Автор Тема: Разговори с извънземни. Транскрипции.  (Прочетена 15944 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #90 -: Март 12, 2022, 00:46:24 am »
Норис/ГАЛ, Умът ми не го побира защо го показаха в прав текст и никой не реагира.
Явно работата е по - зле, отколкото подозирах. Пък какво остава да им обесняваш къде се намират....

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 531
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #91 -: Март 12, 2022, 13:27:34 pm »
Паци, очите показват къде е?
Лично посвещение!
От опит с човек знам, че 1% остава в него .
Някой носят тъмни очила.
Няма смисъл да се обяснява къде се намират...!
И  Путин и Зеленски  не са виновни за войната!

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 378
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #92 -: Март 13, 2022, 17:52:25 pm »
"Скитница" с оригинално заглавие "The Host". Първите пет минути плюс всички останали:

https://www.youtube.com/watch?v=GyZxrPFjp6M

.....

Сваруу има какво да каже и за Каристус и Дор Кристил.Който иска,може да прочете на блога на Звездните семенца превод на транскриптите.

https://www.svaruupapriananda.com/2022/02/e-cosmic-agency-18.html
"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 531
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #93 -: Март 13, 2022, 19:57:26 pm »
Мисля, че Федерацията е равна на  = НС ( народното събрание)
 :D

Не бива да подценяват Рептилите под. Земята!

Неактивен Fiery

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 543
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #94 -: Март 14, 2022, 06:44:06 am »
Спешъли за файеритУ, филма е скитница.
Намери си го сама.
Данке, Норис!


Ще... aко не го бях гледала. Все пак друга работа нямам :D Гледам и зяпам.

Пак работите ти са претупани на половина.
Полвин - Чат

https://filmisub.com/filmi/359-the-host-skitnica-2013.html

Noris, HomerCat :hi:
« Последна редакция: Март 14, 2022, 06:49:14 am от Fiery »
- Не можем, ще паднем! - Елате до края! И те дойдоха. И той ги блъсна. И те полетяха!

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #95 -: Март 14, 2022, 09:55:33 am »
Каквото даваш, това ти се връща. Заядливо питаш, оттам и отговора.
Злобарка.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 378
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #96 -: Април 07, 2022, 18:34:30 pm »
Геополитически заключения – Атина Сваруу

Източник:
https://www.swaruu.org/es/blog?author=1

Космическа агенция, Госия 06 април 2022 г. Първоначално на испански - 4 април 2022 г

Swaruu X (Атина):
Правейки малък геополитически анализ и виждайки как контролерите, Кабал, се забавиха в създаването на фалшив флаг за НАТО, за да влезе в конфликт директно срещу Русия, чувствам, че с всеки изминал ден става все по-малко и по-малко вероятно това е сценарият, който се стремят да създадат с конфликта Русия-Украйна.

Не го изключвам, разбира се, и може би все още е твърде рано да се очаква подобен фалшив флаг ,както в Тонкинския залив във Виетнам.
Въпреки това, с течение на дните и докато гледам новините и всичко, което МSМ(*)  публикуват, усещам, че постепенно виждаме други програми или цели зад войната, които не включват директен конфликт срещу НАТО като цел.


(*).МейнСтрийм Медии

Макар и да виждаме, че и двете страни, Русия и Западът, пускат своите манипулирани и фалшиви новини, за да прокарат собствения си разказ с намерението да манипулират възприятието на масите, виждам, че руската версия е задържана локално, а не глобална, тъй като RT, техният основен източник на МСМ, е силно цензуриран на Запад. Цялата руска версия на войната е изолирана и локализирана в самата Русия и околния регион, а не е „западнизирана“.

Докато западният разказ, прокарван от BBC, CNN, ABC, FOX и така нататък, има силно глобално влияние.
Не споменавам за МСМ в Китай, защото това, което CIC (Taygeta Intelligence) видя е, че те по същество не дават нито една от тези две версии на населението си, като съдържат своя разказ само около възвишаването на образа на самите китайски политици.
Разглеждайки и анализирайки данните, идващи както от Запада, така и от руския блок, можем да направим няколко извода:

Първият е, че от гледна точка на двете страни,Русия не прилага пълната си военна мощ върху Украйна, както би могла, като се има предвид, че разполага както с технологията, така и с ресурсите, за да „смаже“ на практика украинската войска за няколко дни. И все пак не го прави. В Русия разказът за напредъка в полза на Русия преобладаваше до преди няколко дни, когато спряха след това да налагат идеята или концепцията, че печелят, като вместо това преминаха просто към докладване за напредъка във войната,без много подробности ,в името на националната сигурност, като извинение да не дават повече информация.

