Автор Тема: Разговори с извънземни. Транскрипции.  (Прочетена 7039 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #30 -: Януари 27, 2021, 00:33:04 am »
Какво имам предвид под поне 12 сфери /измерения. Щи дам прост пример с едно дърво. Корените са в едно измерение, стъблото във второ, клоните в трето, проводящите съдове в сърцевината в четвърто, листата в пето, цветовете в шесто, плодовете в седмо, костилката в осмо, цветът на плода в девето, вкуса на плода в десето, ароматът в единадесето ,кората на дървото в дванадесето и т. н.
Тук на Земята всичко това е в едно.
С тялото е същата работа. Заради това казват, че имаме няколко тела. Финни/нематериални.

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 374
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #31 -: Януари 27, 2021, 22:06:49 pm »
Цитат
Хоумър, светна ли се за какво иде реч в тоя транскрипт?
Ми за обсебване на тела. Откога я дъвчим тая тема, и все несдъвкана. Признават си как го правят, и не само те. Една сюрия са. Виж колко раси са на Земята. Тялото "показва" кой е вътре.
Телата са "барани", за да могат да ги обсебват

paci, мерси ти за това ти мнение.
Преди време срещнах подобни "същества" в човешки тела  и те самите ми казаха, че най- лошия вариант е човек да си!
И се замислих ако има такава опция
във Федерацията  :lol:, да предотвратиш преражданията на хора и се инкарнираш  примерно в прелетна свободна  птица , летяща свободно между сезоните и континентите , без чекиране , онлайн депозит и виртуална валута..

П.п.

Другият ми въпрос, е защо им трябват ЧОВЕШКИ тела, след като някой ги е лишил от тях?!

На тяхно място, ако нямат " Тела" ,бих  предпочела да се вмъкна в птица от Малдивите, Мавриций, Занзибар...и където и да било,вместо в едно " болно човешко тяло с корона вирус" примерно или заразено медйно съзнание.

***

« Последна редакция: Януари 27, 2021, 22:38:06 pm от Noris »

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #32 -: Януари 27, 2021, 23:11:25 pm »
Норис, щом са ти казали, че е кофти в човешко тяло, явно не са по желание в такова. Според мен кошера/пчеличките са вкарани умишлено от богоизбралите се/шефовете за да създават обществено мнение/мнозинство. И после се казва примерно еди коя си партия/президент спечели с мнозинство. Само дето не са им казали, че екстрите на тялото не са за всички, а само за началството/богоизбраните. Вероятно при тях е строга йерархия на подчинение. Точно както в кошер. За какво им е тялото? В библията май имаше нещо от сорта: само роденият в тяло може да дойде при мен. Меандъра е по наясно, ако решиш питай него.
 :hi:

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 295
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #33 -: Януари 28, 2021, 10:39:19 am »
Миналата нощ имах нещо като (извинете за неестетичното сравнение) „повръщане“ на емоции,но вътрешно;един вид повторно  преработване.И както след обикновено повръщане, сега ми е някак по-леко.Като бе споменат филма „Матрицата“,не че се сравнявам с Нео,но момента,когато се събуди в капсулата и кабелите се изключваха,а също,когато си извади тръбата за хранене от устата бих използвал за сравнение.

Нещо такова изпитах,когато ‚повърнах“ М5.Тия сварувщини ги възприемам като дериват на един и същи сатанински шит.Кофти е,че заразността му се дължи на включени елементи на истина според мен,но не съм толкоз напреднал,че да имам напълно трезва и адекватна преценка.Опитвам да си представям  някакъв модел,който е само работен.
И един от основните моменти в него е точно този:

Тук на Земята всичко това е в едно.
С тялото е същата работа. Заради това казват, че имаме няколко тела. Финни/нематериални.

„Събирателна точка“ също ми изглежда много подходящ израз.Енергийното/“астрал“ според мен включва не само 5D,а и другите нива (колко?).Не съм сигурен какво точно имаш предвид под безродници/двуполови.

Всичките тия измерения ,плътности,бъркотия е с различните определения кое какво е,бих ги нарекъл различни нива на една многоаспектна реалност.Честотен спектър,за да звучи  по-така.Нещо като Място 2 на Монро,което е „тук“,но честотите му са недостъпни в СРВ (стандартен режим на възприятие).
И има разлика да се описват нещата с помощта на холографски модел и това да се казва,че сме (в) холограма.

А некакви навлеци(*1) вклиняват  идеи,внасящи разцепление в това  „всичко в едно“,като го използват,но извъртат,и представят 3Д като илюзорно,тялото не е истинско тук,а само контейнер на некакво нещо „някъде там“.Това бих нарекъл също ментална схизма.
И ни „просветляват“,че не сме хора,а нещо друго.


(*1) По асоциация с обитателите на света Нав от славянската митология.

Нека по-високоплътностните същности ме считат за ограничен параноик,но ми се струва,че усещам подла трансхуманистична пропаганда и дехуманизация.Сигурно ти е известна Олга Четверикова,от нейно видео научих думата „расчеловечевание“.
Разчовечване,бих го превел.Чрез представянето на „по-широка/висша перспектива“ се опитват да ни разчовечват;това е субективният ми поглед.Имам предвид,че някакви нечовеци(буквално) се опитват да ни убеждават,че сме като тях.

