Автор Тема: Геометрията на пространството  (Прочетена 42431 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #15 -: Април 09, 2011, 17:36:36 pm »
Само че дали една словесна интерпретация може да е доказателство, че вортексната математика, Светия Граал, свещената геометрия и тороида имат нещо общо с миналото и бъдещето на човечеството?

Не е. Затова нека преди да се заемем със сериозните неща, да разгледаме доказателствата.Това е светият граал за пред глупаците:


Това е, което един знаещ човек може да види:Това е нещо неясно, дори и да е за глупаците:
Това е тороид с манипулирани параметри на участващите величини:

Световното дърво на келтите. Има ли нужда отново да повтаряме какво е това:


Както знаем, Светият Граал се помещава в нещо, наречено Светия Кивот. Светия Кивот е една тъпа кутия, която е останала в историята ето с този образ:Предполага се, че висшият свещенник Моше (Моисей) е гепил Кивота от Великата пирамида, понеже според предполагаемите параметри на Кивота, така както е останал по изображенията насам-натам, горе-долу съвпада с вътрешния обем на иначе празния саркофаг в Пирамидата... където нашите жалки учини смятат, че е имало мумия.
Което е доста интересна мисъл.


Известно е от библейските текстове, че тая иначе тъпа кутия не може да бъде пренасяна току-така където си искаш. Защото тя се вдигала от земята и почвала сама да се носи в разни посоки и евреите просто я чакали и разпъвали лагера, като спирала да се движи - това е според библията.


Също така не можеш просто да я оставиш тая кутия ей така. Трябвало да й се прави специален навес, нещо като лагерен храм, на английски това се нарича "tabernacle", а на български се нарича "някаква еврейска измислица за голяма палатка".


Иии... интересното е, че когато кутията се постави в тая палатка (или по-скоро обратното), не можеш да влезеш вътре току-така. Първо трябва да си гладувал сумати време (интересно). После трябва да си намазан с точно определени масла и отвари от билки (интересно). И второ, да спазваш някакъв поведенчески етикет в погледа, защото "ако гледаш бог в очите, ще ослепееш за нула време" (интересно).

На някой всичко това може да му напомня облъчване, има и изгаряне и ослепяване и тн. Като се вземе предвид описанието за левитация.


Но не забравяме, че самия Кивот сам по себе си е една тъпа кутия, а всъщност работата е там, че той съхранява Светия Граал вътре.

По-горе видяхме какво е светия граал и стилизираното му изображение. А знаете ли как се изобразява голямата еврейска палатка, служеща за перносим храм?Ето така:
И така, каква е математиката зад всичко това и зад този непознат извънземен артефакт...

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #16 -: Април 09, 2011, 18:17:56 pm »
Извинявам се за поредното отклонение...Сега, като прегледах информацията отново, се оказва, че може мааааалко да съм ви подвел, защото съм сметнал някои неща за дадени.


Първото е, че Граалът е бил в Кивота. Всъщност това е крайният извод от много разсъждения, а не е общоизвестен факт. Така че някой да не се чуди. То че е така, така е, но ще трябва да отворя съвсем нова тема за да покажа защо това е така.


Второто е, че Кивота е еднакъв по обем с обема на саркофага в Пирамидата. Тук малко съм ви подвел, нещата не са съвсем така.

Става дума, че обемния разрез на нивото на пирамидата, където е съответната стая със саркофага, отнесен към обема на стаята на саркофага е една константа, да я наречем октава.
После обема на стаята, към външния обем на саркофага, е същата константа (октава) (защото външния и вътрешния обем са различни заради дебелата каменна стена на саркофага, това е от звуково-резонансно изследване, затова се взима предвид).

И работата е, че вътрешния обем на саркофага, към предполагаемия по изображенията обем на Кивота е същата октава (константа на пропорцията).

А не че обема на Кивота и саркофага е еднакъв.... но идеята, която се опитвам да предам, я схванахте...И искам да сложа идна голяма звездичка тук, за да отбележа момент, към който ще се върнем, когато обсъдим всичко основно за вортексната математика. Звездичката е

* Черната дупка, слуховете за Атлантида и Световния кристал, както и кристалите, захранващи модерни подземни бази.
« Последна редакция: Април 09, 2011, 18:25:32 pm от 396 »

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 011
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #17 -: Април 09, 2011, 19:07:40 pm »
<a href="http://static.video.yandex.ru/lite/doskado5/0xbad64obq.1808/" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://static.video.yandex.ru/lite/doskado5/0xbad64obq.1808/</a>    <a href="http://www.youtube.com/v/V_r3MF3YsK8?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/V_r3MF3YsK8?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG&amp;amp;rel=0</a>

     

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #18 -: Април 09, 2011, 19:40:42 pm »
Това, което Марко Родин е успял да изчисти от мистиката и да систематизира на прост логически език, е следното:


В това нещо се съдържа цялата теория на вортексната математика. Научаването на този символ, означава научаването на всичко, което има да се научава по въпроса.

