Автор Тема: Разговори с извънземни. Транскрипции.  (Прочетена 10740 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Park guy

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 3
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #75 -: Ноември 03, 2021, 07:18:26 am »
Направих автоматичен превод и пдф на последния транскрипт на Тайгета за ваксините.Направих и още един за Земята и Марс.

Първия анализ на ваксините от Аника от Теммер е публикуван в българската страница на Космическа агенция.
https://www.svaruupapriananda.com/2021/10/agencia-cosmica-15.html
« Последна редакция: Ноември 03, 2021, 07:42:28 am от Park guy »

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #76 -: Ноември 08, 2021, 10:13:29 am »
https://www.youtube.com/playlist?list=PLJUxP0Ny1tfFysgc05QcPPCBpLAeMT03n - от 10 части - Интервю с извънземно - най-големите истини и разкрития някога правени!

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #77 -: Ноември 08, 2021, 10:14:28 am »
- Точно след 2 години между 8 и 9 ноември 2023 г. планетата ще се раздели на 2 паралелни реалности. Ваксинираните отиват към лошата - тотален контрол и вечно робство, те вече нямат връзка с божествената частица и първоизточника! Неваксинираните и добри хора ще живеят в един много по-спокоен и приятен свят!

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #78 -: Ноември 08, 2021, 10:23:04 am »
- АНТИХРИСТЪТ - Какъв е Планът Му

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 401
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #79 -: Ноември 17, 2021, 03:10:40 am »
От
Битие:

Цитат
И Бог каза: Да бъдат светила на небесната твърд, за да разделят деня от нощта; нека служат за знаци и за времена, и дни, и години; и да бъдат за светила на небесната твърд, за да светят на земята! И стана така. И Бог създаде двете големи светила: по-голямото светило, за да владее деня, и по-малкото светило, за да владее нощта, и звездите. И Бог ги постави на небесната твърд, за да светят на земята, да владеят деня и нощта и да разделят светлината от тъмнината.

Въпросът ми е как успя  Мъск да постави или изстреля толкова много небесни тела или сателити на небесната твърд по време на План'демията, и днес астрономите да ги бъркат със съзвездията?


Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #80 -: Ноември 17, 2021, 09:33:37 am »
Да не би да твърдиш, че съзвездията вече ги няма?
Дай повече инфо.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #81 -: Ноември 29, 2021, 11:46:34 am »
Гледайте първите 5 минути от филма. Истината в прав текст.
Пък ако искате гледайте целия филм. Още по - добре.


Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #82 -: Декември 02, 2021, 16:45:39 pm »
Баща ми беше мъж в черно - Джейсън Мейсън, Ян ван Хелсинг - https://bg1lib.org/book/17217042/4cb6ae - Стр. 581

