има форуми,блогове,книги! Подготовката става с четене практика, преодоляване на страхове, свикване с това и без онова, доста от вас пият пушат ядат вредна храна, не спортуват, в планина ходят с лифт,четат само конспирации и ънзвънземни , а тези дето четат религия,чакат някой друг да ги спаси.
От скоро почнах да изучавам оръжията
спрях се на 12 gauge ZIP GUN
, имам бая ножове но искам като на РАМБО !
друго което трябва да знаем да си шием раните,да си вадим куршумите,строене да обежище , и сигнализация, от там отиваме на пиротехника..
абе сложно е ама поне не скучаем
трябва превозно средство !
но ако стане най-лошото аз смятам да направя следното, харесвам си някоя кола,ако има и гориво още по-добре няма да я сменям,после си бера екипировка от някой готен магазин за екстремни спортове,после се спирам за малко аммо от ловно-рибарския, и накрая храна, после се отправям към някое място сред природата,къдетп съм бил и познавам както познавам шибания си град и от там ако нямам предварително направени капани ги правя, после търся оцелели правим армия и ставаме основатели на нова цивилизация, но аз имам още много да уча !
Тук има хора,които го мислят сериозно, спортуват хранят се правилно,даже целят да спрат храненето ,за да не са зависими от нея ,нали при бедствия и войни няма много.... четат книжки за оцеляване , бачкат купуват мембранки . Ето с тях желая да се запозная и 1 ден да се намерим из пустоща нарамили тежки багажи .
филми като Книгата на Илай мисля ,че подготвят хората,които им се оцелява, само самотата е кофти факт ,но 1 2 кучета дресирани може да оправят психическата драма,след някой година може и да си говорим на кучешки !
сбогом