да съществувате в рамките на забравата, която определя ограничение. Това ви дава усещане за пълна яснота, че сте нещо, а не останалото.Самото определение за съществуване в Дуалността.

Но само по себе,си трябва да се вземе предвид, че Дуалността като такава, „нещо, а не другото, друго нещо“ се случва до пълното интегриране на цялото, на самия Източник, който, тъй като включва всичко, всичко е част от едно и също и няма двойственост.
Така завесата на забравата, усещането за протичане на времето и идеята за окончателност са неразделни части от концепцията, която определя душата.

(*). От горния абзац ще извлека едно предложение за гледна точка с практическа стойност: На всички "нива" от Източника "надолу"  има дуалност.

Робърт: Разбира се много добре и тази рамка на паметта го определя като нещо с индивидуалност, което, когато се деинкарнира, ще се обедини с Цялото, с цялата „лента”, Източника. Еха. Дори темата за завесата на забравата е разбрана. Но тогава има „воал“ на забравата в другите „плътности“? В "5D" например? За да можете да изпитате тези „D“, тези психични състояния.

Swaruu X: Да, има. В други плътности има завеса на забравата, винаги ще има (* по „лентата“) до интеграция с Цялото, с първоначалния Източник. Винаги ще има завеса на забравата по един или друг начин, стига да има двойственост.

Дори когато е обезплътен (disembodied), когато умира, умът се разширява, съзнанието, но дори там, все още има завеса на забравата. Защото вие влизате само в точка на по-голямо разширяване,но не и в Източника, защото усещането все още остава, идеята да бъдете „нещо“ (душа във всеки случай), а не цялото.
Така че, когато се дезинкарнираме, да кажем, че човек е имал съзнание за паметта от 42 до 52, както в примера по-горе, при дезинкарнация ще има съзнание за памет от 2026 до 2982, но все пак ще има ограничение. Но в сравнение със страхотната информираност за паметта от 42 до 52, която той е имал в живота, разширяването е изумително.
Но завесата на ограничението на забравата все още е налице.
(*). Veil  - воал,було,завеса,покривало.


Робърт: Добре. По един или друг начин се разбира добре, благодаря. Разбира се, точка с по-голямо разширение от тях би определила "D", но не чак до Източника.
Swaruu X: И с това, което обяснявам по-горе, няма плътности.(*)

(*). Ако е така,то няма разлика между 3Д и 5Д като "по-висше" ниво или плътност,от което следва,според мен,че да се обявяват 3Д кората като неистински спрямо тези от "5Д" е извъртане,за да се оправдае вмешателството на тези влечуги в човешките дела.

Робърт: Да.Състоянията на съзнание на това, което всяка „душа“ помни, маркират от „къде до къде“.Това, което възприемате.
 
Swaruu X: Това отново е просто още един набор от идеи. Изкуствени ограничения на ума, който ги е дефинирал, използвайки свои собствени дефиниции за възприятие ограничение, съзнание и времева рамка. Да,точно така.Всички Swaruu са един човек.
Вие наблюдавате само този човек в рамките на различни ситуации и моменти от живота му и сред вариантите на възможностите на
собствения му живот, като пресичате възможностите между времевите линии, които сами по себе си не съществуват. Времевите линии са само дефиниции, основани на идеи, които да се опитат да обяснят необяснимото.

(*). В името Swaruu X,хиксът означава римското 10. Сваруу,версия 10 или иначе казано,още по-голям „участък“ от измервателната лента-Източник.Доколкото съм разбрал и от предишни текстове.

Робърт: Да, разбирам. Така че, за да бъде разбрано,вие  сте определени цифри на тази лента, нали?
Swaruu X: Измервателната лента се разширява в други посоки, но, да.

Робърт: Да, разбира се, че не е линейно.

Swaruu X: Може да се каже, че използвайки идеите на Yázhi, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 на Swaruu са представяне върху „измервателна лента“ на времева прогресия,където горният(по-големият) номер включва тези под него. Но това не е толкова просто. Защото да бъдем заедно в определен момент, като Yázhi и аз сега, има тенденция да изравнява нашия ум, съзнанието. Така че това, което Yázhi знае и е, е това, което имам в себе си и обратно (vice versa).

