Автор Тема: Геометрията на пространството  (Прочетена 42432 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен subequatorial

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 43
 • Namaste -богa в мен се прекланя пред богa в теб
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #75 -: Септември 11, 2011, 20:59:25 pm »
Драги потребители,
Тази структура представлява дванадесетостенник(додекаедър) с икосаедър(двадесетостенник)
Наса наскоро потвърди че на нашата планета и предстои да навлезе във Фотонен пояс(колан) от йонизиарaн хелий и водород.
В цялата история на Сътворението няма случай на неуспех при прехода към по - висока вибрация,когато тази Сакрална форма около планета е била изградена в пропорция със златното сечение(1.61803398874989) и Пи(~3.14).
Самата планета Земя има вибрационна честота, която продължава да се вдига и сега, докато достигне 15Hz a Преди няколко години е била 7.83Hz.
Ще има опустошение за всяка ниска вибрация, която не може да навакса, но не тотално.
Галактическото слънце репрогамира ДНК-то на всички организми чрез торсионни полета(вълни) в цялата наша слънчева система, причинявайки Всички планети на пътя на тези вълни да стават все по - светли,гореши,  магнетични и да претърпяват Драматични промени(най-горещата тайна на NASA за 2007). Честотата на тези торсионни вълни се увеличава все повече и достига пика си до 20/12, когато оста на наклона (Earth's tilt angle) на Земята ще бъде абсолютно подравнена с Великото галактическо слънце по оста си.
Тези две-три едновременни събитя взети заедно изискват Съзнание от по високо измерение за да не могат да ни навредят неизбежнете сътресения на физическо ниво( ледена епоха или смяна на оста на въртене на Земята или идването на Планетата Нибиру(такава е оста и на въртене) която всички очакават....)
 Независимо от събитията Меркаба медитация( както преподавана от Дрънвало Мелхизедек в Цветето на живота Семинар) ще ви пренесе в Христовото съзнание, извиращо от Сърцето)
 
In La Kesh - Ти си друго Аз! ( Поздрав на Маите) www.metamorphnow.net www.metamorphnow.info Реалност

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 932
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #76 -: Ноември 16, 2011, 16:08:18 pm »
Пуснах търсачката и не намерих в този форум да се обсъждат числата на фибоначи, но ето нагледно представяне че в природата сред живите организми те не се следват;
http://kikowsky.blog.bg/drugi/2011/11/16/ohliuvite-pet-pari-ne-davat-za-fibonachi-syjaliavam.851781#last_comment

Всички можем да гледаме клипчета като това ТУК
http://www.youtube.com/watch?v=e9MwNm0gXd8
и да четем статии, които ни разказват колко са велики реицата и спиралата на Фибоначи и как едва ли не и бог се съобразява с нея. Идеята звучи добре. Даже, с полагането на достатъчно много усилия, се намират и потвърждения.
Реших да "попитам" охлювите какво мислят по тоя въпрос.
Ето част от спирала на Фибоначи, изчертана по първите й дванадесет елемента:И един охлюв:Оказва се, че тази числова редица и спиралата, построена на нейна основа, не са чак толкова вездесъщи. Имат своето значение, но далеч не са "отпечатъкът на бог" в неговите вселенски дела.
Поиграх се да меря и от това видях какво прави охлювът. Той нараства. Елементарно. Нараства с такт. Следващият сегмент е уголемен аналог на предишния. И тоя темп на нарастване много слабо се изменя от началото до края. Разгъвката на един охлюв е триъгълник или почти триъгълник.
Едната му страна не е права, а е леко вдлъбната заради ускорението на темпа на нарастване. Точно. Тук има само количествено нарастване. Поредният сегмент няма принципна разлика с предния. Черупката на охлюва е една числова редица. Каквато е редицата на Фибоначи. В нея няма нищо мистично и всесилно - тя е просто една от всички числови редици. Но случва се понякога да е в употреба, а друг път да не е. Както с всяка друга числова редица.
Soli Deo Gloria!

Неактивен любознателният рибар

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re: Геометрията на пространството
« Отговор #77 -: Декември 01, 2020, 15:14:45 pm »
Четох темата с интерес, искам да си навия бобината на родин. Някой може ли да ме упъти как да я направя.

Неактивен любознателният рибар

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re:Геометрията на пространството
« Отговор #78 -: Декември 01, 2020, 15:28:41 pm »
Трябва да се отдели време на нещо много важно, което единствено може да ни доближи до извънземните в момента.


Според Родин, духът е ресурс. Точно както електричеството е ресурс. Духът може да бъде събиран, може да бъде впряган. С дух могат да се задвижват машини, духът може да се преобразува в други ресурси.