Това е една многопластова концепция, с много информация в нея. Трудността идва от прекалено простия начин, по който е представена и от прекалената й гъстота.

И все пак не е толкова трудно, ако човек схване основните концепции. Затова ние ще се занимаем с основните концепции, след което ще дам полезни линкове на английски към различни лекции и сайтова, посветени на това, към съвременни изобретатели, които постоянно правят нови и нови видеота в ютуб с последните си открития, както и ще обясня кой е Ранди Пауел (Randy Powel) и съвременното общество, развиващо това знание.
Казвам "съвременно", защото Марко Родин започва да дава лекции за това на учители и педагози, с цел да разпространяват информацията, преди повече о т30 години. В момента Родин е предъртял и образно казано е в "пенсия".Това е затворена система. Това е знакът за безкрайност. Самодостатъчно знание.

Важно е да разберем това, защото това не е задачка за решаване. Тук няма "проблем", както сме свикнали да има проблем и решение в математиката. Това е затворена, самодостатъчна, вечна система от информация, която няма никакви проблеми, за да има решения. Няма "корени".

Няма начало и няма край. Това е просто запис на знанието, което Е.Да разгледаме някои от основните елементи.Първо имаме централната ос.

В центъра с жълта точка е маркирано така нареченото "нищо". то играе ролята на познатата ни нула, понеже забележете, че нулата не присъства никъде.

Нулата не е цифра, или стойност. Нулата символизира едно единствено нещо - липса, празнота, отсъствие. Затова нея в буквалния смисъл я "няма". Онова, което познаваме като нула, се представлява от жълтата точка, където се пресичат двете крила.

Центърът (жълтата точка) и Деветката представляват централната ос, която разделя това знание на две симетрични огледални половини. Симетрията е основно правило и тази линия е нейният образ и присъствие.


Крилата всъщност са вариант на знака за безкрайност. След малко ще видим как това е така.


Забележе, че Деветката, Тройката и Шестицата не са "свързани" нито нито съвсем със себе си, нито с останалите, а имат особена връзка помежду си. Затова Родин ги е изобразил със специфична линия.

Този червен триъгълник също така не е съвсем... триъгълен. Това е по-скоро вектор, това не е установен твърд път. Разбирайте го по-скоро като символна стрелка нагоре, а не като геометрична фигура като крилата (знака за безкрайност).
Забележете също така, че това не е триъгълник и защото не е свързан с в основата си. За всичко това си има причина и ще я разгледаме в процеса на обясненията, когато стигнем до там.Крилата


Започваме от едно. Умножено по две дава две. Умножено по две, дава черити.
Умножено по две, дава осем.
Осем, умножено по две, дава 16(шестнадесет).

Както сме забелязали, ние сме свикнали да броим циклично, в десетични цикли. Работата ту ке същата, само че числото 16(шестнадесет) не съществува, а това всъщност е качество на седмицата, защото 1 + 6 = 7

Така осем, умножено по две, дава 7 (1+6).

Седем, умножено по две, дава 5 (1+4).

Пет, умножено по две, дава 1 (1+0, като нулата всъщност е отсъствие).

Така безкрайната числова ос всъщност е  1-2-4-8-7-5-1...Три по две е шест.
Шест по две е три.

Можем да преведем математиката на такъв език, когато пожелаем. например 3.2=6, 6.2=12, 12.2=24   Като 24 е 6(2+4).
24.2=48 Като 48 е 3(4+8 = 1+2 = 3)


Затова шест и три не са свързани помежду си - защото те са антагонисти - огледални образи.


Три по три дава девет. Шест по три също дава девет.

Но девет, умножено по кое да е число, винаги дава себе си. Затова Девет лежи на средната ос и е едно от нещата, коиот я определят.


Но не просто заради това.

Всяко число, събрано с 9, дава себе си.

Всички двойки огледални числа, събрани, дават девет -  1+8, 2+7, 3+6, 5+4.