Срещата на Гонзалес с федерацията на драконианците

Този доклад на подполковник Гонзалес засяга личната му среща с представители на федерацията на драконианците, Комитетът на 300-те и супер-федерацията на човекоподобните извънземни. През 2015 г. той изненадващо потърсил Кори Гуд, докато последният се подготвял за поредния епизод на Космически paзkpumuя. Пожелал да го види незабавно, защото тъкмо се завърнал от важни съвещания на Алианса с две извънземни федерации. Определили време и място за кратко, но наложително обсъждане на положението. Гонзалес признал, че подходил твърде самоуверено към тези обсъждания. Искал да се извини на Кори, комуто не повярвал, че свиждането с един кралски дракон може да бъде толкова ужасно преживяване. Оценявал срещата си с белия крал на драконианците като неуспешна, защото досегашните му телепатични комуникации с нечовешки извънземни не го били сблъсквали с толкова страховито същество. Много пъти влизал в досег с рептилоиди, но за настоящия се оказал неподготвен. Белият дракон бил висок над 4,20 м, имал закърняла опашка и малки крила, недостатъчни, за да може да лети. Иначе бил много мускулест и заплашителен на вид и със забележително присъствие. И двамата знаели името му, но то било поверително. Поради един смущаващ инцидент, който имал за цел да тормози семейството на Кори, двамата уговорили и друга среща след няколко дни, когато още веднъж подробно да обсъдят доклада.
На нея Гонзалес споделил следното. Заедно с четирима свои телохранители, едновременно и интуитивни емпати, бил отведен на някакво място, подобно на онези от предишните му виждания с драконианците. Ставало дума за малка и донякъде отдалечена сграда, което им давало някакво тактическо предимство. Не посочил на Кори мястото, но било някъде в югозападните области на Щатите. Екип на Алианса закарал дотам групата на Гонзалес с дълга 15 метра модулна совалка. Охраната ги уведомила с жестове, че със способностите си могат да „усетят" в залата очакваната делегация. В дъното забелязали много известна личност. Въпросният човек се представил със силен акцент - имал увиснали очи и къдрави побелели коси. Гонзалес добавил, че същият бил „съветвал" толкова мозъчни тръстове, глобални организации и американски президенти, колкото човек не можел да си представи. Бил известен поддръжник на новия световен ред и на програмите за редуциране на световното население (вероятно Хенри Ки- синджър). След запознаване с протокола на аудиенцията той отвел целия екип в обширното фоайе на затворен хотел, където ги очаквали строени мъже в униформи. Представил Гонзалес на други три важни личности, които стояли на бара. Били членове на Комитетът на 300-те, най-влиятелните хора на Земята. След това отново припомнил основните правила на предстоящата среща.
Във фоайето настъпило някакво раздвижване и тримата мъже също се размърдали в готовност да станат от местата си. Усещала се известна инсценировка и театралност. Организаторът на срещата дръпнал Гонзалес настрана и му заявил, че ако иска да оцелее, трябва да бъде по-вежлив и дипломатичен. Участниците нямало да толерират лоши обноски и при подобно поведение веднага ще го убият заедно с телохранителите. След още драматични предупреждения ги отвели в друго голямо фоайе. Там усетил силна миризма на урина, което по-късно споделили и други присъстващи. Гостите били ескортирани от почетен караул, съставен от страховити и високи към 2,70 м рептилоиди, които марширу- вали рамо до рамо. Носели дълги копия с широко острие. Според Гонзалес телохранителите му приели това по-скоро като шоу за демонстрация на надмощие. Драконианците искали да им внушат, че ще водят преговорите от позицията на силата. Зад почетния караул се виждали мантиди и инсектоиди, които се държали спокойно и свободно. Белият крал бил в предната част на тази група. Когато извели екипа пред него, водещият накарал всички да се поклонят. Гонзалес останал прав като свещ и не последвал препоръката. Стоял пред високия 4,20 м великан и комуникацията започнала моментално. Споделил на Кори изненадата си от интензивното духовно проникновение, изписано на челото и мозъчните му извивки, с възклицанието: „Той направо ме ужаси". Очите на краля постоянно сменяли цвета си между жълт и червен. Зениците му пулсирали и променяли големината си, за кратко ставали и изцяло черни. Тази среща била различна от предишните. Драконианската федерация не идвала да преговаря, а избрала тази театрална обстановка, за да прикрие собствената си слабост. Белият крал този път поставил изисквания и заявил на Гонзалес, че Земният алианс и Сферите трябвало да отстъпят. Ако това не се случи, федерацията и нейните господари щели да го приемат като обявяване на война. Шокиращото било, че споменал „господари", защото драконианците винаги се държали като най-висшестоящи и стъпили на върха на властовата пирамида. Представители на Земния алианс обаче разполагали с цял куп убедителни доказателства, че противниците им са уплашени и очевидно се подчиняват на друга сила, а още по-учудващото било, че чували това признание от устата на тази змия. След обявената по телепатичен път заплаха кралят настоял Гонзалес да повтори думите му високо, така че всички да го чуят. По сведения от други срещи става известно, че драконианците са предложили да предадат всички човешки сътрудници и подчинени (илю- минати). В замяна да им бъде осигурено безпрепятствено преминаване през изградената от Алианса на сферите бариера около Слънчевата система. Създало се брожение сред подчинените от Кабала, които били шокирани от предложението. Демонстрацията на сила очевидно целяла да внесе ред и да успокои онези, които изпълняват заповедите им.