Обсебването на тела,за което казваш в предишен отговор също ми се струва подходящо определение.Паразитизъм и вампиризъм също.
Та,образно казано,някакви вампири се опитват да ни влязат в къщата (тялото и всички други аспекти,изграждащи нашата цялостност по конкретния начин,определящ нашата човешка „сигнатура“).
Ще отворите ли вратата си на такива,ще се съгласите ли с това,което те ви казват,че сте?
Отговорът всеки трябва да си го постигне сам.
Моят е накратко на руски: ПНХ,[самоцензурирано]!

Но има смисъл,смятам, да се опитам да го представя в по-разгърнат вид (това включва и другите теми).
За този,хипотетичен,дори един само да е Читател,комуто би било от някаква полза.
Тоест,евентуално би могъл да открие някои свои заблуди - да узнае защо вярва на някои неща,дали зад вярата му не се спотайват задкулисно неoоъзнати страхове и надежди.

Те отварят „портове“ за външно  вторжение(нахлуване,инвазия) в психо-енергийно-информационното ни „вътрешно пространство“,което е спрегнато ( conjugated)с тялото,докато е живо.Така че,ако успявам да се изразя разбираемо,стигаме до класическото „Познай себе си“ - начинание достатъчно трудно.И източникът на това знание е вътрешен - Свидетелят,Виждащият,различни имена.
А после е въпросът - какво правим с това знание.Успешното справяне с тези задачи подсилва имунната система на психиката,образно казано;един вид ваксина отвътре срещу входящи(walk-ins) информационни вируси (земно-извънземна пропаганда).

Перспективата ми е субективна.Но истината за всяко нещо е една и обективна,това е част от моята парадигма.
Какво правят тези федерасти според моята перспектива,за която все пак не мога да знам доколко съответства на истината.

Има насекоми,които инжектират отрова в жертвата си (други буболечки) ,парализират ги,а после им инжектират ензим,с който ги разграждат отвътре и после изсмукват храносмления вече материал.Някои видове пък складират парализираните обекти ,за да има храна за потомството им.Това е най-накратко обяснението за целта на тезата ми.

А тя е,че извънземните се „хранят“ с по-уязвими раси,като ги инжектират(индоктринират) със различни информационни конструкции,мога да ги уподобя и на „макроси“ в компютърния  смисъл.Имам предвид,че заразяват дадена култура с „макроси“,така че тя самата неусетно да съ-участва в „храносмилането“ си.
Това е вид война,но и конкуренция за оцеляване между различни извънземни раси,дори да са част от някакво обединение.
И основното ниво на тази инвазия е на ниво култура.Или културологично.А думата култура иде от земеделието(*2).
Посяване,жътва,“градинари“( сиви или с друг цвят),ей таквиз неща.


(*2). https://www.etymonline.com/search?q=culture

Според мен е приложим изразът „културен империализъм“.Така както има тенденция за глобална американизация на масовото съзнание,така има и тенденция за „извънземнизация“,която може да ползва американизацията като инструмент.
И не казвам нищо ново,но заради новото поколение читатели има смисъл да се повтарят някои неща в контекста на поредните най-нови извънземни „разкрития“.

Редактирах превода на няколко извадки от линка,даден от Паци.За коментиране,но моят коментар е с виртуалното подзаглавие „Сатанизмът на (извън)земната пропаганда“.
Ще ми се да разгледам(е) и гледната точка за това,не само какво казват извънземните,а и защо им вярват немалко земни.


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #34 -: Януари 28, 2021, 11:54:07 am »
Цитат
   „Събирателна точка“ също ми изглежда много подходящ израз.Енергийното/“астрал“ според мен включва не само 5D,а и другите нива (колко?).Не съм сигурен какво точно имаш предвид под безродници/двуполови.   

Счита се, че Д - тата са 12. Сфери или пластове един в друг или над друг. Нещо като матрьошка или глава лук.
Доколкото знам, азовете са мъжки и женски, и при прераждане съответно се ражда мъж ако е мъжки Аз - ът, и съответно жена ако е женски. Проявления или изрази на енергиите, носещи Живота. Образно казано мъжете идват от небето/от Духа, жените от Земята/Душа и са Душа/част/половинка на някой мъж. Оттам е и изразът Един за друг родени. При самото зачатие, Земята определя пола на детето според носещата му енергия. Детето се сдобива с пол, на български - род.
Безродниците носещата им енергия/Азът,тук няма пол/род, и Земята понеже няма как да ги определи, ги "пуска" тук с двата пола заедно. И стават двуполови. Педали, лесбийки, бисексуални и пр. да не ги изреждам. На съвременен език - джендъри. Подозирам, че са нещо като изкуствен интелект. Компютърът има ли пол? Сещай се.
Всички "извънземни" са на тоя хал. Без пол.

Цитат
Имам предвид,че някакви нечовеци(буквално) се опитват да ни убеждават,че сме като тях.
 

Имам позната, която вижда енергийно, и наскоро ми сподели. Каза ми нещо такова: Те искат да ни направят като тях.
И визираше сиваците.

Цитат
  Та,образно казано,някакви вампири се опитват да ни влязат в къщата (тялото и всички други аспекти,изграждащи нашата цялостност по конкретния начин,определящ нашата човешка „сигнатура“).
 

Хич не се опитват. С двата крака са вътре, че даже и са на тумби.

Цитат
Има насекоми,които инжектират отрова в жертвата си (други буболечки) ,парализират ги,а после им инжектират ензим,с който ги разграждат отвътре и после изсмукват храносмления вече материал.Някои видове пък складират парализираните обекти ,за да има храна за потомството им.Това е най-накратко обяснението за целта на тезата ми. 

