Танграта, веднага ти отговарям. Много е лесно да се разбере и ти го писах дори в темата за оргонитите.Един оргонит съм си сложила точно до лаптопа и пак замерих( за по- сигурно), секунди преди да ти напиша отговора. Няма лъжа, няма измама. Действа! Излъчва положително, а без него махалото се върти обратно над лаптопа.( Да не говорим, че в оргонита няма нещо, което да ти влияе отрицателно по презумпция, а във въпросните мастила ИМА!! Затова и "художникът" в темата си обра крушите набързо, без да даде никакъв отговор.Все едно аз съм производител на цигари и идвам тук и ви обяснявам, че цигарите са полезни,няма проблем с тях. И вие ми казвате: Да, ама има 200( или колкото там) отровни съединения вътре. И аз да ви кажа: "Глупости!" Нали ще ме убиете с камъни! Може и да ме осъдят за лъжа.)
Тоест 100% съм убедена, че ако замерим боите за татуировките с вълномер, вълната ще падне рязко, което ще рече, че е нещо, което вреди.
А сега да ти го обясня по- подробно, защо няма как да се сбърка тук:
Например, отивам до магазина и си купувам домати- био, със сертификат.Убедена съм, че това са чисти домати, а и производителят е дал гаранции. Но ей така, за проба, вадя махалото и то ми показва, че тези домати не са за мен, по една или друга причина.Тази причина също може да бъде изяснена радиестезично- дали организмът ми не усвоява домати или пък вследствие на друга поета храна, не е добра идея да ги изям сега. Факт, не трябва да ги ям.Тоест субективната истина ( моята в случая) е една, а обективната- съвсем друга.
Сега разбра ли ми мисълта? Още в самото начало въпросът със здравословността на татуировките е гнил, докато с оргонитите- не е.
Така че няма никакъв двоен аршин тук.
Това с доматите беше пример. Не си мисли, че цял ден само махалото въртя. ;D