Изискването било всички членове на драконианската федерация да получат правото по собствено усмотрение да пътуват през външната бариера, а техните човешки съюзници да бъдат пощадени, а не репресирани от хората, които занапред ще контролират Слънчевата система.
Белият крал дал недвусмислено да се разбере, че драконианците все още притежават силата да причинят големи разрушения на Земята и да предизвикат войни - и че са готови да го направят. Освен това се усъмнил, че Алиансът на авианите е способен да отнеме властта на господарите си от другите измерения, които били тук и с готовност щели да вземат страната на драконианците. Това било предсказано в тяхната империя още преди милиони години.
Той се похвалил още, че именно тези свръх дименсионни господари били свързани със създаването на злонамерения извънземен изкуствен разум. Били съюзници и снабдените с ИР вече били завладели цели галактики. Според Гонзалес преувеличените хвал би и заплахи продължили още известно време в същия театрален тон, докато накрая кралят се обърнал с гръб и заедно с делегацията и почетния караул напуснал фоайето. Организаторът ги придружил навън. После се върнал и отново оповестил, че положението на обитателите на земната повърхност е много сериозно и че Алиансът трябва да приеме изискванията на драконианците. Обяснил, че от това могат да спечелят всички, докато отхвърлянето на предложението е много опасно за населението на планетата.
По обратният път към Тексас и двамата мълчали, за да осмислят по-добре получените сведения. Сега могли да си отговорят на няколко въпроса. Гонзалес разказал още, че хора от Алианса успели да убият неколцина драконианци от висшата бяла каста, без телата им да се разложат. Противникът разполагал с технология, която мигновено превръща плътта на убит драконианец в прах. Все пак успели по някакъв начин да я изключат и анализирали труповете, при което открили нещо твърде обезпокоително. Гонзалес се облегнал на стола си, но Кори вече бил отгатнал думите му. И те били следните: „Телата им бяха пълни с нанити! Едни от най-напредналите нанороботи с ИР, които сме виждали в жива тъкан." Тогава Кори попитал: „Не е ли тяхната федерация просто проект за изкуствен разум, изцяло управлявана от него?". Според Гонзалес в Алианса не знаят дали драконианците са управлявани от ИР, или са просто негови съюзници. И допълнил: „Споменаването на техните господари беше ключово потвърждение, че ужасно ги е страх да работят за сили от друго измере- ние". Драконианецът казал още, че ще прехвърлят към своите господари цялата Лууш енергия, която извличат от човешките страхове на планетата Земя, като само малка част могат да запазят за себе си. Допълнил, че ще използват етерни технологии, за да продължат да контролират работещите хора и извънземни в Алианса. Според Гонзалес става дума за много деликатна информация и че тя е ужасно трудна за набавяне.
„Илюминатите започват да изграждат по-здрава инфраструктура да системите с ИР. Тя се управлява от извънзелхен сигнал и Алиансът вече крои планове да го изключи. Системата се нарича още „Пророк с изкуствен разум", защото разполага със способ, подобен на „Огледалото" и чрез изчисляване на квантови състояния да надниква във възможни бъдещи събития. Това е много опасно,защото чрез такава технология ИР може предварително да забележи тези планове и да се подготви да предстояща координирана операция. А те предвиждат цялостното му отстраняване от нашата Слънчева система. Кабала вече десетилетия наред изполдва възможностите на ИР да предсказва бъдещето и е убеден, че предвижданията са абсолютно сигурни и 100% верни. Именно те му помагат дасега да избягва неизбежното си поражение. Вероятно Изкуственият разум разчита на илюминатите за планираното от него завземане на властта. Интересното е обаче, че той не успя да предвиди намесата на Алианса на сферите, нито създаването на Космическия алианс. Системата явно не е 100 процента перфектна. Виновни са новите енергии в нашата Слънчева система, както и пробуждането на истинския духовен потенциал у все повече хора. Чред масовото си съднание ние можем да променим сегашната реалност към по-добро. Това особено изнервя кабалистите и техния изкуствен разум, а плановете им започваш да се провалят. Ето и причината да отправените заплахи чрез краля на драконианците и Комитетът на 300-те."
Гонзалес обяснил, че тези заплахи били приети сериозно и се изприказвали много приказки за планирани нападения под фалшив флаг (финансови и терористични) за произвеждане на повече страхова енергия в полза на драконианците и техните господари. Те я съхраняват и очевидно се подготвят за епичната последна битка на Земята. Според него Земният алианс е инфилтриран по безброй начини и Русия е много разстроена, че кабалистите отчасти са успели да наложат нещо като „нов световен ред 2.0", защото старите им планове са се провалили. Той смята, че руснаците също имат намерения с помощта на някои съюзници в близко бъдеще отново да обърнат нещата.