От друга страна, западният наратив е да прокара концепцията за руската некомпетентност, че тяхното оборудване е архаично и неспособно да постигне това, на което руснаците преди това твърдяха, че са способни. Те налагат идеята, че руската армия е некомпетентна, недостатъчно обучена, недостатъчно като численост и в допълнение, в пряко несъгласие и протест с това, което им е наредено да правят от тяхното висше командване. Прокарване на наратива, че „дори самите военни не са съгласни“ с войната с Украйна.

Ние също така постоянно виждаме видеоклипове, предполагаемо реални, където украинците унищожават руски бронирани превозни средства, хеликоптери и самолети и то в голям мащаб, винаги със същия разказ, че украинската армия набира позиции и завзема села, които преди това са били в руски ръце, и напоследък също така западните МСМ пускат новини, че украинската армия и военновъздушните сили вече атакуват цели в Русия като „отплата“ за инвазията.

Така че с тази информация можем да заключим няколко неща. Това е спекулация, приемам това, но това е образована спекулация, основана на знания и внимателно обработени данни.
Това, което виждам сега, е, че целта на войната е не само да мобилизира икономиката на военните машини, която е в полза на Запада, както и да засили и обучи техните войски и да изпробва новите им оръжейни системи. Това остава само като второстепенна изгода.

Това, което виждам или заключавам, е, че Кабалът, който контролира и двете страни, иска Русия да влезе в конфликт, в който да бъде победена от ръцете на доста безобиден или скромен враг в сравнение със Запада или САЩ, като напрimer Украйна.

Целта на това е да се срине идеята или концепцията, която глобалното население би имало за военната мощ на Русия. По този начин,връщане на Запада към възприемането му като силата на планетата, доминиращата свръхсъюзническа сила (НАТО).

Може да има много причини, поради които това може да е в техен интерес. Една от тях е икономическа. Тъй като през последните години икономиката на Ротшилд-Рокфелер, икономиката на "Петродолар" или "ФИАТ" икономиката, беше отслабена от появата на договори за икономическо сътрудничество с Русия и Китай в центъра, групата БРИКС.

С тази война те отслабват обществения имидж на Русия и чрез ограниченията и други процеси на икономическа деакредитация, прибират чуждестранните инвестиции, отклоняват ги към Запада и Китай, като по този начин съживяват западната икономика на PetroDolar FIAT  (*) и отслабват БРИКС , може би дори го разлагат.


(*).FIAT - според мен,не става дума за конкретния производител на автомобили,а за т. нар. „Fiat money“.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_money

В лявата колонка го има и на Български.

Накратко, с тази война те отслабват Русия военно, икономически и по отношение на глобалното обществено възприятие. Връщане на повече власт на западните фракции на Кабала. Отбелязвайки, че въпреки че и двете страни са 100% контролирани, те имат кавги и конфликти на интереси и власт в средните до плитки (повърхностни) слоеве на контролиращия Кабал.

Тогава мога да предскажа с известна сигурност, че в следващите дни до седмици ще бъде обявено руското поражение в Украйна. (*)
И с това завършвам геополитическия си анализ за днес.


(*). В някои от по-предишните си видеа Насобин казваше,че победата на Украйна вече се е състояла на метафизично ниво (каквото и да означава това).

Допълнителен коментар:

Дали Русия печели или губи, не се подчинява и никога не се подчинява на своите военни способности, а на интересите на онези, които желаят да бъде по един или друг начин, които са решили по-рано кой трябва да спечели войнаta, за да продължи да прокарва своите цели.
Както е на практика при всички войни с някакво ниво на важност, всичко е фалшиво и всичко се контролира.

И като последен коментар:

Точно както се случи с Кулите близнаци от 9/11 през 2001 г., напълно фалшив инцидент, инсцениран като театър, безброй хора също пострадаха и загинаха. Фактът, че контролираното събитие, изкуствено контролиран театър, е фалшиво, не означава, че няма жертви, засегнати и загинали в голям брой. Човешкото страдание е истинската част, то е част от това, което винаги са искали. Не че страданието е фалшиво, но това, което е фалшиво,
това е истинската причина защо, как, къде и поради каква причина възниква това страдание.

Робърт:
Благодаря ви много. Всичко е супер кохерентно. Значи Русия просто ще се оттегли след толкова много жертви или ще дадат независимост на тези проруски „провинции“? Все още се отвлича вниманието от ваксините, нали?

Swaruu X (Атина):
Не мога да предскажа по-подробно какво ще се случи с провинциите, но това, което ще се случи, ще бъде това, което се търси и замисля като западен наратив. И това, което дадох днес, е образовано(educated ) мнение, а не прогноза като Нострадамус.
И като такова мнение, то се променя от ден на ден.

