Автор Тема: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО  (Прочетена 104329 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Bradvara

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 7
Малък цитат от статията. Няма да удебелявам, нито да подчертавам, все пак трябва да се помъчите да съберете 1 + 2 =  :---

Да видим кой е минал първи клас:

1. Цитат от статията за Елемент 115.

С ефектите на гравитацията от многото източници в космоса, ще е вярно да допуснем, че светлината не пътува в права линия. Така че, за да се изстреляме на достатъчно голямо разстояние, това може би било разрушително за целта от милиони мили. Тези апарати пътуват на зиг-заг, или на "резки завойчета" за да поддържат позицията си в космоса.

2.http://youtube.com/watch?v=2HCmysnb9SI&mode=related&search=
http://youtube.com/watch?v=FgZ6IRYNU0I&mode=related&search=

Какво ще кажете за това??

И двата линка не работят интересно:  :---
„Слънчевата светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя,

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #151 -: Август 06, 2011, 10:01:55 am »
Цитат
Космически кораби, гравитация, изкривяване на пространството и времето.
Кръгов светлинен поток се създава в специална система призми с пълно вътрешно отражение. Мощен лазер и специална оптика. Натрупаната светлинна енергия достига нужното ниво и изкривява пространството, континиума.
Космическите кораби могат да преодоляват пространството с тази технология. Така се преодолява ограничението на максималната скорост на кораба до скоростта на светлината.
За да се изкриви пространството около кораба са нужни около 4ГВтч(4 000 МВтч) енергия за тон маса. Точното количество енергия зависи от размерите на космическия кораб.
За малък космически кораб(КК) с маса от няколко тона е нужна енергия от порядъка на десетки ГВтч.
За КК с маса от десетки тонове необходимата енергия е от порядъка на стотици гигават часа.
За КК с маса от стотици кораби са нужни хиляди ГВтч енергия.
За КК с маса от хиляди тонове са нужни десетки хиляди ГВтч.

Това е напълно възможно, лазерите и оптична система за натрупване на концентрираната светлинна енергия могат да го постигат. Зареждането на пръстените от призми или призматичното устройство с мощен лазер става с продължителна работа на лазера. От един до няколко дни са достатъчни за зареждане на оптичната система призми за създаване на гравитомагнитно поле в зависимост от големината и масата на апарата, ако се използва 100МВт-ов лазер. Има и по-мощни лазери или пък може да се използват комплекс от по-маломощни лазери, така че да се постигне повече мощност. Те са нужни за по-големите космически за да се съкрати времето за зареждането им със светлинна енергия.
За корабите от по стотина тона с 10х100МВт лазери ще ни трябват за зареждане десетина дни вместо стотина  с 1х100МВт лазер.
Така за няколко хиляди тонен КК ще идат години, ако зареждаме  само с един 100Мвт лазер, но ако ползваме десетки 100МВт лазери ще ни стигнат стотина дни до една година. Това е напълно приемлив срок.
С още по-мощни лазери или по-голям комплекс от лазери може да съкратим времето за зареждане до десетина дни.

Най-големите космически кораби, които сега е технически възможно да се построят на земята са от милион тона с дължина от около километър.

По-големи космически кораби и комплекси ще трябва да се строят в космоса в безтегловност.
По-лесни за изграждане са космически комплекси от модули подобно на космическите станции.
Изграждането на тези космически градове е нужно за същинското овладяване на космоса. Те ще са бъдещия космически дом за човечеството, което ще се разсели из космоса.
Те ще важни и за колонизацията на необитаемите планети. Тъй като до пригаждането им за живот - промяна на състава на атмосферата, производството на нужната вода и газове, залесяването, заселването на земна флора и фауна, те ще основната база за космонавтите и флота работещи по преустройството на планетите.

Всяка добре развита индустриална страна може да строи космически кораби.

по м-ли на Красимир Ангелов
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
<a href="http://video.rutube.ru/d6b36d0c25425e3e3d92eb6dc2e3459d" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://video.rutube.ru/d6b36d0c25425e3e3d92eb6dc2e3459d</a>

http://rutube.ru/tracks/3892873.html


Неактивен Oberon

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 092
In the Kingdom of the Blind, the One-eyed are Kings !!!

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Произходът на НЛО. Космическите цивилизации произхождат от дошли в древността в космоса космонавти от бъдещето. Българските НЛО космонавти.

