Здравейте

След като вчера видях 10 летящи обекта и преди 1-2 пъти реших да споделя с вас какво съм видял вчера
1.Седях си в нас и първият обект го видях така с лека светлина като че ли прозрачно беше доста далече от мен летеше си и се скри зад един блок...
2,3.Помислих си че мога да видя още нещо или да го видя пак но видях друго първо видях 1 обект които светеше с най-различни свтлини и се движеше гледах го след това видях че следва нещо което беше същото и се движеха заедно на не голямо разтояние един от друг....доста се зачудих
4.Започнах да разглеждам небето и нищо особено звезди ...но както си гледах видях един обект светеше бяло и си летеше плавно но се клатушкаше..
5.Пак същото като 4-тото клатушкаше се и понеже в бургас имаме фар които свети от морето и осветява небето обекта мина през него и успях да видя формата му беше кръгла след което зе малко да изчезва или очите ме боляха от гледане незнам..
6.Всичко стана за 1 вечер аз седнах малко да погледам телевизия и както си гледам изведнъж ми изкочи мисълта как стоя на другата тераса и гледам UFO пред мен , дойде ми като видение незнам и реших да отида да поразгледам.Както винаги огледах небето нямаше нищо но точно пред мен на 150-200 метра разтояние видях обект не много голям бих казал малък но от тъмното не се видя и имаше много лека светлина беше доста странен...Клатушкаше се като разбит самолет които иска да кацне след което се скри зад блока.
7.На едно много странно място междъ едни блокове изведнъж прелетя нещо беше с много силна светлина като че ли златна но може да е била леко бяла..беше много бързо мина за 2 секунди и се скри след което би трябвало да изкочи зад един блок и пак да го видя но не! изчезна някаде и повече не го видях..
8.От толкова видяно естествено продължих да гледам и видях обект същият като 4-тия и 5-тия който се клатушкаше и беше по бързичък от другите!
9.Нещо си летеше и прелетя над мен и се скри видях какво беше имаше форма на птица с крила но доколкото знам крилата на птиците не светят и би трябвало да махат!Както видях не само аз съм видял такъв обект и този си е наистина странен и си беше на 5-10 метра височина от мен!
10.Часът беше 12:15 вечерта аз още гледам когато изведнъж видях нещо с размери на хеликоптер но доколкото на знам хеликоптерите не летят на страни смисъл когато погледнеш хеликоптер предницата му той би трябвало да лети напред а не страни!Не се клатушкаше и беше бавно беше на 100 метра от мен и не издаваше звук имах чувстото че ме наблюдава когато беше по близко се чуваше странен звук нещо средно между самолет и някво бръмчете но звукът беше доста тих когато вече започваше да се скрива изведнъж рязко се чу как излетя на някаде със доста силен звук и отидох на другата тераса нямаше го явно е излетял нагоре след което просто си легнах!
Тук вече вие коментирате и ме питате