Тоест девет играе ролята на "определител", затова има специално място и роля.
Тук обаче има едно изключение. Обърнете внимание, че започнахме ни в клин, ни в ръкав: "Започваме от едно. Умножено по две дава две...."

Откъде-накъде и как така. Ами просто системата е затворена, и няма начало. така че просто трябва да влезем в нея директно.

И обяснението идва чак когато завършим един кръг. Защото всяко число, събрано с девет, дава себе си: 9+2=2, 9+3=3, 9+4=4 и тн.

Но 9 + 1 = 1  Затова между Едно и Девет се намира "Портата" - преходът от безкрайността към посоката на червения вектор. Затова всичко започва от Едно и Единицата е връзката между тези две изолирани направления.

« Последна редакция: Април 09, 2011, 19:46:28 pm от 396 »

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #19 -: Април 09, 2011, 20:18:43 pm »
Същите неща важат и в обратна посока, ако се прави обратното на умножението - деление.


Тоест 1 делено на две, е 0.5, което е 5. Пет делено на две, е 2.5, което е седем.

Или ако искате, 0.5, делено на две, е 0.25, което също е седем.

И тн.За първи път обяснявам това и се получава толкова некадърно =) но в крайна сметак това е само за да възбуди интереса ви, вие сами можете да се поинтересувате от това по-късно или когато решите.Това въобще не е всичко от това ниво, но идеята е порсто да обясним за какво иде реч.

Нека хвърли моко към по-скритите нива, като например различинте таблици. За пример нека вземем събирателните таблици.


Тук, за мое много голямо съжаление, отсъства светата троица... но не мога да намеря съвършени картинки...Едно и едно дава две. Плюс едно, дава три, плюс едно, дава четири и тн.

Две и две е четири, четири и две е шест, и тн.


Какво можем да забележим.Всичко винаги свършва с девет.

Противоположните числа имат огледални числови редици. Например числовата редица на Единицата е 1-2-3-4-5-6-7-8-9
А числовата редица на Осмицата е 8-7-6-5-4-3-2-1-9


Обърнете внимание, че това разкрива противоположните числа не съвсем като противоположни. те всъщност са един и същи цикъл, прочетен в двете различни посоки.

Тоест Осмицата и Единицата са едно и също, прочетено в различни посоки. В момента това може да не ни говори много, но когато започнем да обсъждаме нещата в по-сложон ниво, това ще е едно революционно осъзнаване!Друго нещо, което можем да забележим, е че безкрайната числова редица е вплетена навсякъде. Всъщност това са множество намотки на безкрайната числова редица!


Нека тръгнем от Единицата, и нека прочитаме всяко второ число, следвайки знака за безкрайност:

2 - 4 - 8 - 7 - 5 - 1 - ...


П.П.

Въпреки, че Светата Троица отсъства, можете да я намерите в цялостната информация.

Например бройте всяко пето число от всяка редица. ще забележите, че 3 и 6 се редуват.


Така вплетената числова редица на Светата Троица е 6 - 3 - 6 - 3... Докато девет винаги е накрая и винаги себе си, без да се променя.


Ако Светата Троица присъстваше, числовата редица на деветката щеше да е само деветки.

Числовата редица на Тройката щеше да е    3 - 6 - 9 - 3 - 6 - 9
Числовата редица на Шестицата щеше да е  6 - 3 - 9 - 6 - 3 - 9


И когато си представите Тройката и шестицата и деветката на местата им на горния кръг, вплетената редица също ще стане 3 - 6 - 9 - 3 - 6 - 9
« Последна редакция: Април 09, 2011, 20:26:25 pm от 396 »

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #20 -: Април 09, 2011, 20:50:28 pm »
Всъщност нека се задълбочим малко в самата Света Троица или нека го наречем Триединство.

Хм, като казах това, някъде много често срещах тая дума... но сега нещо не се сещам, както и да е.

Обърнете внимание на диагоналите и ъглите.

2 + 4 = 6      7 + 5 = 3
1 + 5 = 6      8 + 4 = 3
6        = 6     3       = 3
7 + 8 = 6      1 + 2 = 3


Заради принципа на Триединството, разпознаваме три Семейни групи числа. това са 3 - 9 - 6, 1 - 4 - 7 и 2 - 5 - 8.

Защо се случва това: защото това са скрити, невидими връзки, предизвикани от червените числа (3, 6 и 9).

