Форум за конспирации, уфология и мистика.

Разни => Мултимедия => Темата е започната от: paci1 в Декември 14, 2020, 02:14:39 am

Титла: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Декември 14, 2020, 02:14:39 am
Източник :
https://www.swaruu.org/

Интересно е, и  има доста за пресяване.
Файловете са видими само за регистрирани потребители.

Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Observer11 в Декември 14, 2020, 09:41:33 am
Източник :
https://www.swaruu.org/

Интересно е, и  има доста за пресяване.
Файловете са видими само за регистрирани потребители.

Някои от разговорите ги превежда на български Нахуатъл в блога си. И вмъква коментари от свое име.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Декември 14, 2020, 19:11:04 pm
Цитат
Някои от разговорите ги превежда на български Нахуатъл в блога си. И вмъква коментари от свое име. 

За бай ти Нахуатл съм си казал мнението отдавна. Информацията в разговорите със Сваруу и команда според моето мнение са от типа сандвич - вярно/невярно и служат подобно на капан за мишки със сиренце от верни неща. Друг е въпроса кой е способен да открадне сиренцето без да щракне капана(образно казано за тия с акъл), или с други думи да пресее информацията, която му е необходима(за по - простите). Нямам намерение да чета задълбочено селските изцепки на човек, който е и с двата крака в капана и оттам ми се прави на гуру. Ето още малко преводи на стенограми с бай гугъл:
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Observer11 в Декември 14, 2020, 22:25:55 pm
Много е интересно. Нахуатъл казва, че Свару е най-достоверния източник, защото той бил проверявал лично информацията като "пътува" в други измерения. Но пък и ти паци1 си прав. Все пак всяка информация има някаква цел да обслужи някои или нещо и трябва да се внимава. Особено, когато някой твърди, че е много загрижен за теб (земляните като цяло).
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Декември 18, 2020, 12:30:14 pm
Сега, относно "преводите", които качих тук.
Качих ги, преди да съм ги прочел всичките, понеже "усетих", че съдържат полезна за пресяване информация. Пресятото плюс инфото, получено преди време от жълтия форум, който вече за съжаление го няма, поради напъните/мераците на групичката, основала т.н. форум апокрифна академия,(Кучката ги похвали за стореното) ми бяха излкючително полезни.
С което по никакъв начин не умаловажавам стойността на местия форум. Напротив. Просто ми е криво, че затриха хубава база с данни/инфо.
Та да си дойда на думата за суаруу и компания. Прочетох ги всичките много внимателно, и си "дръпнах" каймака. И зеха да ми светват едни ламби, чак ум да ти зайде. Голям майтап!
Не съм попадал до сега на подобно инфо. Гребах направо с черпака от казаня, дет са вика. (от пресятото, да са уточним да не стане грешка)
И се оказа, че бай ти Меандър през цялото време е бил прав за всичко, което е написал. За което - шапка!
Горе - долу ми стана ясно къде се намирам, и какво е Земята.
Все още не съм сигурен кой съм. И си стърча тук като клоун с една камара предположения. Но пък е забавно. Пък и всичко с времето си.
Това е за сега.

п.п.
Важно!
Непресятата информация от текстовете, качени тук е неподходяща за неподготвени със настоящите процеси съзнания/азове. 90% е лъжа!
Чак сега ми светна защо Олег Землянин е толкова 'бесен" напоследък.
 :D
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Observer11 в Декември 18, 2020, 13:06:06 pm
Кои са най-важните изводи от пресятото, до които стигна paci1?
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Декември 18, 2020, 13:21:46 pm
Цитат
   Кои са най-важните изводи от пресятото, до които стигна paci1?   

Темата и изводите са за хора, които са в една или друга степен запознати/наясно с това, което пиша.
За непознатите вероятно ще е нужно да се напише във формата на роман или нещо подобно. Коствало ми е години умуване, докато почна да схващам за какво иде реч. И много четене.
Нито казваш какво си прочел, нито какво си разбрал. И искаш някой да ти го смели наготово?
Наготово не става. Съжалявам.
 :hi:


п.п2
Разполагам с копие на унищоженият форум. Ако нещо, на лични.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрибции.
Публикувано от: paci1 в Декември 24, 2020, 15:43:14 pm
Сега, колегата искаше да му сервират готова манджа. Няма как да стане, обаче ще му дам необходимите продукти. Рецептата.
Във тия преводи, които ги качих тук, присъстват думички като рептили. Заменете ги с Българи, и нещата ще си дойдат на мястото. За който има акъл, де. Ето и линк към българският сайт. Четете на своя отговорност, щото има вкарани бая абрикадабри/магии  вътре.

https://www.svaruupapriananda.com/?m=1
 :hi:
Имат и ютуб канал на български:
https://youtube.com/channel/UCRWXKZP3vU_dbnEEKWFUJ4w
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Observer11 в Декември 24, 2020, 16:11:27 pm
Благодаря!
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Декември 24, 2020, 19:59:12 pm
Благодаря,Паци,за предоставените транскрипти.
Четох информациите на Свару от блога на Нахуатъл и тогава направих тази малка картинка(прикачен файл).С десен бутон върху нея,кликайки на "Свойства",може да видите кога е правена(2019).Интересни материали,да...с потенциал да станат нещо като новата М5 за някои потребители.
Което ги прави интересни за коментиране от моя гледна точка.

Тогава се въздържах от коментар,но сега,след като са представени и тук,можем да ги турим на пангара,казано по естетски.
Докато четох транскриптите ме налази дори още по-кофти вибрация.Но моето усещане е субективно и не е задължително за никого.Откакто Паци пусна транскриптите тук,аз се забих в тази вибрация и трябваше да си преработвам вътрешните усещания.Да ме прощават феновете,но имах чувството,че съм погълнал мазно лепкаво желе,умешано при това с оплетени конци от нещо си.Защо е така,при положение,че с немалко неща имам известно припокриване като начин на мислене?Да не би да съм регресивна същност от ниските плътности?...

Засега неокончателното ми предположение е,че неприятното чувство иде не толкова от Сваруу,а по-скоро от Федерацията,така,както е описана.Дощя ми се да напиша малък злобен памфлет озаглавен "Нашият враг,Федерацията"(*), но понеже съм емоционален и поради това прибързвам с оценките,реших да се "поохладя" първо.

(И един дребен детайл - когато намерих българския сайт,той изглеждаше по-различно.Не съм техничар,но горния линк,който е дал Паци вероятно е мобилна версия.На сайта отдолу сините букви Ver version web (виж уеб версията),го отваря с изгледа,с който го намерих аз.)


(*). Вместо това,мисля си,дали да не се захвана с художествено творчество (демек измислици),под работно заглавие "Галактически хроники.Орионска перспектива".

Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Декември 24, 2020, 21:21:04 pm
Хоумър, предупредих, че в текста има кофти енергии.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Декември 25, 2020, 17:48:27 pm
Цитат
  Засега неокончателното ми предположение е,че неприятното чувство иде не толкова от Сваруу,а по-скоро от Федерацията,така,както е описана 

От прочетените транскрипти аз лично останах с убеждението, че крадецът вика дръжте крадеца. :--- Капанчета са си, както болшинството подобни текстове в нета. То и няма как да е друго яче. Само дето "сиренцето" е в повече. Навремето като преглеждах М5, и аз имах подобни вътрешни усещания. Даже и два дена бях дежурен по кенеф, докато се изчистя.:D
Тя федерацията никъде не е ходила напоследък, даже и се пробват с технологията в Церн да избягат, ма едва ли. Господ си знае работата.
 :hi:

Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Декември 26, 2020, 23:12:10 pm
Аз,имайки склонност да се изразявам образно,може би малко съм пресилил описанието на чувството,което изпитах.
Имах предвид психологическия еквивалент на чувството,че съм погълнал нещо неприятно,не че съм имал буквално физически усещания.

Сега,следващото ми неокончателно предположение е такова - сега не мога да го намеря къде Сваруу използваше подобен израз:

"Матрицата те чете...". И като те "прочете",че се насочваш към информация,която евентуално може да ти е от полза,тя те възпрепятства,като те "облъчва",в смисъл,въздейства върху твои несъзнавани нагласи,които пораждат неприязън към конкретната информация;и така я възприемаш като "кофти вибрация".И така ти поставя "ограда" точно към посоката,която евентуално би могла да бъде освобождаваща за теб?В това няма нищо лично,просто стандартен автоматизиран отговор на това,че за Матрицата се явяваш дразнител,"чуждо тяло"...и това е нейният "имунен отговор" към Теб?

Но ако успееш да преминеш през тази "мъгла",неприятното усещане започва да избледнява...
.....

А сега редактиран превод на един материал,който го не виждам в преводите на българския сайт.

Възнесение - за какво всъщност става въпрос? - Yázhi Swaruu - извънземна комуникация

Източник:
https://swaruu.org/transcripts/ascension-what-is-it-really-about-yazhi-swaruu-extraterrestrial-communication (https://swaruu.org/transcripts/ascension-what-is-it-really-about-yazhi-swaruu-extraterrestrial-communication)

Госия:
Добре, имам 2 въпроса,Yazhi. Те са основни и може да се повтарят, но искам да отговорите на тях за хората, защото мисля, че все още не всички го разбират добре.
Първо: Как темата за Възнесението, за която говорят самите ЕТ раси, се вписва във всичко, за което говорим наскоро? (Знам, че в някои разговори казахте, че това идва от по-високи нива, от канализиране ... което би паснало. Не идва от федерацията). Но нещо друго да добавите към това?

Yazhi:
Не съм съгласна с Възнесението, както е описано от стотици други. Виждам го като Ню Ейдж, религиозно, част от контрола на Кабала за налагане на неговото правителство и световна религия.Контролирана опозиция също, където хората прекарват времето си в очакване на „спасител“, било то отново Исус или Ащар, който и да е. Герои-креатури със същата цел, контрол на тълпата.
Цялата тая работа с Възнасянето веднага поставя хората в състояние на вечно очакване нещо да им се случи. За света, цялата планета, безвъзвратно да се издигне до 5D, където няма проблеми, където всичко е любов и пеене, хванати за ръце, правейки кръг около дърво. Концепции, които сами по себе си вече носят силна символика. Хипотетичен 5D свят и Ню Ейдж, които не могат да
съществуват, тъй като една плътност или вселена без конфликт не са възможни, докато живеете в двойственост.
Едно от решенията за това е да се държат хората във вечно състояние на чисто невежество и пълна зависимост от системата, която ще контролира тяхното мислене.

Но това вече се е случило и е въплътено в историята на Адам и Ева в райската градина. Където тяхната „голота“ наистина представлява липса на каквито и да било знания. Тоест без начин да се оправят сами. Напълно зависими от бог, който твърди, че е чиста любов, когато (всъщност)  се доказва като пълен нарцистичен тиранин. Но Адам и Ева не го виждат поради самата им „голота“ 
на съзнанието им, чисто невежество.

Тъй като единственото правило, наложено им от този бог, е правило, което като цяло не е само едно, а определя и комбинира всички останали правила в едно. Не консумирането на забранения плод, представляващо знанието, тоест осъзнаването, че са манипулирани, че са експлоатирани и че всичко, което им е казано, е лъжа. Но главно знанието, че те са като този бог, другите са точно като него, със същите възможности, дори явно превъзхождащи го. Знания, представени в придобиването на срам и необходимостта да се скрият, защото знаят, че са „голи“ (без да знаят как да се защитават).

Те искат да върнат хората в това състояние. Следователно „пробудените“ трябва да умрат. Те трябва да бъдат изтрити. Ето защо в момента, в който цивилизацията достигне точка на интелектуално и съзнателно развитие, тя се срива. Тъй като дори гледана от високите равнини(нива), тя престава да бъде трудният и детерминиран свят, който душите искат да изпитат. Дори да я отричат (отхвърлят),след като  веднъж вече са вътре. Затворени и хванати в капан от порочни кръгове и свои собствени творения,като грях и карма.

И така, и напълно наясно съм, че противореча на „великите“ като Долорес Кенън тук. Не виждам никакво Възнасяне, както го описват. Нито виждам, че дори е възможно от някаква космическа гледна точка.
Би могло да има само индивидуално Възнасяне. Като процес на напредък в способностите за възприятие на индивида, за неговото ментално (психично) въздигане и възприятие на съзнанието. И само от този момент, оттам и чрез споразумения между редица хора с една и съща визия и ниво на съзнание, може да се генерира друг свят, друго по-добро общество с 5D манталитет, този път отнасящ се до истинския 5D - където може да се живее в мир,с научен, морален, етичен и съзнателен напредък като цяло, но все пак с проблеми, създадени от свят, все още силно базиран на двойствеността. Както би било на Тайгета,например.

Но това, което ви продават като Възнесение, във всички места, статии и канали на New Age, е психическа невъзможност.
Това се изпълнява само при много високи плътности, но с характеристики, които не вървят ръка за ръка с техните описания на техните "5D" New Age и утопични визии. Например,създаване на семейство, с мъж и жена. Наличието на работа, икономика на парите,всичко това е само отражение на сегашното 3D. Всичко това от (перспективата на) високите плътности,спира да работи.

Концепцията за Възнасяне,така като те я доставят на хората, също ги поставя в много опасно мислене и много удобно за Кабала. Това ги поставя в манталитет на изчакване. Че не трябва да правят нищо. Не участвайте. „Защото е неизбежно“ (цитирайки Долорес Кенън тук). Манталитетът „Да не правиш нищо“ се свежда до това да станат жертва(плячка) на манипулациите на Кабала, които ги правят послушни и лесни за управление. Покорни. Без контрол върху това, което искат като личности или като общество.
Ето защо настоявам, че това е индивидуален път, индивидуално Възнасяне; защото ще започне оттам - хората със същите интереси и гледни точки ще формират споразумения, които ще бъдат основата за ново, по-позитивно общество.

От друга индивидуална гледна точка,Възнасяне от 3D, без съюз между много хора с една и съща мисъл или честота, непременно предполага, че човек първо ще живее във вътрешен алтернативен свят, за да бъде по-късно напълно несъвместим с живота или простото съществуване там.
Тъй като Възнасянето за тези изолирани хора ще бъде отразено само след смъртта, когато те ще бъдат съвместими с въплъщаването в други светове,които са повече в съответствие с тяхното ниво на разбиране, честота и съзнание.
Макар че това звучи много мрачно (гледано) от Земята, от позицията на въплъщение там, от по-разширената позиция, това е просто естествен процес, както винаги е било.