Възможно е войната да продължи по-дълго и да се превърне във война на изтощение, като в Чечения, което също е логично, тъй като допълнително ще отслаби руската армия и глобалния имидж на Русия като цяло. Или може би днес вече има фалшив флаг, който изстрелва НАТО срещу Русия. Въпреки че не мисля, че това вече е много вероятно, защото Западът прокарва в МСМ оказването на подкрепа за Украйна под формата на оръжейни системи, включително противовъздушни, хвалейки се из цяла Би Би Си, че за първи път в историята британски противовъздушен екип сваля руски самолет.

Този вид помощ за Украйна би била достатъчна за Русия, за да я приеме като пряка агресия срещу нея, като атакува позициите на НАТО, доставящи тази помощ. Ако войната беше истинска,разбира се. Но тъй като това не се случва, мога да заключа, че това, което искат, е да дискредитират Русия като един от страничните резултати, удобни за техните програми. Ако това не започне да ескалира,ще е знак, че това не е намерението на Кабала.
Не е техният план да произвеждат тази война. И насочва повече към това, което казах днес.

Робърт: И какво печели Китай тук?

Swaruu X (Атина): Тихо се позиционира като водеща световна сила, точно както иска Кабалът.

И да, това все още е разсейващ фактор срещу Covid, да, както и всички други сензационни новини, които се пускат в световен мащаб и от всякакъв мащаб, от скандали със знаменитости, до войни, до икономически проблеми и така нататък, всичко това с намерението да се запази човешката популация  заета, докато отнемат правата им и ги намаляват като брой.

*****
 


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 531
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #97 -: Април 08, 2022, 21:47:01 pm »
Въпрос: ?
Защо, първоначално е на Испански тази версия?

Цитат
.Геополитически заключения – Атина Сваруу

Източник:
https://www.swaruu.org/es/blog?author=1

Космическа агенция, Госия 06 април 2022 г. Първоначално на испански - 4 април 2022 г

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 531
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #98 -: Април 08, 2022, 22:21:23 pm »
https://www.nahuatl-adventurer.com/remote-viewing-society-bulgaria/

 И, защо набутваш този nahutal, с далечно виждане ?
Не сме слепи!
 :D

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 531
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #99 -: Април 09, 2022, 01:13:01 am »
Stargate Project
е тайно подразделение на американската армия , създадено през 1978 г. във Форт Мийд , Мериленд , от Агенцията за отбранително разузнаване (DIA) и SRI International (изпълнител от Калифорния) за изследване на потенциала за психични явления във военното и вътрешното разузнаване. Проектът и неговите предшественици и сестрински проекти първоначално са били под различни кодови имена — GONDOLA WISH, STARGATE, GRILL FLAME, CENTER LANE, PROJECT CF, SUN STREAK, SCANATE — до 1991 г., когато са консолидирани и прекръстени като „Проект Stargate“.

Работата на Stargate Project включваше основно гледане от разстояние , предполагаемата способност да се „виждат“ психически събития, сайтове или информация от голямо разстояние.
Проектът се ръководи до 1987 г. от лейтенант. Фредерик Холмс "Скип" Атуотър, помощник и "ловец на психически глави" на генерал-майор Албърт Стъбълбайн , а по-късно президент на института Монро . Подразделението беше малко по мащаб, включващо около 15 до 20 души и беше изчерпано от „стара, течаща дървена казарма“.

Проектът Stargate е прекратен и разсекретен през 1995 г., след като доклад на ЦРУ заключава, че никога не е бил полезен при никакви разузнавателни операции.

Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 378
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #100 -: Април 10, 2022, 17:02:45 pm »
Някои видеа са на испански,а после на английски,защото мацката живее в Испания и има испаноговоряща  аудитория.Иначе тя е полякиня и Гоша е кратка форма от името ѝ - Малгожата.На английски  се достиха до по-широка аудитория,понеже вече е нещо като почти международен език.Изглежда ми,че испанският ѝ е като втори език,защото на едно видео,говореше на английски,но някакви петарди(фойерверки) разваляха звуковия фон и тя като се ядоса,взе да нарeжда на испански.Реших да  дам линк към това видео,което е подборка на bloopers,демек малки гафове,нарочно,с цел малко поразтоварване от тежкия инфо шит,който вилнее по медиите.

Тук е частта,когато се нерви на испански от  петардите .(„Idiotas!“)

https://youtu.be/ILdBc_cPbj0?t=77


А тази част ще коментирам така: операторът се разсейва,ботът е оставен на самотек.Шегичка.

https://youtu.be/ILdBc_cPbj0?t=214"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 531
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #101 -: Април 10, 2022, 19:18:11 pm »
Цитат
Някои видеа са на испански,а после на английски,защото мацката живее в Испания и има испаноговоряща  аудитория.Иначе тя е полякиня и Гоша е кратка форма от името ѝ - Малгожата.

