Автор Тема: Омекнал пластмасов фурнир  (Прочетена 16531 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ArabianSoul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Омекнал пластмасов фурнир
« -: Ноември 29, 2011, 20:05:05 pm »
Здравейте хора.
Не съм сигурен дали това, което ще споделя е точно за тази тема, но не ми хрумва къде другаде да го напиша.

Оказа се, че моята Коронна Чакра някак си е започнала да „разтопява” пластмаса! Или поне такава е едната моя хипотеза за причината за следния феномен:

Пластмасовия фурнир на таблата на леглото ми—точно където е главата ми когато спя—се е размекнал!!! Някак си се е променила пластмасата, и е загубила здравината и твърдостта си!

Добре разбирам, че това звучи доста откачено. Когато забелязах за първи път тази промяна в пластмасовия фурнир, първата ми мисъл беше, че някак си съм изцапал таблата със възглавницата, докато чета книги в леглото. Но когато опитах да го забърша със медицински етилов спирт, установих че не е просто повърхностно зацапване, ами самата пластмаса е омекнала!

Доста месеци се чудих и се зверих на това „чудо”—омекналия пластмасов фурнир, и завчера реших да снимам видео на този феномен, за да потърся хора, които може да са свидетели на подобен феномен. Ето го видеото:


(Моля, не се смейте много на аборигенския ми говорим Английски език, защото самият аз не очаквах пластмасата да е чак толкова мека, и когато с нокът я остъргах без усилие чак до дървото, тотално се шашардисах и съвсем забравих на какъв език говоря. Ебаси, чакрата ми започна да прави дупки в мебелите! ;D )

Така че хора, ако Книгата Урантия е достигнала до вас, и сте поели по пътя на Духовното Израстване, не се учудвайте ако започнат да се случват подобни странни феномени с вас.

То както е тръгнало, ще се окаже че епизода "The Gift" с Окампата Кес от „Стар Трек Вояджър” не е научна фантастика, ами просто информационен бюлетин за недалечното бъдеще.???
« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 13:43:32 pm от Mirotvorec »

Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #1 -: Ноември 30, 2011, 01:43:50 am »
Ти случайно,да ползваш печка-духалка в тая стая?
« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 13:43:59 pm от Mirotvorec »
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен ArabianSoul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #2 -: Ноември 30, 2011, 03:09:31 am »
Ти случайно,да ползваш печка-духалка в тая стая?
Здрасти Вудугу,
отоплявам се на парно - ТЕЦ. А ако се чудиш дали целенасочено не съм размекнал фурнира със горещ въздух (примерно с насочена струя от сешоар за коса), със цел търсене на слава, отговарям ти:

Не съм правил никакви подобни евтини измами.

Дори съм решил да проверя какво ще се случи със фурнира, ако се накисне с памук, напоен със ацетон, коресилин или етилов спирт. Само че този експеримент ще го направя едва през лятото на 2012, когато ще може да стои отворена балконската врата за проветряване, защото сега през зимата ще се усмърди апартамента на бояджийски цех.

А тези дни ще проверя как му се отразява на фурнира нагряване със горещ въздух от сешоар. То се видя че на таблата ѝ се разказа играта. Но ми се иска да го запиша и документирам експеримента без прекъсване, и сега умувам как точно да стане това. Много ми е чудно, дали от сравнително нормална горещина (от сешоар) ще се размекне по подобен начин. И най-вече, (ако се размекне) дали след като отново изстине, ще продължи да бъде мек?! (Сигурен съм, че от пропанова горелка със шпакла за сваляне на стара боя ще окапе фурнира, ама това нищо няма да докаже  8))

И третото, което ми се върти като експеримент в главата, е някак си да го репродуцирам резултата. Може би с някакво пластмасово фолио, закрепено върху таблата...
Всеки научен експеримент, който доказва някаква теория, трябва да може да бъде репродуциран.

Цял живот ми е било чудно, защо не можем да открием Тате Бог със микроскоп, телескоп, спектрограф, или ускорител на частици... Или е заради 96-те процента Тъмна Енергия/Материя, с която е направил (не)видимата вселена (а ние сме се паднали баш във другите 4%), или е заради пустата Духовна Карантина, която ни е наложена.
« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 13:44:14 pm от Mirotvorec »

Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #3 -: Ноември 30, 2011, 12:40:56 pm »
Остави го и го наблюдавай дали се променя,може пък да образува някаква картинка.
« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 13:44:26 pm от Mirotvorec »
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2011, 15:29:49 pm »
Пич, те постовете ти са като коледна елха отрупани с линкове, бе!

