панев, човека с който си разговарял е или много тъп или много малък. Това са кръчмарски лафове и мерене на пишки. Още ли има хора, които се хващат на простотии от рода на "два дена и София е наша".
Няма страшно, дори и да минават такива мисли на някои от турците в БГ, то те си остават в кръчмата на село... ;D
Верно ли се върза 
Не съм се вързал, но човекът изглеждаше много уверен в думите си, естествено аз му се изсмях в лицето. А и не мисля, че се измества същността на темата, защото е факт, че ДПС и в частност Турция имат отдавна изграден план за действие и се изпълнява стъпка по стъпка. А и колкото и да изглежда фантастично след 30-40г. не мисля, че ще е така. Турците и циганите се множат, ние не - факт! Дано всичко са статистически грешки, но според много проучвания българите в България сме на изчезване. Така че това със Софията може и да ни е смешно сега, но както е тръгнало след 40-50 години не ще ни е смешно, а направо ще плачем от "смях"...
А относно забележката ми към "
Павлитос" за "ч"-тата я направих, защото той направи глуповата съпоставка за мен и брат му при положение, че въобще не ме познава, нито аз него, за да се съдим на кой колко му е умствения багаж. Макар и това да е било шега, мисля че тук не е място на което да се шегуваме в/у такива теми.
Спирам със спама вече. Извинявам ако съм ядосал или обидил някого.
Уважавам и ценя мнението на всеки в този форум. Може и аз да не съм разбрал правилно черния хумор на Павлитос, затова ако нещо съм се изсилил се извинявам.
Мир.