Забележете природата на червения триъгълник, това е нещо като... нещо като... Невидима сила. Може би така е правилно да се нарече. Защото трите семейства числа всъщнос тса именно числата, които нямат директна връзка помежду си.

1 + 3 = 4
4 + 3 = 7

Така едното семейство е 1 - 4 - 7.

2 + 3 = 5
5 + 3 = 8

Така другото семейство е 2 - 5 - 8.


Със шест е същото. Точно така - същото, но в обратен ред.

Третото семейство е 3 - 6 - 9.
Това е много важно, защото ние не живеем в дуален свят !!!

Това просто не е вярно. Ние живеем в Триада.

Попитайте който искате специалист по Дао. Става дума за някой, който познава Дао в дълбочина - той ще ви каже, че знакът на Ин-Ян е знак, съставе нот ТРИ елемента.


Нашата Вселена има динамика, основана на три оборота.


И много е важен един извод, който за сега само може мда предполагаме, но който ще се докаже малко по-натам (защото до сега сме казали точно едно голямо нищо) - НЯМА ИЗМЕРЕНИЯ.

Има само едно състояние във Вселената и това е Триадата - състоянието на три измерения. няма четири измерения, няма пет измерения, няма две измерения - ИМА ТРИ ИЗМЕРЕНИЯ.


Когато тази тема свърши, и евентуално започне една друга тема, че видим, че е илюзия, че нещата идват или отиват "в друго измерение". Няма "друго измерение".

Но нека не избързваме.
« Последна редакция: Април 09, 2011, 21:02:48 pm от 396 »

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #21 -: Април 09, 2011, 22:41:10 pm »
С течение на времето, Марко Родин (Marko Rodin) се ровел в този символ и изравял всякакви неща.

Постепенно, с натрупването на впечатленията, започнали да стават ясни разни неща.


Започнало да става ясно, че в тази диаграма и нещо повече, отколкото може да се види само с очите.


Родин се досетил, че тук не става дума просто за числа, дори и за сложната представа на числа. Направило му впечатление, че тази диаграма има две лица, две страни. Тя всъщност представлявала монета.


Започнал да прави редица таблици, комбинирал числа, проследявал числови редици и отишло много, много хартия.

Първоначално си мислел, че "зад" тази диаграма има още една диаграма, защото от многото изписани числови редици започнало да прозира, че има някаква полярност.
Само че това би противоречало на Триединството.В последствие се изяснило, че диаграмата не е двуизмерна. Тя е обемна.

И връзките в безкрайната числова редица не се пресичат, а минават една зад друга. Това всъщност е знакът за безкрайност, погледнат под ъгъл.
И това го светнало за някои неща. Например, че Деветката всъщност е отгоре на това нещо... а нилата, или отсъствието, е в празния център...


И с други думи, всичко започвало все повече да бие на сфера.


И ако тези числа не са двуизмерни, написани върху двуизмерна диаграма... А всъщност са триизмерни, и са написани върху нещо като сфера... то значи тези числа не са просто абстрактни.

Тези числа са МАТЕРИАЛНИ и представляват области.


Значи в крайна сметка, тези числови редици не са просто абстрактни числови редици. Те са разгъвката на повърхност.И "написал" тази повърхност ето така:

Има множество интересни неща тук.

За улеснение, на тази картинка числата са разделени на области. Всеки квадрат съдържа всички цифри.
Съощ така тези квадрати са подредени диагонално. Всеки диагонал квадрати съдържа две вериги на безкрайността в противоположин посоки, разделени през средата с веригата на Триадата.

Забележете, от горен ляв ъгъл, в цвят зелено, имаме: 5-7-8-4-2-1-5-7-... След това, редицата до нея, е особена редица на триадата: 6-9-3-3-9-6-6-9-... След това имаме безкрайната верига в обратната посока: 1-2-4-8-7-5-1-...


Много е странно, че шестиците и тройките никога не се срещат една до друга. Никога. Затова не са свързани с линия на диаграмата, затова не се събират, когато умножителните таблици се разграфят в такава схема.

И знаете ли... Гледали ли сте да речем "Карибски пирати"? Виждали ли сте как се работи с пергел върху морска карта?

Погледнете! 3-9-6... 6-9-3...3-9-6...


Има още много интересни неща.


Например ако си изберете едно число. Около него винаги ще има осем други числа. И ако съберете тези осем числа в един сбор, и накрая към този сбор съберете и вътрешното, девето число, сборът винаги ще е равен на това девето централно число.