Дори така и това не е толкова просто. Защото Yázhi е навън и си играе с велосипеда, а аз пиша тук. Yázhi е Swaruu с тяло във (*процес на) формиране, аз съм напълно оформена. Те са две точки на внимание, където,да, приоритетите, нуждите и интересите се променят.Все пак разбирам необходимостта да играя на куклите на Yázhi. И тя разбира моята нужда от медитация и упражнения.
Ние сме едни и същи ... но в същото време запазваме индивидуалността и с нея можем да се насладим на добър разговор между нас двете. И в крайна сметка се борим, както ни се случва често.

Робърт: Много добре обяснено.Така че вие се учите от нея сега,а тя от вас, защото вие сте едно и също „съзнание“ в този случай - в две различни тела.

Swaruu X: Да. Но сега не е като 12  да знае повече от 10. Същото е, взаимният ни опит ни подхранва и двете.

Робърт: Да. Искам да кажа, вие интегрирате нейната точка на внимание и обратно.

Swaruu X: Да, и фактът, че имаме достъп до различни спомени и гледни точки, прави това „сякаш“ сме различен човек.
Без да е това. И това се разширява до всички хора във Вселената, на тях им се случва същото. Такива сме всички.И да, тя и аз обикновено се караме. Защото имаме различни точки на внимание, дори да се разбираме. Защото като малко момиче,тя  иска да прави всичко, но не измерва последиците. И това я излага на опасност.(*) И моята роля сега е да се грижа за нея, сякаш съм й майка.

*****

(*). С оглед на всичко гореказано,няма отделна душа/човек/личност/Yázhi като нещо отделно,щото ’сичко е Източник,следователно няма отделен персонаж,който да е в опасност.Така че,за какво са всички тия разправии?

Предстоящо:
"Кралицата на Съветския Съюз"


(* мое заглавие,но преразказвам информация от swaruu.org)


 
 
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 303
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #64 -: Юли 24, 2021, 10:54:26 am »
Хоумър,
Тоя май бая верни неща казва по тая тема:Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #65 -: Юли 28, 2021, 12:14:23 pm »
Паци,ако него питат,сигурно всичко,което казва е вярно.
Но ми изглежда,че представя своя версия на прочетено от Щайнер и Дънов.В предишния форум този и един друг клип коментирах и бях сложил комбинирана картинка - Мангуров ,вдигнал пръст и до него - брадат ислямист с калашник,правещ същия жест.

С някои неща бих се съгласил,но аз бих се съгласил и с някои неща,казани от Сваруу,от което не следва,че съм верващ на всичко,което разправя.Относно казаното от Мангуров,че Слънчевата система е единствената - е,това представя евентуалния Създател като много немощен и ограничен откъм креативност.Аз пък мисля в тази посока:

"Yazhi: Хората на Земята са силно обусловени да виждат космоса празен и в него само една планета със живот. И така,те смятат, че обществото и всичко, което върви с него, от морални ценности до история, до вкусът в храната, до дрехи и мода,джаджи бижута, етика, спортни коли, закачалки за дрехи, всичко, е измислено на Земята от хората. Те са били принудени да мислят по този начин от своите правителства, от контрольори като илюминатите, използващи медии, музика, филми, социални ценности чрез училища и на толкова много други места."
   
Източник:
https://swaruu.org/transcripts/federation-and-earth-extraterrestrial-reality-vs-humanity-direct-extraterrestial-information

Но че не всички представящи се или представяни като извънземни наистина са такива - с това бих се съгласил.
Богът на традиционната религия,технически погледнато е извънземен,защото е съществувал преди да създаде Земята.
"Духовните същества" за които говори,след като не живеят на Земята,също са извънземни,в най-конкретния смисъл на думата.
А за така наречените "духовни" същества - тук във Форума има тема,където се обсъжда какво е духът и душата,където един потребител казва,че ракията има дух,което е вярно,ако погледнем латинската дума.