За да се „прояви“ по-добър свят, всички (трябва да са) обединени там. Да, могат, но зависи от тях. Повечето са просто заспали, в послушно зомби състояние. А тези, които крещят, че не искат негативният свят да се материализира, въпреки че са много, са разпръснати и не представляват волята на „хората на Земята“. Не масата, те не са най-високият процент. Казва се, че вече е достигнало до 51%, не знам на какво се базират тук с това. Ако случаят беше такъв, нещата, които виждате днес, просто нямаше да се случат.

Госия:
Благодаря ти за този подробен отговор! Въпрос. Ти каза: И само от този момент, оттам, и чрез споразумения между редица хора с една и съща визия и ниво на съзнание, може да се генерира друг свят, друго по-добро общество с 5D манталитет, този път отнасящ се до истинското 5D. Но на Земята?

Yazhi: Да, в тънките надежди, които остават. Но масите не искат това.

Госия:
Разбирам. Следващият въпрос също е прост може би и вече си отговорила накратко, но бих искала да отговориш по-подробно, ако е възможно, защото това е друго супер често срещано нещо,което хората не разбират и  отхвърлянето на част от нашата информация се основава върху липсата на разбиране.
Въпросът е: Ти каза, че мислите създават. И така, давайки ни визията за ужасното бъдеще,като една от възможностите,това не затвърждава ли още повече тази времева линия? Как би отговорила, за да могат хората да разберат вашата гледна точка?

Yazhi:
Влизането в отричане е често срещан отговор. Поставянето на главата в пясъка не премахва проблема, който ви преследва. Вълкът все още е там и отричането само ви прави по-уязвими за него.
Възможността да разберете какво не искате, помага да се затвърди това, което искате. Не можете да напредвате сляпо. Това е, което имах предвид по-горе с New Age и Възнасянето като нещо,което ще им се случи, без да се налага да правят нищо.
Това води само до безполезни нагласи, хора без никаква мотивация да свършат работата сами, защото никой няма да го направи вместо тях.
 
Вярно е, че ще получите повече от това, върху което се фокусирате. И това създава порочни кръгове. Но трябва да знаете с какъв проблем се сблъсквате, за да направите нещо по въпроса. Не можете да напредвате само като гледате положителното.
Защото регресивните ще се възползват от това. Че сами по себе си те са само отражение на невежеството на населението и на психическото му състояние.

Самата същност на истинската работа със сянката(*) е да се изправим челно пред несгодите. Сблъсквайки се с всички най-ужасни аспекти на себе си. Само от тази позиция те ще могат да видят и решат проблемите, които ги преследват.

(*) Shadow Work.Това е посоката на истинската Езотерика според мен.
Другото значение на израза е за вид бродерия. 
https://www.thesewingdirectory.co.uk/shadow-work-embroidery-tutorial/ (https://www.thesewingdirectory.co.uk/shadow-work-embroidery-tutorial/)

Нямам предвид да видим или приемем, че имаме дефекти. Това е много повърхностно. Имам предвид да стигнем до най-лошите неща, които можем да си представим за себе си. Да срещнем в лице най-ужасните и ниски аспекти, на които се натъкнем. Умствено да навлезем не само в нивото на калта, което затваря собствения ни ум, нашето несъзнавано, но дори и по-ниско, в самата грозота на нашите най-дълбоки нежелани характеристики.
Да се изправим директно пред всичко, което ни ужасява, това, което ни боли като качества.
Пускане и приемане, че ние сме  и това също. Че вътре в себе си имаме ужасни, регресивни и най-гнусни качества.

С това, нещо, което много малко хора са способни да направят, ние придобиваме много дълбоко и пълно самопознание, почти без никакво отричане на това, което сме като хора. И с това, придобивайки контрола, който идва от простия факт на осъзнаване на всичко това, ние естествено и неумолимо ще създадем и осъзнаем, че сме също така и точно обратното на онова ужасно нещо,
което имаме вътре.

Няма добродетел в потискането на каквото и да било, така че то да се отразява отвън, когато най-малко го очаквате.
„Това, което потискате, ще излезе по-късно и ще го наречете съдба“ - Карл Густав Юнг.

Способността да приемем, че носим чудовище вътре, ни определя като добродетелни, избирайки да бъдем обратното, защото съществуването на чудовището определя и създава неговата противоположност: божественото същество от високите плътности. Същество, което интегрира всичко. Включително регресивното.

Това го определя. И го преодолява. Като чудовище,вие избирате да бъдете Божественото същество, това е определението за добродетел. Защото злото има характеристиката да бъде саморазрушително. Това го определя. Говоря за абсолютно зло, а не за това,което е относително спрямо всяка гледна точка.

Тъй като има злонамереност, има я и нейната противоположност -  интеграцията. И с нея тоталното разтваряне на злото.
Kато контраст, злото остава само като пример как да не бъде. Така се разбира злото. И следователно,се разбира как да го победим. Като интеграция, а не като потискане или отхвърляне.

Те ще трябва да се изправят пред проблемите и да направят нещо по отношение на тях. Не чакайте вашето Възнасяне, защото това няма да се случи. Те трябва да работят по него.
Изправете се срещу личните си и колективни чудовища и там ще имате вашето Въздигане.
******

Последното изречение е аспект на конфронтацията,за която обяснявах в темата си с картинките.
Избрах този материал,защото има припокриване с моя начин на мислене,който всъщност не е оригинален.Описано е в митологията и приказките.Това е тази част от Пътя на Героя,в която той се спуска в света на мрака.Във вътрешно-психологичен смисъл.
И ако успее там долу,тогава - Възкачването.
Дидо също го е описал със свои думи.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Декември 27, 2020, 06:44:44 am
Хоумър,
Цитат
  Способността да приемем, че носим чудовище вътре, ни определя като добродетелни, избирайки да бъдем обратното, защото съществуването на чудовището определя и създава неговата противоположност: божественото същество от високите плътности. Същество, което интегрира всичко. Включително регресивното.     

Ей тоя лайт мотив е нещото, което би трябвало да се изясни веднъж завинаги, понеже обикновено е основа/петър/камък за мирогледа на всеки един.
Чудовището явява ли се вътрешна, неделима част от мен като същност/Аз, или е нещо външно от гледна точка на Аз - а? Пък и от всякаква друга гледна точка.
Вградено в него и чуждо за него. Обсебване.
Бебето не се ли ражда чисто и неопетнено? Виждаш ли противоречието?
Все едно в чаша чиста вода да сипеш катран, и после с цялата си наглост да твърдиш, че водата си е мръсна по дефолт. Предполагам схвана на къде бия?
Това ако не се изясни  веднъж завинаги, оттам нататък си е преливане от пусто в празно.
 :hi:
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Декември 29, 2020, 18:08:25 pm
Лайтмотив...или даркмотив...

"Чудовище" бих го приел като метафора,образност.Ако това има предвид Сваруу,бих го приел като изразно средство.


Чудовището явява ли се вътрешна, неделима част от мен като същност/Аз, или е нещо външно от гледна точка на Аз - а?


Ако те интересува мнението ми кратко и без сложните изрази,по които си падам,отговорът ми е: не,не се явява.
Иначе,все едно да си заразен с тения и да ти казват : "Интегрирай И това"

Бебето се ражда чисто...но не като чист лист хартия(или табула раса),според мен.Ако има реинкарнация,се ражда(ме) с някакви предишни "записи",които са си наши.Но в някои случаи,уви,може да има внедрени и чужди записи.Споменатата "тения".
Това вече е нещо външно и не може да се интегрира,трябва да се чисти от организма.Според мен.

Подчертах двете думи в цитата,понеже разширената опция на гугъл превода показа,че "self" ("себе си"),най-често е превеждана като Аз.Рядко, но може да означава и "същност".
А също и "чист","еднакъв","без примес".
Демек,без никакви "тении".
.....

Сваруу,ле,моме убава...

Обичам да чета разни неща,които за по-скептичните реалисти са фантастични измишльотини.
Но в контекста на темата,да допуснем,че има извънземни и че Сваруу е такава.Какво следва от това?
Малко преводи следват.

Източник:
https://www.goarmy.com/careers-and-jobs/special-operations/psyop.html (https://www.goarmy.com/careers-and-jobs/special-operations/psyop.html)

„Родени от усилията за контрапропаганда и съпротива от Първата световна война, съвременните войници за психологически операции използват силата на влиянието, за да оформят глобалната среда за сигурност и да постигнат целите на националната сигурност на САЩ.(*1)

Като основна способност за влияние на Министерството на отбраната, членовете на Полка за психологически операции подкрепят командири, посланици на САЩ, съюзници и други правителствени агенции.
PSYOP войниците обикновено действат в малки, автономни екипи или с други сили за специални операции, за да развият връзки с цивилното население на дадена държава, правителствените фигури и военните и правоприлагащите агенции.

Експерти в своята област, те се специализират в неконвенционални способности, културна експертиза, владеене на език, военна измама и усъвършенствани комуникационни техники, обхващащи всички форми на медии.“(*1). Ако приемем наличието на извънземни (в контекста на темата),тогава,при наличие на достатъчно параноичност,бих заменил „целите на националната сигурност на САЩ“ с израза „целите на всяка от конкурентните(враждуващи) извънземни фракции,в рамките на една огромна Индустрия."

И тук врагът на твоя враг не е непременно твой приятел,защото те могат да враждуват за това,кой от тях да изпие повече от кръвчицата ти (или „лууш“),извинете за израза.

Ако има извънземни и те не прилагат някакъв вариант на описаното в следващия източник,бих ги заподозрял,че са доста задръстени.
Според мен не са.

Източник:
https://en.wikipedia.org/wiki/Bene_Gesserit#Missionaria_Protectiva (https://en.wikipedia.org/wiki/Bene_Gesserit#Missionaria_Protectiva)

Missionaria Protectiva

„Bene Gesserit практикуват „религиозно инженерство“ чрез фракция, наречена Missionaria Protectiva, която разпространява „заразни суеверия върху примитивните светове, като по този начин отваря тези региони за експлоатация от Bene Gesserit“. [14] Колективно известни като Panoplia Prophetica, тези митове, пророчества и суеверия дават възможност на Bene Gesserit да се представи
по-късно като водач, защитник или друга фигура в изпълнение на пророчество, за да манипулира религиозните субекти за защита или други цели. Тези митове също използват религията като мощна сила в човешкото общество; контролирайки особеностите на религията, Bene Gesserit имат манипулативен лост върху обществото като цяло. Bene Gesserit също използва Missionaria Protectiva, за да подготви Империята за нейния Kwisatz Haderach.“

Това е от света на "Дюна" на Франк Хърбърт.Първото ми запознаване с тази сага беше през 1987г. с книжката от "Библиотека Галактика".Фантастика...такива похвати според мен,ако няма извънземни,се използват от съвсем земни групировки.
А ако има извънземни,което според мен е по-вероятно,то техните "Missionaria Protectiva" са по-мощни от земните,но също така могат и да ги включат в своите планове.Не казвам нищо ново,но може да е ново за някои читатели неоригиналното ми предположение,че Сваруу може да е такава "мисионерка-протективистка".
Ако тази перспектива ви резонира,приемете я,ако ли не - оставете я настрана,както се казва в класиката.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Observer11 в Декември 29, 2020, 22:00:28 pm
Цитат
Ако тази перспектива ви резонира,приемете я,ако ли не - оставете я настрана,както се казва в класиката.

На мен ми пасва. За да има такова заливане с тази Свуру, не е читава работата. И оня главанак, дето се готви за пангалактически войни с клипчета за строежи на колиби в гората, Нахуалът, толкова разпалено да я пише, преписва, коментира и пропагандира... не е читава работата, ама хич!
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрибции.
Публикувано от: Fiery в Декември 31, 2020, 23:04:45 pm

Сега, колегата искаше да му сервират готова манджа. Няма как да стане, обаче ще му дам необходимите продукти. Рецептата.
Във тия преводи, които ги качих тук, присъстват думички като рептили. Заменете ги с Българи, и нещата ще си дойдат на мястото. За който има акъл, де. Ето и линк към българският сайт. Четете на своя отговорност, щото има вкарани бая абрикадабри/магии  вътре.

https://www.svaruupapriananda.com/?m=1
 :hi:
Имат и ютуб канал на български:
https://youtube.com/channel/UCRWXKZP3vU_dbnEEKWFUJ4w


Да, ама българските

ПО-БЕДА,
ИЗ-РОД,
ИЗ-МАМА,
УТ(РО)БА (утро- роба)

дават недвусмислени отговори.
За липсващите звена (ИН-ФОРМА-ЦИ-я) можете и сами да се потрудите, макар аз да не виждам такива.

Де-ТЕ се ражда с наТРАПена от родителите му матрица, в натрапен от ДЕдиТЕ му свят (от свети). Не знам колко чистофайско ти мяза това с манджата, аз обаче си имам едно друго словосъчетание, което ми върши много хубава работа.

Ти гледай на децата ти да не им хрумне да ти зададат въпроса защо от всички възможни светове си ги събудил точно за този, че ти е спукана работата и НИЕ, българите, може да не сработи :)Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 01, 2021, 16:19:38 pm
Цитат
     Да, ама българските

ПО-БЕДА,
ИЗ-РОД,
ИЗ-МАМА,
УТ(РО)БА (утро- роба)     

Да, ама май някои ги превеждаш както ти отърва. ИЗ може да означава ОТ, а БА май се ползва и за ТАТКО/БАБА, и става утрото на тати. Примерно в руския някои думи разкриват много по-добре смисъла от съответните български такива.

Цитат
  Де-ТЕ се ражда с наТРАПена от родителите му матрица, в натрапен от ДЕдиТЕ му свят (от свети).     

Смятам, че човек е сборно от няколко същества заедно. Тук мненията ни може да се каже се припокриват/съвпадат.
Виновен ли съм, че когато навремето съм "направил" детето си съм бил осъзнат какво ще му причиня? Непознаването на "закона" не те прави невинен, нали така?
Сега, има две вероятности за странното ти отношение към темите тук, и най - вече към пишещите.
Или притежаваш определено специфично познание, или си се начела с "неподходяща" литература  и автори от сорта на Грег Брейдън. Смятам, че е първото, но подписът ти тук издава второто. А и Айн Ранд....дан си феминистка/мъжемразка? :unknown:
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Observer11 в Януари 01, 2021, 16:26:40 pm
Цитат
Смятам, че човек е сборно от няколко същества заедно. Тук мненията ни може да се каже се припокриват/съвпадат.

Ще стане малко офтопик, но от известно време тази идея ми се върти из главата, без да съм попадал някъде изрично на нея. Някак интуитивно. Като че ли Аз-а е накачулен с разни подсъщности, една с друга понякога саботиращи се взаимно и пречещи да се държим последователно, отговорно и зряло.
Има ли някъде писано по подобна тема? Мерси предварително!
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Януари 01, 2021, 18:07:07 pm
Ето в тази тема:

https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=9010.0 (https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=9010.0)

Отговор #4
В края на частта Човешко съзнание

"Фините тела са независими, отделни живи създания, с техните съответни характеристики и имат ограничена съзнателна активност."