Не се хранят с хора. Ползват телата им като аватари и живеят живота им. Оригиналния Аз го допускат да влезе в тялото с цел да го анимира/оживи, но е под пълен контрол. Явно напоследък обаче контролът нещо хич го няма, и заради това напъват с ваксините, щото ако оригинален Аз се светне каква е хавата, с радостни възгласи изритва натрапниците от тялото. И си живее живота. Няма да давам подробности за радостните възгласи къде точно се проявяват и как, че ще загубим младежката аудитория. :lol:

Цитат
  Това е вид война,но и конкуренция за оцеляване между различни извънземни раси,дори да са част от някакво обединение. 

Демонската йерархия(извънземната) е баш на тоя принцип. Колкото по - голям мръсник и боклук си, толкова по - бързо се издигаш в обществото.
 :hi:


п.п. Сетих се за един пример какво е матрицата. На лаптопа обикновено имаш уйндоус ОС. Обаче има едно такова нещо, дето му викат емулатор. Демек на уйндоус платформа инсталираш андроид, и си ползваш на компа приложенията от гугъл плей все едно е телефон. Матрица в матрицата, само дето някой тарикат е направил така, че при стартиране на компа вместо да зареди уйндоуса, зарежда емулатора с андроид. Оригиналното местоположение на Земята е примерно в 5Д/уйндоус, но е "свалена"/емулирана в 3Д/андроид.
« Последна редакция: Януари 28, 2021, 12:21:43 pm от paci1 »

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 374
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #35 -: Януари 28, 2021, 20:12:51 pm »
Реших да пиша и само това ми излиза в компа .....
XNETBG.COM - 项痱嚯 玎 暑眈镨疣鲨, 郁铍钽, 惕耱桕
https://netfisher.com › xnetbg.com
袜-泐脲扈 镱痱嚯 玎 觐眈镨疣鲨, 蜞轫 钺羼蜮, 篝铍钽, 沐铒铍栩桕, 皴牮弪龛 忸屙龛 蝈蹴铍钽梃,桉蝾痂麇耜, 镱腓蜩麇耜 ...

........................

Норис, щом са ти казали, че е кофти в човешко тяло, явно не са по желание в такова. Според мен кошера/пчеличките са вкарани умишлено от богоизбралите се/шефовете за да създават обществено мнение/мнозинство. И после се казва примерно еди коя си партия/президент спечели с мнозинство. Само дето не са им казали, че екстрите на тялото не са за всички, а само за началството/богоизбраните. Вероятно при тях е строга йерархия на подчинение. Точно както в кошер. За какво им е тялото? В библията май имаше нещо от сорта: само роденият в тяло може да дойде при мен. Меандъра е по наясно, ако решиш питай него.
 :hi:

Паци, да не са пожелание в човешко тяло, така е!
 Намекнах за съществата от Зета Ретикули.
Процентът на Азът им  е 1%, в съотношение с контрола. Нямат свободна воля. Просто се ползват, като материал в кошер, като био маса.
Не са политици и партийци , целта е друга при тези раси. Според някой източници, поради голяма враждебност и агресивност са се самоунищожили, унищожили са и планетата си и сега са тук да им подадем ръка. Изгубили са Духа си, самоунищожавайки се.Цитат
Историята на Зетите е древна 8,5 пъти по дълга от нашата, и вече е преминала през етапите, към които ние тепърва се приближаваме.Сериозната разлика между високия технологичен прогрес и ниското духовно развитие на зетите в крайна сметка довели до ядрени войни и екологични катастрофи. Наложило се зетите да преустановят дейностите си по повърхността на колонизираните планети и да се преселят в подземни
радове,където преминали на алтернатвни източници на енергия и изкуствени храни.
  За да се адаптират към новите условия на съществуване, зетите изкуствено променили и генетиката си.
Ограничените обеми на подземните убежища изисквали намаляване на размерите на телата им-ръстът се снишил 120-150 см.

