Публикувана от: mitko
« -: Юни 04, 2012, 10:21:37 am »
"Просто не го разбирам, а и няма кой бавно като на човек с ограничен интелект да ми го обясни. Например това с татуировките, силикона, алкохола и наркотиците едно и също ли е като необходимост? Та въпроса ми е ЗАЩО?"
Форма на общуване. Кой, както може, така и общува. Един татуиран се засяга ако го засегнеш на тази тема, защото не си от неговия вид, ако общуваш чрез същностен обмен и решиш да си общуваш, едва ли ще ти е нужна татуировката, няма да има как да я покажеш, но ако имаш татус ще ти се ще да се покажеш пред себеподобните( татуирани) и да ги зашеметиш с нещо ново или по-добре изпипано и те ще те заразпитват - Кой, кой ти го направи и....същото със силикона, същото с алкохола...и всичко, само да е външно осезаемо, да създава впечатление, игра, заместваща удоволствието от играта на израстването, защото е по- отговорна и се иска наистина да проявиш качества - било каквито трябва - Вместо да си гейша, си я слагаш и вече е явно какво ти харесва, разбира се ще отразиш духовния елемент пред другите - гейша- "В последно време се изумявам от Японската култура!", а че не знаеш нищо по въпроса...себеподобните не ще и питат, самота,...по необходимост, от болка, от недоглеждане, от пустота...- мода - обезличаване, чрез напудряне, повярвай ми хората с татуси не искат да изглеждат слаби, зависими от мода, напротив те твърдят, че изразяват себе си, чрез дракона и пеперудите, загатнатата закачливост, ..защо да си правиш труда да флиртуваш ето един поглед върху голото рамо и това се оказва достатъчно,...наскоро наблюдавах как поставят надпис на църковнославянски език на бележит цитат, на гърба на човек, който страда от диабет, (съответно кървеше обилно.)..както и от не по-малко болезнените си престъпни дела, от които няма отречение, човека се поти, търпя, и след всичко, заяви, че се уповава на Бог, попитах го какво е Бог за него, но усетих толкова сепнато отчуждение и отдръпване, че просто замълчах.
От друга страна, изказването на Константин бе толкова непринудено - откровенно, че ми се прииска да видя делфина, но в нея това е признание, не скриване...или понеже не сме в състояние да сме един или друг образ, все пак си слагаме заявка, ако искаш с мен да общуваш ето аз съм...а на теб това ти е в липса и я демонстрираш и защитаваш.
Защита при общуване, дори със себе си.