Ще се включа пак, просто ме сърбят ръцете, като виждам какво се лее тука.
Първо ще пиша, за тези които са непредубедени с отворени умове.
Нека видят - как пишат тези които плюят. Който може да мисли и вижда - ще го направи.
Дори и да бяха прави, а аз да не знаех изобщо за какво става дума, пак нямаше да застана на страната на тяхната истина. Защо? Явна тайна.
Аз прочетох цялата беседа от начало до край. А не както правят други - преди да са прочели беседата, те знаят, че тя е "лоша и други епитети". Друго което правят, освен че знаят какво пише преди да го прочетат, е че те първо четат края, после началото и за финал - малко от средата. Неможе да се разбере така.
Те знаят, че няма как да се разбере така, но не знаят следното - те подсъзнателно не искат да разберат. Ако искаха, нямаше да правят така.
Прочетох беседата и за мен в нея няма лоши неща. Не разбирам какво не разбират плюещите. Те не казват защо плюят, казват - това не ми харесва, това е смешно. Добре смешно да бъде, грешно да бъде - за вас.
За мен не е и не ви разбирам, следователно говорим рзлични езици. Не разбирам езика на плюенето и подигравателния смях. Опитвам се, но не мога. Ако дам обяснение - още повече ще се разпалят буйствата. Та моите обяснения ли ще бъдат по-добри от дадените?! Аз моите ги знам и тези дадените ги чета, затова ще дам опиша какво отношение виждам, каква мисловна структура прозира зад изписания спам в темата.
Срещат се двама люде - ААА знае за икономическата финансова конспирация с банките, другият БББ не знае. Разбираемо, няма как ААА да не иска да сподели това което е научил. И почва да му обяснява. Да ама, БББ само се смее. ААА цитира закона на банките, ама БББ му казва, че това глупости и му се подиграва.
И така виждам аз, тази псведо-дискусия тук.
Само злоба и невежество.
Колко са ми се смяли и за банките, и за 9/11, и за какво ли не. Ама техният аргумент със смеха не беше достатъчен за моето съзнание. Още повече, че от смях до смях - балкан разлика. Едно е да се смееш с приятели, друго е да се смееш като се спъне някой, трето е...
Когато нещо е смешно, никой не обяснява, че то е смешно. Все едно да разкажа виц и после да кажа "край" за да разберат слушателите кога да се смеят.