Какви размекнати фурнири? Айде признай си, че си колекционер на сектаджии и търсиш балами тука.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 164
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #5 -: Ноември 30, 2011, 16:14:52 pm »
По мое мнение ArabianSoul, напълно е възможно разтопяването на фурнира да е от коронната чакра. Ако е така обаче то има някакво претоварване, което не е нормално в случая. Аз лично съм чувствал отделянето на солидна топлина от теменната част на черепа ми, а друг път от челото. В състояние на сън обаче тази топлина може да е в пъти повече и да се отделя от всички чакри и пр.
Ще ти пиша на лични да изпробваш един метод за проверка.
« Последна редакция: Ноември 30, 2011, 16:48:23 pm от fishbone »

Неактивен ArabianSoul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #6 -: Декември 01, 2011, 00:30:02 am »
Благодаря ти Mirotvorec, че си преместил темата на правилното място, и извинявай за излишната работа, която ти създадох.

Танграта, честно казано не разбрах какво имаш в предвид. Търся трезвомислещи хора, които са забелязали около тях подобен "феномен". (Не съм сигурен, че думата феномен е най-подходящата, но това е второто най-странно и необяснимо явление до сега в моя живот, което за радост е лесно измеримо.)

fishbone, прежалих я таблата и тази събота ще я запържа със горещ въздух от сешоар, за да видя как ще се държи фурнира след нагряване.
Това което си спомням от уроците по химия е, че пластмасите инженерно се деляха основно на два вида:

1. Първите след като веднъж се разтопят и отлеят във желаната форма, след като веднъж изстинат - се втвърдяват, и след това ако се нагряват повторно - вече не омекват.

2. А втория тип пластмаси дори след като се отлеят и втвърдят, при повторно нагряване отново омекват.

То подобно правило важи и за разтварянето с коресилин или ацетон. Може да разредиш течна боя с коресилин, обаче веднъж изсъхне ли, след това не можеш да я разтвориш с коресилин... (Трябваше повече да внимавам по химия, а не да зяпам циците на учителката скришно.)

Само че аз мисля, че много се отдалечаваме от истината. Тази Духовна Енергия (дето източните мистици я наричат чакри) не е просто топлина (светлина, с вълна по-дълга от 750 нанометра). Ако беше просто инфрачервена светлина, щеше да е много лесно измерима с нашите уреди.

Публикувай метода си за проверка тук във форума, за да може да се обсъжда от всички.

Неактивен ArabianSoul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #7 -: Декември 02, 2011, 20:14:47 pm »
Нещата се изясниха малко.

Вчера го нагрях фурнира за около 12 минути със горещ въздух от 1200W сешоар, за да проверя как се отразява горещина на пластмасата. Успях да размекна малко площ - колкото дюзата на сешоара, и да изчегъртам малко от фурнира.

Обаче веднага, след като фурнира изстина, твърдостта му се възстанови! Значи нормалната инфрачервена светлина (т.нар. топлина) отпадна като причина.
Ето комбинираното видео, заедно с теста със нагорещяването:
http://www.youtube.com/watch?v=SxS0qVwYO7k

Моята хипотеза е, че по някакъв начин, енергията от моята Аура, или Чакри, или Божи Фрагмент, или ?....? е променила някак си молекулярната структура на пластмасата.

Ако някой е забелязал подобен феномен около него, моля да се свърже с мен.

(А ако е запознат със звуковата технология Hemi-Sync на Robert Monroe за пътуване извън тялото, още по-добре. Аз от около година вече медитирам с Хеми-Синк, и може би това също е допринесло за скапването на пластмасата. Макар че досега "успеха" ми е трагичен - едно "излизане" постигнах по-кратко и от 10 секунди, и не отидох по-далеч от коридора, защото адски се изплаших от липсата на гравитация. А също не вярвах и във апокрифите за Меркабите, но сега като гледам каква дупка се заформя в таблата, нищо чудно да има нещо общо с това. А доколкото съм запознат, за да се конструира подвижна Меркаба, са необходими минимум 3 човека.)

Неактивен вещичка

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 188
 • Виждам те!
  • Уникални подаръци за любими хора
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #8 -: Декември 02, 2011, 22:36:33 pm »
Тази Духовна Енергия (дето източните мистици я наричат чакри) не е просто топлина (светлина, с вълна по-дълга от 750 нанометра).


Доколкото съм чела, вибрациите минаващи над определено ниво вече могат да спадат към вид радиация - обаче нито си спомням къде съм го чела, нито кога... Обикновено много чета и мозъкът ми става като контейнер пълен със знания, но подробностите на самите знания не фигурират като опция в контейнера - просто от време на време ми изскача нещо, провокирано от дума, изречение или картина...  ;D ;D ;D

Колкото по-нагоре върви човек по стълбата на просветлението си, толкова по-силно е излъчването на чакрите и респективно е по-забързана вибрацията им.
Отсъствието на доказателство не е доказателство за отсъствие!

