Гарване, нямам нищо против да се срещнем лично, но се отказах да убеждавам когото и да било. Грешката ми е, че изпуснах нещо важно, а именно: Всеки си има собствен път и си го върви. И така трябва да е. Ако ти и някой друг е твърдо убеден, че татуировката му помага и че по някакъв начин го "отразява", добре.
Но ако човек си прави татуировка, само защото така е "яко", модерно и защото така ще му се "налепят" гаджета, е малоумие и комплексарщина.И робуване.
Това е нещо, което остава и не можеш да го махнеш. Не е като да откажеш цигарите или да спреш да пиеш примерно.
Не ви ли е гадно от тези химикали, които доброволно си вкарвате в тялото чрез кожата? Говорим тук против формалдехида, живака, алуминия и т.н. във ваксините, а вие все едно отивате и давате да ви ваксинират. И го правите с кеф!
Не се заяждам, просто питам, интересно ми е. Какво ще отговорите на този въпрос?
Че и въздухът е мръсен, и храната, че какво толкова една татуировка? ...Или че искате да умрете млади, но пък изрисувани с най- перфектното тату?
Направих си я преди няколко месеца,защо? Защотото така го почувствах така ми каза вътрешният ми глас. Не съжелявах тогава не го правя и сега. След като си я направих имах различни видения и внезапни визуализаци,които ми помогнаха много!
Mildo, какво те кара да мислиш, че нямаше да ти се случи и без татуировка? Може просто е дошло времето за това.