Автор Тема: Протестите в България  (Прочетена 52191 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

trader

 • Гост
Re:Протестите в България
« Отговор #165 -: Октомври 14, 2011, 00:24:19 am »
........ Инцидентът съвпада с посещението на председателя на Европейската комисия Жозе Барозу и на шефа на Европарламента Йежи Бузек в България.

Те, заедно с представителите на Европейската народна партия (ЕНП), са в София за изнесено заседание на партията.


Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 516
Re:Протестите в България
« Отговор #166 -: Октомври 14, 2011, 00:59:22 am »
И предния път, когато имахме височайши гости от Европата, пак ги посрештнахме със взрив. Тогава гръмнаха в. Галерия  ;).
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен deznam

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 286
Re:Протестите в България
« Отговор #167 -: Октомври 14, 2011, 12:36:12 pm »
Вижте какво каза гръцкия премиер:

“Истината такава, каквато можеше да бъде”!? Гръцкия премиер плаши гърците с България !!!
 Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България: Нима каза той вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите вие искате да получавате пенсии от по 50-100 евро вместо сегашните 6-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище защото точно на това прилича България с нейните дупки и боклуци, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?
Ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук.

Неактивен gogetit

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 96
Re:Протестите в България
« Отговор #168 -: Октомври 14, 2011, 14:48:15 pm »
Това не го казал той.
Имаше го написано в някакъв БГ сайт преди време.

Неактивен blade

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 467
Re:Протестите в България
« Отговор #169 -: Октомври 17, 2011, 18:34:35 pm »
Парадоксът според мен е,че това което правят(донякъде) циганите е нещото което реално трябва да правим за да излезем от матрицата и разрушим системата - да не работим,да не плащаме сметки и данъци и като цяло да спрем да въртим колелото като хамстери.
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Re:Протестите в България
« Отговор #170 -: Октомври 18, 2011, 01:34:43 am »
Парадоксът според мен е,че това което правят(донякъде) циганите е нещото което реално трябва да правим за да излезем от матрицата и разрушим системата - да не работим,да не плащаме сметки и данъци и като цяло да спрем да въртим колелото като хамстери.

И това е правилно! Те са си продали душата на дявола, който ни измъчва, а ние страдаме. Кое е по-лесно - отговора е ясен - приеми няколко кибапчета или 50 лева за гласа ти и ще си доволен или...occupy нещо, но протестирай, за да уплаши управлвяващите.

Моята кампания за гласуване за свестни хора върви добре + идеите на Occupy Wall Street да се снимат всички издънки на полицаи правителства - БЕЗ факта, че не разбрах, че най-после са разрешили на емигрантите да гласуват само за президент (след години изолация заради "комфорта" на циганските гласове и делото в Брюксел). Та ...пак нямам глас, ама разчитам на приятели в България.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27