Пътуванията във времето са невъзможни. Но Черните дупки могат да материализират в гравитационното си поле обекти от бъдещето и миналото по споменатия принцип.
Така Черните дупки могат да материализират например космически кораб, който преминава в бъдещето край тях. Това не е истинско пътуване във времето, тъй като корабът не преминава от едно време в друго, а просто се материализира една възможна реалност, материален обект от една възможна реалност, каквато е бъдещето.
Иначе с изкуствено създадено гравитомагнитно поле също може да се материализират материални обекти от миналото или бъдещето в настоящето.

За да се преодолее пространството като заобиколим ограничението на скоростта на космическите кораби до тази на светлината е нужно то да се изкриви и те да минат през изкривеното пространство, което е по-краткия път.
Изкривяването на пространството става с помощта на гравитомагнитно поле - гравитационно поле, което се създава от движеща се, тук въртяща се маса/енергия.(по ОТО)
За да се получи изкривяване на пространството са нужни големи скорост на въртящата се маса/енергия и енергия.

Създаване на изкуствен гравитомагнетизъм със светлинните гравитомагнитни двигатели, които използват оптични системи с обикалящи в кръг светлинни лъчи. Те могат да концентрират голямо количество светлинна енергия. А и скоростта й е светлинна.
Източник на светлинна енергия за захранването им са мощни лазери.

В оптична система се създава постоянен кръгов светлинен поток чрез пълно вътрешно отражение на лазерен лъч. Системата се зарежда се със светлина, светлинна енергия (лазерен лъч) чрез оптична система и лазер. Натрупаната светлинна енергия на кръговия поток от лазерни лъчи достига нужното ниво и изкривява пространството - континиума, тъй като въртящата се маса/енергия създава гравитомагнитно поле(по ОТО).
Така се изкривява пространството и космическите кораби го преодоляват без ограничението на скоростта на светлината. Това може да се използва за космически полети през изкривено пространство. Скоростта на светлината няма да е ограничение за тези космически кораби.
Гравитомагнетизмът е част от Общата теория на относителността(ОТО). Той присъства в уравненията на Кер за решението на ОТО за въртящи се маси.

Времето и гравитацията.
Пътуванията във времето са невъзможни,но може времето да се сондира - да се материализират обекти от миналото и бъдещето в настоящето.
Променя се само локалното време в силно гравитационно поле.
Материята е вълнова функция или материални вълни.(по Шрьодингер)
Материята се разглежда като наслагване на тези вълни, а светът като интерференчна картина подобно но холограма от материални вълни, така всяка част от света съдържа цялото в себе си като вълни - като холограма. Бъдещото й състояние съществува като предшестващи вълни, миналото също е включено в нея - в изкривеното пространство(увеличена гравитация) тези вълни се ускоряват или се увеличава честотата им (Теория на относителността) променя се наслагването на материалните вълни(ускорява се) и бъдещето се материализира в настоящето, така са получени образи(фотони) от бъдещето и дори някои предмети.
Проучванията показали, че бъдещето е разновариантно, а не точно определено.
Съществува и обратния процес, ако има предмет в гравитационното поле и неговите материални вълни се разпространяват в посока навън от гравитационно поле, а те съдържат целия свят с повече подробности за по близкия, материалните вълни се забавят при движението от вътре навън в гравитационното поле и може да се материализира миналото(вълните при наслагването си изостават от настоящето си състояние).
От гледна точка на принципа на допълнителността, това може да се обясни и с неопределеността на състоянието, импулса и местоположението на частиците. Така в изкривеното време-пространство неопределеността се изменя и съответно се изменя състоянието на частиците в минало или бъдеще, а с това се променя и цялото състояние на телата състоящи се от тях.

Например така в изкривеното време-пространство може да с материализира обект преди да е пристигнал в него или обект, който вече го е напуснал.

Тази технология може да се използва и за:
- прогнозиране на бъдещето и проучване на миналото
- материализиране на обекти и предмети от миналото и бъдещето
- производство на копия от образец, включително готови заредени оптични системи призми за ИГМ и дори цели космически кораби.
- връщане(възкресение) на мъртвите, възстановяване на унищожени обекти
- възстановяване на повредени обекти, възстановяване и подмладяване на живи хора
- възстановяване на изразходвани запаси, горива, зареждане на призматични оптични системи за ИГМ и др.
- създаване на изкуствена гравитация и др.