Неактивен ArabianSoul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #9 -: Декември 03, 2011, 00:10:04 am »
Доколкото съм чела, вибрациите минаващи над определено ниво вече могат да спадат към вид радиация...
Здрасти Вещичке,
Всичко е Светлина - радиовълните излъчвани от телефона ти са светлина, топлината на тялото ти е светлина, и радиацията във Фукушима (а вече и в сондажа за шистов газ при село Рогозина) също е светлина. Единствената разлика е в честотата (дължината на вълната):
Горния спектър на Светлината не е мащабен - Видимата Светлина заема по-малко от една милионна част от електромагнитния спектър.

Проблема е, че Духовната Енергия е някакъв друг вид енергия, която не можем да регистрираме с уредите ни за измерване на светлина - радиоприемници, микроскопи, телескопи и Гайгерови броячи...)

Неактивен вещичка

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 188
 • Виждам те!
  • Уникални подаръци за любими хора
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #10 -: Декември 03, 2011, 00:38:19 am »
Абе аз съм наясно, че всичко е светлина и че реално видимата за човешкото око е зрънце от огромното цяло. Обаче пък виждам и част от енергиите излъчвани от човешкото тяло в това число и излъчванията от чакрите - предимно на себе си и от време на време на друг човек. Реално при мои познати, които са си доста напред с материала, коронната им чакра е като халоген (друго сравнение не ми идва на ума в момента), а при обикновен човек е като фенерче от запалка...

Идеята на горният ми пост беше, че в даден момент е възможно да започнат взаимодействия (по някакъв начин) с околната среда и най-вече с изкуствените материали. Тоя момент обаче още не ми е избистрен добре в съзнанието за да дам някаква по-обособена информация... Засега се ръководя от собствените си и на още двама-трима човека усещания и реакции спрямо околната среда и думата "радиация" не е нужно да я приемаш буквално...  :)
Отсъствието на доказателство не е доказателство за отсъствие!

Неактивен ArabianSoul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #11 -: Декември 03, 2011, 01:44:57 am »
Вещичке! Имаш моите поздравления и най-дълбоки уважения! Това, че имаш дарбата да виждаш "Духовните Енергии" е прекрасно! От едно известно време се свързах със медиуми от САЩ, (измежду които е и Daniel Raphael) които осъществяват редовна връзка със така да се каже "големи клечки" от Духовния Свят. И е хубаво да знаеш, че има голяма вероятност в рамките на няколко години да започнат нашите Водачи да ни се показват съвсем ясно, и да дават жизнено важни съвети.

Причината е, че ако Слънцето наистина вземе и се разпори от протуберанси във края на сегашния си цикъл на активност, има голяма вероятност отново да ни уцели някой от грамадните протуберанси както онзи през 1859 г., и това означава глобално загасване на електричеството по цялата Земя за няколко месеца (както през 1989 в Канада се срина електрическата мрежа), което ще доведе до сериозни безредици и проблеми за времето през което няма да има ток. Спре ли тока в индустриалните държави - спира и реда.

Казвам го това, защото е важно да не изпитваме страх, ако се стигне до ясно показване на Водачите. Имай си го наум това моля те, щом имаш такава дарба Вещичке.

А относно изкуствените неща - аз вече не мога да ям неща които са забърквани в хим-комбината със емулгатор е100, оцветител е200, стабилизатор е300 и консервант е400. От натриевия глутамат, който ръсят в китайските ресторанти, това лято повръщах нон-стоп 5 часа! Направо бях умрял.

Ама ако ми окапят и маратонките, егати - ще трябва налъми от бук да си издялкам  ;D

Неактивен вещичка

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 188
 • Виждам те!
  • Уникални подаръци за любими хора
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #12 -: Декември 03, 2011, 02:01:26 am »
Ама това не е дарба  :o! Просто малко по малко се опитвам да развивам съзнанието си - плод на почти постоянни тренировки. А онези хубавци, за които говориш... ми виждала съм ги много пъти в астрала - нищо особено  ;D... В крайна сметка всяка твар има право на съществуване в тази Вселена  ;).
Отсъствието на доказателство не е доказателство за отсъствие!