Нека пробваме. Аз си избирам червената петица долу вдясно. И започвам от тъмно-лилавата четворка долу вляво от петицата.

4+2=6
6+1=7
7+1=8
8+6=5
5+6=2
2+9=2
2+7=9
9+5=5


И други неща, което можете да разберете сами.А най-важното... Най-важното е, че забелязваме, че редиците са безкрайни. Значи ако свием този лист хартия, така че двата края да се срещнат, ще се затвори пълен кръг на безкрайните редици.

Да, но... Там вътре има и други взаимовръзки. Има диагонали, има редици на трите семейни числови групи и тн. Тоест, когато завием листа, ще се получи това:Работата е там, че за да са безкрайни и диагоналите и другите скрити редици, ще трябва да се сгъне и вътрешно.

И в крайна сметка, това е разгъвка на ето това:Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 011

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #23 -: Април 09, 2011, 23:08:50 pm »
Ако искате, можете да се върнете нагоре в тази тема. Още когато говорихме за Кийли и неговия атомен модел, съставен още през 18ти век.

Можете да се върнете към представата за етера. За това как чрез представата за етера всичко е едно - един огромен пъзел, във вечни взаимосвързаности.

Върнете се към това, че етерът не съществува, и ефектите от него са просто илюзия на онова, което наричаме "време".

Препрочетете написаното и забележете, как ние описахме времето като материален флуид, чрез илюзията на етера - древна алхимична концепция.

Върнете се към момента, когато разобличихме времето като Съзнанието на Пъзела.


И стигнете отново до тук - до разковничето на цялото знание, което някога е съществувало на Земята. Нищо повече от това не е стъпвало на Земята - това е било знанието в началото, това е останало знанието и сега, многократно забравяно и многократно преоткривано.Сега нека обсъдим неща, които са били омаскарявани от налудничави митологии и ексцентрични пантеони до пълна неознаваемост.


Сещате ли се, че казахме, че Девятката и нулата (липсата) лежат на една права - на централната ос?
Когато казахме, че Девятката е някакси "отгоре" на всичко, а не отстрани, и че червеният триъгълник е като вектор, като посока, а не фактическа траектория, като безкрайната числова редица?


Това се е сетил и Родин, когато е съставил числовия тороид. И е забелязал, че Девятките - те не лежат върху тороида, просто защото около тях са описани всички останали числа. Те лежат на невидими вектори (лъчи), излъчвани от нулата - от отсъстващия център, които невидими вектори пронизват тялото на тороида!
Нужно е да направим лирическо отклонение, за да обясним какво се случва след това наблюдение.Вече не е тайна за науката (макар и с 300 зора), че звездите са черни дупки, чиято най-външна област е насъбрала огнена плазма. Изглежда малко нелогично, понеже звездите излъчват сумати неща, а черните дупки по принцип поглъщат сумати неща.

Също така, ако погледнем с непредубедено око един вортекс или вихър, стават ясни две неща. Има център. И има неща, орбитиращи около този център.

Ако погледнем с непредубедено око една спирала, ще видим, че тя представлява права линия - права осева линия - около която се завихрят спираловидните орбити.

Има осева симетрия при тези неща.И знаете ли, сега ще стане ясно нещо много важно за инедията, което никой автор не е описвал по начина, по който Марко Родин го показва - чрез студена математика.


Всеки пише за инедията като духовна енергия, съзнание и тн неща, които по презумция са скарани с всяка математическа конкретност.Е, Марко Родин показва инедията в цифри.

Марко Родин показва свободната енергия в цифри.

Родин показва алхимичната трансмутация като математическо обясняние.
« Последна редакция: Април 09, 2011, 23:12:43 pm от 396 »

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #24 -: Април 09, 2011, 23:15:08 pm »
Той взима числовия тороид, и на всяка от редиците на Триадата избира последователността 3-9-6.

Загражда всяка такава последователност с кръгче, тоест рисува кръгчета през едно число върху някоя Триадична последователност.


И след това свързва всяко кръгче с центъра на тороида.


Ако махнем останалите числа, ще видим ето това:


Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #25 -: Април 09, 2011, 23:25:32 pm »
Това означава, че когато центърът излъчва вектори навън, тези вектори завихрят материята около себе си, всмуквайки я в обратна посока - навътре!


Върнете се съвсеееем в началото, когато обяснявахме какво е вортекс и когато дадохме примера с водата в мивката!