Черните дупки като портали на времето

Пътуванията във времето са невъзможни. Но Черните дупки могат да материализират в гравитационното си поле обекти от бъдещето и миналото по споменатия принцип.
Така Черните дупки могат да материализират например космически кораб, който преминава в бъдещето край тях. Това не е истинско пътуване във времето, тъй като корабът не преминава от едно време в друго, а просто се материализира една възможна реалност, материален обект от една възможна реалност, каквато е бъдещето.

Въпросът е, че теоретично е възможно Черните дупки да материализират космически кораби от бъдещето.
А в бъдещето има потенциално съществуващи космически кораби.
В древността е имало потенциално съществуващи космически кораби на България от възможния вариант на бъдещето на времето, когато социалистическия и националсоциалистическия строй и България просперират и оцеляват.

Космически кораби, гравитация, изкривяване на пространството и времето.
В кръгова система специални призми се създава постоянен кръгов светлинен поток чрез пълно вътрешно отражение на лазерен лъч. Системата се зарежда се със светлина, светлинна енергия(лазерен лъч) чрез друга призма/оптична система и лазер.Натрупаната светлинна енергия на кръговия поток от лазерни лъчи достига нужното ниво и изкривява пространството - континиума, тъй като въртящата се маса/енергия създава гравитомагнитно поле(по ОТО).
Така се изкривява пространството и космическите кораби го преoдоляват без ограничението на скоростта на светлината. Това може да се използва за космически полети през изкривено пространство. Скоростта на светлината няма да е ограничение за тези космически кораби.
Гравитомагнетизмът е част от Общата теория на относителността(ОТО). Кръговия светлинен поток се създава в специална система призми с пълно вътрешно отражение с мощен лазер и специална оптика.

Щом натрупаната светлинна енергия достигне нужното ниво изкривява пространството, континиума.
Космическите кораби могат да преодоляват пространството с тази технология. Така се преодолява ограничението на максималната скорост на кораба до скоростта на светлината.
За да се изкриви пространството около кораба са нужни около 4ГВтч енергия за тон маса(4 000 МВтч). Точното количество енергия зависи от размерите на космическия кораб.
За малък космически кораб(КК) с маса от няколко тона е нужна енергия от порядъка на десетки ГВтч.
За КК с маса от десетки тонове необходимата енергия е от порядъка на стотици гигават часа.
За КК с маса от стотици кораби са нужни хиляди ГВтч енергия.
За КК с маса от хиляди тонове са нужни десетки хиляди ГВтч.

Това е напълно възможно, лазерите и оптична система за натрупване на концентрираната светлинна енергия могат да го постигат. Зареждането на пръстените от призми или призматичното устройство с мощен лазер става с продължителна работа на лазера. От един до няколко дни са достатъчни за зареждане на оптичната система призми за създаване на гравитомагнитно поле в зависимост от големината и масата на апарата, ако се използва 100МВт-ов лазер. Има и по-мощни лазери или пък може да се използват комплекс от по-маломощни лазери, така че да се постигне повече мощност. Те са нужни за по-големите космически за да се съкрати времето за зареждането им със светлинна енергия.
За корабите от по стотина тона с 10х100МВт лазери ще ни трябват за зареждане десетина дни вместо стотина с 1х100МВт лазер.
Така за няколко хиляди тонен КК ще идат години, ако зареждаме само с един 100Мвт лазер, но ако ползваме десетки 100МВт лазери ще ни стигнат стотина дни до една година. Това е напълно приемлив срок.
С още по-мощни лазери или по-голям комплекс от лазери може да съкратим времето за зареждане до десетина дни.

Най-големите космически кораби, които сега е технически възможно да се построят на земята са от милион тона с дължина от около километър.

По-големи космически кораби и комплекси ще трябва да се строят в космоса в безтегловност.
По-лесни за изграждане са космически комплекси от модули подобно на космическите станции.
Изграждането на тези космически градове е нужно за същинското овладяване на космоса. Те ще са бъдещия космически дом за човечеството, което ще се разсели из космоса.
Те ще важни и за колонизацията на необитаемите планети. Тъй като до пригаждането им за живот - промяна на състава на атмосферата, производството на нужната вода и газове, залесяването, заселването на земна флора и фауна, те ще основната база за космонавтите и флота работещи по преустройството на планетите.

