Странно съвпадение, тази сутрин се събудих с желанието да запитам в този форум, който много харесвам. Исках да задам въпроса:
Къде изчезнаха конспираторите от форума за конспирации? По рано търсех новините тука, а сега трябва да ги търся в други форуми на други езици.
Преди години имаше повече хора тук и пускаха по интересни теми. Сега гледам, че само се карате. А и аз вече се притеснява да пускам нови теми, за да не ме критикувате. Знам ли срува ми се, че в последно време конспиративната информация тук не е много добре дошла, а освен това е подлагана на доста критики ако е необичайна. За това от една страна ми се иска в този форум някой да пуска нови и интересни теми, от друга страна аз се притеснявам да го правя заради многото нападки между хората, които са тук. Обичам да превеждам разни малки статии от други конспиративни форуми и блогове и понякога ми се иска да пусна някой материал тук, но има нещо доста объркано в подреждането и не съм сигурна в коя тема да пускам статиите или да отварям нова тема. Последният път дори когато исках да пусна нова тема писах на Администратора дали е подходяща и исках от него разрешение. По рано не се усещаше такова напрежение тук. Сега не знам на какво се дължи и защо именно в конспиративен форум хората критикуват конспиртивни материали и се карат помежду си за глупости. Май всички са доста изнервени, не знам на какво се дължи, но предполагам , а предположението ми отново е изградено на конспиративна теория, която може и да се окаже неподходяща тема за тук.
Иска ми се отново да сте това, което бяхте преди години а именно форум за конспирации и различна информация от тази, която е навсякъде.
Formentera, цялата ти публикация е изпълнена с много истина. Разбирам те как се чувстваш и аз не веднъж като съм влизала в някой форум и съм изтръпвала от реакцията на хората. Е, преди 2-3 години много се вързвах и ставаше

, но нещо напоследък претръпнах ;D ...
Приемам изнервените хора като учители, подтикващи ме да си тренирам натрупаните знания, за което много ми е помогнало Селестинското пророчество с обяснението си за личните драми и смученето на енергия и едното от "Четирите споразумения" на толтеките: "
Не приемай нищо лично!" - Много ценно и изключително полезно за междуличностни конфликти! Благодарение на подобни хора разбирам до къде съм стигнала и до каква степен владея самоконтрола си.
Не се притеснявай да пускаш нови теми! Нима
истината не е важна? Е, голяма работа ще изтърпиш нечия захапка

То е ясно, че няма да се размине.
Май всички са доста изнервени, не знам на какво се дължи
Дължи се на неудовлетвореност, но от живота, който водим. А и интернет ни дава чувството за прикритост и за това доста хора се развихрят.
Един призив към пишещите, независимо дали сте арогантни, добри, изнервени, докачливи, в добро или лошо настроение... помнете, че макар и виртуално разговаряте с хора и тези хора са като вас: с чувства!
Много се чудя и на една друга особеност: при конфликти и неразбирателства защо не се разберете на лични?
Тук е мястото да се извиня ако съм обидила или засегнала някого! Извинявайте!