Водата образува въртекс и слиза надолу в тръбопровода! А това, което излиза в обратна посока, е въздуха!Тоест, ако Духът е слънце, което е мъжко и експанзивно и излъчва вектори, то материята е тази, която е женска и в отговор на експлозивните вектори се завихря имплозивно към центъра на Духа!

Това не е просто геометрията на пространството! Това е геометирята на сътворението!

С това на ум всички тайни, които Виктор Шаубергер не е успял да остави на света, са разкрити.Оттук нататък можем да направим главоломни изводи в много посоки.

- Какво е Астралът? Това е другата страна на диаграмата. Къде се намира? На абсолютно същото място, но от другата страна на тороида.

- Безкрайна ли е Вселената? Не, Вселената е безкрайна, защото е затворен вихър. Изградена е от точно определен брой елементи (защото само в един единствен случай може да се затвори тороид от Родиновата разгъвка - когато елементите й са не по-малко и не повече от точно определен брой).

Това е произходът на всички ценности в света! Защото Вселената е безкрайна! Но ограничена! Изградена от КРАЕН БРОЙ ЕЛЕМЕНТИ !И много, много, много други неща.
« Последна редакция: Април 09, 2011, 23:29:11 pm от 396 »

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #26 -: Април 09, 2011, 23:43:36 pm »
Лекция на Марко Родин относно неговата вортексна математика. Публиката му е съставена от абсолютни дебили, но трябва да бъдем толерантни, защото това е снимано преди повече от 30 години.

Част първа(1) от четиридесет и четири (44)


Това е Ранди Пауел и неговото обяснение на материята. Той е може би единствения успешен ученик на Родин, който успява адекватон да поеме всичко научено и да продължи развитието му.


Потърсете повече за него, този линк е за основите. Има друга серия лекции за вортексна математика за напреднали.Това е официалният сайт за вортексна математика в момента, там се обсъждат всички основни събития, лекции, мероприятия и открития.

* Например аз бях учуден, че в момента се строи атомна електроцентрала на основа вортексната математика, която изглежда като огромна спираловидна туба, и е най-скъпия проект за атомна електроцентрала, поеман до момента. Прави се в САЩ.
Това обаче не означава, че токът на американците ще поевтинее. Ще поевтинеят разходите на снабдителя. А цената ще си остане същата. Икономика, обсъждали сме нейната глупост.

http://markorodin.com/1.5/
Сега, нека обсъдим приложенията на вортексната математика в създаването на уреди за свободна енергия, същинските приложения на тези уреди и принципът, на който работят, някои откриватели и изобретатели, които се занимават активно и тн.

Можете да разтърсите в youtube.com за безброй видеота за намотки на Родин, тук ще обясним основната идея на самата физика и електричеството.П.П.
За любознателните, това е видео на Родин в малко по-старите му години (но в момента едва вижда и се е сгромолясал отвсякъде, така че предполагам това е било преди десетина години), в което чисто и просто казва, че има открити от него неща, които няма да сподели с човечеството.
В тази връзка, нека напомня за звездичката, която исках да отворя по-горе... След като обсъдим електричеството и Родиновите намотки и уреди за свободна енергия, ще обсъдим и черните дупки.

Защото в това видео говори точно за създаване на изкуствена черна дупка.


Също така може да се намерят материали на лични срещи между Марко Родин и Насим Харамейн (Nassim Haramein), който съм споменавал на много места и който е основния деец за прокарването на идеята в научните среди че всяка звезда и всеки атом представляват гигантски или мини черни дупки.


Тогава ще говорим и за слуховете за Световиня Кристал, за Черните дупки, създавани по нано-път в кристали и слуховете за подземни военни бази, захранвани с някакъв вид кристали.


П.П.2
Ако някой иска, оттам може да отвори препратка към някоя дискусия за кухата Земя, защото нещата са свързани.
« Последна редакция: Април 09, 2011, 23:49:09 pm от 396 »

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #27 -: Април 10, 2011, 01:58:51 am »
"Само ако познавахте величието на 3, 6 и 9, щяхте да имате ключ към вселената."

Никола Тесла

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #28 -: Април 10, 2011, 13:28:50 pm »
Трябва да се отдели време на нещо много важно, което единствено може да ни доближи до извънземните в момента.


Според Родин, духът е ресурс. Точно както електричеството е ресурс. Духът може да бъде събиран, може да бъде впряган. С дух могат да се задвижват машини, духът може да се преобразува в други ресурси.