Всяка добре развита индустриална страна може да строи космически кораби.
Дори България би могла, ако бяхме като преди - при комунизма - с развита промишленост.
Космическото ни бъдеще ни чака.
Тези потенциални възможни кораби от бъдещето са по всяка вероятност материализирани от Черните дупки в космоса. Те са материализирани в древността от варианта на бъдещето на времето, в който България, социалистически и националсоциалистически строй оцелели, просперирали и са се развивали успешно.Така че ние вече сме го направили някъде там - овладели сме космоса още много преди на Земята да се появят нашите прадеди.
Наши космически кораби вече са някъде там.
Очевидно между дошлите от бъдещето космонавти има конфликти и противоречия, тъй като никои от космонавтите не могат да се завърнат открито. Вероятно за Земята като за спорна територия, оспорвана от долетелите от бъдещето космонавти, е наложен мораториум за контакти и интервенции.
Но е хубаво да знаем, че някъде там има наши другари.
Един ден те могат да се върнат на Земята.

В космическите цивилизации са само социалистически и националсоциалистически, защото на това ниво на развитие на цивилизацията е възможен само социалистически и националсоциалистически строй, а по-зле организираните общества, класовите/несоциалистически не могат да достигнат това ниво на развитите. За това само социалистически и националсоциалистически космонавти са овладели космоса. Останалите си останали на земята да ядят земния прах до края на краткия си живот.
Черните дупки могат да връщат космическите кораби в миналото. Така социалистически и националсоциалистически космонавти населили космоса още преди да се появи цивилизацията на земята.
Капиталистите  са против прогреса и новите технологии, против научно-техническия прогрес и превръщането на земната цивилизация в космическа - т.е. използването на новите технологии за космически полети.Капиталистите и империалистите са против научно-техническия прогрес, защото искат да имат пълен монопол над енергията и ресурсите.  Те са алчни и се стремят само към власт и богатство, за това сега пречат на прогреса и използването на новите технологии. Те са противници, на прогреса и човешката цивилизация. Те пречат на използването на новите технологии, които могат да подобрят значително живота на хората.

Преди около 12 000 години имало война над Земята между Райха, СССР, КНР, Полша, Чехия, НРБ и др. Някои космически кораби и станции паднали на земята и от гравитаторите за изкривяване на време-пространствения континиум, с които летели, се получили портали във времето при Бермудите и др. Тези портали били използвани от САЩ за да пращат шпиони назад във времето и така САЩ победиха СССР и Райха на земята в настоящето.
Космическите нацисти. Това обяснява, защо руснаците не посмяха да летят до Луната - и американците също, но фалшифицираха снимките.
Както и защо падна совалката с първия израелски космонавт. Явно нацистките НЛО не са искали да допуснат Израел в космоса.
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен Zerg

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Re: Ноември-Декември - 2006: Системи за движение на НЛО
« Отговор #155 -: Март 14, 2013, 19:47:25 pm »
Интересно ми е дали извънземните се интересуват от нашите електромобили?Често съм чувал ,че Нло обичат да стоят неподвижно във въздуха над автомобили (сигурно ги проучват) но дали откакто започнаха да се разпространяват електромобилите интереса на извънземните не се е повишил към тях?Предполагам се интересуват от това докъде сме стигнали с технологиите,все пак преминаването от двигатели с вътрешно горене към електрически такива не е малък напредък за човечеството. Според вас Нло с ел.захранване ли се движи или с все още непознати за нас технологии? ;) ;) ;)

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
0 Отговора
6447 Прегледи
Последна публикация Юни 04, 2006, 15:19:05 pm
от Eon
90 Отговора
38067 Прегледи
Последна публикация Февруари 02, 2010, 19:48:13 pm
от merulious
7 Отговора
4782 Прегледи
Последна публикация Март 15, 2010, 21:59:50 pm
от Guns N' Roses
26 Отговора
15234 Прегледи
Последна публикация Август 30, 2010, 12:50:27 pm
от WhiteKnight
39 Отговора
18263 Прегледи
Последна публикация Октомври 18, 2006, 13:20:57 pm
от Mirotvorec

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27