От известно време аз се опитвам напълно да изхвърля думата "дух" от речника си. Време е да спрем да се занимаваме с "душа", с "дух" и прочие суевереия, защото на ден днешен разполагаме с достатъчно информация и достатъчно научни работи, за да изведен нови дефиниции, нови представи и нови думи.И е време да започнем да създаваме техниката си на тези нови принципи - да впрягаме "духа" като задвижваща сила в самата техника. Както се вижда от намотката на Родин, "духът" има пряка връзка с магнетизма и може да го поражда, което означава, че можем да се отървем от самото електричество като метастаза на движещите сили.

Тоест, тук в момента си говорим за една евентуална технологична революция от типа на века на автоматизацията.Според Родин електричеството не "протича" вътре в проводящото вещество (метал). Всъщност се използва "духът" на самото метално вещество като насочен векторен лъч, а електричеството се разпространява спираловидно по повърхността на проводника.

Ако само този факт бъде взет под внимание и се направи така, че да има разстояние между проводника и изолацията му, електрическата сума ще е много по-голяма, дори и да няма общо с усвояване на революционната идея.


Като казахме разстояние, навлязохме в съществената част.
Родин твърди, че електричеството има ПРЕДПОЧИТАНИЯ. Точно както водата, електричеството избира определен начин, по който му харесва да протича.

Колкото повече електричеството е принуждавано да протича по неестествен начин, толкова по-голямо съпротивление се получава. Точно както е положението с водата.


Винаги съм намирал за банално да говоря за Виктор Шаубергер, защото за този чове кима толкова много изписано и изговорено, че това би добавило към посредствеността на форума (шега).

Добре е в този момент да си припомните за Шаубергер, ако случайно някой не е съвсем запознат.Оказва се, че електричеството харесва най-много тъкмо математиката на Родин.


Родин забелязва, че това на тази картинка могат да бъдат две течения:
Всъщност човек няма и много избор, всичко е написано и няма какво да се чуди. Трябва само да свие тороида и да пусне електричество на съответните места, следвайки посоката на числата. Последователността на числата е 1-2-4-8-7-5...


На разгъвката положителния и отрицателния ел.поток изглеждат ето така (червено и синьо от легендата):
Родин направил ето тази диаграма на две медни жици и ги осъществил в намотка:

Ето лесен метод за правене на Родинова намотка, като се използват игли, набодени на определи градуси според центъра, и отдолу давам линк за видео как е изпълнен разграфен модел на тороида.Забележете, че Родин изрично подчертава:
целият смисъл на тази намотка са празните ленти. Там, където трябва да е потока на 3-6-9 няма жица, няма нищо, там трябва да е празно.


Не обръщайте внимание на глупаците из нета, дето се опитват да направят плътна Родинова намотка.Забележете също така, че положителният и отрицателният поток са разделени от потока на 3-6-9. Но това означава, че положителният и отрицателният ел.поток се допират!
Само че не дават на късо.Родин обяснява това чрез самата геометрия - цялата тороидна намотка, и ъглите, под които ел.потокът се спуска и увива около тороида, са именно начинът, по който електричеството обича да протича.

Затова в Родиновата намотка не се измерва съпротивление!

И според него това е причината електричеството да се опитва да остане на мястото си, защото "така му харесва", а не да се опитва да избяга и да даде на късо с противоположния поток в допир до себе си.Това само по себе си би създало технологична революция.


Но има и друго.


Когато се пуска един определен ток, се очаква едно определено магнитно поле. Също така според предварителинте данни на протичащия ток, с оглед намотката, може с точност да се предвидят данните на това магнитно поле.

Да, ама не.

Това се случва, когато Родиновата намотка е плътна.


Само че, ако на мястото на потока 3-6-9 се остави празно пространство... забележете, че това е обратно на конвенционалната логика и конвенционалната наука - ние всъщност не разделяме противоположните ел.течения, а ги събираме... тогава се измерва огромно количество магнетизъм, излъчван от тороидната система, който не е ясно откъде се създава, понеже е много по-силен от тока, който се пуска.

Тоест магнитният резултат е много по-висок от началната електрическа причина.

Това е свободна енергия на прост език.
Също така практици установяват (и това мисля може още да се намери в youtube.com) че се създават невидими връзки. Ако например се пусне топче магнит в центъра на Родинова намотка, то започва да се върти и да скача бурно.

Когато се махне и се пусне в чаша, на голямо разстояние от Родиновата намотка, топчето все още се върти и скача бурно. Когато електричеството в намотката се спре, топчето продължава да скача бурно още няколко минути.

Ще се опитам да намеря това видео отново.

Когато го гледах, това много ми напомни на "Проекта Монтоук"... Паралелна Реалност имат издаден превод на български... където всички опити да се прекъсне връзката между излъчващата кула и приемника на кораба се проваляха, че даже се наложи да се разруши кулата И да се повреди приемника, защото даже бе зелектричество времевите дисторции продължаваха.

Понеже файла е изтрит не се вижда как се прави родиновата намотка. Би ли показал отнвово

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27