Тръгвайки от произхода на думата,която е свързана с дъх и дишане,то от тази гледна точка,духовни са всички същества,които дишат въздух,демек,които са с органично тяло(растенията също дишат,също и бръмбарите....).А тези,които са в "астрала" и разните "плътности" нямат органично тяло,не дишат въздух,следователно са неорганични и бездуховни (без въздух)същества.Същото важи и за развъплътените,останали без органичното си тяло след смъртта му.И по тази логика, думите като "духовност" и "духовно развитие" се сдобиват със съвсем различна перспектива.

А извънземните,по смисъла на гореказаното,могат да бъдат както духовни,така и бездуховни.

Как може от духовно извънземно същество да се получи бездуховно?
Като го стискаш достатъчно силно и достатъчно дълго за гушата.Само че едва ли ще има желаещи.

И докато намеря място за качване на транскрипти,ето един отговор на Yazhi от линка по-горе и моята бележка от педеефа:

"Yazhi: Самата Матрица има механизми за контрол и защита, за да попречи на ET като нас да влязат, за да „замърсят“ земното царство с „опасни“ идеи. Ето защо има система за контрол и за концентриране на ET-любителите, извънземните „експерти“ в социални конструкции или клубове, където те се подсилват, приемайки своите теории само в рамките на параметрите на тяхната общност, чрез набор от социални споразумения, които трябва да следват. Защото това е човешкият манталитет. Да следвате стадото, следвате глутницата, сигурност в числеността, където ако сте изгонени от социалната група, няма да оцелеете. И това оцеляване е толкова заложено в тяхната психика, че им пречи да могат да достигнат по-висше разбиране, защото те не са способни да мислят критично, още по-малко да мислят сами, като поемат отговорността да формират цялостна лична реалност в главите си.(4)"

И бележката ми,която в педеефа е с удебелен шрифт,но тук я поставям с нормален,за да не е дразнеща евентуално:


(4). По този абзац, тук само накратко - сигурност в числеността или бройката - когато много хора вярват в нещо,всеки  оглеждайки се и виждайки съмишленици,се чувства сигурен във вярата си и те взаимно си (само)внушават,че това,в което вярват е истината.
И понеже човекът е социално животн...пардон,същество,част от егото е социално генерирана и част от оцеляването е човек да се чувства социално приет от някаква група.Например,група/общност,която вярва,че това,което разправя Сваруу/Yazhi е истината,цялата истина и нищо друго,освен истината.А някои,донякъде поне способни да мислим критично,успяваме да си зададем въпроса: Как можем да знаем дали всичко,което разправят тези тайгетанки е така и още по-важно - как да знаем дали изобщо съществуват?

И отговорът, с който на вярващите им е трудно да се конфронтират(да застанат лице в лице в търсене на истината) е този:
Няма как да знаем.И изборът на вярващите в Язхи/Сваруу следва точно механизма,който тя описва по-горе - оцеляване чрез търсене на социална група,където споделените вярвания се подсилват чрез числеността на вярващите.
С други думи,това е моделът на религиозното мислене.

Но разглеждан в перспективата на едно по-широко определение,религиозното мислене е наблюдаемо не само в домейна на традиционната религия,но и в политиката,икономиката,официалната нАука и нейните алтернативи и,разбира се,в т.нар. е(к)зотерика, където на вярващите им е почти невъзможно да видят буквата в скобите,защото тя е в режим „стелт“ в собствените им глави.

И така те формират лична реалност в главите си,която може да е доста „извън фаза“ по отношение на реалността извън въпросните глави.
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 303
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #66 -: Юли 31, 2021, 13:46:47 pm »
Цитат
    Относно казаното от Мангуров,че Слънчевата система е единствената - е,това представя евентуалния Създател като много немощен и ограничен откъм креативност.       

