Да, при по-внимателно взиране в първата половина от публикуваните снимки се откриват странни бели петна. Но силно се съмнявам в случая това да е летящ обект с извънземен произход. Не мога да отхвърля факта, че преди да направиш снимките си бърникал обстойно по камерата, тоест тя най-вероятно дава някои "смущения" и отклонения от нормална снимка. Не съм специалист, но съм явно твърде голям скептик, за да приема няколко размазани, нефокусирани сиви петна са обект с изключително значение! Плюс това шансът ей така, без никакво усилие, просто да насочиш камерата и да уловиш в няколко кадъра НЛО е нищожен. Рядко има действителни случаи, при които обектът наистина е нещо интригуващо.
П.П. Аз лично също съм правил подобни, хайде да го наречем сходни експерименти и преди 2-3 години случайно докато съм снимал през терасата с камерата на телефона, освен обичайното ято гларуси (живея в Бургас и тези птици са нещо нормално) съм уловил и по-различен на форма сивкавочерен обект, но смятам, че вероятността да е за този форум и да правя проблем от него е нищожна.