От известно време аз се опитвам напълно да изхвърля думата "дух" от речника си. Време е да спрем да се занимаваме с "душа", с "дух" и прочие суевереия, защото на ден днешен разполагаме с достатъчно информация и достатъчно научни работи, за да изведен нови дефиниции, нови представи и нови думи.И е време да започнем да създаваме техниката си на тези нови принципи - да впрягаме "духа" като задвижваща сила в самата техника. Както се вижда от намотката на Родин, "духът" има пряка връзка с магнетизма и може да го поражда, което означава, че можем да се отървем от самото електричество като метастаза на движещите сили.

Тоест, тук в момента си говорим за една евентуална технологична революция от типа на века на автоматизацията.Според Родин електричеството не "протича" вътре в проводящото вещество (метал). Всъщност се използва "духът" на самото метално вещество като насочен векторен лъч, а електричеството се разпространява спираловидно по повърхността на проводника.

Ако само този факт бъде взет под внимание и се направи така, че да има разстояние между проводника и изолацията му, електрическата сума ще е много по-голяма, дори и да няма общо с усвояване на революционната идея.


Като казахме разстояние, навлязохме в съществената част.
Родин твърди, че електричеството има ПРЕДПОЧИТАНИЯ. Точно както водата, електричеството избира определен начин, по който му харесва да протича.

Колкото повече електричеството е принуждавано да протича по неестествен начин, толкова по-голямо съпротивление се получава. Точно както е положението с водата.


Винаги съм намирал за банално да говоря за Виктор Шаубергер, защото за този чове кима толкова много изписано и изговорено, че това би добавило към посредствеността на форума (шега).

Добре е в този момент да си припомните за Шаубергер, ако случайно някой не е съвсем запознат.Оказва се, че електричеството харесва най-много тъкмо математиката на Родин.


Родин забелязва, че това на тази картинка могат да бъдат две течения:
Всъщност човек няма и много избор, всичко е написано и няма какво да се чуди. Трябва само да свие тороида и да пусне електричество на съответните места, следвайки посоката на числата. Последователността на числата е 1-2-4-8-7-5...


На разгъвката положителния и отрицателния ел.поток изглеждат ето така (червено и синьо от легендата):
Родин направил ето тази диаграма на две медни жици и ги осъществил в намотка:

Ето лесен метод за правене на Родинова намотка, като се използват игли, набодени на определи градуси според центъра, и отдолу давам линк за видео как е изпълнен разграфен модел на тороида.Забележете, че Родин изрично подчертава:
целият смисъл на тази намотка са празните ленти. Там, където трябва да е потока на 3-6-9 няма жица, няма нищо, там трябва да е празно.


Не обръщайте внимание на глупаците из нета, дето се опитват да направят плътна Родинова намотка.Забележете също така, че положителният и отрицателният поток са разделени от потока на 3-6-9. Но това означава, че положителният и отрицателният ел.поток се допират!
Само че не дават на късо.Родин обяснява това чрез самата геометрия - цялата тороидна намотка, и ъглите, под които ел.потокът се спуска и увива около тороида, са именно начинът, по който електричеството обича да протича.

Затова в Родиновата намотка не се измерва съпротивление!

И според него това е причината електричеството да се опитва да остане на мястото си, защото "така му харесва", а не да се опитва да избяга и да даде на късо с противоположния поток в допир до себе си.Това само по себе си би създало технологична революция.


Но има и друго.


Когато се пуска един определен ток, се очаква едно определено магнитно поле. Също така според предварителинте данни на протичащия ток, с оглед намотката, може с точност да се предвидят данните на това магнитно поле.

Да, ама не.

Това се случва, когато Родиновата намотка е плътна.


Само че, ако на мястото на потока 3-6-9 се остави празно пространство... забележете, че това е обратно на конвенционалната логика и конвенционалната наука - ние всъщност не разделяме противоположните ел.течения, а ги събираме... тогава се измерва огромно количество магнетизъм, излъчван от тороидната система, който не е ясно откъде се създава, понеже е много по-силен от тока, който се пуска.

Тоест магнитният резултат е много по-висок от началната електрическа причина.

Това е свободна енергия на прост език.
Също така практици установяват (и това мисля може още да се намери в youtube.com) че се създават невидими връзки. Ако например се пусне топче магнит в центъра на Родинова намотка, то започва да се върти и да скача бурно.