Всъщност, не знаеш колко много ми  помогна .. :hi:
Благодаря! Първите извънземни, които срещнах и се разкриха бяха точно от Полша.

Неактивен paci1

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 305
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #102 -: Април 11, 2022, 10:06:15 am »
Да си кажа правичката, много - много на ченълинг послания не вярвам, но вчера ми попаднаха едни видеа, които определено ми привлякоха вниманието. От канала на Александър Стойчев, посветени на небезизвестният Ащар Шеран.(или шарана дето стана златен напоследък, и ако ми падне на промоция си го хапвам пържен....)
Ако искате ги гледайте, и ако някой прояви интерес може да ги оприказваме тук.
Неактивен HomerCat

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 378
 • Vертикална Zеница и злобна душица...
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #103 -: Април 14, 2022, 12:07:00 pm »
Разгледах колекцията видеа на канала на чичкото,а също и сайта му... той е от Светлите сили,въплътен куратор на проект Възнесение.
На картинката стрелката надясно сочи  миниатюрата,дето се вижда един от известните превъзнесени учители,Майната-Му-Кой-Беше,може и да е самият Ел Мория.Видеото е отпреди месец  - “На Украйна сме:Започваме!!!Светлинна работа по хармонизация“.

Мдааа,като страничен/съпътстващ ефект от хармонизацията се получи повишена смъртност в региона.Но нали е в името на по-голямото добро.
А стрелката наляво е видеото „Нашата Земя след войната“,извадка от което е линкът по-долу.

Точно този вид езотеристика на мен ми е досадна,но има смисъл да се представят такива за обсъждане,заради винаги наличните евентуални нови читатели.Примерно,бих предложил такава гледна точка - с ченълинги от Светлите Сили,разни Крайони и Ащари се занимават не само от ЦРУ,а и от ГРУ.
 https://youtu.be/VR8hU0npZyk?t=720


Тук казва,че питал духовните си учители.има ли фашизъм в Украйна(2014г.) и отговорът бил ‚да“(*1).Освен това в Украйна се били въплътили  окол 3000 нацисти,които са воювали срещу СССР през периода 1941 - 45 г.И требва да вервам на това непроверимо заявление?

Но за целите на теоретизирането,мога да го допусна,заедно с допускането,че  шайка от тези нацисти са се въплътили в Русия и сега седят в Кремъл(или в некой бункер),откъдето пращат хиляди превъплътили се тоже в Русия хуни,които заслужено биват отстрелвани от украинците(някои от които може да са са фашисти,да).А може кремълската шайка да са превъплътени вавилонци,нали пред Кремъл има Zикурат(*2),а в него дядя Ленин лежит.


(*1).И според мен има,но в Русията е по-голям.А в България е дребничък.
(*2). https://sportinsider.ru/en/healthy-recipes/mavzolei---prestol-satany-kakie-tainy-skryvaet-mavzolei.html

„Кървавият площад. На него има зикурат.
Готово е. Близо съм. Е, доволен съм.
.Спускам се в зловонна, ужасна уста.
Лесно е да паднеш на хлъзгавите стъпала.
Ето вонящото сърце на древното зло,
Телата и душите са погълнати в пепел.
Тук си е свил гнездо стогодишен звяр.
За демоните в Русия тук вратата е широко отворена."


Николай Федоров


Извадка от тази дълга статия;
How does the mausoleum work? Как работи мавзолеят?

Това устройство се нуждае от енергия, за да работи. Взима се или от земята в точката на пресичане на линиите на Хартмановата мрежа, или от външен източник - хора.
Тази енергия се модулира от трупа в мавзолея, като внася информация, която е чужда за нас и се излъчва от пукнатините отгоре.

В началото на 20-те години на миналия век Пол Кремер публикува поредица от публикации, в които, използвайки такова чисто абстрактно нещо по онова време като „гени“ (по това време те не знаеха за ДНК), той изведе цяла теория за това,как да се повлияе върху гените на определена популация с хипотетична радиация, изхвърляна от мъртви или умиращи тъкани.

Като цяло това беше теория за това как да развалим генофонда на цяла нация, като принудим хората да стоят за известно време пред специално третиран труп, или пренасяйки „радиацията“ на този труп върху цялата страна. На пръв поглед чиста теория: някакви "гени", някакъв вид "лъчи", въпреки че подобна процедура е била добре позната на магьосниците още по времето на фараоните и е била управлявана от законите на асимптотичната магия.


"Една голяма шахматна игра се играе върху целия свят...",("Алиса в Огледалния свят")

Неактивен sunin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 235
Re: Разговори с извънземни. Транскрипции.
« Отговор #104 -: Април 16, 2022, 08:14:58 am »
Статията за мавзолеите е страхотна. Ако някой има време да я преведе цялата ще е хубаво. За жалост аз нямам.
TRUE OR DEATH

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27