Първото изречение от
Отговор #5

"Човешкото същество е единение (съюз) между 5 същества – 5-те му тела. Всяко тяло има свой вид съзнание и всяко се развива (или дегенерира, инволюира) независимо."
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Noris в Януари 02, 2021, 23:55:02 pm
Ето в тази тема:

https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=9010.0 (https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=9010.0)

Отговор #4
В края на частта Човешко съзнание

"Фините тела са независими, отделни живи създания, с техните съответни характеристики и имат ограничена съзнателна активност."


Първото изречение от
Отговор #5

"Човешкото същество е единение (съюз) между 5 същества – 5-те му тела. Всяко тяло има свой вид съзнание и всяко се развива (или дегенерира, инволюира) независимо."

Честно казано, се  забавлавам с тази тъпотия  :writer:
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 04, 2021, 11:21:11 am
Да погледнем това:
Цитат
   "Фините тела са независими, отделни живи създания, с техните съответни характеристики и имат ограничена съзнателна активност."     
и това:
Цитат
  "Човешкото същество е единение (съюз) между 5 същества – 5-те му тела. Всяко тяло има свой вид съзнание и всяко се развива (или дегенерира, инволюира) независимо."   
от друга гледна точка. Важните моменти според моите убеждения, ще ги маркирам в червено.
Източник: https://www.swaruu.org/transcripts/quantum-computers-12-based-math-metaphysics-yazhi-extraterrestrial-communication

Цитат
    Квантови компютри, 12 базирана математика, метафизика - Yazhi - извънземна комуникация

Сваруу: Квантовото заплитане означава, когато две или повече частици споделят една и съща енергия. В нечовешки термин те споделят една и съща хармоника на честотата. С други думи, те са еднакви. Дори да са две. И така, това, което се случва с едната, ще се отрази в другата частица, независимо къде и кога е.

Тоест, ако имате атом с два електрона в две точно определени орбити, друг ще бъде същият. Но докато модифицирате или премахнете един от електроните му от този атом, другият също ще го загуби, въпреки че е на 10 000 светлинни години разстояние.

Това е така, защото се движи с хармоничен поток или гравитационен поток, който създава и двете от страната на етера, където няма разстояния, тъй като се прилага принципът на нелокалност на всички неща.

Двата електрона са само пример, тъй като нямат специфична орбита като такава (принцип на несигурност). Но да, динамика на хармониците с точна честота. И това ги създава по същия начин, те са огледала и с това се обясняват и много явления. Като да имаш „огледала“ на физически тела и да имаш две тела с едно съзнание. Това се използва в усъвършенстваните квантови изчислителни системи.

Основният проблем тук е, че ако имате система от основата 10, ви липсват 2 числа, 10 и 11. Тъй като в математиката на база 10 наистина имате цифрите 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 0. И правите 10 с 1 и 0. По математика на база 12 удряте двуцифрени множители само когато стигнете до 12. Докато числото 10 и числото 11 са все още едноцифрени. И така, имате цифрите 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, друга за 10 и друга за 11.

Това в основната математика не влияе на нищо. Но в усъвършенстваните формули или динамиката на енергийния поток разликата е огромна. Където сте, просто нямате тази система. Нямам никакви символи, които да използвам за 10, може би само римския X. Но не и за 11, тъй като на римски това отново би било XI или две цифри.

И така, трябва да ви дам тайгетска математика от нулата, започвайки със символи.

Госия: Но по математика тези числа от етерната страна ли са 3, 6, 9 или материална страна?

Сваруу: По поток или динамика на енергийния поток, да, те са от страната на етера. Но за Тесла например имаме числата 3, 6, 9. Но за нас използваме числата 3, 6, 9, 12 като основа. Какво точно се случва тук? Знаете ли кондензатор? Как работи? Или намотка?

Намотка като кола, предполага се, че прекарвате 12V през вътрешността й и за кратко време тя ще осигури около 10 000 V, които ще бъдат подадени към свещите, за да се запали горивото. Откъде идват тези 10 000 V, ако са имали само 12 V? От Етера с деполяризация. Като това, което се случва като индукционен феномен между електрическите кабели с високо напрежение. Където прекарате кабел до друг, който не е свързан с първия, но енергията преминава през въздуха към втория.

Така че, ако имате енергийна динамика без намеса между апарат със специфични хармоници, базиран на числата 1, 2, 4, 5, 7, 8, 10, 11, ще създадете перфектна де-поляризация от другата страна с неговата съответно огледало на и с енергийна динамика 3, 6, 9, 12.

Деполяризацията е искра. Точката на деполяризация е 0 точката. Откъдето Zero Point Energy получава името си. Но както Anéeka вече ви каза, това, което ви се дава на Земята, е непълно.

Познавайки енергийната динамика на едната страна, материалната, ще познаете нейния еквивалент от страната на Етера. И така, холографският квантов компютър използва тези знания, за да намери решения. Той има картата на това как трябва да бъде резултатът и, използвайки квантово заплитане, той търси от етерната страна всяка енергийна динамика (хармоници на честота), която се вписва и е еквивалентна на резултата, който търси.

Тоест частиците от ускорителите на частиците в мозъка ... търсят своите огледала от другата страна.

Робърт:Еха. Благодаря ти. Имам въпрос. По-рано казахте ... тоест, ако имате атом с два електрона в две точно определени орбити, друг ще бъде същият. Но докато модифицирате или премахнете един от електроните му от този атом, другият също ще го загуби, въпреки че е на 10 000 светлинни години разстояние.

Сваруу: Да.

Робърт: Ако квантовият компютър функционира като човешки мозък, може ли манипулирането на човека да промени другия си Аз в други времеви линии?

Сваруу: Да, и това се случва през цялото време. Вашият мозък е квантов компютър. Другите ви Аз ви влияят, тъй като вие им влияете през цялото време и общото от тях е това, което определя вашата личност.

Робърт: Но контролира ли се съзнанието в този скалар на времевата скала?

Сваруу:Както при медийния контрол на ума над човек, да, той по дефиниция трябва да бъде скаларен. Разбиране на „скаларен“ като надминаващ други времеви линии.

Робърт: Само срокове, а не плътности ... нали?

Сваруу: Също така плътности. Проблемът тук с или по отношение на контрола на ума е, че плътностите, както вече казахме, зависят от съзнанието и възприятието или нивото на възприятие. Така че, промяната в плътността между версиите на човек влияе или в много случаи нарушава контрола върху ума.

Госия: И така, ако Земята е напълно потисната в други времеви линии и нейните жители, как това се отразява на жителите на тази времева линия? И обратно? Ако освободите хората от тази времева линия, това ще окаже ли въздействие върху другите?

Сваруу:Това, което се случва в едното, отеква в останалите. Да, има влияние. Но не напълно.

Госия: Прочетох това в книга, но имаше нещо по-силно там, сега не помня точно. Че в някои времеви линии те се намират в някакъв затвор или нещо такова ... смучене на жизнена енергия от себе си от други времеви линии. Правейки експерименти като този, вече не помня за какво ставаше дума.

Сваруу: Това е от Матрицата или звучи като Матрицата.

Госия: Въпреки че на теория ... ако това, което правите тук, влияе на другите ви срокове ... тогава всичко е свързано. Нещо тук би могло да повлияе на това, което правиш другите ти.

Сваруу:Тук можете също да видите как се търси помощта на кванта I според това, което казват там. Да, другите Аз винаги влияят. Обяснява и дежавю.

Робърт: Но също така това, което правим аз в по-положителни срокове и в по-висока плътност, също ни влияе.

Сваруу: Да, по същия начин.

Госия: Нещо, което ме докосна, за което говори Анейка, беше, когато тя каза, че ... за да намери отговор на нещо, като например часовника ... всъщност не го търси, а ще го получи. Това ми се случи, когато „търсех“ името на музикалния си проект. Излъгах и си помислих ... Няма да си го измислям. Ще го взема от другото си аз. Моята група вече съществува ... предайте ми я ... името.

И за секунда без да се замислят думи се появи Кинжал Сол. И знаех, че това е моето име. Без да се замисля. Беше вълшебно. Само веднъж ми се случи с такава сила и сигурност. Нашият мозък като квантов компютър. Или по-скоро нашият ум.

Сваруу: Да. Точно по този начин работи и оттам произлиза художественото вдъхновение и всичко това. Ето защо тъмните не могат да създадат нищо. Модифицирайте само това, което вече съществува, в тяхно удобство поради тяхната малка връзка с квантовото поле (Източника).

Госия: Да. Кара ви да мислите ... на кого се е случило първо, както винаги казвате.

Сваруу: Никой. Просто там е като всичко останало.

Госия: Взимаме го само от други себе си.

Сваруу:Ние просто го приемаме. Но защо? Защото в крайна сметка всички сме еднакви. Творения на същата супа с потенциална енергия. Ние сме едни и същи и сме Източникът, Всичкото.

Госия: Да. Но това не означава, че в някакъв "момент" нещо е трябвало да не съществува ... за да бъде "създадено" по-късно? Или съществува и не съществува едновременно?

Сваруу: Независимо дали съществува или не, това е свързано само с нещо друго. От позицията на етера или Източника всичко вече съществува.

Робърт: Не е имало нито преди, нито след това.

Госия: Мисля, че две неща едновременно. Не съществува и съществува едновременно. Също така, в непроявеното.

Сваруу:Няма концепция за точка на създаване или точка на разрушение, защото тя е извън цялото пространство и време. Да бъдеш това пространство е просто илюзия и време също. Следователно тук се прилага концепцията за безкрайност. Цялата, обединена Вселена никога не е била създадена и никога няма да бъде унищожена, защото е извън времето, следователно е вечна.

Но да, можете да го кажете и като тази Госия. Съществува и не съществува. Като Qubit.

Госия: Ако всичко е всичко, то трябва да включва несъществуване. За да имате отправна точка, както казахте.

Сваруу: Разбира се.

Робърт: Но е лесно да се каже, че нещо, което съществува, не съществува ... Но как да кажете, че съществува нещо, което не съществува?

Госия:Но не е ли наистина? Как определяте това? Добре, синът ти не съществува, добре.

Робърт: Ето защо - Винаги има нещо, докато това, което не е, има нещо.

Сваруу: Но унифицираното поле или етер не могат да бъдат дефинирани, тъй като тъй като включват всичко, за което казвате, че е, то не е, защото това би било само малка част от това, което е, включително вашата дефиниция, но в този случай се казва, че етерът е резултат от кифла със сладко, което също е правилно. Всичко е там.

Робърт: Разбира се ... Няма несъществуване.

Госия: Разбира се, че има.

Робърт: Защото вече е нещо.

Госия:Ако погледнете по този начин, добре. Веднага, когато го взема, от гледна точка на това, добре, несъществуването се превръща в нещо.

Робърт: Разбира се.

Сваруу: Прилагането , че трябва да включва и това, което го няма, е валидно. Но това дава представа за нещо по-малко за цялото, тъй като вие създавате контраст с точката на всяко включване. С други думи, току-що сте въвели двойственост. И така, трябва да включите концепцията, че тя не е етер. Етер, а не Етер. Но не-ефирът би съществувал само по отношение на относителен параметър, а не към всичко, което го включва.

Неетерът е само част от второстепенна концепция в самия етер и важи само от точка спрямо нещо друго.

Робърт:Ето защо Етерът винаги е бил там, защото включва всичко.

Сваруу: Да. И е невъзможно да се определи.

Госия: Да, добре. И гледайки от по-"практичната" гледна точка сега ... ако кажете, че има всички възможности и няма възможности, които не съществуват. И така, има и всякакви изтезания, които някой е преживял, всичко, което можете да си представите, а също и всички видове лукс, които можете да си представите? И с всички вариации между тях?

Сваруу: Да.

Госия: Абсолютно всичко?

Сваруу: Задължително, да. Каквото ви хрумне на едно или друго ниво, съществува. Да.

Робърт: Дори ние да сме на кораба, а Сваруу да сме от Земята. Обратното.

Сваруу: Например законите на материята или така наречените универсални закони се отнасят само за нещо спрямо нещо друго. Тоест, те са валидни само в тази точкова плътност или както вие я дефинирате, но не и в друга. Да. Например Долорес Кенън вече влизаше в това. Защото според това, което е изследвала, тя е намерила доказателства за звездни системи с квадратни планети.

Госия: Квадратни планети.

Сваруу: Ако се съсредоточите достатъчно върху това, което мислите, вие му давате достатъчно енергия, това ще бъде, каквото и да мислите. Внасяте го от другата страна с вашия квантов скаларен компютър, мозъка си. Затова внимавайте какво мислите. <----

Госия:Но тогава ... всичко това се превръща в огромен цирк. Има ли планети, където расите са сини клоуни? Още една планета във формата на кроасан? Къде има граница за това какви абсурди могат да съществуват?

Робърт: Или плоската Земя с гигантска костенурка, която държи Земята.

Сваруу: Да. И го имам предвид. И го казвам отдавна. Буквално ви казвам, че единственото, което ви ограничава, е идеята, че сте ограничени. Да мислите, че няма място, където жителите да са направени от хляб и да живеят в море от кафе с мляко и че това е в 4-те слънца, които се въртят около планета във формата на глава на ряпа, е ограничение.     

Превода е на бай ти гугъл, за по-безопастно. :-X

п.п. Навремето един съфорумник сподели, че всъщност човекът(оригинала) е троичен. Нещо като три Аза в три агрегатни състояния. Трибожие. Че даже и нещо отгоре в допълнение със знак плюс.(за мъжете)
 :drinks:

Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Noris в Януари 04, 2021, 18:46:38 pm
Цитат
"Човешкото същество е единение (съюз) между 5 същества – 5-те му тела. Всяко тяло има свой вид съзнание и всяко се развива (или дегенерира, инволюира) независимо."

Прочитайки, този цитат се смях с глас и се сетих, за една много разведряваща детска песничка  " Пет маймунки скачат на легло " и всяка удари своето чело.

Асоцирах, вибрациите на маймунките и решението им да позвънят  на чичо Доктор с езотричните им  разбирания за телата.

Ето, клипчето, за разведряване, на заровилите се в пясъка.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=otmbZQmxoWA[/youtube]

 :D

И  си спомних, нещо друго, че Христос , изгонил 7 демона от Мария Магдалена, а не тела ( астрални), както езотериката ги позовава, (че тва  НЕ били нашите тела/обвивки, и астрални такива .
Сетих се също и за двама наши съфорумника, единия твърдеше за телата, че били като " дядовата ръкавичка", с което съм съгласна. А, другия казваше, че винаги се събирали в стаята на " Библията ", търсейки спасение за .....еди какво си ....няма имена да давам и подробности.

Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 07, 2021, 10:33:37 am
Хоумър, да не би в новата ти тема да намекваш за този "феномен"?

https://www.youtube.com/watch?v=7y5iS2luhxQ&t=866s

Мое субективно мнение е, че подобна информация за неподготвеният ум, вкопчил се в нея безрезервно/без наличие на критична мисъл е speed road към психиатричната клиника.
Пак, според моето субективно мнение, информацията от клипа по - горе е опит за прикриване на 6 милиарда копия и клонинги, населяващи Земята. И хич не са "шибана холограма", както Суаруу твърди.
Имало само един АЗ(личен, както го рекламира и исляма примерно), хубуу ма някои от Българите също имат такъв. Кво правим тогава?
И се пита в задачата тия другите какви се явяват на първия?
Вътрешни, или външи за него? Щото един тука спомена, че си пиели ракията заедно. Излиза, че сваруту и корана лъжат. Или не е тъй?
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Януари 20, 2021, 17:08:41 pm
Паци,относно  Отговор #23.

Ако имаш предвид темата за  Всевиждащото око,не намеквам това,което си дал с видеото,но мерси за представеното видео,понеже ми дава повод да коментирам.Наистина,някои хора биха могли да си докарат състояние,което да е интерес за психиатрите,но също така някои хора биха „изключили“,като защитна реакция на психиката и ще кажат че това са измишльотини.И така всъщност ще си спестят състояние,което дори и и да не е психо-клинично,бих го описал като  леко „разпаралелване на реалността“.
При мен то  изглежда (може би) е  по дефолт.Не се хваля,не завиждайте.

Има един израз,че всяка достатъчно напреднала технология е неразличима от магия (бих допълнил - за достатъчно незапознатите с нея).В този смисъл,не мога да изключа тези изкуствени хора(*)  като възможност,поради четене на много фантастика.понякога наистина малко завиждам на хората с по-бедно въображение.


(*). На санскрит има една дума - Nirmana-kaya“.В зависимост от контекста и в по-широк смисъл може да се преведе като „изкуствено (създадено) тяло.Разделих я с тире;думата след тирето значи тяло.И нирманакаята има нирмана-читта(ум,психика).
Много нирманакая могат да бъдат контролирани от един...техен владелец,да го кажем така.Напреднали йоги могат да създават такива
нирманакая,които да им отработват кармата и когато си свършат работата умират,обикновено от сърдечен удар.Това може и да е измислица,но е описана в старовремски индийски текстове.Накратко е обяснено в бележките към един от класическите коментари в „Йога-даршана“.
https://www.eurasia.ltd/shop/indian-philosophy/yoga-sutra-tekst-prevod-komentari (https://www.eurasia.ltd/shop/indian-philosophy/yoga-sutra-tekst-prevod-komentari)

В прокарването на идеята,че живеем в холограма ,според мен има ,освен комерсиален интерес от някои учЕни,така и може би елемент на  пропаганда.Това видео е същия текст,който в блога е с друг номер -  07. Нереалните хора.Едно-две изречения може да има малка разлика.
Източник:
https://www.svaruupapriananda.com/2019/10/07.html?m=0 (https://www.svaruupapriananda.com/2019/10/07.html?m=0)

С’вар´yy : Те се появяват, като енергия по пътя mи на улицата докато ходиш и изчезват, когато не им обръщаш внимание...
...Какво е Реалността? АКО НЕ ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ НА НЕЩО, ТО ТАМ ЛИ Е?


Аз ще отговоря  така: Върви си някой (по)читател на Свару по тротоара,замислен по повод на нейните просветляващи разкрития и не обръща внимание баш къде стъпва.И в този момент телефона му звъни.и докато той обръща внимание на телефона си,не обръща внимание къде стъпва,а именно - в дупка.
Ако не обръщате внимание на дупката,тя там ли е?

Или друг вариант:
Пътувате си като правостоящ в трамвая и не обръщате внимание на сръчната джебчийка зад вас,пнеже нито я виждате,нито я усещате.
Слизате на спирката си,барате се за телефона,по който сте приказвали преди да се качите на трамвая  - а,няма го.
Значи,ако не сте обърнали внимание на джебчийката,тя  изобщо не се е появявала.Тогава телефонът ви е изчезнал,понеже сте спрели да му обръщате внимание.
Или е изчезнал през дупка в джоба ви...понеже не сте ѝ обърнали внимание...

И това:

С’вар´уу: Добре, нека разгледаме това от чисто метафизична гледна точка или от духовна концепция, без Матрица. Ти Гошия, си единственото същество на Земята, нищо друго не съществува от твоя гледна точка, нямаш достъп до други хора. Концентрирай се върху твоята идентичност, само от твоята гледна точка на егото. Майка ти с теб ли е сега?

Гошия: Нe
С’вар´уу: Не. Тогава, къде само я има ? В ума и паметта ти.

Гошия: Тя съществува в Полша.
С’вар´уу: Добре, това е в ума ти, няма Полша. Всичко което го има, е каквото виждаш сега в тази стая, стига да фокусираш вниманието си върху него.Виждаш ли, как целият останал свят, е само в ума ти? Няма свят, само идеята, която имаш и която казва, че там има свят.

Гошия: Но ти беше там, преди да разбера за теб, не беше в умът ми, но съществуваше. Това е свързано, с различни паралелни индивидуални Вселени, може би?

С’вар´уу: Това също е една идея. И да, това също е истина от гледна точка, на твоята паралелна Вселена. Но това, което искам да кажа е, че което има, това си Ти, това е което искам да предам. Ти, Гошия си всичко което има, всичко останало също си ти, всички останали хора, си ти отново, така е и с камъните и дърветата, ти си Източникът. Тогава, всичко, което го има, е само в главата ти.И така в главата ви може да се появи солипсизъм,бих казал аз.
На друго място Свару казва,че няма обективна реалност.Сега нямам нерви да го търся,но,когато обяснява кое как е и как не е,това предполага обективна реалност.Според мен има такава.
Имам чувството,че некакви някакви се опитват да ни пра’ят на маймуни,като тия от клипа по-горе.
И кой не скача е червен...в смисъл,че от него маймуна не става,поради вродена некадърност.

И една извадка от тук:
https://www.svaruupapriananda.com/2019/10/00.html (https://www.svaruupapriananda.com/2019/10/00.html)

Гошия: Така че, те прекарват часове и часове с нас и с други хора, понякога с часове и години ... Шегаджията не би трябвало да има живот, за да губи толкова много време в интернет. Би трябвало да бъде човек с толкова напреднала духовна мъдрост и технологична информация , познавайки толкова много подробности как работи действителността на Вселената и какво има зад всичко
това, знаейки за всичко, може да зададете всякакъв въпрос. Мисля, че това елиминира за мен възможността, че това е някое хлапе или някой скучаещ човек, който се шегува. Но ако е така, това е една супер, супер добра и супер, супер добре монтирана шега.
И поздравления за  който я прави, защото е гений. Но има и друга възможност - манипулиране от страна на правителството.
Може да бъде също така , но аз не го виждам. Трябва да се доверите ... Аз вярвам!


Трябва да се доверим?Аз пък казвам,че не трябва,но който иска - може.
Само аз ли си мисля,че тия не знаят с кого общуват и са си избрали отговор,който им "резонира",но дали резонира с Истината?

„Така че, те прекарват часове и часове с нас и с други хора, понякога с часове и години ...“

Ето една смахната версия,аз я измислих:
Има мнозина,прекарващи часове на компютъризирани бюра.В някои случаи на три смени 24/7,защото работата им е важна.Наричат се държавни служители на разни (включително трибуквени) агенции.И на частни също.А ако са органични ботове,вързани към централен сървър,колкото и да се сменяват,ще изглежда,че са един и същи човек. А Гошия си мисли,че общува с извънземна мацка,докато всъщност общува със „сървъра“,който ползва сменяващи се ботове (или нирманакая,ако щете) така,както вие ползвате пръстите си по клавиатурата.Разбира се,просто спекулативно теоретизирам.,но хей,това може да е така в някоя от паралелните реалности...
...например тази,в която четете това.

Извинявам се,ако станах досаден с линкове и цитати на Свару.Приключвам с едно разминаване в твърденията на тази Yazhi.
Тук Свару споменава за етерична решетка.
https://nahuatl-adventurer.blogspot.com/2019/02/5.html (https://nahuatl-adventurer.blogspot.com/2019/02/5.html)

Под картинката с колелото на Самсара
И продължаваме по-надолу,под бележката на Нахуатъл за корабите им.
Говори P: ...
Говори Swaruu:  ... в този пасаж пише за етеричната решетка.

А тук:
https://www.svaruupapriananda.com/2019/10/15-karmata.html (https://www.svaruupapriananda.com/2019/10/15-karmata.html)

Осмия отговор:
С’вар’уу: Много раси, все още вярват в старите концепции за Кармата...“ и след удебеления шрифт първото изречение е:
„Не виждам никаква мрежа...“

Един път има решетка,а после пък не виждала никаква мрежа.Мрежа и решетка са забележимо подобни неща.
Или има решетка,но няма мрежа?

Но така да се занимавам с ловене на мишки на дребно...досадно ми е такова времегубство,a и отговора ми вече стана линкарник (място,където има много линкове).
Затова предлагам вместо търсене на дребни мишки тук и там,направо да забием кирката на плъха в главата.
След почивката,а междувременно може да погледате малко рептили.За да не слагам още един линк,въведете в ютубето този израз:

"Oats Studios - Volume 1 - Rakka"

Част от филма е използвана във видеото "Една различна история" в канала на Звездни семенца.
При мен българските субтитри тръгват автоматично.

 


Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Януари 23, 2021, 23:02:06 pm
Не е много това,което обмислях да напиша,но ме заболя главата и ми се затормози мисленето(вчера).Тия вибрации не ми понасят нещо.
Може би не съм от онези с потенциал да си повишат фрекуенцията.Ще си кютам в 3D-то,докато по-надарените ще идат в 5-D,където ще бъдат Великото Същество,което са,а после и в по-високите D.В смисъл денсити (плътности),а не дименсии (измерения).Коя ли е най-високата плътност?Може би 42,където който се добере,ще узнае смисъла на живота,Вселената и всичко останало.

Завиждам донякъде,но се теша с мисълта,че поне от тук не мога да видя някой от „горните“.Имам предвид Свару и компания.Барабар със всичките им роднини.Представям си леко полупрозрачни,елегантно аеродинамични люспести тела и пурпурновиолетови от прекаляване с подправка (лууш ) очи.
Възможно ли е да изглеждат така наистина?Просто ми хрумна като вариант.Според Свару е възможно,сама го казва:

„Сваруу: Задължително, да. Каквото ви хрумне на едно или друго ниво, съществува. Да.“

Това е от цитирания от Паци в Отговор #21 материал за квантовите компютри.
И само още два линка,а после ще ползвам Отговор 21.

https://www.svaruupapriananda.com/2019/10/normal.html (https://www.svaruupapriananda.com/2019/10/normal.html)

Защо няма доказателства?Извънземен контакт с Тайгетeaнcката раса от Плеядите

Ето една възможност за словесна еквилибристика:

„Остсъствието на доказателства, не е доказателство за тяхното отсъствие!“


Това дори може и да е вярно в някои случаи,но може да се използва и за всякакви непроверими твърдения.
Например,казвам,че всъщност Федерастите са рептилите и те (заедно с други вампирски раси)  приписват мизериите си на друг (крадецът вика „дръжте крадеца“), а паралелно с това играят ролята на „добрите“.Или иначе казано - един и същи ти предлага синьо и червено хапче .Въпросът не е кое хапче е правилният избор.Правилният въпрос според мен е - имаш ли нужда от хапчета?
Но не мога да дам правилния отговор,защото е личен,за всеки поотделно.

Та какви доказателства имам,че Федерастите са рептилите - ами,доказателства от моя страна отсъстват,но както вика плеядинката: „Остсъствието на доказателства...“ нали така.Така.

И още едно изречение от горния източник:
„Вземете сами решение, не чакайте да ви бъде казано, какво да правите и как трябва да мислите.“


Съвет,несъмнено добър,но като гледам популярността на авторката,а и коментарите под видеата,изглежда ми,че част от (по)читателите ѝ точно този съвет не успяват баш да приложат .И  още малко цитатване:

https://www.svaruupapriananda.com/2019/10/normal_62.html (https://www.svaruupapriananda.com/2019/10/normal_62.html)

A2. С’ВАР’УУ се ОБРЪЩА към СКЕПТИЦИТЕ

„Моята и вашата раси, са много сходни, те основно са същата, имаме еднакъв звезден произход...“

Е,“същата“,ама нашата (надявам се и вашата,читатели)  раса се нарича човешка.Което ми поражда дисонанс с това изказване:
„Не забравяйте, че не мисля като човек, защото не съм човек.“

О,тук съм много склонен да се съглася,че не е човек.Нелюдь на руски.
Предположението ми какъв вид нечовек би могла да е,  може да го прочетете по-горе.

„Интересува ме само общуването с тези, които могат да използват информацията ми, тези, които могат да слушат вътрешните си познания, другите не са от значение. Защото аз съм първата,която знае и казва, че хората, не могат да се променят насилствено(*1) и всеки трябва да следва собсвения си път на духовна еволюция(*2). Затова, не ме интересува да убеждавам никого.
Бих искала, да видите всички видеоклипове с информацията, която споделям и да съберете всички точки, добавете моето намерение и естеството на моето послание. Ясно е, че не е от земен произход...

(1*).Не си първата.Нашият народ го е казал не от вчера: "Насила хубост не става".
(*2). От моята перспектива духът не еволюира,не защото не може,а защото няма нужда.Все пак,зависи кой какво нарича дух,но това е за другата тема.
Относно последното, подчертаното: Ясно е само за тия,които не могат да приложат съвета,цитиран по-горе.
.....

Накрая,понеже постоянно чувам думата „ваксинация“,реших да я ползвам по мой начин.
За някой следният цитат може пък да е полезен като вид „ваксина“ или противоотрова срещу Федерастки шитове.
Заместете израза „организирани религии“ в цитата, с „вярващи на извънземни послания“.(Не казвам,че няма извънземни.Според мен има).

Източник:
https://twitter.com/tweetsofdune/status/482548976026406913 (https://twitter.com/tweetsofdune/status/482548976026406913)

„Всички организирани религии се сблъскват с един общ проблем, податливо място, през което можем да влезем и да ги пренасочим спрямо нашитe замисли:
Как различават високомерието от откровението?