Огромната смъртност и ниската раждаемост ги заставили да преминат към размножаване чрез клониране.Без наличието на твърда храна се видоизменили и храносмилателните им органи:започнали да приемат храни главно чрез кожата си.
  Но най-съществените промени настъпили в психиката им.Осъзнавайки,че са унищожили планети заради войнствеността си,зетите се постарали да се избавят от властта на емоциите си.Основният им стремеж станал желанието да се обединяват и успели да го постигнат.След няколко столетия експерименти на неврохимично ниво членовете им на обществото започнали да реагират по еднакъв начин.Но тази победа едновременно била и поражение.Зетите се освободили от емоциите и разнообразието на индивидуалностите, но заплатили огромна цена-еволюцията им постепенно спряла.Днес задачата на зетите е да възобновят еволюцията си.
  За целта зетите търсят първични вегански ДНК, които да им помогнат да възстановят изгубените си качества.
В това отношение възлагат много надежди  на земните жители,всеки от които носи в генетиката си следите от две мощни космически раси-цивилизациите ЛИРА и ВЕГА.Зетите са убедени, че човешката ДНК ще им позволи не само значително да подобрят своята генетика,но и да създадат хибридна раса,която след време да засели Земята.
Според зетите хората,които използват за експериментите си не са техни жертви.
За Земната раса е необходимо такова сътрудничество, за да направи качествен скок в развитието си,за да се усъвършенства физически и интелектуално.
  Зетите признават,че най-трудно им е да постигнат промени в човешката психика."
Някога агресивните емоции са били необходими на хората, но с навлизането в четвърта плътност ще започнат да им пречат".
  В програмата за създаване на съвършени същества космическите ни роднини включват и удължаване на живота, и повишаване на съпротивата срещу болести.
  От началото на 50-те години на ХХ век благодарение на усилията на зетите е започнало раждането на деца с незначителна корекция на гените (от 3 до 5 %).
На практика не се различават от обикновеннит хора, но са по малко агресивни, притежават по висок интелект и имат телепатични способности.
  Успоредно с модернизацията на човешката генетика върви  и ускореното създаване на хибридни същества-бъдещите жители на Земята.
Зетите са убедени, че превъзхождат хората и се опитват да предадат своите преимущества на  хибридите.
"Според земните измерения ние живеем по 400 години, като изпитваме слабост само през последните 50 години от живота си. Ако човешкият мозък извършва десетина операции едновременно, нашият извършва хиляди."Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #36 -: Януари 29, 2021, 00:29:34 am »
Почнаха да изплюват камъчето:
https://tribune.bg/bg/obshtestvo/istoriyata-na-mravcheto-mravin-i-ednopolovoto-semeystvo-koeto-go-osinovyava/
Мравката от мравуняка е загубила дома си, и се скита в гората (астрала) да си търси нов дом. Идентична история като тая със сивите, които са "загубили" планетата си. Както споменах, тия са безродници/безполови.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 295
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #37 -: Януари 29, 2021, 17:51:27 pm »
Преди да продължа с цитатите,които извадих,един тежко програмиращ шит,с елементи на истина,но с придружаващо я извъртане.
Такова е началното ми впечатление.
Видеото не е чак толкова ново,преди дни го мернах,но не го гледах.Като почнах сега,стигнах до 10:34 и нямам нерви за повече,но може би е добре да се гледа цялото;на почивки евентуално,за изграждане на правилна според мен мотивация за отношение към Корпорацията,пардон,Федерацията,а именно - ПНХ.

Ще се изразя по-меко,а именно - който не е неспасяем дебил,би следвало да е разбрал досега(а ако не е,ето му последен шанс), че федерастите са баш вампирите,а оправданията им - всеки злоупотребител си има своите (убедителни за него си).
Тука тия тайгетарници с лека полуизненада научили,че федерастите са контрольорите,ама не щото са лоши (добро и зло са само ограничено човешко виждане според тях),а защото всички мизерии,които надлежно изреждат,за подсилване на внушението,са дело човешко.Включително и "Кралицата-рептил".Баси наглите влечуги!
Ама и тия,дека рупат от яслите на Федерацията,кой им е крив за кухите глави и плоските мозъци?
Огледалце,огледалце,покажи им верния отговор.

https://www.youtube.com/watch?v=l93sMoSVenM
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 374
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #38 -: Януари 29, 2021, 19:19:35 pm »
Този/тази Свару за първи път чувам и се чудя как някой му се е вързал.

В едни от проектите и документите  на ЦРУ, се споменаваше за подобно вербално вербуване с гласове от
Федералнити агенти/ пардон Федерацията.
В една тяхна книга за 2012, се казваше, че на групи ще се събират " мъртъвците ", и ще се препращат по измерения.Може да са имали предвид " короната ".
И самата "федерация, дето не може да мръдне от Кораба си"...
( според клипа.. :D),
 
Бяха се обявили и  против Създателя.

( Може би, защото нямат изход и от корабите.)

Ако толкова знае тва Свару, вместо тъпотии да разпространява, да вземе да " създаде нов ютуб канал", и да  каже как да се освободим "  от моментната групичка", ограничаваща свободната воля на човека, с ваксини,маски и свободно придвижване по света "

......
p .s. Ако, Федерацията е затворена на " КораБ ",
какво да очакваме от Нея... :unknown:

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 295
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #39 -: Януари 30, 2021, 13:59:25 pm »

Десенсибилизация към злото

Този израз ми хрумна и го въведох в гугъл на английски.оказа се,че не съм написал думата правилно ( на англ. е desensitization), но излязоха резултати.Това е първата страница,която отворих.Темата е разгледана в библейски контекст,но не е нужно да съм библеист,за да съм съгласен по принцип с автора.
Източник:
https://www.stfonline.org/the-spiritual-battle-desensitization

Духовната битка – десенсибилизация

"През последните няколко седмици подготвях бележки за презентация, която ще правя за Духовната битка и природата на врага на предстояща конференция. След като се потопих в тази тема, сега откривам, че съм много по-чувствителен към  нея. Подобно е на това, което се случва с мен  след като купя определен артикул. След това започвам да забелязвам всички останали на пътя, които карат една и съща кола, или всички останали със същия вид телефон. Подобно на касоразбивач, който е развил по-голяма чувствителност във върховете на пръстите си, степента ми на разпознаване изглежда се е засилила."
 
(След М5 на мен ми изглежда,че способността ми да разпознавам дериватите на този сатанизъм се е засилила.)