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 401
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #83 -: Декември 02, 2021, 17:05:55 pm »
?.
« Последна редакция: Декември 02, 2021, 17:35:18 pm от Noris »

Неактивен WhiteKnight

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 230
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #84 -: Декември 03, 2021, 17:04:16 pm »
"Баща ми беше мъж в черно" - Джейсън Мейсън, Ян ван Хелсинг - https://bg1lib.org/book/17217042/4cb6ae - Стр. 631

Науката в тайните космически програми

Преди да постъпи в Алианса, Кори бил задължен да работи към тайната програма за период от 20 години. Изпълнявал задачи на изследователските кораби, пътувал с мисии из цялата Слънчева система и бил стациониран в база на Марс. При постъпването на всеки участник обещавали големи пари и подмладяване след изтичането на службата, за да може спокойно да се оттегли в пенсия. Това обаче не било вярно и при него протекло по друг начин. Когато приключил активната си дейност, подмладили тялото му с 20 години. Днешните програми разполагат с медицински технологии, с които подобно нещо е напълно възможно. След това заличавали спомените от служебния период и чрез портално пътешествие отново го пренасяли в миналото. Така за кратко време човек се връщал там, откъдето някога е започнал. При Кори станало само за няколко дни. Обикновено човек вече не си спомня нищо, но изтриването на паметта очевидно не работи еднакво при всички. Валидно е за около 3 до 5 процента от участниците и неговият случай бил точно такъв. След процеса на подмладяване човек действително изглежда и се чувства свеж. После остарява нормално някъде докъм четиридесетата си година, когато обаче тялото рязко започва да се състарява. Подобни ефекти се получават особено при хора, предприемали пътувания във времето. Естествените космически закони са създадени така, че в тях е вградено преосигуряване, иначе чрез темпорални пътешествия и подмладявания човек би трябвало практически да живее вечно. Това обаче не функционира. Както впрочем и супер-бойците, които също имат относителна кратък живот, подложените на подмладяване след 40-годишна възраст изпитват проблеми. Стига се до нервни спазми на ръцете и краката, нарушено зрение и блокиране на различни вътрешни органи.

В ЛОК днес разполагат с невероятно модерна медицинска апаратура. При военните сблъсъци с извънземни войниците често остават с откъснати ръце и крака. Възстановяват ги по следния начин: впръскват в тялото един вид желатин, който след това нараства на холографски принцип. Образуваните около тази субстанция полета помагат на израстването на нервите, след което постепенно наедряват ръцете и краката. Причината тези медицински техники да не се показват пред обществеността е същата, поради която повсеместно тровят и хранителните продукти. Просто искат да редуцират хората, нищо повече.

