Благодаря за вниманието колега. Може да изтриете регистрацията ми ако решите че съм нарушил сериозно правилата. Понеже няма да имам време да отговарям на някои постове веднага
Ето отговора за БОГ въпреки че не претендирам за ревностен хритиянин ама....си ходя на празници,ама ми направи впечатление че има много гипсови и каменни статуи на древни богове, уж за декорация...и дори съм замервал с уред за ЕМП идо статуята на София и стойността му веднага се покачва,странно,така и на други места до в близост до статуи....въпреки че работех в една фирма за инсталация на кабели....и дори се замислям че има нещо вярно че тези неща дърпат от нашата енергия,ще го намерите във сайта тук
http://www.parallelreality-bg.com/index.php/analizi/podrobnianalizi/417--2012-.htmlтози библейски текст е според българската Синодална Библия
ИЗХОД 20, 2-17
[20:3] да нямаш други богове, освен Мене.
[20:4] Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята;
[20:5] не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят,
ето сайта
http://casdgabrovo.sdabg.net/b_10zap_comment.html,,Втора Божия заповед
Във втората Божия заповед се издига преграда срещу разкъсване на връзката с единия и жив Бог чрез практическо поклонение на "други" богове. Езическата форма на идолопоклонство - буквалното поклонение на изображения и други, е унижение на духа.
Тази заповед защитава установения от Бога ред, според който материята не може да стои по-високо от духа. Поклонението е дело на духа и принадлежи само на този, който стои по-високо от духа, т.е. на Бога, от Когото всъщност и произхожда.
Заповедта забранява изработването със средства на живописта, пластиката, или обикновената занаятчийска обработка на кумири, които поради своята земна (или телесна) същност не са годни за поклонение, но се изработват, въпреки това, с тази цел,,
Може да оставите поста ми в темата на колегата или да не оставите,просто малко съм срамежлив,пък и съм запален фен на извънземните и съм виждал доста неща в небето през моята практика като любител астроном

Приятен ден :)Моля колегите да не се обиждат,можем да подходим чисто научно към нещата