"Една от главните тактики на духовните ни врагове е измамата. Измамата е това, което му помага(на врага) да остане скрит, да работи в тъмното зад кулисите, да бъде главен фалшификатор и популяризатор на лъжи. Той е толкова добър в това, че дори може да накара хората да повярват, че доброто е зло и злото добро. (Иса 5:20*). Как прави това?
Най-вече чрез десенсибилизиране на хората към злото с бавни постепенни стъпки.
Както бавното усилване на топлината в гърнето със жабата във водата.Докато се усетите,вече е станало късно.

Снощи Лори и си взе почивка и имаше среща, благодарение на прекрасната ми сестра Тереза, която гледаше децата ни. След хубава вечеря отидохме на кино. Докато седях,гледайки трейлърите,бях изумен. Един след друг трейлърите промотираха филми с много корумпирани(покварени) теми, изображения и език. Ход на десенсибилизация към злото в пълна степен! Не  оставяйте да ви приспива в духовен сън със призива на своите сирени."

 
(Вероятно има предвид песента на сирените,водещи моряците към гибел от историята на Одисей.)


(*).Според мен Иса означава Исая 5;20
https://old.bg-patriarshia.bg/m/index.php?file=bible_old_testament_28.xml#5

20. Горко на ония, които злото наричат добро, и доброто - зло, тъмнината считат за светлина, и светлината - за тъмнина, горчивото считат за сладко, и сладкото - за горчиво!

В сварувщините не е просто разменяне на местата,а ни казват,че нямало добро и зло,това е само илюзорно възприятие и требва значи,да надхвърлиме тази дуалност.
И какво да им кажа на тия,дето от високата си недуална перспектива евентуално четат тука.Ще им кажа,че има дуалност,която не може да бъде надхвърлена и тя е истина - неистина (или лъжа).
Кой може със сигурност всеки път да ги различава,това е въпросът.Мъдрост е нужна,а аз съм достатъчно интелигентен да знам,че мъдър не мога да се нарека.Нито пък лековерен лапнишаран.

21. Горко на ония, които са мъдри в своите очи и разумни пред сами себе си!

Не, не съм станал брадат библеист,който с изпъкнали от праведен гняв очи,заклеймява грешниците,стиснал разпятие с кокалести пръсти.Но  във връзка с ред 21.,бих цитирал Спрингмайер:


„Първо, изследователите са открили, че дълбоко в човека мозъкът наистина разбира в чисто съзнание всичко за себе си.Това важи за всички.

"Тази чиста осъзнатост е наречена с различни имена, включително Скрит Наблюдател. Ако човек е отвратителен и изглежда, че има пълна липса на осъзнаване, че дразни хората,просто знайте,че дълбоко в себе си осъзнава точно какъв е и какво прави....Скритият наблюдател е в състояние да види всичко,което прави Системата.“ (Включително,дали се самозалъгва,бих добавил.)


И ще предложа тази перспектива:
Това е Източникът на знание,който ви е нужен ,за да разберете,дали дълбоко в себе си не се самозалъгвате.
И защо,ако го правите.
Въпросът е,доколко можете да понесете евентуално нелицеприятното знание,което може да откриете.
С този Източник,не да се слеете,дали изобщо можете да се доближите до него,да го погледнете дори само -открийте сами своя отговор.
И за да ви „предпазят“ от вътрешното (ви) знание,препречват помежду ви  ментета - Висши Азове и  ерзац Източник.


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 374
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #40 -: Януари 30, 2021, 17:41:44 pm »
Цитат
).Според мен Иса означава Исая 5;20
https://old.bg-patriarshia.bg/m/index.php?file=bible_old_testament_28.xml#5

20. Горко на ония, които злото наричат добро, и доброто - зло, тъмнината считат за светлина, и светлината - за тъмнина, горчивото считат за сладко, и сладкото - за горчиво!

Според мен, симптомите на " Федерацията" съвпадат изцяло с тези определени от СЗО и лекарските екипи.
 Липса на вкус и обоняние. Неспособност да различаваш " доброто от злото ", светлото от тъмното. :D
Може да е от вибрациите на кораба.
Но, ако никога не са слизали от този кораб, как е възможно съвети за живота на Земята да дават?
Спомням си за мненията, им през 2012, че човекът трябва да следва Висшия си Аз.
Който им казва, че всичко е преживяване. Измениха правилата на създателя, като изписаха тонове литература, на тема че "човекът" е виновен за всичко, което се случва на Земята.
Без да споменават подробности.
Разнасят фалшиви теории, че Земята е пред глобално затопляне, а тя е пред глобално застудяване и в бъдеще може в Ледник  да се превърне.
От книгата им ги хванах, че нещо не е наред и един ден техен Агент, ми изясни че могат всякаква форма да приемат...на "мъж, жена ", като обладават телата на хората.
Точно тогава решават и пола си да сменят, много хора които не са наясно как влизат в телата им.
Тоест определени раси са озлобени и имат мъст към създателя. Правят го защото нямат изход и смирение.
И ще разкажа нещо, от  което бях потресена , споделено от моя бивша колежка:
"""Момичето, ни разказа потресаващ случай.
Завършило училище и не намирало общо с противоположния пол, влюбило се в жена, която се оказала " мъж с кастрирани органи", който от своя страна  не се чувствал мъж и искал  да стане жена.
И станали " семейство лесбийки ".

Давам този пример за да разберете как действа системата на " Федерацията", в подобни семейства не се раждат деца, което и те самите искат.
( унищожението на човешката раса, и прехвърлянето им към други измерения, с техния сървър и компютърна програма  ;)...)


Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #41 -: Януари 30, 2021, 19:04:48 pm »
Неумението да различават добро от зло е признак за особен вид интелект, най - вероятно изкуствен такъв. Или може би липса на душевност, на душа. Наш съфорумец навремето спомена, че са блокирани в телата и не могат да ги напуснат дори и при смърт на тялото, и си седят в земята докато не бъдат разградени. Тия в капсулите по корабите дето ползват технологията за обсебване. Има една подробност, че самите кораби са в 4Д, или може би в 5Д. Не съм сигурен, но там където са му викаме енергийното/астрал. От време на време стават видими от 3Д/Земята по някаква причина. Оная вечер за 5 минути минаха две летала. Преди 2-3 години успях да ги снимам на видео с телефона посред бял ден. Споменавал съм го. И да искат, не могат да си тръгнат ако въобще има къде да отидат. Пък и щом са блокирани по телата, нямат мърдане оттук. Подозирам, че ваксините са свързани по някакъв начин с тоя проблем. :XXX:

Цитат
  Тоест определени раси са озлобени и имат мъст към създателя. Правят го защото нямат изход и смирение.
   

Преди време в един сън усетих как едно от тия, скрито в един овраг ме наблюдава и някак успях да почувствам емоциите му.
Още го помня тоя момент. Невероятна злоба и омраза излъчваше това същество. Явно не мразят само Създателят. Нас защо ни мразят, не знам. :unknown:

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 295
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #42 -: Февруари 02, 2021, 17:11:35 pm »
Преведени извадки от линка,даден от Паци  Отговор #26

И понеже вече  се посъбраха отговори след него,за да бъде по-прегледно и удобно,ето го пак като източник:
https://swaruu.org/transcripts/immersion-pods-2-advanced-extraterrestrial-technology-aneeka-of-temmer-and-yazhi-swaruu

Потапящи шушулки (или капсули за потапяне) -  напреднала извънземна технология - Анеека от Тимер и Яжи Сваруу.

(Преводът е с наклонен шрифт,а моите вклинявания - с нормален,понякога в скоби.)

Госия: Потапянията са нещо,което само  Тайгета ли правят или го правят и други раси?
Анека: Безброй раси го използват; то е много разпространено. Не бих казала всички, но тези, които са на Земята или са свързани със Земята.Те ще имат своите варианти повече от всичко за това как се постига технологично, но по същество и принципно е същото.

Анека: Няма как да знам или не знам дали някой знае от кога тази технология се използва. Говорейки от линейното време на Земята е много стара. Знам обаче, че Тайгета го е усъвършенствала преди около 12 500 години, включвайки Ищар като една от онези, които са го усъвършенствали. Освен това тя усъвършенства използването на Medical Pod. Може да се каже, че да, „излезе от контрол“, защото сега е нещо, което много хора от всяка раса използват, за да влязат на Земята като детска площадка, и да, те влияят на полето на енергийната матрица. И както вече обяснихме, до голяма степен това е причината за бъркотията, която съществува на Земята, тъй като на Земята съществуват безброй раси с големи различия, съжителстващи на Земята като хора, или предполагайки, че са хора, в дисонираща и сложна супа. Ето защо вече казахме, че няма "човешка раса".

Това е просто биологичен контейнер за настаняване на души от безброй места. Това обяснява защо хората са толкова различни един от друг.

Включването на Ищар,която е от „техните“ ми напомня на склонността на масоните да обявяват видни исторически личности за част от „зидарската“ общност.И понеже тези личности са вече мъртви и не могат да кажат така ли е било наистина,иди опровергавай такива твърдения.Друг такъв пример е едно видео,което се казва „Мария Орсич е една от нас“.В секцията „Transcripts“,
от 26 април,2019.Трябва да се превърта надолу.
Но не бях го чел досега;Пуснах го на авт. превод...О!Тук пише,че (гледай сега,Норис) сивите от Зета Ретикули са „малки положителни сиви“ (Градинарите).

И те работели за Източника!Предполагам,че е подобно на начина,по който Папата работи за Господ.
Значи ли,че са част от Федерацията?В същия транскрипт пише и че Орион вече са положителни,но сега няма да се отклонявам.

Да продължа с горния абзац.Разни приходящи с тази технология ползват Земята като „детска площадка“(за игра),което показва какъв манталитет имат според мен.Паразитен.Подчертавката на двата израза е от мен - това бих нарекъл пропаганда за дехуманизация.За последното изречение - това обяснява защо хората са толкова различни...или обяснява разликите между хората и нехората,злоупотребители на тела.Думата „intruders“ (натрапници;по-рядко - узурпатори) ми се струва подходяща.


Госия: Добре. И какви са причините да влезете чрез потапяне,а да не се въплътите по "нормалния" начин?
 Анека: Просто. С потапяне можете да решите къде и кога да се превъплътите незабавно и контролирано от вас. Без да се налага да чакаме съмнителни намерения от задгробния свят, съмнителни, защото никой не разбира добре или има пълен контрол над това, което иска да направи оттам. Или това е моето впечатление.


Според мен това,което съм удебелил е естественото положение.Човек няма(в болшинството случаи) контрол в междинното състояние.
Има един будистки израз - „кармичен вятър“.Над този „вятър“ нямаш контрол.Отнася те към ре-инкарнация според доминиращите несъзнателни тенденции,които в междинното състояние бих ги описал  в наукоподобен стил като „вибрационно-честотния еквивалент на доминиращите психологически тенденции приживе“.
Така че няма как да се планират реинкарнациите,ако са естествени.Но с хакваща технология изглежда може.И си играят с чужд живот,понеже се чувстват в безопасност.
Кой какъв е проличава,когато има възможност за злоупотреба в условията на безнаказаност.