Виж го пак. Казва че СС е единственото място, където има нещо МИНЕРАЛНО.
Не че е малка вселената. Аз пък мисля в такава посока: Земята е в центъра/нулата, като около нея съществуват девет свята(планети) или сфери в плюс(битие), и девет в минуса под нея(небитие). Или дето Мангуров им вика подфизични светове, вероятно вид нисши астрали.  Сваруту казва че тя и федерацията са от пета, шеста до девета плътност, само че удобно пропуска факта, че са плътности от МИНУСА. Демоните не идваха ли от небитието(минуса)? Има и теория, че световете са 13 а не 9, но според мен не бройката е важна , а принципите.
Но може и да е. Не знам.
Защо е тоя огромен интерес от "федерацията" спрямо Земята? Малка планетка от 3Д сферите.
ЗАЩО се пробват по най-различни начини да ни надупчат с иглите?
Какво целят и какво ще последва ако не го направят?
Власт? Пари? Контрол?
Не мисля. Тия неща си ги имаха и преди кобиту. Другаде е ключа от палатката и има връзка с положението и предназначеието на Земята във "вселенски" мащаб.
Ако Мангуров е прав, че в небето нощем наблюдаваме етапите на развитие на вселената, минали и бъдещи, то това дава отговор на въпроса what a hell на ватикана и е нужен телескопа прозаично назован луцифер.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #67 -: Август 03, 2021, 17:21:12 pm »
(Според мен) Мангуров е лепнал етикет „Истината“ на определена система от убеждения,която при това е сглобена от предишни такива;и си проповядва на определена аудитория.И той доволен,че се изживява като много знаещ,аудиторията също задоволява нуждата си от авторитет...това е масово явление и всъщност етап от евентуалното развитие,който за някои е окончателната спирка,където намират сигурност,която е една от основните потребности,така че не бих могъл да ги упреквам.Затова и не ходя да коментирам  по техните места и на други такива езотерици.Но тук си казвам мнението,понеже стана на въпрос.

Казва че СС е единственото място, където има нещо МИНЕРАЛНО.

Защото:
а). Обходил е лично (и как?) цялата вселена и има непосредствено знание,основано на личен опит.
б).  Чел е за това в книжки писани от други,които казват,че е така,защото:
       б1). Са обходили лично цялата вселена и знаят от личен опит (как можем да знаем,че е така?).
       б2). Чели са старовремски писания и са ги ре-интерпретирали през призмата на системата си от убеждения,създавайки не    много оригинален гювеч от умозрителни конструкции,в който има и Христос,има и концепти като „пралайя“.

Друг вариант (моля,напишете го).
.....

Не че е малка вселената. Аз пък мисля в такава посока: Земята е в центъра/нулата, като около нея съществуват девет свята(планети) или сфери в плюс(битие), и девет в минуса под нея(небитие). Или дето Мангуров им вика подфизични светове, вероятно вид нисши астрали.


Не знам точно какво имаш предвид;Земята в центъра,а около нея са тези сфери или светове,подобно на слоевете на аурата на човешкото тяло,както ги представят по картинките и им казват „тела“?Физическо,астрално,ментално и други?

За „подфизичните“ светове - „нисши астрали“,както казваш.Ако това имаш предвид,тогава може да им викаме и подфизични.Но да уточня,че ако тръгнем от произхода на думата „физика“ (ta physika) на гръцки,тя означава „природните неща“.(1).Тогава,ако разните астрали,ментали и прочие съществуват,те са част от природата и са физични,според оригиналното значение на думата.
Не може да са „подфизични“ или „надфизични“.Ако си попадал на картинки,поне донякъде подобни на това,което имаш предвид,подай ги насам с малко обяснения,ако имаш желание.

(1). https://www.etymonline.com/search?q=physics


Ако за целите на изложението на някакъв модел,приемем условно Земята в центъра на координатна система като отправна точка(понеже сме на Земята) - това бих го приел.Но тогава,същото ще важи и за Марс,от позицията на хипотетичните марсианци.И за всяка друга планета би било същото.
А  твърдението,че Земята е в центъра на вселената(или космоса) се самоунищожава точно с думата „център“.Ето как (според любителската ми логика):

Център могат да имат само ограничени по размер обеми,пространства и тела,колкото и големо-грамадански да са.Ако вселената е крайна,там където свършва,трябва да има нищо,но нищото не е нещо,че да го има.“Нищо“ е подобно на нулата в математиката - може да върши работа при изчисления,но  на практика няма нулево количество от нещо.Не можеш да вземеш нула ябълки и да ги преместиш от една кошница в друга.Така че думата „нищо“ е приложима за някои теоретизации,но няма нищо(2),което да ѝ съответства в реалността.Спирам до тук,за да не изпаднa във (фило)софистика.