 Missionaria Protectiva, Вътрешните учения

Наистина,как?
*****
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 25, 2021, 11:21:58 am
Нов транскрипт:
(преведете си го с бай гугъл)

Източник: 
https://swaruu.org/transcripts/immersion-pods-2-advanced-extraterrestrial-technology-aneeka-of-temmer-and-yazhi-swaruu

Хоумър, светна ли се за какво иде реч в тоя транскрипт?
Ми за обсебване на тела. Откога я дъвчим тая тема, и все несдъвкана. Признават си как го правят, и не само те. Една сюрия са. Виж колко раси са на Земята. Тялото "показва" кой е вътре.
Телата са "барани", за да могат да ги обсебват. Кръщенета, обрязвания, ваксини, прерязване на пъпната връв 2 секунди след раждането и прочее практики. Тимев се изтърва, че всички сме копирани(живеем в аватари/копия на истинските ни тела).Меандъра и той колко пъти го пише същото?
Тия тайгетянци са си чисти безродници/двуполови, нищо че сваруту са бара баш мадама по земните стандарти. Заради това се връткат около Земята с "корабите" си, щото няма къде да отидат. Най - много на майка си в гъза/ануса, в прекия и преносен смисъл. На безродниците там им е мястото - в бездънното Женско/черната дупка.
Има и някакъв изкуствен интелект замесен в тая цялата афера, но те ли са негово проявление, или ползват такъв, ми предстои да разбера.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 25, 2021, 16:47:38 pm
Дойде ми на акъла една работа. Помниш филма Матрицата, нали?
Там Нео дето се събуди в капсула, подобна на тайгетянските. Какво видя? Огромно пространство, пълно с капсули и обслужвано от машини. След като се възстанови физически осъзна, че е се намира в свят, напълно разрушен и негоден за живот.
Чакай сега да ти пална едно фитилче. Пробвай да обърнеш героите и събитията огледално, да видим какво ще стане. Тоест, в капсулите всъщност са федералните, а не хората. Агент Смит (ИИ) всъщност за кого "играе"? Архитекта кой е, и от коя страна на реалноста е матрицата. Та такива ми ти работи.
 :drinks:
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Януари 26, 2021, 17:16:42 pm
Извинявай,че се бавя с отговорите,Паци.Не съм пропуснал и мнението ти в темата за Йога-сутра.
Мислех поне за известно време да не пиша в тази тема.Да си дам почивка,понеже като чета сварувщините усещам едно,да кажа затъпяващо,инертно умствено състояние.

Може да съм споменавал за предишния форум,когато в началото се регистрирах,имах един сън,в който се лутах в някакъв запустял град с едно дезориентиращо,"лепкаво" усещане.Все едно някой ви "хваща" в светлината на прожектор,само че вместо светлина е въпросното затъпяващо и дезориентиращо усещане.
Също бих го наподобил като "сканиращо".Предишния ми отговор мислех да го напиша предния ден,но поради описаното състояние го отложих за другия ден.А през нощта пак имах сън от тези,които допускам,че може да съдържат и "външен сигнал".

Тогава мислех да направя пауза по тая тема,но след съня се ядосах и рекох на инат пък да напиша предния отговор.Друго нещо,което съм забелязал е,че се случва така - таман съм се наканил най-накрая да пиша,успял съм що-годе да се съсредоточа и хоп - някой ме дири по телефона за нещо си.Точно така стана и за този отговор.Разбира се ,може да са съвпадения,а и думите ми не са никакво доказателство,но реших да напиша това,та ако на някой друг му се е случвало нещо подобно,да сравни за себе си.

Един рационален скептик би мокъл да каже нещо от рода на: "Сбрали са се тука разни  откачалки,едни си пишат измислиците,а другите им верват и се самонавиват взаимно".

Такова мнение,поне в някои случаи има право на съществуване според мен.Но аз не мога да го приема за сто процента валидно във сто процента от случаите.Във връзка с точка 10 от Правилата,аз за себе си съм решил,че имам основания да приема,или ако се изразя по-умерено - да допусна съществуването на възможности,които биха били определени от хард скептиците като смахнати.

И оттук вече,приемайки разни шантави идеи,като например извънземни,пъплещи около и на Земята,аз съм скептичен относно това,доколко истинни са техните изказвания и по-важното - доколко са добронамерени.И въобще,приложима ли е думата "добронамерени" изобщо.Но думата "пропаганда" я намирам за напълно приложима.
Пак ще трябва да прекъсна,но по-късно ще продължа по транскрипта,който си представил.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 26, 2021, 23:13:12 pm
И аз навремето като влязох у синия форум имах разни преживявания. Особено, като се зачетох в постовете на Меандъра. Така ме фрасна написаното по тиквата, че още ме държи.  :D
Но пък ми помогна да разбера какво наистина се случва в момента.
5D според мен е това, дето му викаме енергийното или астрала. Тоест е част от Земята, земна сфера. Поне 12 са общо останалите подобни сфери, като само тукашната е "материална". Нещо като събирателна точка на всичките 12. Пример с киносалон. Образът от екрана се фокусира в лещите на прожекционния апарат. Обратна прожекция. Аз поне така си го представям.
Тук форума е с определена насоченост, така че си пиши спокойно каквото се сетиш.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 27, 2021, 00:33:04 am
Какво имам предвид под поне 12 сфери /измерения. Щи дам прост пример с едно дърво. Корените са в едно измерение, стъблото във второ, клоните в трето, проводящите съдове в сърцевината в четвърто, листата в пето, цветовете в шесто, плодовете в седмо, костилката в осмо, цветът на плода в девето, вкуса на плода в десето, ароматът в единадесето ,кората на дървото в дванадесето и т. н.
Тук на Земята всичко това е в едно.
С тялото е същата работа. Заради това казват, че имаме няколко тела. Финни/нематериални.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Noris в Януари 27, 2021, 22:06:49 pm
Цитат
Хоумър, светна ли се за какво иде реч в тоя транскрипт?
Ми за обсебване на тела. Откога я дъвчим тая тема, и все несдъвкана. Признават си как го правят, и не само те. Една сюрия са. Виж колко раси са на Земята. Тялото "показва" кой е вътре.
Телата са "барани", за да могат да ги обсебват

paci, мерси ти за това ти мнение.
Преди време срещнах подобни "същества" в човешки тела  и те самите ми казаха, че най- лошия вариант е човек да си!
И се замислих ако има такава опция
във Федерацията  :lol:, да предотвратиш преражданията на хора и се инкарнираш  примерно в прелетна свободна  птица , летяща свободно между сезоните и континентите , без чекиране , онлайн депозит и виртуална валута..

П.п.

Другият ми въпрос, е защо им трябват ЧОВЕШКИ тела, след като някой ги е лишил от тях?!

На тяхно място, ако нямат " Тела" ,бих  предпочела да се вмъкна в птица от Малдивите, Мавриций, Занзибар...и където и да било,вместо в едно " болно човешко тяло с корона вирус" примерно или заразено медйно съзнание.

***

Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 27, 2021, 23:11:25 pm
Норис, щом са ти казали, че е кофти в човешко тяло, явно не са по желание в такова. Според мен кошера/пчеличките са вкарани умишлено от богоизбралите се/шефовете за да създават обществено мнение/мнозинство. И после се казва примерно еди коя си партия/президент спечели с мнозинство. Само дето не са им казали, че екстрите на тялото не са за всички, а само за началството/богоизбраните. Вероятно при тях е строга йерархия на подчинение. Точно както в кошер. За какво им е тялото? В библията май имаше нещо от сорта: само роденият в тяло може да дойде при мен. Меандъра е по наясно, ако решиш питай него.
 :hi:
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Януари 28, 2021, 10:39:19 am
Миналата нощ имах нещо като (извинете за неестетичното сравнение) „повръщане“ на емоции,но вътрешно;един вид повторно  преработване.И както след обикновено повръщане, сега ми е някак по-леко.Като бе споменат филма „Матрицата“,не че се сравнявам с Нео,но момента,когато се събуди в капсулата и кабелите се изключваха,а също,когато си извади тръбата за хранене от устата бих използвал за сравнение.

Нещо такова изпитах,когато ‚повърнах“ М5.Тия сварувщини ги възприемам като дериват на един и същи сатанински шит.Кофти е,че заразността му се дължи на включени елементи на истина според мен,но не съм толкоз напреднал,че да имам напълно трезва и адекватна преценка.Опитвам да си представям  някакъв модел,който е само работен.
И един от основните моменти в него е точно този:

Тук на Земята всичко това е в едно.
С тялото е същата работа. Заради това казват, че имаме няколко тела. Финни/нематериални.

„Събирателна точка“ също ми изглежда много подходящ израз.Енергийното/“астрал“ според мен включва не само 5D,а и другите нива (колко?).Не съм сигурен какво точно имаш предвид под безродници/двуполови.

Всичките тия измерения ,плътности,бъркотия е с различните определения кое какво е,бих ги нарекъл различни нива на една многоаспектна реалност.Честотен спектър,за да звучи  по-така.Нещо като Място 2 на Монро,което е „тук“,но честотите му са недостъпни в СРВ (стандартен режим на възприятие).
И има разлика да се описват нещата с помощта на холографски модел и това да се казва,че сме (в) холограма.

А некакви навлеци(*1) вклиняват  идеи,внасящи разцепление в това  „всичко в едно“,като го използват,но извъртат,и представят 3Д като илюзорно,тялото не е истинско тук,а само контейнер на некакво нещо „някъде там“.Това бих нарекъл също ментална схизма.
И ни „просветляват“,че не сме хора,а нещо друго.


(*1) По асоциация с обитателите на света Нав от славянската митология.

Нека по-високоплътностните същности ме считат за ограничен параноик,но ми се струва,че усещам подла трансхуманистична пропаганда и дехуманизация.Сигурно ти е известна Олга Четверикова,от нейно видео научих думата „расчеловечевание“.
Разчовечване,бих го превел.Чрез представянето на „по-широка/висша перспектива“ се опитват да ни разчовечват;това е субективният ми поглед.Имам предвид,че някакви нечовеци(буквално) се опитват да ни убеждават,че сме като тях.

Обсебването на тела,за което казваш в предишен отговор също ми се струва подходящо определение.Паразитизъм и вампиризъм също.
Та,образно казано,някакви вампири се опитват да ни влязат в къщата (тялото и всички други аспекти,изграждащи нашата цялостност по конкретния начин,определящ нашата човешка „сигнатура“).
Ще отворите ли вратата си на такива,ще се съгласите ли с това,което те ви казват,че сте?
Отговорът всеки трябва да си го постигне сам.
Моят е накратко на руски: ПНХ,[самоцензурирано]!

Но има смисъл,смятам, да се опитам да го представя в по-разгърнат вид (това включва и другите теми).
За този,хипотетичен,дори един само да е Читател,комуто би било от някаква полза.
Тоест,евентуално би могъл да открие някои свои заблуди - да узнае защо вярва на някои неща,дали зад вярата му не се спотайват задкулисно неoоъзнати страхове и надежди.

Те отварят „портове“ за външно  вторжение(нахлуване,инвазия) в психо-енергийно-информационното ни „вътрешно пространство“,което е спрегнато ( conjugated)с тялото,докато е живо.Така че,ако успявам да се изразя разбираемо,стигаме до класическото „Познай себе си“ - начинание достатъчно трудно.И източникът на това знание е вътрешен - Свидетелят,Виждащият,различни имена.
А после е въпросът - какво правим с това знание.Успешното справяне с тези задачи подсилва имунната система на психиката,образно казано;един вид ваксина отвътре срещу входящи(walk-ins) информационни вируси (земно-извънземна пропаганда).

Перспективата ми е субективна.Но истината за всяко нещо е една и обективна,това е част от моята парадигма.
Какво правят тези федерасти според моята перспектива,за която все пак не мога да знам доколко съответства на истината.

Има насекоми,които инжектират отрова в жертвата си (други буболечки) ,парализират ги,а после им инжектират ензим,с който ги разграждат отвътре и после изсмукват храносмления вече материал.Някои видове пък складират парализираните обекти ,за да има храна за потомството им.Това е най-накратко обяснението за целта на тезата ми.

А тя е,че извънземните се „хранят“ с по-уязвими раси,като ги инжектират(индоктринират) със различни информационни конструкции,мога да ги уподобя и на „макроси“ в компютърния  смисъл.Имам предвид,че заразяват дадена култура с „макроси“,така че тя самата неусетно да съ-участва в „храносмилането“ си.
Това е вид война,но и конкуренция за оцеляване между различни извънземни раси,дори да са част от някакво обединение.
И основното ниво на тази инвазия е на ниво култура.Или културологично.А думата култура иде от земеделието(*2).
Посяване,жътва,“градинари“( сиви или с друг цвят),ей таквиз неща.


(*2). https://www.etymonline.com/search?q=culture (https://www.etymonline.com/search?q=culture)

Според мен е приложим изразът „културен империализъм“.Така както има тенденция за глобална американизация на масовото съзнание,така има и тенденция за „извънземнизация“,която може да ползва американизацията като инструмент.
И не казвам нищо ново,но заради новото поколение читатели има смисъл да се повтарят някои неща в контекста на поредните най-нови извънземни „разкрития“.

Редактирах превода на няколко извадки от линка,даден от Паци.За коментиране,но моят коментар е с виртуалното подзаглавие „Сатанизмът на (извън)земната пропаганда“.
Ще ми се да разгледам(е) и гледната точка за това,не само какво казват извънземните,а и защо им вярват немалко земни.


Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 28, 2021, 11:54:07 am
Цитат
   „Събирателна точка“ също ми изглежда много подходящ израз.Енергийното/“астрал“ според мен включва не само 5D,а и другите нива (колко?).Не съм сигурен какво точно имаш предвид под безродници/двуполови.   

Счита се, че Д - тата са 12. Сфери или пластове един в друг или над друг. Нещо като матрьошка или глава лук.
Доколкото знам, азовете са мъжки и женски, и при прераждане съответно се ражда мъж ако е мъжки Аз - ът, и съответно жена ако е женски. Проявления или изрази на енергиите, носещи Живота. Образно казано мъжете идват от небето/от Духа, жените от Земята/Душа и са Душа/част/половинка на някой мъж. Оттам е и изразът Един за друг родени. При самото зачатие, Земята определя пола на детето според носещата му енергия. Детето се сдобива с пол, на български - род.
Безродниците носещата им енергия/Азът,тук няма пол/род, и Земята понеже няма как да ги определи, ги "пуска" тук с двата пола заедно. И стават двуполови. Педали, лесбийки, бисексуални и пр. да не ги изреждам. На съвременен език - джендъри. Подозирам, че са нещо като изкуствен интелект. Компютърът има ли пол? Сещай се.
Всички "извънземни" са на тоя хал. Без пол.