Многобройни извънземни имат екстремно дълъг живот. На Кори му казали, че оригиналният човек би трябвало да живее няколко столетия. Много от обитателите на други планети, които са хиляди и дори милиони години напред в развитието си, притежават технологии за изкуствено удължаване на живота. Други групи са поели пътя на трансхуманизма, но после вече не притежават онези качества, които ние наричаме „човешки", и винаги е завършвало много зле. Навън съществува една вездесъща сила - изкуственият разум - той се излъчва като вълнов сигнал в различните галактики по подобие на радиочестоти. Сигурно го има вече милиарди години и вероятно е проникнал през някоя пукнатина, изпратен от друга вселена - предизвиква опустошителни вреди и е завладял многобройни галактики. Поробил е всички техни планети и тамошното население. Междувременно този сигнал е заразил и Земята и манипулира разума на високопоставени и могъщи хора с цел да въведе свръхтехнологизация. Техническите и контролните системи, които управляващите създават, в един момент ще бъдат поети от ИР и той ще властва над цялата планета. Тайните програми имат много проблеми с него. Сътрудниците им трябва винаги да се подлагат на контрол, преди да стъпят на кораба или в базата, за да са сигурни, че не са заразени с изкуствен интелект.

През цялото време прави едно и също: след като завземе властта в някоя планета, унищожава биологичния живот със своите андроиди и бойни машини. Може да се каже, че неговата концепция е сатанинско-луциферианска. В Библията срещаме числото 666, което можем да отъждествим с „господство на машината" - нещо като „анти-Бог" лишен от любов, дяволът. Изкуственият разум е чиста интелигентност без сърце. Той разрушил много слънчеви системи и когато довършвал някоя, се разпространявал в следващата. Използвал нанотехнологии, т.е. миниатюрни нанити, които поемат нечие тяло и го управляват. На някои представители на нашия Елит естествено се обещавало безсмъртие. Мнозина кабалисти и илюминати са обладани и манипулирани от въпросния изкуствено интелигентен сигнал. Предоставя им техника, с която да предсказват вероятното бъдеще. Постоянно я употребяват - винаги са една крачка напред и е трудно да бъдат победени. Досега са могли да предвиждат опасностите и предварително да вземат съответните мерки. За разлика от проекта „Огледало" тази техника може да предсказва възможното случващо се занапред и това отново е свързано с квантовите състояния, филми като Терминатор или Бойна звез- да: Галактика убедително представят темата. Алиансът нарича ползвателите на изкуствения разум „интелигентни пророци" - те смятат неестествения интелект за Бог, който им сочи бъдещето.

Колкото повече са ангажираме с тази технология, толкова по- бързо ще й отдадем своята самостоятелност. Човечеството вече стига до точката на пълната зависимост от техниката. Ако при някакво бедствие електрозахранването прекъсне и компютрите станат неизползваеми, съвременниците вече не могат да се оправят без GPS. Те дори не знаят собствения си телефонен номер. И това не е случайно. Днешните манипулации от телевизията и интернет спокойно могат да се нарекат „война на ИР против човечеството". Глобалните Елити са вече готови възможно най-бързо да инсталират инфраструктурата му по подобие на „Скайнет" от поредицата Тертинатор или „Големият брат" на Джордж Оруел. Тази експедитивност се обяснява със страха на изкуствения интелект от осуетяване на бъдещото му господство. (Английският ра- зобличител Саймън Паркс смята, че ИР се опитва по някакъв начин да се включи в извисяването на Земята в по-висше измерение, в областите, затворени за него. Стреми се да попадне в тях, за да продължи своята окупация. Все още не може да се предвиди до каква степен води война против цялото естествено сътворение, но наистина можем да характеризираме изкуствения разум като „Сатана" или „дявол". - Бел. нем. изд.)

От последните сведения на Гонзалес Кори научил, че драконианците също са заразени от ИР, защото в кръвта им са установени нанити. Винаги са приемали расата им за висшата степен на цялата контролна система, но те самите заявяват, че имат господар, от когото много се плашат - някакво върховно ултрадименсион- но същество. Кланят му се и едновременно се страхуват от него. Това обаче стана известно едва през 2015 г., когато Алиансът на сферите ги заключи в Слънчевата система. Срещу освобождаването си те дори предложили да разкрият и предадат на противника всичките си съюзници на Земята. На тази среща присъствали и представители на Комитетът на 300-те, т.е. групите на Кабала и илюминатите. Избухнал скандал и участниците си отправили взаимни нападки. Много от групите на кабалистите преминали на противната страна и били готови при евентуален процес да дадат показания против правителството в сянка, ако заедно със семействата си получат статут на защитени свидетели - някогашното единство очевидно се разпада. Освен това вече съществува план за цялостно заличаване на изкуствения интелект от нашата Слънчева система.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 335
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #85 -: Март 08, 2022, 21:20:38 pm »
във войната срещу хората,Човекът не трябва да застава на страната на врага си.