(2). Това изречение е пример за  такава теоретизация.


Защо е тоя огромен интерес от "федерацията" спрямо Земята? Малка планетка от 3Д сферите.
ЗАЩО се пробват по най-различни начини да ни надупчат с иглите?
Какво целят и какво ще последва ако не го направят?
Власт? Пари? Контрол?


Власт,контрол - имали са ги и преди,но както казва Оракулът на Нео: „Какво искат хората с власт?Повече власт.“ (Цитирам по памет).Аз бих го казал и така: Апетитът се увеличава с преяждането.Заради пристрастяването,което го има не само в биохимията на мозъка,но вероятно и в енергийното (тяло).

А в по-широка перспектива - една федерация или империя е  сложен социален организъм.А всеки организъм,от най-малкия биологичен,до най-големия социален ,се подчинява на основния драйв на естествената Матрица - оцеляване.Чрез хранене и размножаване - това са и взаимодействия със средата,която включва и други организми.В случая имам предвид социални организми,
но аналогията с биологичните е подходяща.Федерацията ще се „нахрани“ със Земята (като човешка социална екосистема) чрез  абсорбиране/поглъщане ,демек - присъединяване на Земята към Федерацията,но постепенно.

Имам предвид,че земният човешки манталитет (който е вид информационна среда,а информацията също може да се разглежда като вид храна) трябва да бъде „храносмлян“/преформатиран,чрез инжектирането му с „храносмилателни ензими“ / федерастки информационни (социокултурни,концептуални и пр. ) модели.Или казано на ненАучен език - нещо като „вампиризиране“ на целевия обект.

И разбира се,храненето е съпътствано с отделяне на ненужния „материал“ и тук се сещам за изрази от рода на „Милиони ще загинат по пътя към Новия Световен Ред“.Примерно.
Или ще бъдат „възнесени“,ако „загинат“ ви звучи някак недостатъчно любящо.Възнесени и чрез ваксинация,да допуснем.
Така че федерастките агенти инжектират информационни „храносмилателни ензими“ в умовете на целевата група.От която някои ще бъдат усвоени като материал,а други ще са материалът,отделян в края на храносмилателния тракт,какъвто има всеки организъм,включително и социален,като Федерацията.

Четейки по-новите транскрипти,останах с впечатлението,че Тайгета и Федерацията са в нещо като частичен полу-развод,така да се каже.Може би новата им Кралица иска нещичко от софрата-Земя,за да не ѝ е постна пицата,поради което Свару е тук -  да критикува Федерацията и полека да презентира образа на новия Спасител,тоест Спасителка за евентуалните желаещи.
Но това е личното ми субективно хейтърско-параноично мнение;освен това тия дни е голяма жега и това може да ми влияе на мозъка.

С уточнението,че не твърдя наличието на Федерацията,каквато е описана от предполагаемо осведомените източници,но го приемам като
възможна хипотеза,с цел коментиране на представяните идеи.
« Последна редакция: Август 03, 2021, 17:24:20 pm от HomerCat »
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #68 -: Август 05, 2021, 09:16:01 am »
Това е преводът на транскрипта,линк към който има в Отговор #65,където цитирах от бележките си.Който иска може да го погледне,докато се подготвя за представя на Кралицата на Съветския Съюз (КСС).

https://dox.abv.bg/download?id=d1504d0a22

Някои казват,че в някои фантастични филми и игри имало препратки към галактическата реалност...
Не знам,хора...не знам,но тази дама,Императрицата на Мрршан прилича на тази,която съм си представял в някои от художествените си фантазии,преди да попадна на тази игра.Структурата на това общество донякъде ми прилича на тайгетското,за което някои биха настоявали,че съществува наистина,а това тук е измислено за играта.Само че,като прочетох усетих полъх от нещо като дежа вю...така става,като презобаш с четене на разни извънземнизми.