Цитат
Имам предвид,че някакви нечовеци(буквално) се опитват да ни убеждават,че сме като тях.
 

Имам позната, която вижда енергийно, и наскоро ми сподели. Каза ми нещо такова: Те искат да ни направят като тях.
И визираше сиваците.

Цитат
  Та,образно казано,някакви вампири се опитват да ни влязат в къщата (тялото и всички други аспекти,изграждащи нашата цялостност по конкретния начин,определящ нашата човешка „сигнатура“).
 

Хич не се опитват. С двата крака са вътре, че даже и са на тумби.

Цитат
Има насекоми,които инжектират отрова в жертвата си (други буболечки) ,парализират ги,а после им инжектират ензим,с който ги разграждат отвътре и после изсмукват храносмления вече материал.Някои видове пък складират парализираните обекти ,за да има храна за потомството им.Това е най-накратко обяснението за целта на тезата ми. 

Не се хранят с хора. Ползват телата им като аватари и живеят живота им. Оригиналния Аз го допускат да влезе в тялото с цел да го анимира/оживи, но е под пълен контрол. Явно напоследък обаче контролът нещо хич го няма, и заради това напъват с ваксините, щото ако оригинален Аз се светне каква е хавата, с радостни възгласи изритва натрапниците от тялото. И си живее живота. Няма да давам подробности за радостните възгласи къде точно се проявяват и как, че ще загубим младежката аудитория. :lol:

Цитат
  Това е вид война,но и конкуренция за оцеляване между различни извънземни раси,дори да са част от някакво обединение. 

Демонската йерархия(извънземната) е баш на тоя принцип. Колкото по - голям мръсник и боклук си, толкова по - бързо се издигаш в обществото.
 :hi:


п.п. Сетих се за един пример какво е матрицата. На лаптопа обикновено имаш уйндоус ОС. Обаче има едно такова нещо, дето му викат емулатор. Демек на уйндоус платформа инсталираш андроид, и си ползваш на компа приложенията от гугъл плей все едно е телефон. Матрица в матрицата, само дето някой тарикат е направил така, че при стартиране на компа вместо да зареди уйндоуса, зарежда емулатора с андроид. Оригиналното местоположение на Земята е примерно в 5Д/уйндоус, но е "свалена"/емулирана в 3Д/андроид.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Noris в Януари 28, 2021, 20:12:51 pm
Реших да пиша и само това ми излиза в компа .....
XNETBG.COM - 项痱嚯 玎 暑眈镨疣鲨, 郁铍钽, 惕耱桕
https://netfisher.com › xnetbg.com
袜-泐脲扈 镱痱嚯 玎 觐眈镨疣鲨, 蜞轫 钺羼蜮, 篝铍钽, 沐铒铍栩桕, 皴牮弪龛 忸屙龛 蝈蹴铍钽梃,桉蝾痂麇耜, 镱腓蜩麇耜 ...

........................

Норис, щом са ти казали, че е кофти в човешко тяло, явно не са по желание в такова. Според мен кошера/пчеличките са вкарани умишлено от богоизбралите се/шефовете за да създават обществено мнение/мнозинство. И после се казва примерно еди коя си партия/президент спечели с мнозинство. Само дето не са им казали, че екстрите на тялото не са за всички, а само за началството/богоизбраните. Вероятно при тях е строга йерархия на подчинение. Точно както в кошер. За какво им е тялото? В библията май имаше нещо от сорта: само роденият в тяло може да дойде при мен. Меандъра е по наясно, ако решиш питай него.
 :hi:

Паци, да не са пожелание в човешко тяло, така е!
 Намекнах за съществата от Зета Ретикули.
Процентът на Азът им  е 1%, в съотношение с контрола. Нямат свободна воля. Просто се ползват, като материал в кошер, като био маса.
Не са политици и партийци , целта е друга при тези раси. Според някой източници, поради голяма враждебност и агресивност са се самоунищожили, унищожили са и планетата си и сега са тук да им подадем ръка. Изгубили са Духа си, самоунищожавайки се.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L1kVTf9R_co[/youtube]

Цитат
Историята на Зетите е древна 8,5 пъти по дълга от нашата, и вече е преминала през етапите, към които ние тепърва се приближаваме.Сериозната разлика между високия технологичен прогрес и ниското духовно развитие на зетите в крайна сметка довели до ядрени войни и екологични катастрофи. Наложило се зетите да преустановят дейностите си по повърхността на колонизираните планети и да се преселят в подземни
радове,където преминали на алтернатвни източници на енергия и изкуствени храни.
  За да се адаптират към новите условия на съществуване, зетите изкуствено променили и генетиката си.
Ограничените обеми на подземните убежища изисквали намаляване на размерите на телата им-ръстът се снишил 120-150 см.

Огромната смъртност и ниската раждаемост ги заставили да преминат към размножаване чрез клониране.Без наличието на твърда храна се видоизменили и храносмилателните им органи:започнали да приемат храни главно чрез кожата си.
  Но най-съществените промени настъпили в психиката им.Осъзнавайки,че са унищожили планети заради войнствеността си,зетите се постарали да се избавят от властта на емоциите си.Основният им стремеж станал желанието да се обединяват и успели да го постигнат.След няколко столетия експерименти на неврохимично ниво членовете им на обществото започнали да реагират по еднакъв начин.Но тази победа едновременно била и поражение.Зетите се освободили от емоциите и разнообразието на индивидуалностите, но заплатили огромна цена-еволюцията им постепенно спряла.Днес задачата на зетите е да възобновят еволюцията си.
  За целта зетите търсят първични вегански ДНК, които да им помогнат да възстановят изгубените си качества.
В това отношение възлагат много надежди  на земните жители,всеки от които носи в генетиката си следите от две мощни космически раси-цивилизациите ЛИРА и ВЕГА.Зетите са убедени, че човешката ДНК ще им позволи не само значително да подобрят своята генетика,но и да създадат хибридна раса,която след време да засели Земята.
Според зетите хората,които използват за експериментите си не са техни жертви.
За Земната раса е необходимо такова сътрудничество, за да направи качествен скок в развитието си,за да се усъвършенства физически и интелектуално.
  Зетите признават,че най-трудно им е да постигнат промени в човешката психика."
Някога агресивните емоции са били необходими на хората, но с навлизането в четвърта плътност ще започнат да им пречат".
  В програмата за създаване на съвършени същества космическите ни роднини включват и удължаване на живота, и повишаване на съпротивата срещу болести.
  От началото на 50-те години на ХХ век благодарение на усилията на зетите е започнало раждането на деца с незначителна корекция на гените (от 3 до 5 %).
На практика не се различават от обикновеннит хора, но са по малко агресивни, притежават по висок интелект и имат телепатични способности.
  Успоредно с модернизацията на човешката генетика върви  и ускореното създаване на хибридни същества-бъдещите жители на Земята.
Зетите са убедени, че превъзхождат хората и се опитват да предадат своите преимущества на  хибридите.
"Според земните измерения ние живеем по 400 години, като изпитваме слабост само през последните 50 години от живота си. Ако човешкият мозък извършва десетина операции едновременно, нашият извършва хиляди."


Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 29, 2021, 00:29:34 am
Почнаха да изплюват камъчето:
https://tribune.bg/bg/obshtestvo/istoriyata-na-mravcheto-mravin-i-ednopolovoto-semeystvo-koeto-go-osinovyava/
Мравката от мравуняка е загубила дома си, и се скита в гората (астрала) да си търси нов дом. Идентична история като тая със сивите, които са "загубили" планетата си. Както споменах, тия са безродници/безполови.
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Януари 29, 2021, 17:51:27 pm
Преди да продължа с цитатите,които извадих,един тежко програмиращ шит,с елементи на истина,но с придружаващо я извъртане.
Такова е началното ми впечатление.
Видеото не е чак толкова ново,преди дни го мернах,но не го гледах.Като почнах сега,стигнах до 10:34 и нямам нерви за повече,но може би е добре да се гледа цялото;на почивки евентуално,за изграждане на правилна според мен мотивация за отношение към Корпорацията,пардон,Федерацията,а именно - ПНХ.

Ще се изразя по-меко,а именно - който не е неспасяем дебил,би следвало да е разбрал досега(а ако не е,ето му последен шанс), че федерастите са баш вампирите,а оправданията им - всеки злоупотребител си има своите (убедителни за него си).
Тука тия тайгетарници с лека полуизненада научили,че федерастите са контрольорите,ама не щото са лоши (добро и зло са само ограничено човешко виждане според тях),а защото всички мизерии,които надлежно изреждат,за подсилване на внушението,са дело човешко.Включително и "Кралицата-рептил".Баси наглите влечуги!
Ама и тия,дека рупат от яслите на Федерацията,кой им е крив за кухите глави и плоските мозъци?
Огледалце,огледалце,покажи им верния отговор.

https://www.youtube.com/watch?v=l93sMoSVenM (https://www.youtube.com/watch?v=l93sMoSVenM)
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Noris в Януари 29, 2021, 19:19:35 pm
Този/тази Свару за първи път чувам и се чудя как някой му се е вързал.

В едни от проектите и документите  на ЦРУ, се споменаваше за подобно вербално вербуване с гласове от
Федералнити агенти/ пардон Федерацията.
В една тяхна книга за 2012, се казваше, че на групи ще се събират " мъртъвците ", и ще се препращат по измерения.Може да са имали предвид " короната ".
И самата "федерация, дето не може да мръдне от Кораба си"...
( според клипа.. :D),
 
Бяха се обявили и  против Създателя.

( Може би, защото нямат изход и от корабите.)

Ако толкова знае тва Свару, вместо тъпотии да разпространява, да вземе да " създаде нов ютуб канал", и да  каже как да се освободим "  от моментната групичка", ограничаваща свободната воля на човека, с ваксини,маски и свободно придвижване по света "

......
p .s. Ако, Федерацията е затворена на " КораБ ",
какво да очакваме от Нея... :unknown:
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Януари 30, 2021, 13:59:25 pm

Десенсибилизация към злото

Този израз ми хрумна и го въведох в гугъл на английски.оказа се,че не съм написал думата правилно ( на англ. е desensitization), но излязоха резултати.Това е първата страница,която отворих.Темата е разгледана в библейски контекст,но не е нужно да съм библеист,за да съм съгласен по принцип с автора.
Източник:
https://www.stfonline.org/the-spiritual-battle-desensitization (https://www.stfonline.org/the-spiritual-battle-desensitization)

Духовната битка – десенсибилизация

"През последните няколко седмици подготвях бележки за презентация, която ще правя за Духовната битка и природата на врага на предстояща конференция. След като се потопих в тази тема, сега откривам, че съм много по-чувствителен към  нея. Подобно е на това, което се случва с мен  след като купя определен артикул. След това започвам да забелязвам всички останали на пътя, които карат една и съща кола, или всички останали със същия вид телефон. Подобно на касоразбивач, който е развил по-голяма чувствителност във върховете на пръстите си, степента ми на разпознаване изглежда се е засилила."
 
(След М5 на мен ми изглежда,че способността ми да разпознавам дериватите на този сатанизъм се е засилила.)

"Една от главните тактики на духовните ни врагове е измамата. Измамата е това, което му помага(на врага) да остане скрит, да работи в тъмното зад кулисите, да бъде главен фалшификатор и популяризатор на лъжи. Той е толкова добър в това, че дори може да накара хората да повярват, че доброто е зло и злото добро. (Иса 5:20*). Как прави това?
Най-вече чрез десенсибилизиране на хората към злото с бавни постепенни стъпки.
Както бавното усилване на топлината в гърнето със жабата във водата.Докато се усетите,вече е станало късно.

Снощи Лори и си взе почивка и имаше среща, благодарение на прекрасната ми сестра Тереза, която гледаше децата ни. След хубава вечеря отидохме на кино. Докато седях,гледайки трейлърите,бях изумен. Един след друг трейлърите промотираха филми с много корумпирани(покварени) теми, изображения и език. Ход на десенсибилизация към злото в пълна степен! Не  оставяйте да ви приспива в духовен сън със призива на своите сирени."

 
(Вероятно има предвид песента на сирените,водещи моряците към гибел от историята на Одисей.)


(*).Според мен Иса означава Исая 5;20
https://old.bg-patriarshia.bg/m/index.php?file=bible_old_testament_28.xml#5 (https://old.bg-patriarshia.bg/m/index.php?file=bible_old_testament_28.xml#5)

20. Горко на ония, които злото наричат добро, и доброто - зло, тъмнината считат за светлина, и светлината - за тъмнина, горчивото считат за сладко, и сладкото - за горчиво!

В сварувщините не е просто разменяне на местата,а ни казват,че нямало добро и зло,това е само илюзорно възприятие и требва значи,да надхвърлиме тази дуалност.
И какво да им кажа на тия,дето от високата си недуална перспектива евентуално четат тука.Ще им кажа,че има дуалност,която не може да бъде надхвърлена и тя е истина - неистина (или лъжа).
Кой може със сигурност всеки път да ги различава,това е въпросът.Мъдрост е нужна,а аз съм достатъчно интелигентен да знам,че мъдър не мога да се нарека.Нито пък лековерен лапнишаран.

21. Горко на ония, които са мъдри в своите очи и разумни пред сами себе си!

Не, не съм станал брадат библеист,който с изпъкнали от праведен гняв очи,заклеймява грешниците,стиснал разпятие с кокалести пръсти.Но  във връзка с ред 21.,бих цитирал Спрингмайер:


„Първо, изследователите са открили, че дълбоко в човека мозъкът наистина разбира в чисто съзнание всичко за себе си.Това важи за всички.

"Тази чиста осъзнатост е наречена с различни имена, включително Скрит Наблюдател. Ако човек е отвратителен и изглежда, че има пълна липса на осъзнаване, че дразни хората,просто знайте,че дълбоко в себе си осъзнава точно какъв е и какво прави....Скритият наблюдател е в състояние да види всичко,което прави Системата.“ (Включително,дали се самозалъгва,бих добавил.)


И ще предложа тази перспектива:
Това е Източникът на знание,който ви е нужен ,за да разберете,дали дълбоко в себе си не се самозалъгвате.
И защо,ако го правите.
Въпросът е,доколко можете да понесете евентуално нелицеприятното знание,което може да откриете.
С този Източник,не да се слеете,дали изобщо можете да се доближите до него,да го погледнете дори само -открийте сами своя отговор.
И за да ви „предпазят“ от вътрешното (ви) знание,препречват помежду ви  ментета - Висши Азове и  ерзац Източник.


Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Noris в Януари 30, 2021, 17:41:44 pm
Цитат
).Според мен Иса означава Исая 5;20
https://old.bg-patriarshia.bg/m/index.php?file=bible_old_testament_28.xml#5

20. Горко на ония, които злото наричат добро, и доброто - зло, тъмнината считат за светлина, и светлината - за тъмнина, горчивото считат за сладко, и сладкото - за горчиво!

Според мен, симптомите на " Федерацията" съвпадат изцяло с тези определени от СЗО и лекарските екипи.
 Липса на вкус и обоняние. Неспособност да различаваш " доброто от злото ", светлото от тъмното. :D
Може да е от вибрациите на кораба.
Но, ако никога не са слизали от този кораб, как е възможно съвети за живота на Земята да дават?
Спомням си за мненията, им през 2012, че човекът трябва да следва Висшия си Аз.
Който им казва, че всичко е преживяване. Измениха правилата на създателя, като изписаха тонове литература, на тема че "човекът" е виновен за всичко, което се случва на Земята.
Без да споменават подробности.
Разнасят фалшиви теории, че Земята е пред глобално затопляне, а тя е пред глобално застудяване и в бъдеще може в Ледник  да се превърне.
От книгата им ги хванах, че нещо не е наред и един ден техен Агент, ми изясни че могат всякаква форма да приемат...на "мъж, жена ", като обладават телата на хората.
Точно тогава решават и пола си да сменят, много хора които не са наясно как влизат в телата им.
Тоест определени раси са озлобени и имат мъст към създателя. Правят го защото нямат изход и смирение.
И ще разкажа нещо, от  което бях потресена , споделено от моя бивша колежка:
"""Момичето, ни разказа потресаващ случай.
Завършило училище и не намирало общо с противоположния пол, влюбило се в жена, която се оказала " мъж с кастрирани органи", който от своя страна  не се чувствал мъж и искал  да стане жена.
И станали " семейство лесбийки ".

Давам този пример за да разберете как действа системата на " Федерацията", в подобни семейства не се раждат деца, което и те самите искат.
( унищожението на човешката раса, и прехвърлянето им към други измерения, с техния сървър и компютърна програма  ;)...)

Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Януари 30, 2021, 19:04:48 pm
Неумението да различават добро от зло е признак за особен вид интелект, най - вероятно изкуствен такъв. Или може би липса на душевност, на душа. Наш съфорумец навремето спомена, че са блокирани в телата и не могат да ги напуснат дори и при смърт на тялото, и си седят в земята докато не бъдат разградени. Тия в капсулите по корабите дето ползват технологията за обсебване. Има една подробност, че самите кораби са в 4Д, или може би в 5Д. Не съм сигурен, но там където са му викаме енергийното/астрал. От време на време стават видими от 3Д/Земята по някаква причина. Оная вечер за 5 минути минаха две летала. Преди 2-3 години успях да ги снимам на видео с телефона посред бял ден. Споменавал съм го. И да искат, не могат да си тръгнат ако въобще има къде да отидат. Пък и щом са блокирани по телата, нямат мърдане оттук. Подозирам, че ваксините са свързани по някакъв начин с тоя проблем. :XXX:

Цитат
  Тоест определени раси са озлобени и имат мъст към създателя. Правят го защото нямат изход и смирение.
   

Преди време в един сън усетих как едно от тия, скрито в един овраг ме наблюдава и някак успях да почувствам емоциите му.
Още го помня тоя момент. Невероятна злоба и омраза излъчваше това същество. Явно не мразят само Създателят. Нас защо ни мразят, не знам. :unknown:
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Февруари 02, 2021, 17:11:35 pm
Преведени извадки от линка,даден от Паци  Отговор #26

И понеже вече  се посъбраха отговори след него,за да бъде по-прегледно и удобно,ето го пак като източник:
https://swaruu.org/transcripts/immersion-pods-2-advanced-extraterrestrial-technology-aneeka-of-temmer-and-yazhi-swaruu (https://swaruu.org/transcripts/immersion-pods-2-advanced-extraterrestrial-technology-aneeka-of-temmer-and-yazhi-swaruu)

Потапящи шушулки (или капсули за потапяне) -  напреднала извънземна технология - Анеека от Тимер и Яжи Сваруу.

(Преводът е с наклонен шрифт,а моите вклинявания - с нормален,понякога в скоби.)

Госия: Потапянията са нещо,което само  Тайгета ли правят или го правят и други раси?
Анека: Безброй раси го използват; то е много разпространено. Не бих казала всички, но тези, които са на Земята или са свързани със Земята.Те ще имат своите варианти повече от всичко за това как се постига технологично, но по същество и принципно е същото.

Анека: Няма как да знам или не знам дали някой знае от кога тази технология се използва. Говорейки от линейното време на Земята е много стара. Знам обаче, че Тайгета го е усъвършенствала преди около 12 500 години, включвайки Ищар като една от онези, които са го усъвършенствали. Освен това тя усъвършенства използването на Medical Pod. Може да се каже, че да, „излезе от контрол“, защото сега е нещо, което много хора от всяка раса използват, за да влязат на Земята като детска площадка, и да, те влияят на полето на енергийната матрица. И както вече обяснихме, до голяма степен това е причината за бъркотията, която съществува на Земята, тъй като на Земята съществуват безброй раси с големи различия, съжителстващи на Земята като хора, или предполагайки, че са хора, в дисонираща и сложна супа. Ето защо вече казахме, че няма "човешка раса".

Това е просто биологичен контейнер за настаняване на души от безброй места. Това обяснява защо хората са толкова различни един от друг.

Включването на Ищар,която е от „техните“ ми напомня на склонността на масоните да обявяват видни исторически личности за част от „зидарската“ общност.И понеже тези личности са вече мъртви и не могат да кажат така ли е било наистина,иди опровергавай такива твърдения.Друг такъв пример е едно видео,което се казва „Мария Орсич е една от нас“.В секцията „Transcripts“,
от 26 април,2019.Трябва да се превърта надолу.
Но не бях го чел досега;Пуснах го на авт. превод...О!Тук пише,че (гледай сега,Норис) сивите от Зета Ретикули са „малки положителни сиви“ (Градинарите).

И те работели за Източника!Предполагам,че е подобно на начина,по който Папата работи за Господ.
Значи ли,че са част от Федерацията?В същия транскрипт пише и че Орион вече са положителни,но сега няма да се отклонявам.

Да продължа с горния абзац.Разни приходящи с тази технология ползват Земята като „детска площадка“(за игра),което показва какъв манталитет имат според мен.Паразитен.Подчертавката на двата израза е от мен - това бих нарекъл пропаганда за дехуманизация.За последното изречение - това обяснява защо хората са толкова различни...или обяснява разликите между хората и нехората,злоупотребители на тела.Думата „intruders“ (натрапници;по-рядко - узурпатори) ми се струва подходяща.


Госия: Добре. И какви са причините да влезете чрез потапяне,а да не се въплътите по "нормалния" начин?
 Анека: Просто. С потапяне можете да решите къде и кога да се превъплътите незабавно и контролирано от вас. Без да се налага да чакаме съмнителни намерения от задгробния свят, съмнителни, защото никой не разбира добре или има пълен контрол над това, което иска да направи оттам. Или това е моето впечатление.


Според мен това,което съм удебелил е естественото положение.Човек няма(в болшинството случаи) контрол в междинното състояние.
Има един будистки израз - „кармичен вятър“.Над този „вятър“ нямаш контрол.Отнася те към ре-инкарнация според доминиращите несъзнателни тенденции,които в междинното състояние бих ги описал  в наукоподобен стил като „вибрационно-честотния еквивалент на доминиращите психологически тенденции приживе“.
Така че няма как да се планират реинкарнациите,ако са естествени.Но с хакваща технология изглежда може.И си играят с чужд живот,понеже се чувстват в безопасност.
Кой какъв е проличава,когато има възможност за злоупотреба в условията на безнаказаност.


Етика,произтичаща от способността за съчувствие и вътрешна искреност,накратко,старовремската дума съвест - това е човешкото в човека според мен.
И точно това е целта на сатанинската пропаганда,пак според мен - да подрива човешкото.Разчовечване.

В някои езици думите за съвест и съзнание са сходни или еднакви.Така че на какво ниво на съзнание са тези интрудъри?
Използвайки друга старовремска дума,бих казал - на демонично.В случая използвам думата с негативна конотация.
Āsura-bhāva (Асура - бхава, демонска природа) е друг подходящ израз.

 

 

Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Февруари 04, 2021, 11:03:37 am
Извадки от линка по-горе.

Госия иска да разбере за техническата част от потапянето.За мен е важно не толкова и не само как се прави,а какъв е манталитетът  на ползващите технологията.
И важното съм го удебелил.Има си дума за това,на английски е abusement - злоупотреба.Например с власт(-та,която дава технологията).
Abuse като глагол значи злоупотребявам,като съществително - пак злоупотреба,но също и с по-рядко значение на зло и неправда.


Анека: Работи с честоти като радиото. Така че, ако вашето 5D тяло има честота, да речем, че илюстрираме 54.Hz, тогава се търси 3D тяло със същата 54Hz синхронизация, за да може съзнанието да се отклони от 5D тялото към 3D тяло. Тогава 5D тялото заспива в шушулката и сигналът, 54Hz, се придвижва към 3D подготвеното тяло. Тоест изключвате едно радиоустройство и включвате друго на друго място. И за да има 3D тялото 54Hz, много пъти трябва да бъде отвлечено и да се правят промени, за да се премести от близкото и подобно 53,4Hz до необходимите 54Hz.

Отново се споменава по-надолу,че кармата е илюзия и отново ще кажа,че не е,но нямам предвид кармата,за която дрънкат екзотеричните гурувци.В предния отговор опитах да дам едно сбито обяснение,но може би има нужда от малко повече обяснения,с картинки,схеми...за по-нататък.
Бих напомнил нещо от материала на Даниел за Хомо Етикус,по памет,той казваше,че колкото на по-високо ниво е даден индивид,толкова по-малко има желание да се занимава с по-ниските нива (селения).
А тия влечуги яко са пристрастени да са ментори на човечеството.

И сега един фрапантен пример за морален инвалидизъм,римува се със сатанизъм:


Госия:
И така, дори ако стана лош човек, работя за илюминатите, пак се събуждам на кораба, сякаш нищо не се е случило? Това дава на потопените хора много по-малко притеснения. Нали?

Yazhi:
От другата страна, след като приключите с убийството(*) си, една от жертвите ви ще дойде и ще ви каже, че би искал да влезе отново, но той или тя иска да бъде убиецът следващия път.
(*).Английският израз е killing spree.Преводачът дава удебелената дума като „гуляй (има израз и shopping spree),а като рядко използвано е значението „шумна веселба“.
Забавление,значи.Какъв ум би искал за забавление да бъде убиец,после жертва.Дефектен,психопатен,ще кажа без да съм психиатър.
И дори психопатите имат нужда от оправдание (самоиндулгиране).Тялото е само контейнер,важен бил само опитът,в смисъл,преживяването.


Госия:
Кога тази жертва би ми казала това? Няма да са с мен на кораба, след като се събудя там. И дори да ги намеря там, щях да кажа: „А, НЕ, благодаря ...“ хахаха. И какво всъщност има технологично, което кара потопените да прескачат нещо?

Yazhi:
Нищо толкова сложно. Само фактът, че от гледна точка на технологиите за потапяне на шушулките всичко е игра и не е сериозно, така че просто се събуждате от това, което сте били преди. Оставяйки зад себе си играта или събитията по време на играта.


Не е толкова важно дали изобщо ги има наистина тия неща.Важен е манталитетът,който се промотира.Тук,в 3Д-то има сума ти психопати,които биха се възползвали от такава технология,ако имат възможност.Но да допуснем,че има такива работи.
И сега си представете,че корабът на тия дегенерати е нападнат и вампирите спешно са събудени от шушулките си,но докато се освестват,се оказва,че поддържащия персонал е мъртъв...поради присъствието на  чужди войници.

Да ви ги опиша накратко.Хуманоиди,среден ръст,яки,но не масивни.Главите им изглеждат така,сякаш умел майстор на  фотошопа е направил съчетание между урук-хаи и леопард,но е подсилил човешкия елемент в лицеформата им.
А сега си представете,че не е майстор на фотошопа,а на трансгенетична хибридизация.

Такаа,значи тия солдати много мразят федерасти,но обичат,когато успеят да ги спипат.По този повод,въпреки,че са високотехнологично екипирани,носят и едни ножове тип „кукри“,понеже в някои отношения си падат малко традиционалисти.
И за шушулковците  от игра, нещата стават сериозни.
Понеже заминават директно в задробния свят,там,където никой не разбира добре или има пълен контрол,по думите на Анеека от по-горе.
Ето една от разните ми картинки.Тя разбира се може да не съответства на реалността...а може и да съответства,по-напредналите паралелни може би са по-наясно (според тяхната представа за напредналост).
Във всеки случай,картинката напълно съответства на отношението ми към федералните влечуги,в случай,че съществуват наистина.

Скалъпих и едно стихче,посветено на тези някак симпатични ми войници.Симпатизирам им заради подхода им към федерастите.
И макар,че е моя измислица...може пък моите измислици за накои да са спомени...или поне да съдържат елемент от реални събития.
Би могло,изхождайки точно от  това,което Сваруто разправя.

Във меките си лапи нокти-канджи крият.
И с тях,наложи ли се - яко бият.
Изписали са сред звездите пътя свой.
И неведнъж по него чул се е предсмъртен вой.

[Картинката е прикачен файл.Мислех да я пусна така че да се вижда без влизане в профила,но размислих.Който не го мързи да си влезе в профила,ще може да види (ако не се е досетил вече) чий симпатизант съм.Или може би агент...това си го измислям,да не вземе някой да се върже.Нахуатъл може да е агент,аз съм само читател,който си измисля...но понявга от измислиците си получавам нещо като смътно дежа-вю.Вероятността да съм изперкал от конспиратоза на главния мозък е също възможна,но понеже от години гледам филми в главата си,режих да споделя част от тях,само трябва да изнамеря подходящ контекст.А такъв вече имам от едно изказване на Свару,което ще цитирам по-нататък.] 


Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Февруари 05, 2021, 09:32:02 am
От Отговор #21 на Паци,където е поставил цитат с червени редове.

Не сполучих да го цитирам с опцията,затова като копи-пейст.Квантови неща...не бих искал да се отклонявам,само да спомена,че са ми интересни,но и там може да има теоретични спекулации на учЕните,които се занимават.Като чета разни авангардни хипотези се сещам и за стари прочетени неща.През социализма имаше едно списание „Спектър“.Веднъж годишно,нещо като алманах или дайджест.
В „Спектър’80“ като ученик прочетох една статия - „Частицата-Вселена“ от Ив. Андреев.Цитат:

“...нека от древността се пренесем в близкото минало,по-точно във времето,когато известният физик Ричард Феймън е бил още студент в Принстънския университет или още по-точно в деня,когато той е разговарял по телефона със своя професор по физика Джон Уилър.В речта си при получаването на Нобеловата награда през 1965 година той разказва за този случай следното:

„Феймън - каза Уилър,- аз знам защо всички електрони притежават един и същи заряд и една и съща маса.“

„Защо? - запитах аз.

