До тогава, ако позволите- и случайно сте се осъмнил в моя респект към повереният Ви форум- ще отбележа, че не е нужно да намесваме майката на Исус- човекът (Вие него имате предвид, нали?)
- cassio, не съм се Усъмнявал в твоя респект или поверения ми форум (за пръв път чувам, че някой ми го е поверил, но както и да е), и не е това нещото, което исках да кажа.
Приемаш много буквално думите ми и не разбираш какво искам да ти кажа. Затова нека да не намесваме сега и майката на Исус. Дадох ти я просто като пример за друга тема. Няма нужда сега да разискваме и да философстваме за това нещо. Не се хващай за всяка сричка от писаното.
Понеже аз лично не знам ТЯ майката-човек да има нещо общо с божествената същност на Христос-Бог. Да- католицизма я почита, тя е светица, НО не и Богиня.
Честно да ти кажа, въобще не ме интересува дали майката на Исус е богиня. Но това не пречи да отвориш тема, в която да го разискваш с другите колеги от форума.
Ако все пак сте чували за някоя Богиня, която е живяла по времето на Исус-човекът- може да стане наистина интересно и да го включите в темата.
Можеш да отвориш нова тема за това.
Също така евреите не са ми интересни.
Все ми е тая. И на мен не са ми интересни. Но може и за тях да отвориш тема. Въпреки, че май има доста теми за тях.
Идеята ми зад тези няколко реда е чисто деловодителска (колкото и скучно да звучи това, е полезно).
Влизам аз в тема за паметник на US загиналите летци и чета за руската армия, и за захари стоянов...
Влиза в темата факти за Исус и чета за Анунаки и разни плеядианци.
За мен това не е нормално. И това е част от задълженията ми като администратор. Чисто деловодителска и класьорска функция. А не дискусии за евреи, деви марии и т.н.
Моля ви нещо напълно елементарно и веднага след молбата, почват някакви спорения, философии, разтягания на локуми. Защо всичко трябва да става толкова трудно не мога да разбера?
1000 пъти съм го казвал. Четете заглавието на темата преди да натиснете бутона "Публикувай". Ако искате да отговорите на някой в темата, но отговора ви не е по тази тема, цитирайте му мнението и му отговорете в друга подходяща тема. Или ако няма такава, просто я създайте, като преди това проверете дали вече няма такава. Деца да бяха от 1-ви клас щяха да го научат.
Толкова ли е трудно за правене?