Когато се махне и се пусне в чаша, на голямо разстояние от Родиновата намотка, топчето все още се върти и скача бурно. Когато електричеството в намотката се спре, топчето продължава да скача бурно още няколко минути.

Ще се опитам да намеря това видео отново.

Когато го гледах, това много ми напомни на "Проекта Монтоук"... Паралелна Реалност имат издаден превод на български... където всички опити да се прекъсне връзката между излъчващата кула и приемника на кораба се проваляха, че даже се наложи да се разруши кулата И да се повреди приемника, защото даже бе зелектричество времевите дисторции продължаваха.
« Последна редакция: Април 10, 2011, 13:39:41 pm от 396 »

Неактивен 396

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 139
 • xaumana@abv.bg
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #29 -: Април 10, 2011, 14:05:25 pm »
И всичко това се крие зад масонското лого. Още повече Родин твърди, че е способен да създаде изкуствена черна дупка на база този принцип.Въпросът е от колко време това нещо се е знаело, кои хора са боравели с това знание, всъщност има ли място, където масоните чрез илюминати и илюминати чрез масоните не са проникнали и не боравят с тези принципи, това знание и тази техника.


Всъщност истинският въпрос е КЪДЕ е тази техника и КЪДЕ са всички изобретения, направени в тайна от зората на масонството до днешния ден.Затова, Rio, последната ни грижа трябва да е, че в символа може да се изпише думата "логика".


Със сигурност, който е съставял този символ, е бил твърде гениален. Самото използване на пергел за 3-6-9, и линеал за символизиране на числовата ос, е гениално.
И има друг много важен въпрос.

Дали всичко това - тороидът, строежа на вселената, пирнципът на пространството, вечната енергия и природата на черната дупка - е всичко, което стои зад този символ?

Ами ако Родин е успял да сглоби само част от всичко, което стои зад този запис?

Ако има още варианти на тази диаграма, които да ни убягват?


Ей това е въпроса.

И има и още един въпрос - има ли планета, на която да няма хора от Земята и представителства на Глобалното Правителство, след като това знание е развивано от векове, а един Марко Родин може да направи черна дупка за един човешки живот време.

Искам да използвам следващия факт за преход към следващата тема от поредицата. Поредица, защото започнах да изнасям една цяла представа оттук:

Обобщителна тема "Здраве"

След това стигнахме до тук, минавайки през атомния модел на Кийли. Това беше точно пътят, по който аз самия попадах на информацията.


Сега ще концентрирам една тема специално на инедията и на човека и човешкото тяло, тоест ще затворим своеобразен кръг към темата, от която тръгна логическата последователност, ето чрез този факт.
Това е ДНК:
Само че дали е съвсем правилно изобразено.


Ние вече знаем, че всяко усукване си има централен лъч, нали така.

Но също така знаем друго - знаем цялата матрица на пространството. Значи тук нещо липсва, нали така?

ДНК е изобразявано от две части, нали така? Но нали не живеем в дуален свят, нали всичко съществува само в три измерения? Къде е третата част тук?


Когато Родин прави намотката, стига до извода, че тъкмо една особена част... на която и Тесла обръща внимание чрез странно съвпадение... е още една лента.

Тоест нещото, заместващо "нулата", кояот е отсъствие. И тази лента също "отсъства" и присъства като празно прастранство?


Значи към тези две вериги ДНК, не трябва ли да се добави третата верига на 3-6-9 ? Онова, което масоните специално са разграничили и изобразили с пергела? Върха на пирамидата?


Извинявайте за качеството... просто мнозинството на интернет не разпознава ключовата информация като я види и картинковия материал е оскъден:

Тоест НЕВИДИМАТА НИШКА НА ДНК крие отговора на всичко, за което някога сме се чудели.
Е, не съвсем всичко... това обяснява поведението на ДНК, но ние ще разкрием ДНК в една съвсем друга светлина, но това ще го оставим за следващата тема.П.П.
Вижте как някой е изобразил ДНК. То не е плътно, не е завършено. Оставено е място точно за една трета нишка, чието лице е самото "отсъствие".


Може да се направи един извод от всичко това - вече не ни трябват авторитети, шарлатани, дъновци и лавашовци и други емоционално объркани люде, които да пишат статии по жълти вестници, касаещи сериозни неща, за които в настоящия момент същестувват сериозни и задълбочени научни направления.
« Последна редакция: Април 10, 2011, 14:09:54 pm от 396 »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27