Етика,произтичаща от способността за съчувствие и вътрешна искреност,накратко,старовремската дума съвест - това е човешкото в човека според мен.
И точно това е целта на сатанинската пропаганда,пак според мен - да подрива човешкото.Разчовечване.

В някои езици думите за съвест и съзнание са сходни или еднакви.Така че на какво ниво на съзнание са тези интрудъри?
Използвайки друга старовремска дума,бих казал - на демонично.В случая използвам думата с негативна конотация.
Āsura-bhāva (Асура - бхава, демонска природа) е друг подходящ израз.

 

 

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 295
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #43 -: Февруари 04, 2021, 11:03:37 am »
Извадки от линка по-горе.

Госия иска да разбере за техническата част от потапянето.За мен е важно не толкова и не само как се прави,а какъв е манталитетът  на ползващите технологията.
И важното съм го удебелил.Има си дума за това,на английски е abusement - злоупотреба.Например с власт(-та,която дава технологията).
Abuse като глагол значи злоупотребявам,като съществително - пак злоупотреба,но също и с по-рядко значение на зло и неправда.


Анека: Работи с честоти като радиото. Така че, ако вашето 5D тяло има честота, да речем, че илюстрираме 54.Hz, тогава се търси 3D тяло със същата 54Hz синхронизация, за да може съзнанието да се отклони от 5D тялото към 3D тяло. Тогава 5D тялото заспива в шушулката и сигналът, 54Hz, се придвижва към 3D подготвеното тяло. Тоест изключвате едно радиоустройство и включвате друго на друго място. И за да има 3D тялото 54Hz, много пъти трябва да бъде отвлечено и да се правят промени, за да се премести от близкото и подобно 53,4Hz до необходимите 54Hz.

Отново се споменава по-надолу,че кармата е илюзия и отново ще кажа,че не е,но нямам предвид кармата,за която дрънкат екзотеричните гурувци.В предния отговор опитах да дам едно сбито обяснение,но може би има нужда от малко повече обяснения,с картинки,схеми...за по-нататък.
Бих напомнил нещо от материала на Даниел за Хомо Етикус,по памет,той казваше,че колкото на по-високо ниво е даден индивид,толкова по-малко има желание да се занимава с по-ниските нива (селения).
А тия влечуги яко са пристрастени да са ментори на човечеството.

И сега един фрапантен пример за морален инвалидизъм,римува се със сатанизъм:


Госия:
И така, дори ако стана лош човек, работя за илюминатите, пак се събуждам на кораба, сякаш нищо не се е случило? Това дава на потопените хора много по-малко притеснения. Нали?

Yazhi:
От другата страна, след като приключите с убийството(*) си, една от жертвите ви ще дойде и ще ви каже, че би искал да влезе отново, но той или тя иска да бъде убиецът следващия път.
(*).Английският израз е killing spree.Преводачът дава удебелената дума като „гуляй (има израз и shopping spree),а като рядко използвано е значението „шумна веселба“.
Забавление,значи.Какъв ум би искал за забавление да бъде убиец,после жертва.Дефектен,психопатен,ще кажа без да съм психиатър.
И дори психопатите имат нужда от оправдание (самоиндулгиране).Тялото е само контейнер,важен бил само опитът,в смисъл,преживяването.


Госия:
Кога тази жертва би ми казала това? Няма да са с мен на кораба, след като се събудя там. И дори да ги намеря там, щях да кажа: „А, НЕ, благодаря ...“ хахаха. И какво всъщност има технологично, което кара потопените да прескачат нещо?

Yazhi:
Нищо толкова сложно. Само фактът, че от гледна точка на технологиите за потапяне на шушулките всичко е игра и не е сериозно, така че просто се събуждате от това, което сте били преди. Оставяйки зад себе си играта или събитията по време на играта.


Не е толкова важно дали изобщо ги има наистина тия неща.Важен е манталитетът,който се промотира.Тук,в 3Д-то има сума ти психопати,които биха се възползвали от такава технология,ако имат възможност.Но да допуснем,че има такива работи.
И сега си представете,че корабът на тия дегенерати е нападнат и вампирите спешно са събудени от шушулките си,но докато се освестват,се оказва,че поддържащия персонал е мъртъв...поради присъствието на  чужди войници.

Да ви ги опиша накратко.Хуманоиди,среден ръст,яки,но не масивни.Главите им изглеждат така,сякаш умел майстор на  фотошопа е направил съчетание между урук-хаи и леопард,но е подсилил човешкия елемент в лицеформата им.
А сега си представете,че не е майстор на фотошопа,а на трансгенетична хибридизация.

Такаа,значи тия солдати много мразят федерасти,но обичат,когато успеят да ги спипат.По този повод,въпреки,че са високотехнологично екипирани,носят и едни ножове тип „кукри“,понеже в някои отношения си падат малко традиционалисти.
И за шушулковците  от игра, нещата стават сериозни.
Понеже заминават директно в задробния свят,там,където никой не разбира добре или има пълен контрол,по думите на Анеека от по-горе.
Ето една от разните ми картинки.Тя разбира се може да не съответства на реалността...а може и да съответства,по-напредналите паралелни може би са по-наясно (според тяхната представа за напредналост).
Във всеки случай,картинката напълно съответства на отношението ми към федералните влечуги,в случай,че съществуват наистина.