https://masteroforion.fandom.com/wiki/Mrrshan

Аз бих предпочел да бяха я направили по-малко анимационна и повече реалистично изглеждаща,като женски вариант на този персонаж от друга игра.

https://twitter.com/TESOnline/status/919227620922941440


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #69 -: Август 06, 2021, 18:35:52 pm »
 Преди да бъда нахокан,че пак не съм си пил хапчетата и пиша тъпотии,искам да заявя,че в този случай това не е вярно.
Просто със свои думи преразказвам какво разправя Госия,в едно видео,което няма транскрипт,в секцията „Videos“.То е от миналата година и понеже разглеждам предимно секцията за транскрипти,не съм го съгледал.Вероятно Госия чете и разкава каквото ѝ пише в чата субектът Сваруу,понеже поглежда надолу.

Сега си мисля,че някои от клиповете,в които известни изпълнителки промотират символизма на Кралицата,може да не се отнасят за рептилската,а за Тайгетската...и смътно си спомням,че съм чел нещо,че всички кралски линии са роднини,макар и далечни,в някои случаи.Едно време в Щатите са плашели  народонаселението с израза „Руснаците идват!“,но сега изразът „Кралицата идва“ трябва да ни обнадежди...може би?...или пък не.Който разбира английски,може да се увери,че преразказвам(макар и в мой стил),а не си измислям.Ето източника:

https://swaruu.org/videos/swaruu-matriarchy-and-royalty-in-the-taygetean-society-pleiadian-communicationКартинката е скрийншот,приблизително от 1:20,като малко я поукрасих.

Заглавието го избрах,защото ми звучи креативно (а някому може би нелепо),но също така,то е технически вярно в контекста на видеото.Съветски съюз,но не този,който беше успешно бастисан от Федерацията,а защото управлението на тайгетските планети се извършва от съвети,започвайки от малките населени места,по-големи градове,области и региони и така във възходяща градация
до един Съвет,който е последна инстанция в планетарен мащаб.Но понеже тайгетанските планети са в Съюз,най-висшата инстанция е Висшият Съвет на целия Съюз.

Съюз,който се управлява от Съвет,демек - Съветски Съюз,поне на мен ми звучи уместно.Този модел се нарича стъпков или Степенен Съвет (Step Council).Тайгетански Съветски Съюз - ако го произнесете като абревиатура,ще звучи така: ТСС!Случайност?Не мисля.

И така,Госия казва,че макар Тайгета да е холографско общество,което вече е обяснено преди,за някои от вас ще бъде изненада,изненада,защото те всъщност имат Кралица!

Или иначе казано - Монархиня,защото Тайгета е матриархална монархия.Наследствена.Но съвсем не като земните монархии,които са експлоатирали селяците си и не са им давали един селсъвет да си спретнат.Не,любезни,Тайгетските Кралици са силни характери,да,но същевременно са и по женски любве...обве...как се пишеше думата...обилни?Не са като оная злобарка от книжката,дето,ако не ти хареса формата на главата,решава проблема с „Отсечете му/ѝ главата!“.Тайгетската Кралска институция е доброжелателна и въобще всичко е феерично като в историите за принцеси и феи на Дисни.Това не си го измислям,точно с Дисни ги сравнява Госия.

Сега за наследствеността.Ако няма личност с подходящите качества,която да бъде одобрена и от Висшия Съвет,тогава карат без Кралица,само по Съвет,както дълго е било доскоро (2018г.).Но вече мечът е изваден от скалата,тъй да се каже.
Ако има Кралица,тя паралелно с това е и член на Висшия Съвет.Сега за мъжете.Въпреки,че е матриархат,това не е феминизъм,там половете са ясно определени,мъжете са мъже,жените са си жени,няма джендерастки простотии.Мъжете също могат да участват в управлението,но някак не ги влече толкоз да са кралици,понеже вероятно това им изглежда женска работа.