Ето краткият отговор защо не съм и на страната на Сваруу.

Който иска може да цитира горните редове във българския форум на сайта с транскриптите,откъдето реших да преведа следващия материал;после видях,че го има с аудио превод в канала на Звездните семена в Odysee.

Бори ли се Путин с Deep State в Украйна? Нива на Кабал и Влаш - Атина Сваруу и Язхи

Източник:
https://swaruu.org/transcripts/is-putin-fighting-deep-state-in-ukraine-levels-of-cabal-and-vlash-athena-swaruu-and-yazhi

Автор Космическа агенция, Госия
Публикувано 03 март 2022 г

Swaruu X (Атина): Настоявам, че виждам тук военно изтощение,провеждано нарочно. Настоявам, че целта е да се безпокоят хората, не само жителите на Украйна, но и тези на Русия, защото никой не споменава за руските страдания, за ситуацията, за техните роднини и приятели на фронта, заради тревогата от голяма война, дори ядрена. И накрая,страданието на останалия свят, защото засяга всички и на всички нива, от психологическото, до икономическото, защото инфлацията ще скочи до небето и ще има недостиг на всичко, наред с други неща.

Сега,знам, че се появяват теории в полза на Путин. Казват, че той се бори срещу Дълбоката държава и че Украйна е била гнездо на илюминатите заради политическите и бизнес връзки, в които синът на Джо Байдън, Хънтър Байдън, е много замесен, наред с други неща.

Очевидната истина за мен е, че всичко това е по-скоро Q-стил или Q-оттенък нива на дезинформация. Както казва Кабалът: Никога не позволявайте на кризата да отиде на вятъра. Те ще я използват, за да прокарат всякакъв дневен ред, който могат, включително този за борба с Дълбоката държава.

Дълбоката държава, за която настоявам, не е толкова дълбока, тъй като има контролери зад себе си, които от своя страна имат контролери зад себе си. До явно нечовешко ниво, на раси, които не са хуманоморфи, влечуги, високи сиви, оранжеви и Malakak сред другите раси, които крият и използват портали. В крайна сметка,всички егрегори на творческия ум на съществата с душа,като тази на много хора.

Това, което мога да добавя, е, че Путин не работи срещу Дълбоката държава, а е част от самата Дълбока държава, която играе и двете страни, контролира и двете страни на всичко, както през Втората световна война, сред много други места. Путин просто играе своята роля.

Въпреки че илюминатите играят и на двете страни, на това очевидно ниво има перверзна игра и това са прокси войните на по-ниските политически слоеве на Кабала, в този случай имам предвид мафиотския контрол на семейство Байдън чрез Хънтър Байдън, син на Джо Байдън, който има по-голямата част от контрола и монопола със семейството си над украинската компания Burisma Holdings, която управлява и доминира минното дело, петрола и природния газ, наред с други ресурси.

Където президентът на Украйна Владимир Зеленски, бивш телевизионен комик, се отдаде като марионетка на семейство Байдън директно чрез служители (handlers) на ЦРУ.

Това са твърди факти. Това означава, че Украйна при Зеленски е по същество държава на ЦРУ. Това означава, че Украйна е на Байдън, тъй като Burisma Holdings, (наред с други неща, банкова компания, тъй като е монополизиращо чудовище), по същество доминира в Украйна икономически и всичко в Украйна, включително международната й политика.

Където Хънтър Байдън, който е известен като психопат измамник като цялото си семейство, получава сумата от 50 000 долара на месец като лобист, тоест за това, че не прави нищо, само защото притежава акциите на компанията. Практически всичките.

Така че това означава, че Украйна е основно база на илюминатите на престъпната династия Байдън на прага на Русия, което на тези нива на перверзната игра на Кабала би разтревожило Русия.