Скалъпих и едно стихче,посветено на тези някак симпатични ми войници.Симпатизирам им заради подхода им към федерастите.
И макар,че е моя измислица...може пък моите измислици за накои да са спомени...или поне да съдържат елемент от реални събития.
Би могло,изхождайки точно от  това,което Сваруто разправя.

Във меките си лапи нокти-канджи крият.
И с тях,наложи ли се - яко бият.
Изписали са сред звездите пътя свой.
И неведнъж по него чул се е предсмъртен вой.

[Картинката е прикачен файл.Мислех да я пусна така че да се вижда без влизане в профила,но размислих.Който не го мързи да си влезе в профила,ще може да види (ако не се е досетил вече) чий симпатизант съм.Или може би агент...това си го измислям,да не вземе някой да се върже.Нахуатъл може да е агент,аз съм само читател,който си измисля...но понявга от измислиците си получавам нещо като смътно дежа-вю.Вероятността да съм изперкал от конспиратоза на главния мозък е също възможна,но понеже от години гледам филми в главата си,режих да споделя част от тях,само трябва да изнамеря подходящ контекст.А такъв вече имам от едно изказване на Свару,което ще цитирам по-нататък.] 


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 295
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #44 -: Февруари 05, 2021, 09:32:02 am »
От Отговор #21 на Паци,където е поставил цитат с червени редове.

Не сполучих да го цитирам с опцията,затова като копи-пейст.Квантови неща...не бих искал да се отклонявам,само да спомена,че са ми интересни,но и там може да има теоретични спекулации на учЕните,които се занимават.Като чета разни авангардни хипотези се сещам и за стари прочетени неща.През социализма имаше едно списание „Спектър“.Веднъж годишно,нещо като алманах или дайджест.
В „Спектър’80“ като ученик прочетох една статия - „Частицата-Вселена“ от Ив. Андреев.Цитат:

“...нека от древността се пренесем в близкото минало,по-точно във времето,когато известният физик Ричард Феймън е бил още студент в Принстънския университет или още по-точно в деня,когато той е разговарял по телефона със своя професор по физика Джон Уилър.В речта си при получаването на Нобеловата награда през 1965 година той разказва за този случай следното:

„Феймън - каза Уилър,- аз знам защо всички електрони притежават един и същи заряд и една и съща маса.“

„Защо? - запитах аз.

„Защото - отговори Уилър - всички те са един и същ електрон.“
(стр.85)


По-нататък в статията се развива хипотезата,че една единствена частица снове във всички посоки на времепространството наведнъж и изгражда цялата Вселена.Прави се съпоставка и с тезата на Питагор за „Едно“.

Това е така или не,но на мен не ми изглежда абсурдно,а интересно.
И тук е момента да спомена Долорес Кенън,която била открила доказателство за квадратни планети...това някак ми е трудно да го допусна,но ако все пак греша,то тогава може след време да се намерят доказателства и за споменатите кухи глави и плоски мозъци.Изтръпвам,като си помисля,че може да се окаже буквално вярно.
Сега приближавам към важен за мен момент,който би следвало да е важен и за (по)читателите на Свару,ако има такива тук.

Сваруу: Да. Точно по този начин работи и оттам произлиза художественото вдъхновение и всичко това.

Ами аз карам главно на художествено вдъхновение...любителско.
Но стихотворението ми от по-горе тогава може да кореспондира с някакви факти...от някоя версия на паралелните реалности.
И аз ги „хващам“ като един вид сигнал ,а не е само моя измислица...?

Стигаме до дъното на цитираното от Паци,което е направо върха:

Госия:Но тогава ... всичко това се превръща в огромен цирк. Има ли планети, където расите са сини клоуни? Още една планета във формата на кроасан?
Къде има граница за това какви абсурди могат да съществуват?


Робърт: Или плоската Земя с гигантска костенурка, която държи Земята.

Сваруу: Да. И го имам предвид. И го казвам отдавна. Буквално ви казвам, че единственото, което ви ограничава, е идеята, че сте ограничени.Да мислите, че няма място, където жителите да са направени от хляб и да живеят в море от кафе с мляко и че това е в 4-те слънца, които се въртят около планета във формата на глава на ряпа, е ограничение. 

Тук получих ПУААА! (само че наобратно).

Първо си помислих,че това е нагъл тест за дебили.Значи всеки хахо може да си плещи каквото си ще,претендирайки,че казва истината...валидна ако не „тук“,то някъде „там“ из мултиизмерностите.Подразних се,но после си помислих,че >
> Ето,вече имам контекст,в рамките на който мога да кажа,че моята версия за Галактическата история,тази на Империята,на Земята и т.н. е истина.
Истина,ако не тук,то някъде там, из мулти-фрактално-холографската Вселена,изградена от частицата Едно.

Да мислите,че няма версия на реалността,в която баш Федерацията са рептилите, е ограничение.
Буквално ви казвам,че това произлиза като извод от думите на Свару по-горе.

Ще представя тази версия с гриф...не,не "Строго секретно",а "художествена измислица",защото на едно ниво си е точно това.
Но на друго (може да)е самата истина.Поради което я представям като художествено творчество,за да бъде по-лесно възприета или евентуално отхвърлена от позицията "не ми резонира"."Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27