Разбира се,Кралицата има гвардия,тоест - гвардейки,които се наричат  Shinonim,или поне така го чух(има и мъжки,които се наричат хашмалиим)..Макар че Свару промотира идеята,че всичко е само експириънс,демек - опит(ност),преживяване,гледано от една по-висша перспектива,изглежда,че от перспективата на Кралицата,не би ѝ харесало някой да я бастиса,затуй си има гвардейки.
Много реалистичен подход,бих казал,защото на ниво Източник може всички да сме Едно,но на нивата под него,включая това на Кралицата,всички сме си бая отделно обособени единици-части на Източника и на никоя част-Източник не ѝ се ще да бъде усмъртена от друга част-Източник,ако може да го избегне.

Короната.Тя не просто показва,че Кралицата е...Кралица,извинете за тавтологията,но по-важното - короната е антена,с която К се свързва с по-висшите сфери (та чак до самия Източник,може би?),откъдето даунлоудва(Госия казва „draw“ - тегли,изтегля) висша мъдрост,която споделя със своите хора.Катедралите също имали подобна функция.Друго - много от дизйните на земните корони,всъщност не са земни,а са заимствани от тайгетанските;Свару дори казва,че са ограбени,окрадени (robbed).
На една от картинките е дадена баш  короната на Кралицата на островитяните(или с друга дума - туземците от Острова).
Е нали Елизабет е рептил,нали така разправят,ще каже някой,как така с тайгетянски модел корона?
Дали е рептил не знам,но дори да е,не виждам никакво противоречие.Рептил с тайгетански модел корона - случайност?Не мисля.А сходството на кръста върху короната и нацисткия такъв не е случайно,защото ...роднините ползват сходна символика,произлизаща от общи ментори?Освен това този кръст е известен още от вавилонските места и времена,той символизира устройство,свързано с навигацията на космическите кораби.Това е накратко моят превод-преразказ.
А сега Кралицата,така,както си представям,че би могла да изглежда в една алтернативна времева линия,нали Свару казва,че такива неща са възможни.Иначе,конкретният персонаж,който използвах за моя колаж е творение на художник по-надарен от мен,професионалист,който любезно е предоставил и опция за сваляне,като поставите мишката на картинките.Тази,която използвах е по-надолу,на черен фон.Източник:
https://www.artstation.com/artwork/JRWOm

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 303
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #70 -: Септември 16, 2021, 11:09:38 am »
Хоумър, ся понеже се занимаваме с поп -кръстюФците на извънземния ум(РАзум в случая би била твърде смела квалификация относно тия "персони"), да зема да туря тук и един друг предател, който наскоро открих.
По-скоро е предателка. Станфорд май и беше фамилията, в следствие успешното и омайване на земен мъж.
Между другото инфото вероятно ще предизвика няколкодневно почесване зад врата, поради факта че е преди повече от 15 години, а се оказва може би , че е бая актуално....

Има писано по темата тук преди време, което установих в последствие. Както и да е. Стана ми интересно, и заради това ще рефрешна инфото:

Този документ събира всички препратки към Rescue, True Light vs Darkness, Anunnaki и истинското текущо състояние на света от
материала Xee-a Twelve, написан от Amitakh Stanford от 2002 до 2008 г., съставен в хронологичен ред.


https://documento.mx/documents/amitakh-stanford-xee-a-twelve-rescue-quotes-5c11572455390#
За мързеливите съм качил превод от бай ти гугъл в докса:

https://dox.abv.bg/download?id=4c152cc83d# - Линк за свалян


Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 373
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #71 -: Септември 23, 2021, 21:23:20 pm »
Паци,прегледах превода,който си качил,но не съм се задълбочавал,защото е голям и ме затормозява,а и стилът някак не ми вдъхва доверие,но подирих за авторката и ето малко преведени извадки от тук:

https://rationalwiki.org/wiki/Amitakh_Stanford

„Аз съм извънземно същество - кодово име - Амитах. Дойдох на Земята като “walk-in”.Една от основните ми отговорности беше да следя отблизо злото извънземно същество - кодово име - Ikluk.“

—Откровение за извънземен конфликт, което всъщност е тирада относно бившия й съпруг.

