Съжалявам, че ще ви го кажа, но
не сте никаква опозиция.
Напротив, с плоските нападки и откровено плюене показвате само на какво ниво сте вие!
Нищо смислено не съм прочел от "опозицията", като изключим няколко съфорумци, които, въпреки че мислят различно от мен, дават доводи, изказват се, умеят да формират свързани изречения и разни такива дребни неща.
Искам да ви призова, да си отворите профилите в Х-нет и да си видите последните публикации.
Ако не ви мързи, прочетете си всичко което сте писали откакто сте се регистрирали. Аз самият съм чел моите и на други хора.
Дано забележете, че освен едно повтаряне на незавършени мисли, рядко има нещо друго. Просто цапате с клишета и заучени фрази, които е дори трудно да се хване в какъв смисъл са използвани на места.
Патвате по един удивителен знак и се изказвате като последна истанция. Добре, няма лошо, и аз така правя понякога... ама
вкарайте малко мисъл де, обяснете - защо, как...
TangrataТи приятелю, пък беше от списъка ми с кадърна опозиция, ама тоя път нещо се изложи. Не е първата тема в която дъвчем това за Дънов... и никога нищо конкретно, както ти самият претендираш за него

Общи и празни приказки.
Приказките са общи (някои), но не и празни. Дори аз самият се удивявам в прости и общи думи - как може да се вмести толкова дълбок смисъл.
Както винаги Дънов не казва нищо, освен самохвалебствия и нравоучения.
Къде има самохвала? Това не е вярно.
Нравоучението е една от основите на духовността, нещо напълно естествено.
Държи се отвисоко и тарторски.
Отвисоко не се "държи", държът се тези които се преструват. А изглежда отвисоко, само като се гледа с
предубедено око.
Опитва се да краде от респекта и лаврите към Христос и Богомилите, и се опитва да се причисли и присламчи към тях.
Да краде?! Много смело заключение, аз не виждам пътят до там.
А ако е престъпление да се опитваш да бъдеш като Христос и Богомилите - то и аз съм престъпник!
Много много долно ... Да им петни паметта със себе си. Каква наглост.
Тук вече преиграваш, просто те усещам.
ARRIМдааа, учителя упорито иска да ни вкара в стадото. Дали ще сме офффце или агнета, все едно, важното да сме пак част от някакво стадо ;D. Индивидуалисти НЕ можем да бъдем. Това да Ви е познато от някъде
.
Вадиш цитат
от контекста, като не разбираш цялто. Видя две думи, харесаха ти, каза че разни неща са ти познати от някакви места... Изобщо много мътно.
Индивидуализма пък как успя да го вмъкнеш и на кое противоречи - също не съумях да разкрия. Доразвий си мисълта.
Само осъзнати хора със свръхсъзнание могат да бъдат индивидуалисти. За останалите е необходимо общество.
Горе-долу и аз така ги виждам нещата. Ние не живеем ли на семейства? Не се ли движим на групи? Не работим ли заедно? Не формираме ли общества?!
И скъпи ARRI, моля забележи следното:
На това синтезирано съждение, за моя слух приятно звучащо -
ти как отговаряш?!

Започваш със скайп навика на изкуствени чувства.
Tи си голям шегаджия.И към кое общество да се запиша? На богатите, на висшето, на конспираторите?
Това изобщо да го коментриам ли? Това сериозно ли е? Хора с такъв мисловен поток ли ще спрат банкерите и ционистите?!
Няма продължавам, защото изглежда все едно нападам, а не е така. Искам просто да намеря думи с които
да се опомните и освестите.
Гален,
би ли бил така добър да помогнеш и на мен

Като за начало само да кажа, не съм "дъновист", както и Христос не е християнин.
Кажи кое, защо, как е.
Голите обидни думи, някак си просто не ми доказват, това което само намекваш че
вярваш.
konstantin2007,
Ти беше девойка, ако не се лъжа

От ското забелязвам как ескалира, чесно казано, кръчмарското ти поведение, а това е лошо не само за форума, а и за самата теб. Не се грози с лоши думи. По-рано помня, как пишеше, пак спореше, но просто
езика, а навярно и духа - бяха други.
Dean,
добре дошъл и на теб във форума...
Нямам какво да ти кажа, за сега. След време, ако има напредък, пак ще говорим.

trader
поздрави и от Овчаря
Бееее блейте си на воля 
Напълно подкрепям, сам не разбираш, колко си прав