Току що се регнах тук и нямам търпение да споделя видяното от мен...неведнъж.Два от случаите ми са най-впечатляващи.Живея в София и преди 4-5 години над квартала ми около час,аз,майка ми и баща ми,а и други хора наблюдавахме осем топки светлина,подредени в кръг и се въртяха.Това се случи в квартала ми Света Троица,точно зад Трета градска болница,близо до сегашното кино Арена.На другия ден вестниците писаха за станалото,дори го бяха снимали.Бяха писали още,че същата вечер няколко часа преди да бъде забелязано на територията на София,подобен обект е забелязан в Плевенско село.Стопанинът на една къща се събудил от това,че кучето му лае злобно и не спира.Когато излязъл на двора да провери,забелязъл,че кучето мъ гледа към небето и лае по въпросните токпи светлина...Седмица след публикацията,медиите замазаха случката,като ПОЯСНИХА,че сжетлината над Трета градска болница иджала от ресторант-дискотека в квартал Люлин.Чисто логично е,че ако беше прожектор,наи-малкото му трябват облаци,за да има къде да се отрази светлината...а онази вечер облаци нямаше...чиста лятна вечер си беше.
Другият по-ярък случай е отпреди 2 седмици.Останах да спя в един приятел в ж.к. Емил Марков,намиращ се под Витоша.И по чисто тийнейджърски си бяхме седнали на покрива на блока му и си говорехме за момичета

Междувременно си гледахме към планината.Видяхме някакви бягащи светлини,но първоначално не ни направиха никакво впечатление,защото мислехме,че идват от лифта.Но по едно време моя приятел се сети,че лифта няма светлини,а му вярвам,защото той почти всеки ден се вози на лифта,защото се качва на Витоша да се спуска-планинско колоезедене.
И така светлините се гонеха над Витоша.Появяват се,летят над цялата планина,издигат се и изчезват в небето.И така в рамките на 2 часа.