Неактивен m2f

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 580
 • Животът е изумително приключение
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #13 -: Декември 03, 2011, 13:13:56 pm »
Обаче веднага, след като фурнира изстина, твърдостта му се възстанови! Значи нормалната инфрачервена светлина (т.нар. топлина) отпадна като причина.
Забележително е това, което си заснел.
Размести ли да видиш как е и зад кревата ти, на стената? Да няма там някаква причина?! Също така - какво има от другата страна на стената - в съседната стая на тази височина? Мисля си и друго - можеш да пишеш на завода - произвел таблата на кревата ти и да ги попиташ възможно ли е да са обработвали с нещо на това място те таблата, имат ли други подобни сигнали /рекламации/ от клиенти и т.н. Това ще допринесе за поддържане на автентичността на случващото се при теб. :hi:
Ама това не е дарба. Просто малко по малко се опитвам да развивам съзнанието си - плод на почти постоянни тренировки.
Ще споделиш ли? /може и на лични/ :hi:
От едно известно време се свързах със медиуми от САЩ, (измежду които е и Daniel Raphael) които осъществяват редовна връзка със така да се каже "големи клечки" от Духовния Свят. И е хубаво да знаеш, че има голяма вероятност в рамките на няколко години да започнат нашите Водачи да ни се показват съвсем ясно, и да дават жизнено важни съвети.
Аз мисля, че те и сега, през цялото време на живота ни контактуват и общуват с нас. Част от мислите, които си мислим, че са наши просто са от тях. Вече разпознавам това общуване, преди не съм го различавала. Просто както си седиш, ни в клин, ни в ръкав в ума ти "пляс" някаква умна мисъл, като "къса връзка" между други твои мисли, която те извежда на някакво ново ниво на разбиране /обяснявам го както мога, дано се разбира какво приказвам/. Тези мисли не са "озвучени", т.е нямат "цвят", "глас", "емоция" - просто са "беззвучни". Обаче след такава мисъл казваш: "Аха! Ясно!" - това е много характерна особеност! Тези мисли са толкова изчистени, необорими, логични, дълбоки, че просто няма как да ги е измъдрувала собствената ни глава. Обикновено идват /тези мисли - отговори/ като отговор на искреното ни и силно желание да проумеем нещо.
Извинявам се за спама. :hi:
« Последна редакция: Декември 03, 2011, 13:29:52 pm от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен ArabianSoul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 14
Re:Омекнал пластмасов фурнир
« Отговор #14 -: Декември 04, 2011, 16:27:31 pm »
Здрасти m2f,
много ме радва начина ти на мислене!

Искаше ми се да сложа нова табла от същия вид, за да видя дали ще се повтори този феномен след няколко месеца, обаче леглото го взех през 2007 или 2008 от един приятел Австралиец с български произход, който продаваше австралийски водни легла, и това беше последното от този модел. (между другото, останало му е още едно--от друг модел--и цената мисля че не надхвърля 1000 лева, а водното легло е страхотен кеф - утрепало се е за медитиране.)

Стената отзад е преградна - между апартаменти, и е от тухла-четворка. Това което ме дразни в момента е, че за да погледна гърба на таблата, трябва да източа 500 литра вода, за да мога да поместя леглото. Но съм почти 100% сигурен, че този ефект "на омекване" е само от лицевата страна.

Един от въпросите който ме мъчи, е защо това омекване е станало във форма на ПОЛУ-ЕЛИПСА, и единственото ми обяснение е, че водата в леглото е екранирала, или поела по някакъв начин, енергията от долната част. (Приемам че Аурата има форма на яйце, което е сплескано по оста корем-гръб - както човешкото тяло е сплескано...)

А аз от години бях забелязал, че с ръка съм "обгорил" лака на пощенската ни кутия, когато бъркам през дупката на вратичката, за да проверя за писма. (Вратичката на пощенската кутия е сходна с таблата - естествено дърво, покрито с лак.) Ама за пощата може да се спекулира - Австралиеца ме бъзикаше: "Абе Емиле, мий си по-често ръцете бре!" ;D ) Обаче "обгарянето", не е там където се опират пръстите, а около пръстите!

Шантава работа, едно време като тинейджър, много ме кефеше книгата на Стивън Кинг "Firestarter" от 1980, а сега нещата отиват на реална пирокинеза, и направо не ми го побира главата.

m2f слушай си Серафима (Водач, Ангел Пазител, Щастлива Звезда или както още ги наричаме), и хич не се шашкай ако до няколко години започнат съвсем ясно да ни дават акъли, идеи и насоки.

За мое голямо съжаление, явно моя череп е трудно пробиваем за съвети, защото най-важните съобщения в живота ми са идвали чрез приятелки. Определено жените са по-чувствителни към Духовния Свят. Да сте ни живи и здрави, и да направите Земята по-добра. @---

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
44 Отговора
47680 Прегледи
Последна публикация Март 16, 2011, 00:35:15 am
от fishbone
29 Отговора
25542 Прегледи
Последна публикация Март 14, 2010, 22:44:18 pm
от Raw Deal
3 Отговора
7009 Прегледи
Последна публикация Декември 24, 2010, 14:53:07 pm
от cassio
7 Отговора
8470 Прегледи
Последна публикация Януари 15, 2012, 20:27:38 pm
от ети
81 Отговора
37020 Прегледи
Последна публикация Април 28, 2012, 15:46:42 pm
от m2f

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27