„Защото - отговори Уилър - всички те са един и същ електрон.“
(стр.85)


По-нататък в статията се развива хипотезата,че една единствена частица снове във всички посоки на времепространството наведнъж и изгражда цялата Вселена.Прави се съпоставка и с тезата на Питагор за „Едно“.

Това е така или не,но на мен не ми изглежда абсурдно,а интересно.
И тук е момента да спомена Долорес Кенън,която била открила доказателство за квадратни планети...това някак ми е трудно да го допусна,но ако все пак греша,то тогава може след време да се намерят доказателства и за споменатите кухи глави и плоски мозъци.Изтръпвам,като си помисля,че може да се окаже буквално вярно.
Сега приближавам към важен за мен момент,който би следвало да е важен и за (по)читателите на Свару,ако има такива тук.

Сваруу: Да. Точно по този начин работи и оттам произлиза художественото вдъхновение и всичко това.

Ами аз карам главно на художествено вдъхновение...любителско.
Но стихотворението ми от по-горе тогава може да кореспондира с някакви факти...от някоя версия на паралелните реалности.
И аз ги „хващам“ като един вид сигнал ,а не е само моя измислица...?

Стигаме до дъното на цитираното от Паци,което е направо върха:

Госия:Но тогава ... всичко това се превръща в огромен цирк. Има ли планети, където расите са сини клоуни? Още една планета във формата на кроасан?
Къде има граница за това какви абсурди могат да съществуват?


Робърт: Или плоската Земя с гигантска костенурка, която държи Земята.

Сваруу: Да. И го имам предвид. И го казвам отдавна. Буквално ви казвам, че единственото, което ви ограничава, е идеята, че сте ограничени.Да мислите, че няма място, където жителите да са направени от хляб и да живеят в море от кафе с мляко и че това е в 4-те слънца, които се въртят около планета във формата на глава на ряпа, е ограничение. 

Тук получих ПУААА! (само че наобратно).

Първо си помислих,че това е нагъл тест за дебили.Значи всеки хахо може да си плещи каквото си ще,претендирайки,че казва истината...валидна ако не „тук“,то някъде „там“ из мултиизмерностите.Подразних се,но после си помислих,че >
> Ето,вече имам контекст,в рамките на който мога да кажа,че моята версия за Галактическата история,тази на Империята,на Земята и т.н. е истина.
Истина,ако не тук,то някъде там, из мулти-фрактално-холографската Вселена,изградена от частицата Едно.

Да мислите,че няма версия на реалността,в която баш Федерацията са рептилите, е ограничение.
Буквално ви казвам,че това произлиза като извод от думите на Свару по-горе.

Ще представя тази версия с гриф...не,не "Строго секретно",а "художествена измислица",защото на едно ниво си е точно това.
Но на друго (може да)е самата истина.Поради което я представям като художествено творчество,за да бъде по-лесно възприета или евентуално отхвърлена от позицията "не ми резонира".Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: paci1 в Февруари 05, 2021, 10:09:41 am
Сега, като си поразяснихме ситуацията "отгоре", дай да го свържем някак си със тукашната ситуация.(отдолу) А именно какво се случва в момента, защо е тоя цирк с маските,химтрейлите и всичката помия, с която ежедневно ги заливат от медиите.(казвам ГИ, защото телевизия не гледам от бая време)
Нали казват каквото горе - това и долу. И обратно. Това ми намирисва на хаос. Редът би трябвало да един. Или отгоре надолу, или обратно.
Според скромният ми опит в ход е втората версия. Тъй че сварута, анеки и прочее гадини могат да го духат подводно, дан са дига пушилка. И го може всеки, който е ЧОВЕК!
 :hi:
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Noris в Февруари 05, 2021, 19:02:27 pm

Цитат
Но не бях го чел досега;Пуснах го на авт. превод...О!Тук пише,че (гледай сега,Норис) сивите от Зета Ретикули са „малки положителни сиви“ (Градинарите).

И те работели за Източника!Предполагам,че е подобно на начина,по който Папата работи за Господ.

Хомър, вярно е че съществата от Зета Ретикули са позитивни и работят за Източника. Папата е само посредник , между Сатана и Господ.

И точно тук се проявява двуполюсния модел на " Федерацията", че няма добро и зло.
 Опростено казано тези същества "  са се самоунищожили и Сатана е само едно  поставено лице, което насилствено им  помага да се инкарнират отново на Земята, ( чрез телата на  хората),  като "Нови" такива.

Тоест избавя ги от " тъмнината", и ги изпраща да се преродят, като човешки същества, приели заповедите на Христос.....разбирай ! От там Сатана няма пряка намеса и влияние към тази раса, защото пряко ги предава на Христос.
 
В католицизма  има комуниони, където, децата от малки ги запoзнават от къде са дошли и защо?

***
Градинари са и от мои наблюдения дават прекалено много за възстановяване на Земята. Децата са смирени, работливи, знаещи.
* Тъмната страна не ми се коментира!
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Noris в Февруари 05, 2021, 19:40:08 pm
Цитат
Включването на Ищар,която е от „техните“ ми напомня на склонността на масоните да обявяват видни исторически личности за част от „зидарската“ общност.И понеже тези личности са вече мъртви и не могат да кажат така ли е било наистина,иди опровергавай такива твърдения.Друг такъв пример е едно видео,което се казва „Мария Орсич е една от нас“.В секцията „Transcripts“,
от 26 април,2019.

Става въпрос за вселяване на Дух, в зидарската общност.
Във тяло, разбирай.
Преди години пуснах тук, телата на третия райх във снимки, но сега не мога да ги открия.
Сивите не са тези сиви, които се представят от Холивуд снимачните площадки и от НАСА площадките, а са древна  раса от " горски джуджета ", унищожени по време на Римската Империя.
И сега си отмъщават!
И точно на Рим и Католицизма!
От там идва и мита за свръх " расата" на Хитлер.
Окултния Култ, по време на пролетното и есенно равноденствие, когато " унищожената древна  раса", може да се коалира с тази на Духа на Земния човек.

п.п.
Може да разгледаш архивите на Третия Райх, и там Хитлер ясно си се покланя на папата и му целува ръка.

( Damanhur, в Италия е също интересен за обсъждане )
Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: HomerCat в Февруари 06, 2021, 18:51:09 pm
Норис,използвах израза „Папата работи за Господ“ ,имайки предвид,че работи така,както герберастите „работят“ за народа.
Некой трябва да каже на Папата,който не знам кой го  е провъзгласил за Божи наместник на Земята,че Исус не се е обличал в скъпи златоткани одежди и не е носил разни украшения,пръстени и прочие,показващи висок социален статус.И тия, Ватиканците,които са много богати,да земат да прочетат там,дето Исус казва,че по-скоро камила ще мине през иглено ухо,отколкото богат да влезе в Царството Божие.Ще се отклоним от темата,ако навлезем в богословска тематика,която не ми е силната страна,но ще кажа,че използвам думата „Сатана“ не като конкретен персонаж,а като сборно понятие за индивиди,организации...включително и Федерацията,които са враждебни към човешкия потенциал за развитие.Враг.

Който поради неизбежната му наличност,може да се използва като „тренажор“.

Бог може да бъде наречен и Източник...подходящ синоним на което е и Брахман...и ако продължа,ще иде коня у реката,в смисъл- ще излезнем от темата.

Зетите...сиви или не,мнението ми е само въз основа на написаното от други,титуловани за осведомени източници.
От материала в Отговор #35 мнението ми си остава неласкаво.Дефектирали са поради некадърност да се справят със собственото си битие,а сега това:

„За Земната раса е необходимо такова сътрудничество, за да направи качествен скок в развитието си,за да се усъвършенства физически и интелектуално.“

Сътрудничеството със самодефектирали се не помага за никакво усъвършенстване.

„Според зетите хората,които използват за експериментите си не са техни жертви.“

Според тях.Всеки агресор си има оправдание.А за мен е по важно мнението на отвличаните хора.Не вярвам да са ентусиазирани доброволци.

„Ако човешкият мозък извършва десетина операции едновременно, нашият извършва хиляди.".

Ако мозъците им извършват хиляди операции едновременно,значи са мозъчни инвалиди.Аз бих казал.че човешкият мозък извършва може би милиони операции наведнъж,понеже е паралелно изчислително устройство,според Невроклъстърния модел.
Все пак не съм категоричен,но отново - това ще ме отклони от темата.
Тук важното според мен е ,че тия Зети също омаловажават човека,а от моя гледна точка те имат нужда от сериозна психотерапия.
И разбира се,тези извънземни може да са прикриваща история за отвличания,извършвани от съвсем земни организации за черни операции.Или земно-извънземен Кабал.

Свалих една книга - „Окултните корени на Третия райх“,но е на английски и само съм е прелистил да видя това-онова.
Окултните корени на всяко зло според мен са в неспособността на носителя му,индивид или организация,да поддържа ниво на съзнание(вътрешна искреност),което да го доближи до осъзнаване на собствените му кривини.
Източникът на това знание е Вътрешния Свидетел,който е в друга тема,макар че от по-широка перспектива нещата са свързани.

За Даманхур четох още преди години  в статията на ПР,която е разказ на блогъра Мио.
„Кхечари мудра и пътуването на един българин до селище на илюминати“ от 05 Февруари 2013.
В България също има техни симпатизанти,общност.По БТВ има предаване от 11 май миналата година - „Даманхур - осмото чудо на света“.

Феновете на това учреждение според мен ще се надаманхурчат кофти.Доиграитесь,бих казал,заимствайки реплика от филма "Замисъл".
Това значи,че ще свършат зле,но им пожелавам да съм сгрешил в преценката си.
.....

Паци,първо,извинявай за забавянето.
Какво се случва в момента- пак няма да кажа нещо ново - известния израз „още от същото“ ми се струва уместен.
Разбира се,с различни вариации.“Както горе,така и долу/и обратното“  също е подходящ.

Долу - това е Земята,а горе - големият свят,тоест,другите светове/планети,с разните извънземни формации - федерации,империи ли,цялата менажерия.Как мислят извънземните,какво ги мотивира (задвижва)?За източник на информация имам само това,което са написали други,предполагаемо осведомени автори.
И го съпоставям с биологията.

Каква е разликата между една амеба и една Федерация или Империя?
Основната разлика е в мащаба.По-голям размер > по-сложна структура,където  в усложнен,по-голям мащаб се проявяват едни и същи закономерности.С уточнението,че амебите нямат психика и не изграждат социални структури и култура.
Значи,както в малкото,така и в голямото(долу и горе) се проявява законът или основната динамика,според Хъбард:

„Динамичният  Принцип на Съществуването е: ОЦЕЛЯВАЙ!“

Из „Дианетика.Модерната наука за душевното здраве“.

Това не значи,че съм сциентологясал,а че по своему съм стигнал до този извод и до наблюдението,че:
„Не са открити поведения или дейности,които да не зависят от този принцип“. (пак там)

Как оцелява например една организация,предназначена да се бори с даден проблем,например корупция?
Като го премахне окончателно?Не,това би премахнало причините за нейното съществуване.Ще се провали в оцеляването.
Сега да заместим проблема корупция с проблема рептили(примерно) ,а  организацията в случая е Федерацията.

И нека читателят да съпостави горните ми три изречения с двата цитата от Хъбард и да си направи своите изводи,които  му резонират.

За извънземните мога да кажа,че демонстрират поведение,което е „човешко,твърде човешко“.Групировки,войни,пропаганда,набираща доброволци за „кошарата“ им,накратко: Още от същото.Самсара.Играта,която играе играчите.

Да погледнем статията на Нахуатъл от 26 декември, "Времената,които идват..."
По-надолу,под един с доспехи и сабя са изредени седем точки за предстоящи мизерии.
В т.6 пише,че е нужна тотално нова парадигма и че забележете,това било условието И на светлите фракции на Федерацията.

От това И следва,че Федерацията има И тъмни фракции или както казват на село за политиците,и от властта и от опозицията:
"НаврЪзани са като свински чИрва". Така се произнася.

А Свару и дружки играят ролята един вид на вътрешна опозиция.

Играта им бих я описал така - "Добрите" и "лошите",които са един вампирски отбор и телетата,дето рупат от яслите на "добрите",които се борят с "лошите".Ама се борят така,както герберастите се борят с корупцията - така,че да не изчезне,че нема да има с к'во да се борят.

Или иначе казано,Това което прави тоя Светло-Тъмен отбор,който е Едно, ми прилича на изграждане на "двойна връзка",както е описано от Спрингмайер,Сиско и Свали.
Хендлър на наивници(*) - това ми е мнението за Свару.
.....

Започнал съм някои теми...трябва да ги продължа.А те са не много успешен опит да разделя на части това,което искам да кажа - един мега РОУТ (заимствам от Монро).
Един вид преразглеждане на парадигмата или завъртане на гледната точка,подобно това на камерата при някои от ефектите в „Матрицата“.Периодично ме „засърбява“ мисълта за сайт или блог,но такава платформа  е предимно монологична.

А тук има възможност за директно общуване с евентуалните читатели и правото им на критично отношение,без което всеки автор може да залитне към позицията на авторитетен всезнайко - нещо,което бих искал да избегна.
*****


(*).Първо написах думата тъпунгери,но после я смених,за да не звуча твърде грубо.Титла: Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
Публикувано от: Noris в Февруари 06, 2021, 20:27:52 pm
https://www.parallelreality-bg.com/statii/izvanzemen/secretbases/557-2015-09-04-18-30-00.html

Цитат
Нищо от това не е случайно, защото е свързано с една от най-емблематичните зони на планетата, известна с безбройните си истории за времеви портали, джуджета, извънземни, тунели към Вътрешната земя и подземни цивилизации. Това е Свещеният Граал на паранормалните феномени и една от тайните цели на Третия райх – планинският масив на границата между Германия и Австрия наречен „Унтерсберг“.

Даманхур, е в Италианските Алпи,  духовна общност и екоселище в Северна Италия, близо до Торино и не далеко от Бергамо.
Изграден в скалите с 11 етажни подземни храмове.

Изграден, като копие на Даманхур в  Египет:

https://en.wikipedia.org/wiki/Damanhur

"""""
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ic8PpjTqPb4&feature=emb_logo[/youtube]

https://www.parallelreality-bg.com/statii/obsti/447-2013-02-04-22-31-57.html