Амитах Станфорд (по -рано Амитах Чиапалоне) е австралийска лунатичка (луда), която ченълизира истината за всичко. Тя е доста подобна на Дейвид Айк ,с по -малка база от фенове.Биографията в нейната книга от 1989 г. „Нова информация за центровете на съзнанието“ я изброява като притежател на разни титли  и доктор на метафизичните науки. Тя твърди, че е била клиничен хипнотерапевт и пасторски съветник, преди да се заеме с метафизика на пълен работен ден. Тя беше омъжена от края на 80 -те години до около 2000 г. за Джоузеф Чиапалоне, „гностик и провидец“, който беше поне толкова глупав като нея. [2]
Той публикува техните произведения чрез своето суетно(тщеславно) издателство, Annwn Publications. След като го напусна, тя се омъжи за Стефен Станфорд, който често участва в Xee-A-Twelve. Въпреки че твърди, че Джоузеф я дебне и се опитва да отрови кучето й, [1] Амитах и Стефен всъщност живеят в имота в съседство с Джоузеф, който твърди, че е голям фен и на двамата. Далечен Северен Куинсланд е специално място.

Xee-A-Twelve

Най-забележителният й уебсайт е Xee-A-Twelve, по-рано списание Xee-A. Важната информация в нея, в поредица от статии от нея и други изследователи, обхваща божествените тайни на всичко на Земята и всичко във Вселената. И как извънземните се опитаха да откраднат кучето й. [3]

Разширена рептилска теория

Амитах разширява основното  разбиране на Айк за рептилската теория с важни подробности за техните конкуренти, Вултурите/ the Vulturites  (неоткрити досега в никой друг труд на теоретиците на конспирацията). Влечугите и вултурите се бият за Земята, като дори използват футбола като прокси. [4] Не е ясно кои са лошите и кои са по-лошите.

Разкритата истина за разкритата истина

„Ако Амитах и д -р Чиппалон тръгнат по пътя си, всички ще бъдете унищожени заедно със Земята и Физическата вселена като цяло! Тук имаме тема, нали?“ Channelz [7]

За щастие, ще се радвате да узнаете, че Educate-yourself.org има „сериозни съмнения“ относно нейната надеждност [8] и е уверен, че тя всъщност е илюминатска пси-операция![7]

[7]. https://educate-yourself.org/cn/authorexposesamitakhandjosephchiappalone27mar04.shtml


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 303
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #72 -: Септември 24, 2021, 02:54:31 am »
Умишлено пуснах видеото от Сиатъл, защото странно ми напомня на хронологията на Амитах. Се едно гледах текста/историята визуализирана. Направо са си плюли в устата.
Истината е изопачена изключително умело.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 303
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #73 -: Октомври 21, 2021, 12:08:00 pm »
Няма да рекламирам какво пише тук. Който желае, да си го дръпне и да си го прочете.


https://disk.yandex.ru/i/qQ9DBdtn_vChEQ


https://disk.yandex.ru/i/YA8dwP9NqS48dA
Огромна библиотека с материали, свързани с тематиката на този форум:
https://www.bibliotecapleyades.net/esp_tema.htm


За неразбиращите английски, използвайте вградената функция на браузъра(хром, опера) за превод или гугъл транслейт. Горните материали са преведени с тях.(вградената функция на браузъра за превод или гугъл транслейт)


Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 303
"МОДЕРЕН" гностицизъм. Филип Дик.
« Отговор #74 -: Ноември 03, 2021, 05:15:37 am »
https://www.mediafire.com/file/ncev14vtpgo47nu/В+преследване+на+VALIS_+Избор+от+екзегеза.pdf/file

Специално четиво за Хоумър.

Ако не те кефи автоматичния превод, потърси го в оригинал.
« Последна редакция: Ноември 03, 2021, 05:25:04 am от paci1 »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27