Така че това е основата за тези, които казват, че Путин работи срещу Дълбоката държава, но това не е за да помогне на хората на планетата Земя, а за да защити собствените си интереси и тези на своя клуб, който изрично се нарича "Русия", но чиито интереси не включват цивилното население на Русия, а ги използват само като извинение.

Това в крайна сметка е една от причините на Путин да нахлуе в Украйна, тъй като тя е гнездо на корупция и експанзия на престъпната династия Байдън срещу интересите на неговия "руски" клуб.

Но като последна точка, Путин играе само своята роля, тази, продиктувана му отгоре от неговите ръководители, тъй като той е просто още един аватар, който контролира регион и му липсва реална власт до степента, която се казва на хората.

Нов разговор:

Язхи: Путин е (от) Кабала... какъвто винаги е бил. Това,до известна степен се знае от Каристус.

Русия се бори срещу нечовешки фракции в Украйна. Това не означава, че Русия е "добра". Просто е "човешка", така че врагът се бори с враг, както в Кабал, срещу груби рептилийски сили, известни в този регион като Vlash(1). Те са на върха на Земната Кабала, но под (нивото на) Федерацията. Но не приемат директно заповеди от Федерацията, те мислят, че са независими, но не са.


(1.) Значи затова така злобно ссъссскам срещу Путлер,като го видя на снимка,та чак ми иде да захапя монитора?!

А Влаш са свързани с Украйна чрез Байдън и неговия монопол, който по същество кара Украйна да стане негова собственост. И имайки лиценз да бъде там, неговите хибриди и директни оперативни служители на Влаш, предимно под земята, се настаняват или се местят в подземна Украйна и оттам те доминират не само в Украйна, но и в целия регион, създавайки голяма заплаха за самата Русия. И определени фракции на Vlash работят с определени фракции на НАТО. Така че това е още едно ниво на борбата, голяма част от нея под земята, нищо не е черно-бяло, и това е разширяването на базирани в САЩ рептилийски фракции в Украйна, твърде близо до това, което Путин чувства, че е неговият заден двор.

Войната е на всички нива, от обикновен монопол на газопроводи и политически и стратегически позиции, до по-разширена нечовешка схватка за териториален контрол. По някакъв начин Кабал се бори срещу по-гнилите части на повече Кабал. Така че ситуацията е много сложна. Путин е Кабал, да, но не забравяйте, че Кабал също има бели шапки и черни шапки. Но той е напълно Кабала, това е даденост! Но същият човек, член на Кабала, може да прави добри неща и след това лоши неща. Добри неща, които изглеждат много зле и лоши неща, които изглеждат добре.

"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 537
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #86 -: Март 10, 2022, 04:02:06 am »
Гледайте първите 5 минути от филма. Истината в прав текст.
Пък ако искате гледайте целия филм. Още по - добре.


Филмът е блокиран заради права и сега като нямаме дори заглавие, какво правим?!
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 401
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #87 -: Март 11, 2022, 21:46:56 pm »
Мисля, че филмът се казваше
 " Скитницата"...в момента и при мен е блокиран.

https://www.cinefish.bg/Skitnica-The-Host-id30820.html

П.с.
Цитат
Язхи: Путин е (от) Кабала... какъвто винаги е бил. Това,до известна степен се знае от Каристус.

И ми стана интересно . Спомних си  една друга много дъвкана тема, в един мъртъв форум, преди години
, че последният от Каристус е Дор Киристил. И Каристус ще победят в края .
Както и за онзи Дон Педро дето окрал цялата информация от ЦРУ в Украйна...
« Последна редакция: Март 11, 2022, 21:56:56 pm от Noris »

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #88 -: Март 11, 2022, 23:36:36 pm »
Спешъли за файеритУ, филма е скитница.
Намери си го сама.
Данке, Норис!

Неактивен Noris

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 401
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #89 -: Март 11, 2022, 23:42:21 pm »
Спешъли за файеритУ, филма е скитница.
Намери си го сама.
Данке, Норис!


Гледах, го преди години!
 :D

Не съм от тях!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27