Да, и на мен ми е доста чудно колко ли от т.нар. "контактьори" са наистина такива и колко са хора, които поради липса на авторитет се опитват да пробутат идеите си като предадени им свише. Не мога да твърдя, че съм добре запозната с ченълинга, но в огромна част от случаите информацията се предава чрез картини, подсъзнателни внушения и телепатия, т.е. не е формулирани с думи. Самото "обличане" на посланието в думи се прави от самия контактьор и тук вече идва субективността, избирателността на предаването на информацията и подсъзнателното желание за манипулиране на масите, било то и с благородни намерения.
Колкото до авторските права, нека да не влизаме в ролята на съдници и да не забравяме, че и контактьорите са хора, и те имат нужда от покрив над главата си и храна (ако не са се научили да фотосинтезират, както предрича Дънов) и правата над написаното с тяхно посредничество са един от начините да си осигурят някакво нормално съществуване. Пък и ако авторските права не са техни, все ще се намери някой находчив американски бизнесмен, който да си ги присвои
![Tongue :P](https://forum.xnetbg.net/Smileys/default/tongue.gif)